St. Andrea Wine & Skybar - Budapest

St. Andrea Wine & Skybar - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

St. Andrea Wine & Skybar

1052 Budapest, Deák Ferenc utca 3-5.

St. Andrea Wine & Skybar
Deák Ferenc utca 3-5. , 1052 Budapest

A St. Andrea Wine&Skybar hiánypótló bár kíván lenni Budapest életében.

A főváros egyik legszebb műemlék épületének tetejéről egyedülálló koktélok és a St. Andrea borászat legkiválóbb borai mellett gyönyörködhetünk a történelmi belváros látványosságaiban. Különleges kialakításának köszönhetően pedig a hűvösebb estéken sem lesz hiányérzete senkinek, hiszen a St. Andrea Wine&Skybar egész évben várja azokat, akik kedvenc italukat a város felett fogyasztanák el.  

Jöjjön és élvezze mindezt, mi pedig gondoskodunk arról, hogy az élmény felejthetetlen legyen!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: St. Andrea Wine & Skybar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(117 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.6

""Magasan" ettünk"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Szép volt a kilátás.
Csaba - 2023. március 26., vasárnap 17:39

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tekintetben kiváló. Nagyon jól éreztük magunkat.
Dr Balogh Zsuzsanna - 2023. március 22., szerda 08:36

"Gyönyörű kilátás"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A kilátás páratlan, az ételek kifejezetten finomak, a hangulatot viszont sajnos megöli a zsúfolt berendezés és a hangos zene.
Tóth Anna - 2023. március 20., hétfő 11:25

"Szakmabeli vélemény"

2,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 4
A hely maga szép, skybárnak tökéletes az ételek ehhez a szinthez mérten megfelelőek voltak, nah de a kiszolgálás kritikán aluli volt! Konkrétan melletünk hangoztak el a következő mondatok” remélem jó sz*rok voltunk és nem lesz többé ilyen dining..”Felháborító számomra vendéglátósként, hogy ilyet meg mert magának engedni a személyzet legyen akár dining city keretén belül a vendég ott vagy bármilyen okból, elfelejtik, hogy ez a dining city sokszor nem azért van, hogy ebből az adott pillanatban profitáljon a cég, hanem hogy a jövőben esetleg visszatérő vendégeket szerezzen! Üzenném a “szakmabeli kollégáknak”, hogy hagyják abba a szakmát, mintsem szégyent hoznak Ránk igazi szakmabeliekre akik szeretik is a szakmájukat, és nem felejtették el, hogy ez hivatás és nem csak egy megélhetési forma.
Kun Kitti - 2023. március 20., hétfő 09:25

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, az ételek és az italok is és csodálatos a kilátás.
Varga Petra - 2023. március 20., hétfő 08:39

"hibátlan!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Hosszú idő óta az első olyan étteremélményem, ami az ételeket tekintve hibátlan volt az elejétől a végééig. Az egyetlen dolog amibe bele lehet kötni ha nagyon kekeckedni akar az ember, a zene.
Lovász Norbert - 2023. március 20., hétfő 08:24