Vadrózsa Étterem - Budapest

Vadrózsa Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Vadrózsa Étterem

1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.

Vadrózsa Étterem
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Különleges mikroklímájú kerthelyiségünk 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát.

Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermünknek.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított Télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör Teremmel, mely összenyíló termek kapacitása 70 fő.

Az emeleten került kialakításra a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár Terem, amelyhez szintén 20 fős terasz rész is tartozik. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.
Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgáljuk fel kedves vendégeinknek.
Különleges szolgáltatásunk a légkondicionált 6 fős minibusz-transzferünk, amellyel igény esetén szállítjuk vendégeinket.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt és kedves családját, valamint alkalom adtán rendezvényének résztvevőit is vendégeink között köszönthetjük.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vadrózsa Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(338 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt minden, mint mindig. Köszönjük! Megyünk máskor is.
Lőrinc Zsuzsanna - 2024. április 20., szombat 10:56

"Hegyi Gáborné Vera"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finomak voltak az ételek. Az Étterem hangulata Nagyon jó, Egy rész a múltból , egy szép helyen Budapesten. Ajánlati tudom és fogom.
Hegyi Gáborné Vera - 2024. április 20., szombat 08:03

"Finom ételek, kedves kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás pedig kedves, előzékeny. Az étterem többi részét is meg lehetett nézni, szép és elegáns volt minden. Élő zongoraszó is volt, az nagyon sokat adott az élményhez
Eszter - 2024. április 19., péntek 21:38

"Stilus és elegancia "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igényes békebeli polgári milliőben kellemes zongorakísérettel vacsoráztunk az étteremben. minőségi rendezvényvényhelyszín egy régi nagypolgári villában. biztosan visszatérünk még damasztszalvéta, szép teríték és tágas terek jellemzik, a kiszolgálás extra kedves, az ételek finomak
Gy B - 2024. április 19., péntek 07:26

"Baráti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos, kellemes hely! Jó konyhával és kitűnő kiszolgálással! Mindenkinek ajánlom!
Bencsik Krisztián - 2024. április 19., péntek 06:12

"Az igazi étterem élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Vadrózsa étterem Budán festői környezetben, hangulatos, igazi századeleji élményt nyújt a gasztronómia szerelmeseinek. Századeleji hangulat, patinás épület és berendezés a modern konyhaművészettel ötvözve hihetetlen és már-már filmbéli élmény. A menüsor összeállítása igazi odafigyeléssel történt, van benne minden ami szem szájnak ingere figyelvén a vegán, a húsimádó vagy éppen az érzékeny gyomrúakra is gondolván A felszolgálás ami igazán felteszi az i-re a pontot, mert udvarias, nem tolakodó ám odafigyelő, a vendég tényleg vendégnek érezheti magát. A főpincér gondoskodása a felszolgálók profizmusa, kedvessége, gyorsasága, odafigyelése tényleg a prémium kategória kiváltsága. Az ember nem csak azért jár étterembe, hogy "csak" jól lakjon, hanem azért a plusz élményért amit akkor élvezhet amikor érzi, hogy mindenki az Ő kegyeit lesi a konyhalányon át a szakácsig a főpincéren át a felszolgálóig. Ezt a vendéglátás szavunk nem fejezi ki csak részben. Az igazi élményét maga a hely nyújtja. Nagyon ajánlom annak aki tudja értékelni az igazi étterem hangulatát a diszkrét profizmust és a kitűnő konyhát. Köszönjük Vadrózsa!
Szabó Péter - 2024. április 18., csütörtök 18:01