Tommy di Napoli - Budapest

Tommy di Napoli - olasz, mediterrán konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.tommydinapoli.com

Tommy di Napoli

1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 8.

Tommy di Napoli
Árpád fejedelem útja 8. , 1023 Budapest

Tommy di Napoli - egy falatnyi Olaszország Budapesten, a Komjádi uszoda mellett!

Kásás Tamás étterme, a Tommy di Napoli eredeti olasz alapanyagokból készült ételkülönlegességekkel várja a vendégeit, akik nem csak a nápolyi konyha legfinomabb fogásait kóstolhatják meg, de a hatalmas adagok mellett hatalmas vendégszeretet is fogadja őket.

A 2014 májusában megnyílt étterem a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó régi álma volt. A Tommy di Napoli egy családias, kellemes hely, ami mindenkinek elhozza Olaszország ízeit és hangulatát.

A kiváló minőségű ételekhez a paradicsomot a Vezúv mellől hozatják, a kemencében sült pizzákhoz Cinque Stagioni lisztet, feltétként pedig Fior di Latte sajtot használnak. A kézműves Mozzarella di Bufala Mondragoneból kerül az asztalra, a halak és a tenger gyümölcsei az Adriai- és a Földközi-tenger hullámai közül érkeznek, a kézzel készített tésztákhoz pedig Rimacinata lisztet használnak az étterem remek szakácsai, ezért garantált a tökéletes olasz ízvilág!

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(60 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hibátlan volt, minden! Köszönjük szépen!
Sikos Zsuzsanna - 2021. szeptember 26., vasárnap 12:08

"Igazi nápolyi pizza :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves és odafigyelő kiszolgálás; nagyon finom pizza, ami tényleg nem feküdte meg a gyomrunkat; a hangulat is kellemes; mosdó is szép. Pozitív élmény volt - szombati ebéd. Köszönjük!
Noémi - 2019. július 23., kedd 08:28

"Fantáziátlan pizza"

1,2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
A környékre mentünk és már alig vártuk, hogy együnk egy szuper pizzát Tominál. Meglepetéses fantázia pizzát kértünk, nem az egyszerű fajtát. A meglepetés az volt, hogy két szelet vézna sonka, olasz kolbásszal gyér paradicsomos kenéssel kis mozzarellával. Ez volt a fantázia. Extra árért a teteje kissé égett, az alja pedig gumiszerűen nyers volt. Kérdésünkre szuper tudású olasz szakemberek betanították a különleges olasz fortélyt de a tudás elmaradt. A pizza olyan pocsék volt, hogy a fagyasztott szupermarketi jobb fele, negyede ennyiért és a pincér is kioktatott. Nagyon rossz élmény volt, a helyett, hogy akár jól is érezhettük volna magunkat egy finom pizzával. Csak az ár maradt élmény. Egyébként Olaszországban is ettünk pizzát, akár benzinkútnál is de az is százszor jobb volt.
Zsiga László - 2019. július 21., vasárnap 18:34

"Nagyon elégedettek voltunk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem találtunk kifogást
Bálint Péter - 2019. március 03., vasárnap 06:01

"Erős közepes, ár-értékben van nála jobb "

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Az ételek finomak, kellő mennyiségűek, erős közepes ízvilág, friss összetevőkkel. A kiszolgálás nem barátságtalan, de nem is túl ügyfélbarát, olyan "legyünk túl rajta" típusú. Az ásványvizek felbontva érkeznek, a pohárral is kérhető borválaszték pedig nagyon szűk (3 féle fehér, rozé és vörös) Összességében erős közepes a hely, ebben az árkategóriánban jó pár helyet találni, ami többet nyújt
Czeglédi András - 2018. március 18., vasárnap 12:49

"Irok "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép estét szereztek nekünk. Finomak az ételek jó volt a zene is
Judit - 2016. október 21., péntek 09:28