4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred) - Mátrafüred

4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred)

3232 Mátrafüred, Parádi út 8.

4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred)
Parádi út 8. , 3232 Mátrafüred

4 Évszak - Palóc Bistorant - Palóc és mátrai ízek gasztronómiai élménye Mátrafüreden, díjnyertes séf által vezetett konyha-műhelyben.

Italkülönlegességek a Bár-Kávézóban, családias hangulat, friss alapanyagok, mátrai borok. Csúcstechnika a kivitelezésben és a megjelenésben, tradíció a kulináris ajánlatban. A bistorant teraszán családi és céges rendezvények szervezése. High-tech gyermeksarok, ingyenes wifi. Nyitási akciónkban az étteremben elköltött minden forint fele beváltható a High-Tech Sportok Bázisa által biztosított közel 200 féle program egyikére.

HS Bár: 09.00-21.00
Palóc Bistorant: 11.30-21.00
Házhoz szállítás (minden nap 11.30-21.00 között!): www.palocfutar.hu
Piano estek: pénteken és szombaton 18.30-21.00

Mátrai ínyencségek házhoz szállítva!
- Minden elköltött forint fele, újból elkölthető a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisán

A gasztroélmények kedvelői számára jó hír, hogy április 20-ától már saját otthonukban is élvezhetik a legfinomabb fogásokat, hiszen a mátrafüredi 4 Évszak - Palóc Bistorant szolgáltatásbővítése eredményeképpen már házhoz is szállítja az ínyencségeket.

Az étterem ettől az időszaktól kezdve minden nap nyitva tart majd, a házhoz szállításhoz is a teljes étlapról lehet választani, 11.30-és 21.00 óra közötti rendeléssel.  Várják a mátrafüredi, gyöngyössolymosi, gyöngyösi, mátraházi, pálosvörösmarti, abasári, markazi és visontai ínyencek megrendeléseit is, hiszen a szolgáltatást ezeken a településeken is elérhetővé teszi a Bistorant.

A házhoz szállított ételek ugyanúgy éttermi minőségűek, mint a helyben fogyasztottak, érdekesség, hogy a rendelési lehetőség az ételkülönlegességekre, a magasabb kulináris igényt kielégítő ételalkotásokra is vonatkozik.

Egyedülálló mátrai akciójukban a rendelésnél  az összeg 50%-át automatikusan jóváírják, s így megindulhat a pontgyűjtés, amelynek végeredménye egy High-Tech Sportok Bázis (www.hsb.hu) által szervezett élmény lehet!
Az összegyűjtött pontok közel 50 féle programra, vagy élménykártyára válthatók át. 

Abban az esetben, ha szeretnénk pontot gyűjteni, előzetesen regisztrálnunk kell a www.palocfutar.hu (mobilról is működő) oldalon és meg kell őrizniük a számlákat a későbbi beváltásokhoz. Az első regisztráció után minden vendéget VIP törzsvendég kártyával ajándékoznak meg, mellyel nyomon követhetőek az összegyűjtött, újból felhasználható forintok.

A beváltásban a www.elmenyshop.hu böngészése is segítségünkre lehet.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: 4 Évszak - Palóc Bistorant - Mátrafüred

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(17 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"4 Évszak - Palóc Bistorant értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyors és udvarias kiszolgálás, kitűnő ételek, barátságos hangulat.
Sőregi István - 2018. november 14., szerda 21:16

"Márton napi liba"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Márton napi liba menüre foglaltunk asztalt az étterembe, nehogy egész évben éheznünk kelljen. Az étterem berendezése modern, egyszerű, a kis helyet a lehető legjobban kihasználják. A kiszolgálás figyelmes, udvarias és gyors volt. A libaleves megfelelő mennyiségű és jó ízű volt, de semmi extrát nem nyújtott és egy picit az ízlésünknek sós volt. A rozé libamell a tejszínes gombával tökéletes volt, bár a rizsnél lehetett volna egy kicsit fantáziadúsabb köretet adni hozzá. Az adag igen bőséges volt, így desszertre már nem maradt kapacitásunk. Összességében jól éreztük magunkat és egy kellemes, de nem kivételes Márton napi ebédben lehetett részünk.
Szepesváry Attila - 2018. november 13., kedd 17:48

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egyetlen negatívum az ételválasztás során ért bennünket, amikor a pincér közölte, hogy amennyiben az előételnél az elsőt választottuk, abban az esetben mindenből kizárólag az elsőt lehet kérni. Megoldottuk cserével, kivéve a desszertet. Ettől eltekintve nagyon hangulatos hely, kedves kiszolgálás, finom ételek. Még visszatérünk :)
Miháldinecz Edina - 2018. október 15., hétfő 05:47

"Erdei vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremben úgy éreztük magunkat, mintha egy erdőben lett volna az asztalunk. Az étterem tiszta, elegáns, hangulatos, a színek és a berendezés teljesen harmonizàlt a Mátrával. Az ételek különlegesek és ízletesek, a felszolgálás pedig hibátlan volt.
Gál Kinga - 2018. március 14., szerda 06:07

"Szép szombat"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden, a libamájat fuge lekvárral és a brassói szuzet emelnem ki. A szarvastol vártam többet, az is jó vokt, de a brassói jobb volt. A tálalásnal egész saláta levelek talán nem illenek a tányérra.
BM - 2018. március 11., vasárnap 09:33

"Felejtsük el"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
Vegre egy újdonság, kellemes környezet, de sajnos a kiszolgálás az utcai büfében különb. A felszolgáló biztosan nem ismeri a köszönöm szót, igaz borravalót nem adtam, a szervizdij 10% os semmi extra, csak a munkáját kellett volna végeznie. Fényképes étlap gondolom azért készült, hogy megmutassa mégis mit takarnak a nevek. Az általam kért salátával a gond, hogy csak az áfonya volt azonos a képen látható inyenc salátával 700 forintért, mikor szóvá tettem, majdnem úgy nézett ki a dolog, "mit vártam " hát nem ezt! Az ételek jóízűek, de semmi különös. Sokkal többet vártam a helyszínhez viszonyítva. Havonta legalább egyszer megfordulok ezen a településen, de nehezen tudnak rávenni egy újabb próbára.
Molnárne Katai Edit - 2018. január 07., vasárnap 16:51