Értékelések és vélemények


4,6

(479 Recensies)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Ètteremhèt barátokkal"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek finomak voltak. Kiszolgálás figyelmes, ajándék előétel és csoki bon-bon szép ötlet. A hangulat elég egyszínű (bár én tudtam mire számítsak) Viszont az nagyon nem tetszett, hogy kb negyed 10kor (mi voltunk talán az utolsó asztal), elkezdtek felmosni körülöttünk... Nem tudom, mikor zárnak, de ez amolyan kidobás a helyről megfelelő kommunikáció nélkül!
Z. Erika - 2024. március 29., péntek 14:16

"Étteremhét 2024 tavasz"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kedves felszolgálók, nyugodt kávéházi hangulat, tökéletesen lehet megpihenni. A konyha teljesítménye is kiváló, finom előételek és desszertek, biztosan visszatérünk akár ebédelni, akár 5 órai teazsúrra !
Mike Thomas - 2024. március 26., kedd 21:53

"értékelés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kellemes ebédünk volt.
Csordás Ilona - 2024. március 24., vasárnap 07:29

"Zsolnay ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon igényes környezetben, jó hangulat és végtelenül kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Az ételek ízletesek voltak és a végén kapott apró ajándék egy nagyon kedves gesztus volt. Köszönjük !
Erdei Tibor - 2024. március 24., vasárnap 06:59

"Kellemes"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, jópofa kiszolgálás. A vacsora mellé tökéletes hangulatot hoz a hárfazene!! Nagyon tetszett! A kaják nem voltak különösebben jók. A leves kicsit sós krémleves, a csirke mellé a lencsesaláta így száraz. Az aranygaluska nem friss, kicsit száraz, fotós, mellé kellett volna valami lucsogósabb sodó.
Sütő Krisztián - 2024. március 23., szombat 06:18

"isteni ételek és gyönyörű hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hely, nagyon finom ételek, és rendkívül kedves kiszolgálás.
Katona Rita - 2024. március 22., péntek 11:46

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek, kedves kiszolgálás. Meglepetés a végére:csokival kísért véleménykérőlap
Margit - 2024. március 20., szerda 07:40

"Kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt! Kedves személyzet, finom ételek, gyönyörű hely.
Végh Csenge - 2024. március 19., kedd 17:56

"figyelemre méltó teljesítmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételek korrekt áron Ahol ilyen a cukrászat kár meleg tésztát adni abban nem olyan jók. Az italok irreálisan drágák kb 20 %-kal magasabbak mint a dunaparti Mariott-ban.
Lux íWalter - 2024. március 19., kedd 06:37

"Hazaértem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Azt gondolom, hogy éttermi élményről írni nagy felelősség, éttermet ajánlani barátnőnknek, ismerősünknek pedig nehéz dolog. Lehetséges-e egyáltalán objektív véleményt formálni egy éttermi "gasztroutazásról", hiszen mindannyian mások vagyunk. Mennyit számít az ízlésünk, neveltetésünk, előítéleteink, a cikkek, amelyeket a helyről olvastunk, a hangulatunk, az időjárás, az illatok? Most igyekszem leírni objektíven, hogy miért a Zsolnay a kedvenc helyem. A felszolgáló személyzet profizmusa minden alkalommal elbűvöl. Remek humorérzékük van bármely napszakban érkezzék is a vendég. Ha valami ismeretlen különlegességet fedezünk fel a tányérunkon, ők készségesen magyaráznak, és láthatóan értik is, hogyan készültek az ételek, tudják, mi az a chimichurri, vagy beazonosítják a pirított zabot. Sokan biztosan szeretik, ha egy este alatt ötször-hatszor megkérdezik, minden rendben van-e, ízlenek-e az ételek, engem speciel ez feszélyez, és ezért még inkább köszönet a kedves pincér hölgynek, hogy hagyta élvezni a vacsoránkat. Az előételek, főételek, desszertek textúrája, ízharmóniája, mennyisége tökéletes volt. Ezúton köszönöm a séfnek, hogy most sem okozott csalódást. A vaddisznó vargányával és csicsókával kiváltképp izgalmas kombináció. Az eső utáni erdő illatait, ízeit idézi, és mindemellett van egy rendkívül egyszerű, letisztult aspektusa a csicsókával. Az ajándék pedig igazán kedves gesztus volt. Köszönjük!❤️
Horváth Ágnes - 2024. március 17., vasárnap 21:39

