Értékelések és vélemények


4,6

(453 Recensies)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.7

"Valentín nap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szeretjük az élőzenés fínom vacsorát.
Mamuzsich László - 2024. február 15., csütörtök 18:10

"Tökéletes, mint mindig"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Valetin napi vacsora keretében jártunk az étteremben. Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás udvarias, nem tolakodó. Összességében mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Egy igazán kellemes estét töltöttünk a VígVarjúban. Nem először voltunk itt, de minden bizonnyal nem is utoljára. :)
Takács Attila - 2024. február 15., csütörtök 07:24

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon ízletes volt. A kiszolgálás kifogástalan.
Gilan Erzsébet - 2024. február 15., csütörtök 05:22

"A vezetés valóban szeretné. hogy visszajárók legyünk"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ugyan azzal indullt, hogy a libanapon nincs libacomb, de volt más liba étel. Az előételt kihozták, majd több mint egy órát vártunk, de nem csak mi, hanem a teremben mindenki. Mikor kihozták az ételt a vezető is jött és elnézést kért, mert műszaki probléma volt a konyhán, és ezért az étterem vendégei voltunk. Az ételek nagyon finomak voltak, érdemes volt várni rá, és mikor fizetni szerettem volna, mondták, hogy az egész ebédet ők állták. Hát ilyennel itthon még nem találkoztam, az étterem valóban a visszatérő vendégre számít...
Wessely Vilmos - 2023. november 13., hétfő 07:58

"Tökéletes ebed"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes helyszín. Gyereksarok is volt. Kedves kiszolgálás nagyon finom ételek.
Nagy Zsuzsanna - 2023. november 13., hétfő 06:39

"Lassú"

2,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Éhesen ne menj oda! Céges rendezvény, előre megbeszêlt menüsor. Érkezés után 1,5 órával hozták a levest. A főételt rá 1h-ra. 3 h alatt, este 10-re kb.be tudtad fejezni az étkezèst. Botrányosan lassú, a kiszolgáló személyzet kevés, rengeteg vendég. A legócskább bort kaptuk. Nagy csalódás, nem illik a milliőhöz!
Erzsébet - 2022. november 11., péntek 19:47

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon ízletesek,a kiszolgálás nagyon udvarias.Mindenkinek ajánlom!
Frank Melinda - 2022. október 09., vasárnap 20:06

"Vacsora egy gyönyörű étteremben"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A hely szépsége és a személyzet kedvessége felejthetetlen estét eredményezett. Kitűnő volt a hangulat és kellemes a zongora zene.
Simon Mária - 2021. november 13., szombat 09:06

"Pozitív csalódás"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Hosszú várakozásra számítottunk az értékelések alapján, ami részben be is igazolódott. Az előételre kb. 40 percet vártunk, azonban a főétel és a desszert szinte azonnal érkezett miután az üres tányérokat elvitték. Az ételek nagyon finomak voltak, az étterem hangulata pedig nagyon különleges. A kiszolgálás (a kezdeti hosszú várakozástól eltekintve) teljesen rendben volt.
Laurinyecz Márton - 2021. október 20., szerda 19:08

"Törzsvendégek"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Alig vártuk már, hogy újra nyissanak! ❤️A legjobb Varjú! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nagy Judit - 2021. október 16., szombat 13:32

"Hiányzó fogás a menüről"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
A környezet varázslatos volt, az kellemes, élő zongorajatek feltette az i-re a pontot hangulati téren. Esetünkben telt házzal dolgoztak, kicsit érezni lehetett a tulvallalast, a fogasokra elég sokat kellett várni. Az adagok lehettek volna nagyobbak, de megfeleltek a fine diningnak, éhesek nem maradtunk és a tálalás gyönyörű volt! Viszont szerintem az, hogy egy előre bejelentett menusor eseten, az előételek közül az egyedülit (raguleves), ami laktatonak bizonyul és húst tartalmaz, ne szolgálják fel, nem tartom korrektnek. Elvileg a fogás nem készült el időben, így nem volt elérhető. Tudatosan, menusor alapján is választottuk a helyet. A nagyobb tarsasagban több nagyetku is tartózkodott, épp ezért a fél társaság arra az egy eloetelre készült. Így megprobaltunk puhatolozni a pincernel, várunk szívesen, akár iszogatunk addig, vagy főétel után is érkezhet. De nemleges választ kaptunk. A csalódottság miatt megerdeklodtuk, lehet-e helyette hasonló műfajban masik levest valasztani, elég nehezen mentek ebbe bele, többszörös keresre egy gulyáslevest felajanlottak, holott az étlapon volt egy szinte pontosan a meghirdetett ragulevessel megegyező leves, csak más húsból. Természetesen hiba mindig csúszhat a rendszerbe, viszont jobban esett volna itt a nyitottság, flexibilitas és ha magától a helytol került volna felajanlasra egy alternatíva, nem nekünk érezni úgy, hogy erőltetjük.
Menyhárt Orsolya - 2021. október 15., péntek 05:54

