4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred) - Mátrafüred

Small db3a8792 2fc4 4992 9c2b d73146004a6f

Képek az étteremről

4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred)

4 Évszak - Palóc Bistorant (Mátrafüred)
Parádi út 8. , 3232 Mátrafüred

4 Évszak - Palóc Bistorant - Palóc és mátrai ízek gasztronómiai élménye Mátrafüreden, díjnyertes séf által vezetett konyha-műhelyben.

Italkülönlegességek a Bár-Kávézóban, családias hangulat, friss alapanyagok, mátrai borok. Csúcstechnika a kivitelezésben és a megjelenésben, tradíció a kulináris ajánlatban. A bistorant teraszán családi és céges rendezvények szervezése. High-tech gyermeksarok, ingyenes wifi. Nyitási akciónkban az étteremben elköltött minden forint fele beváltható a High-Tech Sportok Bázisa által biztosított közel 200 féle program egyikére.

HS Bár: 09.00-21.00
Palóc Bistorant: 11.30-21.00
Házhoz szállítás (minden nap 11.30-21.00 között!): www.palocfutar.hu
Piano estek: pénteken és szombaton 18.30-21.00

Mátrai ínyencségek házhoz szállítva!
- Minden elköltött forint fele, újból elkölthető a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisán

A gasztroélmények kedvelői számára jó hír, hogy április 20-ától már saját otthonukban is élvezhetik a legfinomabb fogásokat, hiszen a mátrafüredi 4 Évszak - Palóc Bistorant szolgáltatásbővítése eredményeképpen már házhoz is szállítja az ínyencségeket.

Az étterem ettől az időszaktól kezdve minden nap nyitva tart majd, a házhoz szállításhoz is a teljes étlapról lehet választani, 11.30-és 21.00 óra közötti rendeléssel.  Várják a mátrafüredi, gyöngyössolymosi, gyöngyösi, mátraházi, pálosvörösmarti, abasári, markazi és visontai ínyencek megrendeléseit is, hiszen a szolgáltatást ezeken a településeken is elérhetővé teszi a Bistorant.

A házhoz szállított ételek ugyanúgy éttermi minőségűek, mint a helyben fogyasztottak, érdekesség, hogy a rendelési lehetőség az ételkülönlegességekre, a magasabb kulináris igényt kielégítő ételalkotásokra is vonatkozik.

Egyedülálló mátrai akciójukban a rendelésnél  az összeg 50%-át automatikusan jóváírják, s így megindulhat a pontgyűjtés, amelynek végeredménye egy High-Tech Sportok Bázis (www.hsb.hu) által szervezett élmény lehet!
Az összegyűjtött pontok közel 50 féle programra, vagy élménykártyára válthatók át. 

Abban az esetben, ha szeretnénk pontot gyűjteni, előzetesen regisztrálnunk kell a www.palocfutar.hu (mobilról is működő) oldalon és meg kell őrizniük a számlákat a későbbi beváltásokhoz. Az első regisztráció után minden vendéget VIP törzsvendég kártyával ajándékoznak meg, mellyel nyomon követhetőek az összegyűjtött, újból felhasználható forintok.

A beváltásban a www.elmenyshop.hu böngészése is segítségünkre lehet.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: 4 Évszak - Palóc Bistorant - Mátrafüred

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(11 értékelés)


Konyha

9.6

Kiszolgálás

9.7

Hangulat

8.8

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek,kedves,gyors kiszolgálás!Nagyon szép étterem belső!Tehát:SZUPER!
-

"Edit"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes meglepetés volt az étterem, még nem jártunk itt. Nagyon finom volt minden.
-

"Mátrafüredi 4 évszak- Palóc Bistorant étterem értékelése"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek elkészítésétől kezdve a felszolgálosán át mindennel teljes mértékben meg voltunk elégedve. Nagyon családias a légkör. Mindenkinek csak ajánlani tudom .
-

"Értékelés"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
.
-

"Kicsit csalodas"

3,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
A dizajnnak semmi koze a paloc elnevezeshez. Amit iger az etterem neve azt bent nem kapod meg, a hangulat elveszik. Tul sok a feny igy egy kicsit gyorsettermi hangulatot kelt. Az etel finom volt. Szabo Kata ________________________________________________________________________________________________________________________________ ÉTTEREMVEZETŐ VÁLASZA: Kedves Szabó Kata! Örülünk, hogy ízlett a menüsor, amit megalkottunk az eseményre, mivel nem fejtette ki, a felszolgálás közepes értékelését, így arra gondolunk, hogy Ön valami népi csujogatós körítést várt, amivel sajnálatos módon nem szolgálhatunk. Hasonlóképp vagyunk a dizájnnal kapcsolatos észrevételét illetően is. A palóc vidéken busz is jár és nem csak szekér, s nem feltétlenül van mindenhol hímzés az ülésen. A bistorant kifejezésből talán már elsőre kitűnik, hogy éttermünk nem egy csárda, amelynek belső díszítése sejtethet valami népi jellegű vizuális kötődést. A bistorant kifejezés két vendéglátóipari szakkifejezés összevonásából jött létre, utalva a fiatalos, lendületes modern konyha létrehozásának szándékára, és egy felszabadultabb kulináris kultúrára a hagyományos éttermi környezettel szemben, amelyben a mi esetünkben a népi autentikus ételek 21. századi kompozíciói állnak a középpontban. Vagyis nem a dizájn a palóc, hanem az étel és az a szaktudás, amely által a palóc konyha gasztronómiai csodái itt étel-fogásokká válnak. Üdvözlettel, Ocela Tibor
-

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a helyet!
-

További éttermek a közelben

MIRAGE ÉTTEREM & KÁVÉZÓ (HAJDÚSZOBOSZLÓ)

4200 Hajdúszoboszló, József Attila utca 5-7.
115 kilométer

  Bolyki borvacsora - Október 19-én, 19:00. Ár: 9.900 Ft/fő.

(11)

Tovább ->