"Kiemelkedően hangulatos, kiváló hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedd este szinte üres volt az étterem, amit egyáltalán nem értettem, de legalább igazán meghitt körülmények közt vacsorázhattunk. Prémium érzetű, nagyon ízlésesen berendezett hely, kiváló ételekkel, melyek tálalására is különös gondot fordítanak, az apró, váratlan figyelmességekről nem is beszélve, melyek erős, pozitív nyomot hagynak a vendégben (meglepetés amuse bouche, fizetésnél házi bonbonok búcsú ajándékként). Természetesen ezek mellett a felszolgálás is kifogástalan volt. Mindenképp ajánlott ellátogatni ide! Hirdették ötórai tea ajánlatukat, mindenképp ki fogjuk próbálni!
Téglás Szilvia - 2024. március 13., szerda 09:49

"Valódi élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elegáns környezetben udvarias, de nem tolakodó kiszolgálás és finom falatok, mi kellhet ennél több?
Hunya Éva - 2024. március 11., hétfő 07:51

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves, gyerekbarát személyzet, kifogástalan ételek és kellemes előzene volt a helyszínen. 6ik csillag, hogy kaptunk 1-1 kifestőt is, ami miatt mindenki boldogabb volt. Aki teheti, az jöjjön el, nagyon ajánlott kategória!
Attila - 2024. március 10., vasárnap 06:58

"Csalódás"

1,8
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Gyönyörű étterem, jó helyen. Kár, hogy a konyhára nem fektetnek elég figyelmet, sajnos nagyon sokat kellene fejlődni, hogy elérje azt a szintet, ami egy ilyen helytől várható. A reggeliztető személyzet szolgált fel, akik a kedves és gyors kiszolgáláson kívül semmihez sem értettek. Legalább a jelenlegi menüt illett volna áttanulmányozni, hogy tisztában legyenek vele, hogy mi van a tányéron. Remélem sikerül változtatni ezen, mert ez a szép hely és maga a név nem ezt érdemelné!
Hircz Renáta - 2023. október 18., szerda 10:36

"Ebéd"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Többet vártunk... A leves jóindulattal sem volt ízletes. Elfogadhatatlan, hogy a csirke szőrös egy ilyen étteremben.
Lőrinc Zsuzsanna - 2023. október 18., szerda 08:53

"Békebeli élmény"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szeretem a rákot, kicsit többet vártam a homárlevestől, de lehet, hogy ez a fajta hőkezelés nem használ az állagának. A többi étel és a sör nagyon finom volt, a kiszolgálás a szokott kitűnő színvonal.
Rutkai Ágnes - 2023. október 18., szerda 08:40

"Harmónia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elegáns, kifinomult, otthonos környezet, ahol élő hárfa dallamok kísérték az esténk. A menü, amit végigettem bőséges, esztétikusan tálalt és igen ízletes volt.
Miskey Melinda - 2023. október 17., kedd 05:14

"Köszönettel "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom és ízletes ételeket ettünk, szép környezetben, remek hangulatban. A pincérek nagyon kedvesek voltak, köszönjük!
Cserszky Mónika - 2023. október 16., hétfő 18:13

"Zsolnay élmény "

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal. Nagyon szép volt az étterem. Esztétikus volt a díszítés és az ételek tálalása. Az este során élő zongora zene szólt, ami különösen tetszett, nagyon kellemes hangulatot szolgáltatott a vacsorához. A kiszolgálás is kifogástalan volt, roppant kedvesek voltak. Az ételek nagyon ízletesek voltak, jól voltak elkészítés, finom ízek jelentek meg.
Mester Viktória - 2023. október 16., hétfő 10:51

"Zsolnay"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Nagyon jó volt a konyha, és a hangulat, ajánlani tudom mindenkinek. A felesleges poharat és kanalat nem vették le a terítékről, és számoltak szervíz díjat, amit elméletileg nem tartalmazhatott volna a számla.
L M - 2023. október 16., hétfő 06:15

"Perfekt "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Teljes mértékben meg voltunk elégedve. A kiszolgálás figyelmes, kedves. Az ételek kiválóak. Az étterem szép, hangulatos, nagyon éreztük magunkat!
Szováti Margit - 2023. október 16., hétfő 05:43

"Finom étel, lassú kiszolgálás"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, sajnos a főétel langyosan jött ki, az étkezés közben már hideg volt. A kiszolgálás rettenet lassú, pedig rajtunk kívül alig voltak, nem ültem még 2 órát eddig sehol. A méregdrága limonádéból kimaradt az egyik fő alkotóelem, a kávé ihatatlanul forró volt.
Réka - 2023. október 15., vasárnap 19:35