"Étterem hét értékelés"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, bár lehettek volna nagyobb adagok, de a "fine dining"-nak megfelelő méretűek. A hely hangulata hibátlan, élő zongora, patináns épület, minimalista és egyben elegáns dekoráció. A felszolgálók kedvesek és udvariasak voltak, de az ételekre sokat kellett várnunk.
de Jonge Robert - 2021. október 14., csütörtök 13:34

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kifejezetten ízletes szép fogásokat kaptunk.
M Z - 2021. október 14., csütörtök 08:29

"Hangulatos és isteni"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon élveztük a vacsorát, a felszolgálás üteme kellemes volt, a kiszolgálás nagyon udvarias és az élő zene kellemesen hangzott a vacsorához.
Kriszti - 2021. október 12., kedd 21:44

"Exklúzív estebéd"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Mennyei ételeket ízleltünk meg ebben a pompás környezetben. Ehhez az élményhez az is hozzájárult, hogy rajtunk kívül csak egy másik asztal volt foglalt ebben az időszakban, így maximális figyelmet kaptunk és semmin sem esett csorba. Ízek, kiszolgálás, miliő, mind csodálatos volt.
Molnár Attila - 2021. október 12., kedd 16:56

"Kiváló este "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes kiszolgálás, kitűnő ételek, ízléses hely. Hangulatos enteriőr, élő zene. Ezenfelül az ital árak teljesen rendben vannak. Több helyen jártunk már de az a legjobb élmény volt.
pat Krisztina - 2021. október 12., kedd 09:44

"Jobbra számítottunk"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 5
Az etteremheten jartunk itt, igy elore osszeallitott menuk kozul valaszthattunk. A valasztott eloetelek finomak voltak, bar a maj texturaja nem volt a legjobb, a kecskesajt viszont nagyon izlett. A menukartyan szereplo levest nem lehetett valasztani sajnos. A foetelek jok voltak, de nem kulonlegesek. A desszertre tobb mint 3/4 orat kelett varni, es ezek utan a ket turogombocos tanyert ugy kaptuk meg, hogy az egyiken 1 db a masikon pedig 2 db volt, azert ez blamazs. A felszolgalokon az latszott, hogy nincsenek a helyzet magaslatan, es a minket kiszolgalo holgy kifejezetten nem volt kedves. A hely maga szep volt, izleses polgari belsovel, otletes a gyereksarok, es az elo zene/zongora sokat dobott a hangulaton, kellemes volt. Osszessegeben kicsit csalodast keltett bennunk az etterem.
Varga Gábor - 2021. október 11., hétfő 20:39

"Hát???"

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Legjobb esetben is csupán közepes és átlagos, méltatlan a helyhez. Nem ajánljuk:-(
Szőcs Tamás - 2021. október 11., hétfő 19:35

"Stabilan jó konyha, megbízható minőség"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A Vigadó szép, felújított külsője kicsit puritán belsőt takar, amit a kellemes zongoraszó sem mindig tudott ellensúlyozni. Összességében mindig elégedetten távozunk, ezért a következő megjegyzést kérem ne vegyék túl hangsúlyosan. Kedves volt a felszolgálás, amibe néha azért csúszott egy kis hiba. A libamájhoz többen kértek volna még pirított kalácsot, de csak kenyeret kaphattunk. A túrógombóc sósan lett elkészítve. Mivel én szeretem a hagyományos édes változatot kértem cukrot, és kaptam is: a kávéhoz felszolgált zacskós kristálycukrot(!). Amit ettünk: Előételek/levesek: Libamájbrülée pirított kaláccsal, lilahagymalekvárral, Misos lazactatár mangóval és Tárkonyos vadmalac-raguleves; Főételek: Rosé kacsamell édesburgonya-gratinnal, fekete szederrel, és bébirépával, Pirított malacporchetta sütőtökpürével, zöldséges lencseraguval és marinált céklával és Fogasfilé citrusos karfiolkuszkusszal, gyömbéres karfiolpürével és korinaderes fogaskrokettel; Desszertek: Túrógombóc tejfölhabbal és Gesztenyemousse étcsokis-diós crumble-lel és szilvával;
B. L. - 2021. október 11., hétfő 19:35

"Vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szuper volt minden, köszönjük szépen!
R Kinga - 2021. október 11., hétfő 18:31

"Remek"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Gyönyörű környezet, remek változatos menü, biztos visszatérünk!
B V - 2021. október 11., hétfő 17:56

"Finom, elegáns"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás minősége szuper volt. Konyhával kapcsolatban, szerintem lassúak voltak, elnézve az étterem vendégeinek számát, illetve, hogy 90%-ban étterem hetes menüket választottak/kértek. Ételek finomak voltak, egy két esetben a tálalás egyszerű volt, illetve én picit kevesebbnek éreztem a felszolgált mennyiséget, mint normál hétköznap betérve. Hangulat jó, élő zene, egy két helyen már nincs fent minden díszítő elem az oszlopokon, stb, ez picit ront a minőségérzeten.
Harcsa Péter - 2021. október 11., hétfő 12:49

"Az ételek finomak voltak"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Az ételek hozták a szokásos minőséget, a kiszolgálásban viszont csalódtunk, és ezt több ismerőstől is hallottam az étteremhét során ezzel az étteremmel kapcsolatban...
T. Sz. - 2021. október 11., hétfő 09:43

"Élmény volt itt lenni!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már több Varjú étteremben voltam és sosem csalódtam. Most sem, sőt! Az étterem kinézete, hangulata: 10/10 (pl nagyon tetszett a szolid zongorajáték, de az étterem is csodálatos!) Konyha: 10/10 Mindennel elégedettek voltunk, de a pochetta felül múlt minden várakozást! Maga a ropogós hús, a köret változatossága, kiváló! Én utálom a répát, de most a köretként adott répa nagyon ízlett. A tálalás, minden köret elem magában is mestermű volt. Az előétel és desszert is finom volt, na de az a porchetta! :-) Kiszolgálás: 10/10 Kedves, udvarias pincérek, gyors kiszolgálás, de nem sürgetve a "kedves" vendéget! :-) Úgy tűnik, van egy újabb kedvenc éttermem, ahova már a kijövetel előtt tervezgettük, hogy mikor jövünk újra!
Springel János - 2021. október 11., hétfő 09:26

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper felszolgálás, remek ízek-különösen a gesztenyemousse! :) -, hangulatos enteriőr! Köszönjük az élményt!
Barabás Médea - 2021. október 11., hétfő 09:04

"Kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon izgultunk, mert a foglalásunk előtti napokon sok negatív vélemény érkezett az étteremmel kapcsolatosan. Mi szerdán voltunk, szerencsére ebből mi semmit nem tapasztaltunk. Nagyon finomak voltak az ételek, rendben volt a kiszolgálás is. Pont annyit kellett várni a fogások között, amennyi megfelelő. Már többször voltunk itt és sosem csalódtunk. Biztosan visszatérünk még! :)
F Szimonetta - 2021. október 11., hétfő 07:31

"Csodahely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rugalmasság,figyelmesség,segítőkészség
Szabó Fruzsina - 2021. október 11., hétfő 07:22

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden fantasztikus volt, a hely hangulata, a csodálatos épület, a berendezés, a pincérek segítőkészsége, az ételek minősége! 5*
Kiss Alexandra - 2021. október 11., hétfő 07:09

"Nem csalódtunk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vasárnap kora délutánra foglaltunk asztalt, 4 főre. Szuper helyet kaptunk, nagyon kényelmes volt. Kedves volt a személyzet és finomak voltak az ételek. Legjobb választás volt a gesztenye mousse, elképesztő ízélmény volt.
Zsótér Marietta - 2021. október 11., hétfő 06:43

"Ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus helyen ettünk egy fantasztikus ebédet. Figyelmes kiszolgálás, ízletes fogások és igazán családbarát étterem. Nagyon köszönjük ezt az élményt!
Szèpvölgyi-Balogh Anita - 2021. október 11., hétfő 06:19

"Csalódás"

2,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 3
Nagyon szerettünk a Vakvarjúba járni ezért is foglaltunk ide. Viszont ezalkalommal csalódnunk kellett. 45 percet vártunk minden fogás között pedig az étterem félig sem volt tele. Az ételek sem voltak a megszokott módon kiemelkedők. Nagyon kis adag volt minden és ízben pedig középszerű.
Krisztina Luong-Németh - 2021. október 11., hétfő 05:51

"Remek vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem akarom bő lére ereszteni: minden (ételek, kiszolgálás, élő zene) tökéletes volt. Csak egy dolgot említenék meg külön: végre egy olyan túrógombóc-desszert, amiben nem a édes íz dominált, hanem hagyta érvényesülni a telföl és a túró savanykás ízeit. Remek volt!
V. Gábor - 2021. október 11., hétfő 05:28

