Vadrózsa Étterem - Budapest

Vadrózsa Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Vadrózsa Étterem

1025 Budapest, Pentelei Molnár utca 15.

Vadrózsa Étterem
Pentelei Molnár utca 15. , 1025 Budapest

Távol a világ zajától, mégis Buda központjában, a Rózsadombon található a 2016 tavaszán újra megnyitott Vadrózsa Étterem, a honi gasztronómia egyik fellegvára.

Különleges mikroklímájú kerthelyiségünk 80-100 fő kiszolgálására alkalmas. A paradicsomi szépségű kert szépen ötvözi a modernitást és a klasszikus eleganciát.

Zártkörű, céges rendezvények, meetingek kiváló helyszíne a maximum 40 fős Gyarmati István terem. A míves aranyozás igazán exkluzív külsőt kölcsönöz különtermünknek.

A ház egyik gyöngyszeme az újonnan kialakított Télikert, a hozzá kapcsolódó két mini terasszal és a Tükör Teremmel, mely összenyíló termek kapacitása 70 fő.

Az emeleten került kialakításra a 20 fő befogadására alkalmas Könyvtár Terem, amelyhez szintén 20 fős terasz rész is tartozik. Üzleti vacsorák, diplomáciai rendezvények ideális helyszíne a teljesen elszeparált különterem.

Konyhánkkal a tradicionális magyar és nemzetközi konyha remekeit elevenítjük fel elfogadható áron, de kiváló minőségben, nem megfeledkezve a modern konyhatechnológiai eljárásokról sem.
Mindezt egyedi porcelán készlettel és eszközökkel szolgáljuk fel kedves vendégeinknek.
Különleges szolgáltatásunk a légkondicionált 6 fős minibusz-transzferünk, amellyel igény esetén szállítjuk vendégeinket.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt és kedves családját, valamint alkalom adtán rendezvényének résztvevőit is vendégeink között köszönthetjük.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Vadrózsa Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(330 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Életünk legszuperebb éttermi élménye! Minden 5csillagos, nagyon kedves,figyelmes kiszolgálás, minőségi,finom ételek, gyönyörű környezet. És szuper hogy élő zene van az ebédhez! Nagyon odafigyeltek a kislányunkra is,rögtön hoztak rajzeszkozoket,szóval tényleg minden tökéletes volt. Szívből gratulálok minden ott dolgozónak!!
dr. Gede-Nagy Henrietta - 2024. március 26., kedd 08:23

"Ajánlott"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fogadás illett a hely színvonalához, nagyon kedves és figyelmes, ezt végig éreztük ott tartózkodásunk alatt. Az ételek mennyisége elegendő, elkészítésük ízletes, tálalásuk gusztusos volt. Nem hivalkodóan elegáns, kellemes hely bárkinek jó szívvel ajánlom.
G P - 2024. március 25., hétfő 08:13

"Vad rozsa étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnően éreztük magunkat. Az étterem kiváló ételeket a közölt menü szerint valogathatóak. A felszólígálás magas színvonalú. Az élőzene elvarázsolta minket.
Dóczi Dimitrova Evelina - 2024. március 25., hétfő 07:02

"Szuper választás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hangulatos, elő zenével fűszerezett, kiszolgálás és az ételek első rangúak ☺️🥰
Pintyi Zoltán - 2024. március 23., szombat 06:08

"Elegáns rózsadombi helyszín"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elegáns étterem, élőzenét is biztosítottak, ami sokat dobott a hangulaton. Az ételek közül különösen a főételt találtuk ízletesnek.
Péterfi Csaba - 2024. március 22., péntek 06:09

"Békebeli harmónia és minőség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Békebeli, nagyon kellemes hangulat, meseszerűen kivilágított kert, elképesztően profi és jó személyzet, “tíz ujjunkat megnyaljuk utána” libamáj sárgabaracklekvárral, céklás rizottó sült kecskesajttal és panna cotta. Nagyon tiszta és igényes mosdó. Nyáron visszatérünk, szeretnénk a kertben kávézni egyet.
Zita - 2024. március 21., csütörtök 15:33