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Meghirdetett menüsor alapján étkeztünk, így gyorsan megkaptuk a kiválasztott ételeket. A leves nem volt meleg, erősen langyosnak mondanám. A bébicsirke nem volt kicsontozva, ami nem szerencsés éttermi fogyasztás esetén. A Béke desszert egy világszám volt, le a kalappal. Az ételek összességében jó ízvilágot nyújtottak. Negatívumok: az 1800 Ft-ért árult 0,75 l ásványvizet kézben, nem tálcán hozta ki a felszolgáló, citromkarika nélkül. A hely csak nem gépkocsival érkező vendégek számára ajánlott, szombat este több mint 30 (!) percet cirkáltunk a környéken, eredménytelenül. Végül a szálloda parkolójában kötöttünk ki, ahonnan szintén távozni voltunk kénytelen, helyhiány miatt. Újabb cirkálás. Jelentős késéssel érkeztünk a vendéglátóipari egységbe. A kisebb észrevételek ellenére gasztronómiai teljesítménye alapján ajánlom a helyet annak, aki számára problémamentesen megközelíthető.
Thália - 2023. október 15., vasárnap 15:00

"-"

0,7
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 0
Az egész egy nagy összevisszaság a kiszolgálástól kezdve az ételekig.Ez egy közhely,mintha az aluljáróban lennénk, megy mindenki össze vissza jobbról balról Lidlis táskás embereket látok étkezés közben, a felszolgálók a világukat se tudják. Miért Zsolnai?????....Azért mert a teát Zsolnai készletben hozzák ki.Sok helyen ilyenből lehet már fogyasztani.Szegény névadó ha ezt látná....Mi ez??Szégyen az egész,egy nagy katyvasz. SENKINEK SEM AJÁNLOM !!!!!! Az ilyen vendéglátástól a jó Isten mentsen meg mindenkit!!!!!!!!!!!!!!!!
BÉNYI GYULA - 2023. október 15., vasárnap 12:31

"Biztos választás"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, finom konyha, szép környezet. Igazi "békebeli" élmény volt.
Rutkai Ágnes - 2023. október 15., vasárnap 10:27

"Szarvasgomba "

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A szarvasgombát szerettük volna megkostólni. Nem sikerült. A krumpli püré sós volt, a csirke sem volt tökéletes, mondhatni izetlen. A desszert kicsit kárpótolt bennünket, az finom volt.
Veres Éva - 2023. október 15., vasárnap 09:03

"Egy Kellemes este margójára "

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Szép a helyszín, az ételek rendkívül ízletesek. Nagyon jól éreztük magunkat!
Gabriella - 2023. október 15., vasárnap 06:47

"Kiváló szerviz mellett a kávéház nehéz napja"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Parádés kiszolgálás. Némi késedelem kompenzálja céljából előétel falatot kaptunk. Az étkezés végén pedig a Hotel és a kávéház saját készítésű csokoládéját kaptuk ajándékba. Az ételek alapvetően korrektek voltak. A homárleves a mi izlésünknél egy kicsit sósabb volt. A főétel és a desszert látványra, ízekre megfelelő volt. Ellenben a legjobb ettermek színvonalát csak megközelíti, de nem éri el. A hangulatot elrontotta a rengeteg várakozó turista.
Csiky Ottó - 2023. október 15., vasárnap 06:11

"Remek ételek és környezet"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az összes étel finom volt, remekül voltak elkészítve, a felszolgálás megfelelően volt időzítve, nem túl lassú és nem is sietős. Kedves felszolgálók, szép tiszta környezet.
Léczfalvi Fanni - 2023. október 14., szombat 09:20

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű környezet, gyors, es kedves kiszolgálás, pompás tálalás, mesés ízek! Maximálisan elégedettek voltunk!
Nagyné Kiss Andrea - 2023. október 14., szombat 06:56

"Közepes èlmèny"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A mèg kevès vendèg ellenère lassú volt a kiszolgálás, de kedves. Az ètel nem volt átlagos, de kiemelkedő sem (eltúlzott mennyisègű balzsamecet a salátán, mócsingos marha hús, ìzetlen csirke hús). A leghátsó asztal karnyújtásnyira van a mosdóktól, ami ront a hangulaton. Oda egy határozottabb leszeparálás jót tenne.
Péter Zoltán - 2023. október 13., péntek 17:52

"Étteremhét értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek hangulat, igényes környezet, nagyon finom ételek... Határozottan boldogan távoztunk. :)
Rozina - 2023. október 11., szerda 20:23

"Értékelés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Figyelmes, udvarias, gyors kiszolgálás. Az étel minősége kitűnő, mennyisége pont elég. A tisztaság kifogástalan. Pénztárcabarát árak vannak, szívesen megismételjük látogatásunkat és a vacsorát.
Rajncsák Péter - 2023. október 11., szerda 16:46

