Small 29129d2a fadc 4e82 9917 d7aaa6c665c2

Képek az étteremről

Tama Budapest

1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.

Tama Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 22. , 1051 Budapest

Budapest központi részén, a Bazilikától 2 percre minőségi gasztronómiával várja Vendégeit a TAMA Budapest étterem.

Üzleti ebéd menü a TAMA-ban -> hétfő-péntek, 11:30-15:00-ig.
3 fogásos menü, 1 pohár borral vagy vízzel, és egy Gianni Frasi kávéval: 3.800 Ft + szervízdíj.
Aktuális menü: http://tamabudapest.hu/business

 

Felpezsdítjük a vérkeringést Budapest szívében.

A TAMA Budapest kellemes enteriőrjével, kifogástalan kiszolgálással és páratlan gasztronómiai különlegességekkel várja mindazokat, akik nyitottak a gasztronómiai újdonságokra, kedvelik a hazai ízeket, szeretik kényeztetni érzékeiket és elvárják a magas minőséget.

Konyhánkban az ételkészítés technológiája a magyar kulináris hagyományok és alapanyagok tiszteletben tartása mellett leginkább az olasz konyha stílusához és ízvilágához áll közel: könnyed, ízekben és részletekben gazdag.

Az ételeken és az elegáns enteriőrön kívül a TAMA-ban töltött idő kulcsa a pohárba töltött italkülönlegességekben is rejlik. Vendégeinket speciálisan összeállított bor- és pálinkakínálattal várjuk, amelyek Magyarország legkiválóbb borászatainak és kézműves pálinkakészítőinek a mesterművei. Munkatársaink szaktudásukkal segítik a választást, hogy Ön mindig az alkalomhoz és fogáshoz legtökéletesebben illő italt fogyaszthassa, ezáltal váljon az alkalom ünneppé, az étkezés élménnyé.

Kulturális rendezvényeknek, tematikus esteknek és gasztronómiai eseményeknek is örömmel adunk otthont, ezáltal az ételek élvezetén kívül kellemes programok is várják a vendégeinket.

70 fős emeleti termünk és exkluzív szobáink meghitt vacsorákhoz, illetve céges, baráti rendezvényekhez, üzleti találkozókhoz, állófogadásokhoz nyújtanak kellemes helyszínt.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Tama Budapest étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


5

(1 értékelés)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

5.0

"Ebéd menü"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden maximális. A Tama új ebédmenüje ilyen magas minőséget tekintve ár-érték arányban nagyon korrekt. A hely stílusos, kiszolgálás profi. Jövünk máskor is!
K. Orsolya - 2018. július 30., hétfő 13:50