"VígVarjú"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás tökéletes volt. A konyha értékelésénél azért adtam csak 4 csillagot, mert a desszert (túrógombóc) kifejezetten csalódást okozott, kemény volt és íztelen. A bejárattól jobbra elhelyezkedô teremben kaptunk asztalt - nem nevezném igazán hangulatosnak.
Juhász-Dóra Katalin - 2021. október 11., hétfő 05:17

"Hangulatos vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű környezetben, nagyon finom ételek. A pincérek kedvesek, udvariasak Az ételekre nem kellett sokat várni. Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan megyünk máskor is.
Krenczné Csányi Rita - 2021. október 11., hétfő 05:08

"Kellemes vacsora"

4,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vacsorázni mentünk ketten a Víg Varjú étterembe. A vegetáriánus fogásokban több fantázia lehetett volna, ha jobban ízesítik őket, de a libamáj előétel és a szarvas főétel kifogástalan volt (itt maximum a köret elemekkel lehetett volna jobban játszani). A hangulat nagyon kellemes volt az élő zongorával, az étterem atmoszférája magával ragadó, a felszolgálás tökéletes és udvarias.
Kiss Magdolna - 2021. október 11., hétfő 05:03

"-"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
1
Turzó Zsolt - 2021. október 11., hétfő 05:01

"Megszokott kiváló VakVarjú színvonal"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagy rajongói vagyunk a VakVarjú éttermeknek, és szerencsére ez a látogatás sem okozott csalódást! A VígVarjú elegáns, hangulatos helyszín, az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás pedig udvarias és barátságos.
Laposa Dóra - 2021. október 10., vasárnap 20:29

"Nem a kedvenc Varjúm"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
A többi Varjú étteremhez képest jóval fancybb környezettel találkoztunk az Étteremhét kapcsán meglátogatott Vígvarjúban. A bár rész kifejezetten jól néz ki, ugyanakkor nehéz valóban elszeparálódni. Különösen a gyereksarok zavaró, ami szuper lehet a gyerekes szülőknek, de családi ebédet vagy randit senki ne ide szervezzen. Ahogy máshol sem, ez itt sem a gyerekek hibája, inkább a tervezés problematikájának éreztük: egy rossz ülésválasztásnál könnyen túldominálhatja a gyerekzsivaj a szolid bárzenét. Egy "kalitkában" foglaltunk helyet, ahol viszont rövid úton zavaró lett, hogy állandóan mindenkinek fel kellett állni, ha - értelemszerűen belülről - valaki ki szerettett volna menni. Ez idősebb vendégekkel kifejezetten problémás lehet. A kiszolgálás remek volt, több pincér is foglalkozott velünk. Sőt, amikor az ételallergiánkat hoztuk szóba, még a konyhából is feljöttek egy pár szóra pontosítani. Így kell ezt - profi. Meglepődtünk, hogy a menüsor nem volt igazi összhangban az egyébként kínált ételekkel - ez nem minőségi, inkább szervezési visszajelzés. Előételnek libamájat kértünk, amely egy cukros kéreg alatt lapult, egyfajta desszert hangulatot árasztva. Izgalmas volt, kanállal könnyebben tudtuk fogyasztani. Jól esett. Főételnek rozé kacsamellett kértünk, amely jól el volt találva. Passzoltak hozzá a sütőtökös kockák. A szószt kicsit kevésnek találtuk, illetve meglepődtünk azon, hogy a kacsa egy lehellettel hűvösebb volt a kelleténél. Másik főételnek bundás kecskesajt bonbonokat kaptunk, amelyek nagyon finoman sikerültek és jól kísérte őket a céklás rizottó. Eggyel több kecskesajtos gombócnak még örültünk volna. Desszertnek túrógombócot kértünk, amely azonban nem volt igazán finom. A gombóc szárazabb volt a kelleténél, a tejfölhab és a gyümölcsszósz sem voltak elég ízesek ahhoz, hogy izgalmassá tegyék. Összességében közepes élmény volt. Ha "varjúzni" megyünk, legközelebb maradunk a már bevált helyeknél.
Mónos Balázs - 2021. október 10., vasárnap 20:00

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek finomak voltak. A pincérek kedvesek és készségesek voltak, bármit variáltunk. Köszönjük szépen. Jövőre újra meglátogatjuk Őket ??
Balla Edina - 2021. október 10., vasárnap 16:24