"Zsolnay10"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szuper volt
Simon Gabor - 2023. október 11., szerda 05:14

"Elegáns"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes.
M Sz - 2023. október 10., kedd 11:09

"Balázs"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel maximálisan elégedettek voltunk! A fehér paradicsomleves és a vajpuha marha, egy külön élmény volt számunkra. A "Zsolnay ötórai tea" miatt hamarosan visszatérünk! Köszönjük az élményt!
Vida Balázs - 2023. október 10., kedd 10:29

"Zs"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
-
Keresztury Erzsébet - 2023. október 09., hétfő 19:00

"phenomenal service and food"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
phenomenal service and food
XI LIU - 2023. október 09., hétfő 10:02

"Minden rendben volt"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Kedves kiszolgálás, finom ételek.
Thuróczy Dr.György - 2023. október 09., hétfő 09:39

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Renkķvül kedves kiszolgálás, profi felszolgáló úr
Siklós Hedvig - 2023. október 09., hétfő 07:25

"ajánlott étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifejezetten hangulatos,szép hely. A felszolgálók kedvesek,segítőkészek, az ételek pedig finomak. Ajánlott hely!
Papp Bertold - 2023. október 09., hétfő 04:19

"Kávéház"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
A hely szépen berendezett, de nem hangulatos, bár a személyzet kedves, de hosszú időre el-eltűntek, valószínűleg máshol is akadt dolguk nem csak a diningosokkal kellett foglalkozniuk. Az ételek neve ismerősen és jól csengett elkészítésük és tálalásuk átlagos volt. Pozitívum, hogy a desszert és a cappuccino finom volt, azok kávéházi élményt adtak.
Tóth Lehel - 2023. október 08., vasárnap 19:12

"Egy csipet csalódás"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Nagy reményekkel indultunk, de összességében csalódtunk az étteremben. A kávéház szép, de rideg és egyáltalán nem hangulatos. Az ételek nem voltak kiemelkedőek, kivéve a desszertet, mind a kettő finom volt. Zsolnayban csak a külön kért kávét szolgálták fel.
Paku Patricia - 2023. október 08., vasárnap 18:30

"Szuper "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes ebéd
Mede Zoltán - 2023. október 08., vasárnap 15:03

"Újabb kellemes élmények"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Visszatérő vendégként ismét tökéletes kiszolgálásban volt részünk, az ételek is a megszokott tökéletes minőségben és ízben álltak az ízlelőbimbóink rendelkezésére.
Gábor Hornyák - 2023. október 08., vasárnap 12:34

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló
Poór Péter - 2023. október 08., vasárnap 07:23

"Nem rossz, de jobbra számítottunk"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Nagy teremben kevés vendég, udvarias kiszolgálás, de el-eltünedező pincérek. Kissé hangulattalan. A konyha jó, de nem felejthetetlen.
Tamás - 2023. október 07., szombat 18:27

"Szuper randi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép, kellemes a hangulat és az ételek is kiválóak voltak
Salling Melitta - 2023. október 07., szombat 09:07

"Jó konyha, elegáns berendezés"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
A vaníliás kacsamáj brulée kaláccsal egyszerűen mennyei volt, az ételeket hozó felszolgáló viszont kicsit szétszórt volt, a kérdéseket vagy ignorálta vagy teljesen másról beszélt válasz helyett.
Schmidt Dorottya - 2023. március 27., hétfő 12:56

"Budapest"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Akár ebédre vagy vacsorára vagy egy kis teadélutánra tökéletes helyszín lehet a Zsolnay kávéház. Mi lehetőséget kaptunk eljönni ide a kedvenc unokatesommal a dinningcity programmal összekötve. Így egy békés, meghitt három fogásos ebédre vehettük ki részünk. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Igazán kellemes élmény volt.
Le Vu Klaudia - 2023. március 22., szerda 09:56

""

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Nagyon nagy csalódás volt egy ilyen tradicionális helytől. A várakozó falatka császár zsemléje nem volt megfrissítve, nem ropogós, inkább száraz volt. A hideg májas előételre 45 percet vártunk. A kedves kiszolgáló hölgyek a levessel csoszogtak. A májas előételhez a kalács kevés és túl édes volt. A bébicsirke olyan mértékben kiszáradt volt, hogy semmi zsengeséget nem lehetett érezni. A marha étel fűszerezése jellegtelen volt. A vegyes sütemény ízelítő cukor cukor é cukor, élvezhetetlenül édes volt, a valós ízt elnyomta. Ezzel amúgy is káosz volt. A honlapon a menüben nem volt feláras, az átadott menükártyán 990 Ft feláras volt, ezt jeleztük is, végül a számlában nem szerepelt. Sajnáljuk, hogy ezt a helyet választottuk. Nagyon sokat kell fejlődniük,
László Péter - 2023. március 21., kedd 06:35

