Vadrózsa Étterem - Budapest

Small 0ac2ac23 7944 4782 855c f2b925303c6e

Képek az étteremről

Vadrózsa Étterem

Vadrózsa Étterem
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Különleges mikroklímájú kerthelyiségünk 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát.

Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermünknek.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított Télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör Teremmel, mely összenyíló termek kapacitása 70 fő.

Az emeleten került kialakításra a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár Terem, amelyhez szintén 20 fős terasz rész is tartozik. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.
Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgáljuk fel kedves vendégeinknek.
Különleges szolgáltatásunk a légkondicionált 6 fős minibusz-transzferünk, amellyel igény esetén szállítjuk vendégeinket.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt és kedves családját, valamint alkalom adtán rendezvényének résztvevőit is vendégeink között köszönthetjük.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vadrózsa Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(38 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Péntek esti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek rendkívül finomak voltak, a hely gyönyörű, a kiszolgálás pedig páratlan volt. Jó szívvel ajánljuk!
-

"great restaurant"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
first time to go there , nice place ,great service ,and great food, I will go there again with my friends.
-

"vélemény"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Többet vártam!
-

"Szuper!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egyik kedvenc éttermünk!
-

"Szőke Szakáll is megnyalhatná a tíz ujját!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Elég sokat járunk étterembe, de még sohasem fordult elő velem, hogy úgy fogadjanak: "Üdvözlöm István!" Köszönet érte Lázár Chefnek. (Minimális volt az esélye, de azért érkezhetett volna Gipsz Jakab is.) Ugyanilyen szinten volt a főztje. Az épület első tulajdonosa, Szőke Szakáll színész, - a Casablanca egyik markáns szereplője - is megnyalhatná a tíz ujját! A hangulat? Főúri szalonban éreztük magunkat. Mostanáig azt hittem, ez frusztrál engem! Kiderült, hogy nem! Sőt! Frenetikus volt! Köszönjük!
-

"Nemeti"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
jóhangulet jó konyha
-