"VígVarjú"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletesen elégedettek voltunk az étteremmel, a rendkívül ízletes ételekre szinte alig kellett várakoznunk, a felszolgálók nagyszerű munkát végeztek, a helyszín pedig gyönyörű.
Pető Martin - 2021. október 10., vasárnap 14:28

"Kellemes vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ugyan jártunk már sokszor Vakvarjú éttermekben, ezidáig a Vígvarjú kimaradt. Maga az étterem nagyon szép, a kiszolgálás is jó volt, Illetve az ételek is hozták a szokott minőséget. Egyetlen negatívum, hogy az egyik előétel (nyilván a legnépszerűbb amit mi is szerettünk volna megkóstolni) nem volt. Ettől függetlenül nagyon jó este volt, finom ételek, udvarias kiszolgálás.
Hornyák Barbara - 2021. október 10., vasárnap 13:34

"4+"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
4+
R L - 2021. október 10., vasárnap 11:01

"Elégedett vendégek"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szuper volt minden.
Kiraly Eszter - 2021. október 10., vasárnap 10:53

"Hangulatos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jol ereztuk magunkat, ez etelek is finomak voltak.
K. Krisztina - 2021. október 10., vasárnap 10:48

"Víg "

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Finom volt minden kicsit lassú volt
Viragos Kriszta - 2021. október 10., vasárnap 08:32

"Krisztina"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép környezet..isteni ebéd..tökéletes kiszolgálás??
Gazdag Krisztina - 2021. október 10., vasárnap 07:44

""

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
The food was perfect. The service staff seemed to want me to check out and leave early. He put the bill on my desk before I finished dessert, which made me very uncomfortable
ming - 2021. október 10., vasárnap 07:13

"Dining city ételérzékenyként"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Azért választottuk a VívVarjút, mert az étlapon fel volt tüntetve előre, hogy gluténmentes, laktózmentes. Ennek ellenére a felszolgáló meglepődött, mikor így kértem a pirított kalácsot. Nem volt gluténmentes, így vállalnom kellett, hogy mivel a szervezetem nem tudja feldolgozni a glutént, 1-2 nap múlva erős gyomor fájdalmaim lesznek. Ez nem tetszett, de nem vagyok az a típus, aki feláll és ott hagyja az éttermet, pedig megtehettem volna, ahogy ők is, hogy megtévesztettek. Ennek ellenére minden finom volt, még jattot is hagytunk.
Magyar Vivien - 2021. október 10., vasárnap 07:01

"Baráti társaság"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy igazi csajos estét töltöttünk az étteremben. Nagyon jól éreztük magunkat! Figyelmes kiszolgálás, finom ételek, csodás környezet. Mindenkinek ajánljuk!
Babai Krisztina - 2021. október 10., vasárnap 06:27

"Jó volt"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Kicsit mozgott a galérián a talaj és az asztal is. Az ételek finomak, a felszolgálás kicsit figyelmetlen volt.
Sz A - 2021. október 10., vasárnap 06:22

"2146 mogyoród"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt
Huszics Laura - 2021. október 10., vasárnap 06:17

"."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
. . - 2021. október 10., vasárnap 06:13

"Romantikus vacsora"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyin meghitt és finom vacsora volt, nem voltak sokan.
Bors Viktoria - 2021. október 10., vasárnap 06:03

"Kiváló ételek, gyönyörű helyszín "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A helyszínt és a felszolgálást csak az ételek minősége és ízesítése szárnyalta túl. Kiváló élmény volt.
Vasiszta Viktor - 2021. október 10., vasárnap 05:46

"Csalódás"

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
A zenét alig lehetett behallani a kis terembe. Lassú volt a kiszolgálás. Desszertnek túró gombócot kértünk, két gombóc közül az egyikben egyáltalán nem volt túró. Jelenhették volna hogy elfogyott és válasszunk mást. Tavaly is voltunk, akkor tökéletes volt az étel és a kiszolgálás is. Ez az idei év hatalmas csalódás volt.
Póta Krisztina - 2021. október 10., vasárnap 01:00

"Minden szuper volt "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. A minőséggel sem volt semmi kifogásunk. Ismétlős lesz
Nyitrai Melinda - 2021. október 09., szombat 18:13

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A legjobb mindenből?Imádtuk?
Feketéné Török Mariann - 2021. október 09., szombat 15:13