"Zsolnay Kávéház"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étterem kellemes hangulatú, barátságos és elegáns volt, a konyha kitűnő. Sajnos a kiszolgálás nem voltkifogástalan: a leveshez nem hoztak kanalat, a kávéhoz cukrot, csak külön figyelmeztetésre. Egy pohár vizet is kértünk (nem ásványvizet) azt is elsőre elfelejtették.
Mózes Antal - 2023. március 20., hétfő 08:24

"Nagyon kellemes hangulatú kávéház!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hangulatú kávéház!
Némethy Dániel - 2023. március 20., hétfő 06:41

"Kellemes élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden étteremhéten kötelező program a Zsolnay Kávéház. Most sem csalódtunk. Finomak voltak az ételek, a borok is. A pincérek nagyon profik és segítőkészek voltak. Fájó pont volt viszont, hogy a Globe desszert nem volt rajta az étlapon...
Gábor Hornyák - 2023. március 20., hétfő 06:26

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt és nagyon finom ételek
Cege Peti - 2023. március 20., hétfő 06:18

"Kritikán aluli desszert."

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Az elő és főétel egész rendben volt, bár az extra kenyér az előetél mellé, mintha egésznap száradt volna. A feláras desszertet viszont nem tudom elhinni, hogy felszolgálásra kerülhetett, a mellettünk lévő asztal ki sem fizette. Elég csalódott vagyok, mert a kárpótlásra nem került sor. Egész biztos, hogy többet ide nem megyünk.
Jacsmenik Kristóf - 2023. március 19., vasárnap 12:20

"Csalódás"

1,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 1
Csodaszép edények okozta öröm és csalódás az ételek minősége, a kiszolgálás miatt. A letört végű (!) teáskancsóban hozott teát felszólításra simán átöntötték egy másik kancsóba (szilánkokkkal együtt???). Újra szólni kellett, hogy törött edényekből nem kívánunk étkezni.
Kátai Irina - 2023. március 17., péntek 08:21

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Zsolnay kàvéhàzba foglaltunk minden szuper volt azonban a dinningcity-n közzétett menühöz képest a kàvéhàz a Zsolnay sütemény vàlogatàsért extra 990 Ftot szàmìtott fel ami kicsit csalódàs volt mert annyira nem volt extra ez a kombinàció
Ember Andràs - 2023. március 17., péntek 06:26

"Szuper "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezetben kiváló ételek gyönyörű tányérokon, figyelmes felszolgálással.
Mede Zoltán - 2023. március 17., péntek 06:21

"Kellemes vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A város legjobb rizottóját készítik a Békében! Ritka az ilyen kiváló szállodai étterem. Csak gratulálni tudunk. Csak így tovább!
Nagy Virág - 2023. március 15., szerda 06:20

"Rendben van a hely"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes vacsoraélmény ötletes és remekül elkészített ételekkel. Az újító ötletek inkább az előételekben és a desszertekben öltenek testet, a főfogások "zónaadagjaival" pedig bőven jól lehet lakni. A finom ételekhez remek borok és diszkrét kiszolgálás társul.
Kissné Zsuzsanna - 2023. március 15., szerda 06:17

"Awesomp"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
special hotel with delicious food and friendly staff
Brenda Jones - 2023. március 15., szerda 06:13

"Remek volt"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A Zsolnay Kávéház egy elegáns, exkluzív étterem udvarias és készséges személyzettel, ízletes konyhával. Nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is elmegyünk és ajánlani fogjuk barátainknak is.
Dr. Andor Bálint - 2023. március 15., szerda 06:08

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindne kitűnő volt, az étterem, a hangulat és a felszolgálók is. Mindenki illedelmes , kedves és barátságos volt. A marhapofát és a desszertet külön kiemelném:-)
Batta Istvánné - 2023. március 15., szerda 06:05

"Már nem a régi"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Kicsi csalódás a korábbi évekhez képest.
Vincze Barbara - 2023. március 14., kedd 12:40

""

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
The kitchen is fine. The main dish was tasty, the soup was OK. But I expected the venue to be like in a photo-spacious, airy and cozy. Unfortunately it is not so. It is rather dull and it requires innovations approach and design touch.
Ur Marina - 2023. március 13., hétfő 23:39

