Wasabi Étterem (BUDA - Szépvölgyi út) - Budapest

Wasabi Étterem (BUDA - Szépvölgyi út) - Ázsiai, japán konyha

Képek az étteremről

Wasabi Étterem (BUDA - Szépvölgyi út)

1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.

Wasabi Étterem (BUDA - Szépvölgyi út)
Szépvölgyi út 15. , 1037 Budapest

A futószalagon kívül ebben az étteremben belekóstolhattok a teppanyakin készült ételek különleges ízvilágába is. Éttermünk alkalmas nagyobb családi vagy céges rendezvények lebonyolítására, ezen túl a hangulatos Tatami terem tökéletes helyszín lehet egy romantikus vacsorához.

A Wasabi egyértelműen a távol-keleti gasztronómia magyarországi nagykövete! A több mint 10 éves múltunkkal, az 5 budapesti, valamint debreceni éttermünkkel nagyban hozzájárultunk a japán, koreai és thai konyha és ízvilág népszerűsítéséhez hazánkban. A védjegyünkké vált Running Sushi&Wok rendszerünknek, illetve a japán és magyar szakácsaink együttműködésének köszönhetően nem csak elérhetővé tettük a sushit, hanem meg is szerettettük rengeteg európai emberrel. Hiszünk az ázsiai konyha autentikusságában! Ezt a meggyőződésünket átadjuk vendégeinknek minden egyes ételünkben, legyen az eredeti japán vagy koreai fogás, esetleg fúziós thai finomság.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Wasabi Étterem (Szépvölgyi út) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(34 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.3

""

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Sajnos az elején volt egy kis malőr mert nem találták a foglalásunk de aztán ki kerekedett a dolog és nagyon kedvesen korrigálták a hibáT régebben is jártam ide, nekem kicsit gyengébb lett! De azért jól éreztük magunkaT pPap László :)
Pap László - 2024. március 10., vasárnap 08:40

"Vacsoráztunk volna"

2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Sokszor járunk running sushizni, de sajnos ma nem sikerült. Az utolsó pillanatban foglaltam asztalt, de azt mondták az időpontra menjünk, majd csak 1,5 órát maradhatunk. Mivel sosem szoktunk annyit maradni, ezért ez nem volt gond. Amikor odamentünk furcsa volt, megkérdezte a hölgy, kivel beszéltünk. Mondtam, hogy aki felvette a telefont, nem tudom ki volt, azt sem tudom bemutatkoznak-e. Ezután 15 percig eljátszották, hogy pontosan látják a foglalást, de valójában nem, és nagyon rosszul csinálták. Mindig még türelmet kértek, aztán 15 perc után eljöttünk. Nagyon rosszul kezelték a helyzetet. Azóta is azon gondolkozom, hogy mit csináltak ez idő alatt? Felhívták a többi éttermet, hátha nem hozzájuk foglaltam? Megkérdezhették volna, gyorsan tudtuk volna egyeztetni, hogy hozzájuk történt a foglalás.
Bak Bernadett - 2024. január 04., csütörtök 17:24

"A la carte"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Very delicios food with great service.
István Zebulon Bakos - 2023. szeptember 11., hétfő 15:59

"Szülinapi vacsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Brigi közreműködésével fantasztikus lett a szülinapom? Nagyon finom sushival és szilvaborral sikerült felejthetetlenné tennie. Köszönöm!
Varga Edit - 2023. augusztus 29., kedd 18:41

"Távol-Kelet karnyújtásra"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon könnyen megközelíthető helyen van az étterem. Segítőkészek, abszolút vendégbarát környezet. Lesik a vendég gondolatait, de meghagyják a magánszférát és ez kivételesen jó. Az ételek rendkívül finomak és annyit ehetsz, amennyit csak kívánsz, olyan ütemben, ahogy időd engedi. A kiszolgálást a mai pincérek tették felejthetetlenné: Márk és Tamás. Látszik, hogy szívvel-lélekkel végzik a munkájukat, elhivatottan. Csak ajánlani tudom a helyet!
Hidegh Ágnes - 2023. június 26., hétfő 19:59

"Csalódtam"

2,7
Konyha: 0 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Amit rendeltünk nem kaptuk meg. Folyamatosan ugyanazok az ételek forogtak a szalagon senki nem vette le őlet, de ha mégis pótolták. Nem az étterem rossz de a konyhai munka itt egyáltalán nem hozza a színvonalat.
Adamcsek Antonia - 2023. május 14., vasárnap 12:35