"Most nem volt 100%-os az élmény"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Eddig mindig szuper ételekben és kellemes hangulatban volt részünk. Idén viszont valami félre ment... a hangos alapzaj miatt a pincér sorozatosan nem hallotta, amit mondtunk, majd rossz italrendelést hozott ki (ezt később kompenzálták). Az előétel (elsózott libamáj) és főétel (rosé kacsa) között 35 percet vártunk. Gluténmentes menüsorban (úgy, h előre jelezve is volt ez az igény) külön kérni kellett a gm desszert-opciót, ami egyébként egy nagyon finom mangós mousse volt. Szóval összességében az ételek idén sem voltak rosszak, de a zaj és a félreértések rengeteget rontottak az élményen. A számlára is sokat kellett várni sajnos.
Balogh-Papp Evelin - 2021. október 09., szombat 13:44

"Vígvarjú"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel elégedettek voltunk!
Perényi László - 2021. október 09., szombat 10:20

""

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon jól éreztük magunkat az este folyamán a párommal! Az ételek hibátlanok voltak, mennyeiek! 1-2 apró figyelmetlenség miatt viszont egyre inkább romlott a hangulatunk. A piszkos, használt kanalat a párom előtt hagyták, mozgott az asztalunk ha az egyikőnk levette róla a kezét. De ezek csak apróságok. A végén kikértük a számlát, amire legalább negyed órát kellett várnunk, pedig előtte háromszor is szóltunk, hogy fizetni szeretnénk.
Szabó Pálma - 2021. október 09., szombat 09:03

"Vigvarju"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon szép a hely, finom ételek, szuper kiszolgálás! Ami kicsit zavaró volt, hogy a szomszédos asztal nagyon közel volt hozzánk!
Barján Kitti - 2021. október 09., szombat 08:56

"Finom, de lassú"

3,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Külön terem volt az étteremheteseknek, nagyon lassan hozták az ételeket, némelyik nem is volt már igazán meleg. Kisebb az adag, mint ha a’la carte rendeltünk volna. Nem voltunk elégedettek a kiszolgálással.
Gk N - 2021. október 09., szombat 08:53

"SM"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes, hangulatos környezet, különleges és jó ételek, udvarias kiszolgálás.
Stauder Márta - 2021. október 09., szombat 08:39

"Hibátlan"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes atmoszféra, izgalmas ízek, profi személyzet. A pálinkaválogatás jó választás kezdetnek.
Fekete István - 2021. október 09., szombat 08:37

"Víg varjú"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Teljesen rendben volt minden. Gyors kiszolgálás. Finom ételek. Nagyon hangulatos étterem. Jól éreztük Magunkat. Biztos hogy visszatérünk még.
Teicher Attila - 2021. október 09., szombat 06:31

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A helyszín a hangulat és az ételek kiválóak voltak. Majdnem telt ház volt és ezért lassabban ment a kiszolgálás.
Albert Barnabás - 2021. október 09., szombat 06:28

"Vìgvarjú étterem "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Magas színvonalú kiszolgálás, kiváló ételek, gyönyörű környezetben.
Horváthné Siha Monika - 2021. október 09., szombat 06:14

"Kellemes környezet"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Gyönyörű,kellemes hely. Az előétel tökéletes volt,a főétel langyosan érkezett és keveseltük a mennyiségét,de ízletes volt, a desszert rendben volt.
P.B. Emőke - 2021. október 09., szombat 05:34

"Tökéletes!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem atmoszférája igazán különleges. Az élő zongorajáték a cseresznye a tejszínhabon a hangulatot illetően. Az ételek nagyon különlegesek voltak. A libamájbrülé egyszerűen tökéletes volt és ilyen különleges formában még nem ettünk 'májpástétomot'. A főételek is remekeltek, pont megfelelő volt az adag is. Sajnos a gesztenyés desszert elfogyott az érkezésünkre (20:30), ez az egyetlen pici rossz pont, de ezért nem vonunk le csillagot. A kiszolgálás is nagyon udvarias és kedves volt.
Tóth Dóra Thea - 2021. október 08., péntek 10:45

"Étteremhét élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó kiszolgálás, finom ételek, kellemes hangulat.
Marozsi Dóra - 2021. október 08., péntek 10:20

"Csodaszép környezet"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A menü ígéretes volt, de az ételek íze és minősége sajnos kevésbé. A választott előétel Libamájbrülée pirított kaláccsal, a cukor szemcsés maradt a libamájon, aminek a textúrája szétesett mire megkaptuk. A kalács sem frissen lett pirítva. Ezt még be sem fejeztük és a konyha küldte a főételt. Bár a kiszolgálással elégedettek voltunk, de mégsem vitték vissza a főételt, hanem letették az asztalra. Nyilván a konyha azért küldte ki, mert már nem tudták melegen tartani. Nos így a főételem kihűlt sajnos. Ha nem Dining city keretein belül mentünk volna, akkor visszaküldtem volna. Voltunk már itt többször vacsorázni és akkor jó tapasztalataink voltak. Most picit úgy éreztük, hogy romlott a konyha színvonala. A pincérek nagyon kedvesek és udvariasak voltak. Az étterem igazán patinás.
Hegyi Erika - 2021. október 08., péntek 09:51