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind az étel, mind a kiszolgálás remek volt. Jól éreztük magunkat a családommal.Jól lakottan és elégedetten távoztunk. Köszönöm.
Boros-Zimmer Éva - 2023. március 13., hétfő 15:42

"egy álom beteljesült"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Végre megvalósult egy álom és ebben a meseszép étteremben költhettünk el egy pazar ebédet. Ami felteszi az i-re a pontot az az, hogy mindezt Zsolnay porcelánban tálalták fel. A séf aranykezű és a főztje mind külcsínre, mind belbecsre tökéletes volt. A személyzet kedves és nagyon érti a dolgát. Szuper csapat egy szuper helyen.
Gyurkovszki Lajosné Gyöngyi - 2023. március 13., hétfő 06:23

"A külső több mint a belső"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szépen felújított hangulatos kávézó/étterem - bár meglapően kevés a vendég. Kedves, tapasztalt pincérhölgy. Ezek, amik hibátlanok voltak - a menü nem teljesen. Már mások is emlegették, hogy a kacsamáj brulée-hez felszolgált "házi kalács" nem kalács, hanem egy nagyon édes gyümölcskenyér. Rossz koncepció. A marhapofa különleges elkészítésű és finom - viszont kis adag. Fiatalamber is volt a társaságunkban, hát ő éhes maradt. A desszertek közül a Zsolnay válogatást nem lett volna szabad felszolgálniuk: a Dobos torta és Zserbó is méltatlan volt az elődök nagy nevéhez - viszont az erdei gyümölcsös Triffle-ből szívesen repetáztunk volna. Összességében nem jöttünk kell rossz élménnyel, de máskor másik éttermet próbálunk ki.
K. Judit - 2023. március 12., vasárnap 16:10

"Szuper volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak a legjobbakat tudom mondani a kávéházról, az ételek minőségéről, a pincérek kedvességéről. Jól éreztük magunkat. Visszamegyünk.
Gábor - 2023. március 12., vasárnap 10:54

"Áll be back"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
we tasted each course, all of them are very nice. thank you for the good food and services
Chen Yun - 2023. március 11., szombat 17:56

"Great"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül finom és igényesen elkészített ételeket fogyaszthattunk itt. A marhapofa rendkívüli élmény volt és a desszert is nagyon különleges és egyedi ízvilággal bírt. Nagyon elégedettek voltunk és biztosan visszatérünk majd még.
Dr Takács Miklós - 2023. március 11., szombat 17:52

"Zsolnay értékelés "

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elsőrangú kiszolgálás és környezet, ettől elmaradó konyha.
Szabados Tamás - 2023. március 11., szombat 12:48

"Elegancia, finom desszertek"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Vissza járóként mindig a magas minőséget kapjuk. Zsolnay nagyon hangulatos és letisztult
Tóth Kiss Bálint - 2023. március 10., péntek 20:10

"Nyugalom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A finom ételek mellett a felszolgálók kedvessége tette még szebbé a vacsorát
Dr László Imre - 2023. március 10., péntek 20:08

"Elszett vidéki lány"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az este már akkor jól indult, amikor elkalandozva, beszélgetve véletlenül másik szálloda elé mentem. Megérkezve a jó helyszínre, a Zsolnay Kávéházban kedves, figyelmes kiszolgálás és finom ételek vártak. A vaníliás kacsamáj brulée kaláccsal és a sörben főtt marhapofa isteni volt. Érdemes kipróbálni.
Szabó Katalin Zsuzsanna - 2023. március 10., péntek 12:24

"Csend és nyugalom"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Hangulatos berendezés, csend és nyugalom fogadott minket. A kiszolgálás nem tolakodó, sűrűn néznek az asztal felé a felszolgálók, hogy minden rendben van-e. Az ételek nem rosszak. A kacsamáj bruléehez tálalt kalács rettenetesen édes, főleg úgy, hogy a tetején is karallizált cukor található. Kértünk kenyeret, úgy finomnak bizonyult a brulée. Az erőleves méltó az elnevezéséhez. A bébicsirkéhez tálalt zöldségek nagyon fűszeresek. A vajhal teljesen rendben volt, ahogyan a hozzá tálalt rizottó is. A desszertek kifejezetten finomnak bizonyultak. Ajánlom az éttermet.
Mozoli Magdolna - 2023. március 10., péntek 08:19

