Café Ponyvaregény - Budapest

Café Ponyvaregény - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Café Ponyvaregény

1117 Budapest, Kopaszi gát 12.

Café Ponyvaregény
Kopaszi gát 12. , 1117 Budapest

A Café Ponyvaregény étterem Budapest szívében, a Lágymányosi öbölben, egy gyönyörű és ápolt park közepén található.
Dunára néző napsütötte teraszokkal, házias konyhával, hétvégenként óvónénivel, játékokkal, vitorlásiskolával, bérelhető piknik kosarakkal, és sok szeretettel várunk mindenkit, aki egy kis nyugalomra, kikapcsolódásra vagy romantikára vágyik otthonosan meghitt hangulatban.
Vállaljuk egyedi rendezvények lebonyolítását; igyekszünk valami 'pluszt' és 'mást' hozzátenni. Nálunk bármilyen ötlet megvalósítható, legyen az tűztánc, vagy gyerekzsúr. Bízzák ránk a tényleg személyre vagy cégre szabott szervezést és megvalósítást az ötlet kitalálásától kezdve, a dekoráláson át, az elégedett vendégek elbúcsúztatásáig.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Café Ponyvaregény – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(217 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Kiváló "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt
Gubai Zsuzsa - 2020. október 23., péntek 20:23

"Hangulatos szombat este"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A XIX. étteremhét keretein belül látogattuk meg az éttermet. A Kopaszi gátnak majdnem a legvégén található az étterem. Odafele menet kicsit aggódtunk mert a másik oldalon üzemelő diszkó nagyon áthallatszott, de szerencsére az étteremben nem lehetett hallani. Az asztalok fertőtlenítve voltak és a közöttük lévő távolság is megfelelő. Az előételek finomra sikerültek. A kecskesajt boros körtével kifejezetten ízletes volt. A palócleves rendelkezett egy nagyon enyhe, nem túlzó csípősséggel. A főételek közül a lazacos tészta nagyon finom volt, és a tészta-hal aránya is jól el lett találva. A fatányéros egy kiadós választás volt: 3 szelet hús, 1 sült szalonna taréj, savanyúság és kétféle köret. Két kisebb észrevétel ehhez: a fatányér lehetett volna nagyobb, mert az elején nagyon vigyázni kellett, hogy ne hulljon le semmi a tányérról/asztalról. Illetve a sült krumpli köret ízetlenre sikeredett. A desszertek is rendben voltak. Az almatorta sajnos eléggé édes volt, de a vanília fagyival együtt nem zavart annyira. Az adagok mérete pont jól lett beállítva, nem kevés de nem is sok, kellemesen elteltünk a 3 fogástól. A hely hangulata nagyon kellemes, a személyzet figyelmes és kedves volt. Összegezve azt kaptuk amire számítottunk, és egy hangulatos vacsorát költöttünk el.
J Viktor - 2020. október 20., kedd 18:34

"Többre számítottunk..."

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
A marketing jó, de az összbenyomás kevésbé. A levest alig langyosan tálalták. A fatányéros átlagos, az almatorta nagyon édes: karamell + bolti vanília fagyi.
Ákos - 2020. október 19., hétfő 18:15

"Remek! :)"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, kedvencünk a sütőtök cappuccino volt a kedvencünk.
Kolozs Eszter - 2020. október 19., hétfő 11:11

"Minden jó!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon klassz estét töltöttünk a családdal a Ponyvaregény Caféban, a menü vacsora minden eleme ízletes volt, a felszolgálók is kedvesek, barátságosak voltak.
Krasz Emil - 2020. október 19., hétfő 10:23

"Zsúfoltság"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Gyors kiszolgálás, az étel nem volt rossz, de nem is ájultunk el tőle, pont annyit ért mint a kedvezményes ár. Az emeleten volt helyünk, az elején szellősen, majd egy hatalmas asztaltársaság érkezett, nagy kalamajka keveredett, a másfél méter távolság még véletlenül sem volt betartva. Ezzel szerintem egyáltalán nem foglalkozott az étterem.
Markovits Erika - 2020. október 19., hétfő 06:55