"Kellemes este egy impozáns épületben "

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az étterem csodaszép, néhol kanapék vannak az asztal körül, amin annyira nem kényelmes enni, de legalább ha tele a has, hátra lehet dőlni. A kiszolgálás udvarias volt, minden fogásnál lecsekkolták, hogy minden rendben van-e. Az ételek finomak voltak, bár az általam választott fogások mind túl édesre voltak hangolva (előétel, főétel). A hangulat remek volt, zongorista kísérte a falatozást. Megoldott volt a szeparált fizetés, ennek örültünk. Összességében egy remek estét töltöttünk el a VígVarjúban!
Kovács Bianka - 2021. október 08., péntek 07:02

"Baráti vacsora"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Baráti társasággal voltunk vacsorázni. Az étterem belülről nagyon szép, nagyon jó asztalt is kaptunk. Az előételek közül sajnos a libamájbrülé el volt sózva, szinte ehetetlenül sós volt. Úgy gondoljuk, hogy cukor helyett sót karamellizáltak a tetejére véletlenül. Mikor ezt jeleztük a pincérnek nem ajánlott fel semmilyen kompenzációt, egy pohár bort vagy egy másik előételt. Mi kértünk magunktól 1 adag másfajta előételt, mert az egyik barátunk nem tudta megenni az elsózott brülét. A főételek rendben voltak, kivéve a csirkepaprikás. A “knédli” 2 nagy szelet pirított kenyér volt, nem sok köze volt a knédlihez. A desszertek ízlettek a leginkább, mind a túrógombóc, mind a gesztenyemousse nagyon finom volt. A kiszolgálás nagyon hosszadalmas volt sajnos, 3 óra hossza alatt sikerült megvacsoráznunk.
Eszter - 2021. október 08., péntek 06:49

"Magas szinvonal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép környezet, gyors és korrekt kiszolgálás, remek ételek
Zsiga - 2021. október 08., péntek 05:32

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon színvonalas és szép a belső tér , kiszolgálás hibátlan kedves barátságos . Ételek rendben voltak , a gesztenyés desszert hagy némi kivetni valót . Összeségében elégedetten távoztunk . Köszönjük
Feil Anna - 2021. október 07., csütörtök 19:45

"Kiábrándító"

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Megérkezésünkkor (5fő) felvették a rendeléseket,az előétel elfogyasztása után pedig több, mint másfél órát vártunk a főfogàsra.Az utánunk érkezők már a desszertjeiken is túl voltak mire a mi főételünk megérkezett. A felszolgáló a desszert 3/5-ének tálalása után közölte,h bár amikor felvette a rendelésünket jó 3órával ezelőtt,akkor még volt abból a desszertből,amit a maradék 2 emberé lett volna,de már nincs. Rányomta a bélyegét az élményre a dolog,nem ezt vártam,vártuk egy ilyen helytől,a +2000Ft-os felárért.
Judit Gombos - 2021. október 07., csütörtök 18:29

"Étterem hét - vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A hely gyönyörű, az ételek ízletesek, a zongorajáték szuper volt! A kiszolgálás lehetne picit gyorsabb, kb. 1 órát vártunk a főételre.
Székvölgyi Annamária - 2021. október 07., csütörtök 16:23

"Szuper vacsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper estét töltöttünk el az étteremben. Lazac és a máj nagyon finom volt az előételek közül. A főételeknél a szarvasgerincre és a fogasra esett a választásunk, abban sem csalódtunk, valamint a desszertek is finomak voltak. Meglepően nagy adagokat kaptunk, kedves kiszolgálással.
Péter - 2021. október 07., csütörtök 14:18

"Az örök várakozás"