"Virágos vacsora"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kedvesek voltak és gyönyörűek voltak a virágos tányérok amíg megfelelően melegen érkeztek és az ételek hőmérséklete is megfelelő volt, az ízvilág gazdag volt. A kalács előre csomagolt gyümölcskenyerre emlékeztetett. A Zsolnay válogatás desszert túl édes és kicsit szikkadt volt, de ezen kívül minden finom volt.
M Lili - 2023. március 10., péntek 06:45

"Valentin napi vacsora"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Szépen tálalt,finom ételek. Kellemes,hangulatos légkör.A kiszolgálás kicsit figyelmetlen,de barátságos.
Kál Attila - 2023. február 19., vasárnap 17:15

"Nagyon kellemes csalódás "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Alapvetően minden szuper volt: exkluzív környezet, finom ételek és kedves személyzet. Csupán néhány dolgon lehetne még csiszolni, és akkor minden tökéletes lenne. Hiányzott például egy halk zenei aláfestés (bár az elején volt élő zene, nagyon hamar abbamaradt, és utána nem szólt semmi). Illetve a lámpák fényerejét (az utcafronti teremben) lejjebb lehetne venni, ami meghittebb hangulatot teremtene. Összességében viszont újra kiemelném, hogy nagyon elégedettek voltunk.
Dominik - 2023. február 15., szerda 08:52

"improper event"

1,8
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Hello, DininingCity team, I visited Zsolnay Kavehaz yesterday on time. You can check my booking, I was waiting for having the valentine's day dinner many days ago.... When I get there, around 30 people was at the bar seems like there is the other event... So I was waiting there for 10mins to get the seat. (I needed to wait in the middle of the crowd to ask the staff about my booking.) Finally, I got the seat in the corner of the restaurant. (The seat was located in the corner where nobody can see) And after around 15 mins, we decided to leave because nobody came to us to get the order. Every staff looked so busy and they even didn't notice when we were leaving. I think, they shouldn't have Dining city event if they have another event. I wasted my time and the other chance to have a dinner at the other restaurant... They ruined my valentine's day..
Kim Sahee - 2023. február 15., szerda 07:11
Zsolnay Kávéház válasza:
Dear Mr. Kim Sahee, Please accept our deepest apologies for the event. However we did not book any event for Valentine’s day, we had to face a shocking situation with the appearance of a big group of people coming to the bar between 6-7 pm, visiting an inhouse group. Without prior notice of the arrival of so many people, our colleagues were unprepared for this emergency situation. As a result, they could not focus appropriately on the tables as the group blocked them behind the counter with drink orders. We understand that the situation was frustrating and highly uncomfortable for you and your partner. Please accept our deepest apologies for the situation, and let us give you a chance to serve you and your partner during February with our Valentine’s menu. We will happily provide you and your partner a 50% discount on the set menu price and a complimentary glass of champagne. We hope that our team will welcome you soon. Sincerely, The Manager of Zsolnay Café

"Minden jó volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden jó volt, nagyon kedves volt a pincérnő, az ételek is finomak voltak, amin lehetett volna javítani, hogy kicsit lassú volt a kiszolgálás, lassan készültek el az ételek.
Szimandl Fruzsina - 2023. február 06., hétfő 14:48

"Az éttermet sajnos nem láttuk"

3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 1
-Érkezéskor közölték, hogy az éttermeben csoportos rendezvény van, oda nem mehetünk. Egy eldugott sötét sarokba ültettek, valahol hátul a lépcsőház, raktár, WC háromszögében. Kértünk ugyan egy kellemesebb helyet, de nem engedtek máshova, arra hivatkozva hogy foglaltak. Senki nem jött... +A desszert nagyon finom volt. A porcelán pedig szép :-)
Zs . - 2022. október 19., szerda 20:16

""

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Az étterem hátsó félhomályos részében ültettek asztalhoz, annak ellenére, hogy jeleztük nem szeretnénk ott vacsorázni. Foglalt a többi hely, ez volt a válasz, illetve közvetlenül a bejárati ajtó mellett kínáltak másik lehetőséget. Amikor befejeztük az étkezést és távoztunk, még mindig nem ült senki a foglalt asztaloknál. Egyszerű ételsor, nagyon mini adagokkal, feledhető ízvilággal. Hosszú várakozás arra, hogy valaki észrevegye, fizetni szeretnénk.
Frank Dezső - 2022. október 18., kedd 05:51

"izletes ételek, kellemes hangulat"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, az egyetlen észrevételem talan anyni hogy a fogasok felszolgálása kozott lehett volna egy kicist tobb idp, nagoyn gyorsan hozták ki egymás után. de minden nagyon finom es a kiszolgálás is udvarias volt.
Dudás Szilvia - 2022. október 17., hétfő 16:36

"Bébi adagok"

