Vadrózsa Étterem - Budapest

Small 0ac2ac23 7944 4782 855c f2b925303c6e

Képek az étteremről

Vadrózsa Étterem

Vadrózsa Étterem
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Különleges mikroklímájú kerthelyiségünk 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát.

Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermünknek.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított Télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör Teremmel, mely összenyíló termek kapacitása 70 fő.

Az emeleten került kialakításra a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár Terem, amelyhez szintén 20 fős terasz rész is tartozik. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.
Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgáljuk fel kedves vendégeinknek.
Különleges szolgáltatásunk a légkondicionált 6 fős minibusz-transzferünk, amellyel igény esetén szállítjuk vendégeinket.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt és kedves családját, valamint alkalom adtán rendezvényének résztvevőit is vendégeink között köszönthetjük.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vadrózsa Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(49 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

""Kényelmes elegancia""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételeket kaptunk,kérdéseinkre a felszolgálók mindig kedvesen,kimeritően válaszoltak, a gyönyörüen tálalt ételeket kellemes eleganciával tálalták ebben a csodás környezetben.Családias hangulat volt,mindannyian nagyon jól éreztük magunkat ebben a gyönyörü étteremben! El is határoztuk,mindenképpen visszatérünk,nyáron a kerthelyiség még kellemesebb lehet,megnézzük!! KÖSZÖNJÜK ezt a kellemes élményt,nem tul gyakori a mai világban.
János - 2018. március 14., szerda 11:19

"Szőke Szakáll is beállhatna tanulni"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Vadrózsa az egyik legszebb helyen, és építészetében, hangulatában is a legimpozánsabbak közé tartozó étterem. Szőke Szakáll színészé volt, aki a Casablancában játszott pincért! Kis időutazással, de jöhetne tanulni. (Övé volt a villa.) Minden teremben ragyogó berendezés, amit a nagyon kedves és profi pincérek szívesen mutatnak meg. Hangulatos hely, nagyon kellemes élő zongoramuzsikával. Lázár Séf távollétében is kifinomult ízvilágú ételek, diszkréten jelenlévő felszolgálok! Nagyon hangulatos, jó este volt!
Molnár István - 2018. március 14., szerda 06:17

"vacsora a barátokkal"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Udvarias kiszolgálás, elegáns, szép környezet és kellemes hangulat jellemezte az éttermet. Az ételek nagyon finomak voltak. Mi nagyon jól éreztük magunk. Én csak ajánlani tudom az étterem. Kiválóan megfelel bármilyen családi rendezvény lebonyolításához is.
Dorisz - 2018. március 12., hétfő 08:33

"Szuper!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ez az étterem minden egyes alkalommal felejthetetlen éttermi élményt nyújt!
László Krisztina - 2018. március 12., hétfő 07:07

"Élni tudni kell"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű környezetben, kiváló kiszolgálás mellett, minőségi, mesés tálalású ételeket fogyaszthattunk.
Reichardt Aurélia - 2018. március 12., hétfő 06:10

"Nagyszeru"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elegáns, hangulatos, finom ételek, kiváló kiszolgálás, halk zene. Csak ajánlani tudom, hibátlan.
Eva - 2018. március 11., vasárnap 07:24