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Az ízek finomak , de annyira kis adag hogy a gyerekek nem laktak jól. Ebéd után elmentünk enni, pedig nem egy nagy étkü család vagyunk. :)
Kiss Imola - 2022. október 17., hétfő 05:29

"2022.10.15. 4fő"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek volt az ebéd egy különösen szép helyen!
Gosztom Csaba - 2022. október 16., vasárnap 14:44

"Great experience"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The food was excellent, Im verry happy about this restourant, service is experienced and positive , there even was live arfha Playing in bacground , I recomend this place to everyone and Im hard to Please customer
Rihards Iksna - 2022. október 15., szombat 06:34

"Lendvai Gábor"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Élveztünk minden percét. Jó konyha, finom ételek, kedves szerviz
Lendvai Gábor - 2022. október 14., péntek 20:34

"Zsolnay"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A környezet kissé rideg ezért a hangulat alaphangját az adja meg.
Ferenczi Péterné - 2022. október 14., péntek 15:17

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus!!
Frank Emese - 2022. október 14., péntek 06:53

"Marianna"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, a kiszolgáló hölgyek nagyon profik és kedvesek! Ajánlom szeretettel Mindenkinek! Köszönjük az élményt a teljes Csapatuknak, a Globe desszert fantasztikus!
Bártfai Marianna - 2022. október 13., csütörtök 05:51

"Zsolnaycafe"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kulturált kiszolgálás, nagyon finom ételek, pazar helyszín. Az étteremhét keretében voltunk a Zsolnay Kávéházban de vissztérő vendégek leszünk.
Rita Kovács-Nagy - 2022. október 12., szerda 12:54

"Szép hely, fantasztikus étel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép az étterem és nagyon finom az étel is. A kiszolgálás pedig fantasztikus.
Felföldi Bori - 2022. október 12., szerda 05:29

"Hangulatos"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Isteni finomak voltak az ételek. Remekul ereztuk magunkat. Egy dolgot jegyeznék csak meg, hogy a szervizdij nem volt benne az arban. (Csak a Dining citys mailben) A szerviz dij kulon fizetendo.
Tátrai Orsolya - 2022. október 11., kedd 19:01
Zsolnay Kávéház válasza:
Kedves Orsolya! Köszönjük a kedves és őszinte visszajelzést! Az Étterem Hét menüje valóban attól különleges, hogy a szervízdíjat is beépítjük a háromfogásos menü és a borsor áraiba, így kedves vendégeink már a teljes, bruttó árat látják, holott az általános gyakorlat alapján az éttermek külön, az árakon felül számolják az étlapjuk tájékoztatása alapján. A számlán bontva szerepelniük kell az adófajtáknak, ez törvényi kötelezettségünk. Szeretettel várjuk máskor is és bármikor várjuk észrevételeit, visszajelzéseit! Üdvözlettel: A Zsolnay Kávéház csapata

"??"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom volt .
Hiroe Shouji - 2022. október 11., kedd 17:23

"Excellent Dining"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
This was my first visit to Zsolnay as part of Restaurant Week. I was not disappointed as the meal was excellent value for money, with a nice choice in each of the three courses to suit all tastes. There was no scrimping on quantity either. The staff were friendly, attentive and knowledgeable about the menu. The added bonus was the complimentary appetiser and the option to include a different beverage with each course. l highly recommend trying it.
Julian Bukits - 2022. október 11., kedd 16:14

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A vendégekre való odafigyelés,remek konyha, vendégszeretet jellemzi ezt a kellemes hangulatú éttermet. Családommal együtt egy finom vacsorát fogyasztottunk el ebben a gyönyörű kávézóban. A csodaszép Zsolnay porcelánokon ízletes ételeket kínáltak a Felszolgáló Hölgyek, Urak. Köszönjük, hogy a szürke hétköznapok után ilyen csodát is megélhettünk. Jó volt itt lenni, visszatérünk még!
Lengyelné Bodnár Tünde - 2022. október 11., kedd 12:59

"Szép, igényes, érdemes"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kár, h. csak 1 hortobágyi palacsintát adtak, mert az nagyon finom volt... És a rakott krumpli is remek volt.
Nyári Balázs - 2022. október 11., kedd 12:55

"Csodálatos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű élmény volt. Az ételek és a kiszolgálás is remek. Leves- Ököruszály levest ettem, töltött tésztával, tökéletes volt. Hortobágyi palacsinta nagyszerű (egyetlen hibája- kicsit kevés). Télifagyi- remek őszi ízbomba, a sütőtök és a birsalma íze nem volt tolakodó.
Siket Éva - 2022. október 11., kedd 08:39