2,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Nagy reményekkel érkeztünk az étterembe kedd este. A VakVarjúban már voltunk korábban (Úlipótvárosiban), azzal nagyon meg voltunk elégedve. Most viszont csalódnunk kellett. Az előételt ugyan 20 perc alatt megkaptuk, ami ízre egyébként korrekt volt. Ezután viszont jött a végeláthatatlan várakozás. Másfél óra után sem kaptuk a főételt, ellenben egy újabb adag előételt kaptunk volna, amit jeleztünk, hogy már túl vagyunk rajta több mint 1 órája. A kiszolgáló szerint ez képtelenség, mert megvannak még az evőeszközeink. Hiába mondtuk, hogy elég volt egy kés az előételhez, nem hitte el, aztán elvitte a maradék előétel evőeszközt. Kérdeztük, hogy esetleg elfelejtettek minket, de megnyugtattak, hogy szó sincs róla. Mégis, a mellettünk levő asztalhoz, akik később érkeztek nálunk, megjött a főétel, a türelmünk viszont elment, kifejezetten idegesek lettünk. Összefoglalva, több, mint másfél óra várakozás után meguntuk, és eljöttünk. Korrekt volt , hogy nem számolták fel az előételt és a fogyasztott italokat, az viszont nem volt korrekt, hogy a várakozás alatt egyszer nem jöttek oda, hogy elnézést, kicsit (nagyon) sok lesz a várakozási idő, addig esetleg hozhatunk valami kenceficét. Vagy hogy mikor megérkeztünk, jelezhették volna, hogy ez nem lesz sétagalopp és ha nincs türelmünk, ne is üljünk le. Valamilyen szinten megértem, hogy a tömeg miatt elcsúszott a dolog (igaz, előre pontosan tudják hányan foglaltak itt az étteremhét oldalon), de az már zavart, hogy tájékoztatást nem kaptunk a hosszú várakozási időről. Kár, pedig kíváncsi lettem volna a főételre és desszertre is. Talán legközelebb
Kovács László György - 2021. október 07., csütörtök 11:13

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Széles választék, udvarias kiszolgálás, remek konyha - szuper
Szabóné Makra Ágnes - 2021. október 07., csütörtök 09:12

"Szuper ételek impozáns környezetben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek egy igazán különleges és impozáns környezetben, ahol mégsem érzi feszélyezve magát a vendég a 'luxi' helyszín miatt. Szuper vacsora volt!
J. Dóra - 2021. október 07., csütörtök 07:42

"Furcsa este"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Nagyon örültem, hogy ismét kinyitott az étterem, többször is voltunk már, étterem héttől függetlenül, soha nem okozott csalódást, viszont nem tudom, mi történhetett tegnap este...viszonylag sokan voltak vacsorázni, de ennek ellenére az előétel és főétel nagyon gyorsan felszolgálásra került. Az adagok szokatlanul kicsik voltak, a kacsamáj pástétom mellé konkrétan a kalács sarka került, amit más már kidobásra ítélt volna. A kecskesajt és tatár mellé 2 főre három szelet kenyérke jutott. A főétel is furcsán sikerült - a malacporchetta finom volt és omlós, a körettel itt sem estek túlzásba. A kacsamell már hideg volt, mikor kihozták, kár érte, pedig vajpuha omlós volt. A köret itt ki volt száradva és íztelen volt. És ezután jött egy majd két órás várakozás - miközben a környező asztalokra hozták ki a fogásokat egymás után, mi csak vártunk és vártunk. Egy óra negyven perc után az egyik felszolgáló felajánlott egy italt a várakozásért cserébe, de sokkal jobb lett volna, ha időben, úgy fél óra elteltével szól, hogy csúszás lesz, ez bárhol előfordulhat. Ezután még 20 percet vártunk a túrógombócokra. A vacsorát végül nem kellett kifizetnünk, ami szép gesztus volt, de a hiányos és késői kommunikáció volt itt a legnagyobb probléma.
Melinda - 2021. október 07., csütörtök 07:05

""

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A pincer nagyon közvetlen es jofej volt. A főétel annyira nem jott be egyikunknek sem, de lehet hogy a valasztasunk volt rossz. A helyszin csodalatos es patinás, rendkivuli elmeny volt.
Tibor Dr - 2021. október 07., csütörtök 05:12

"Vidám inyenc varjú"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes meglepetés az étel kinálat és a hozzájuk tartozó izek. Vidám és elegans bisztro trendi hangulat egy hiztorizáló épületben és termeiben, bár sajnos túl ságosan szembetűnő a bejáratnál a gyermeksarok, ami nem passzol a környezetbe...lehetett volna odébb rakni hátsó sarokba vagy másik terembe.
FdG - 2021. október 06., szerda 18:55

"Igazi kulináris élvezet"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek - és az italok is - újra a változatlan magas szinvonalat képviselték. A sok vendég kissé lelassította a kiszolgálást, de a hangulat és az ételek kifogástalanok voltak.
Neumann Márta - 2021. október 06., szerda 15:16

"Értékelés"

2,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az előétel ízletes volt, viszont a főétel majdnem hideg volt. A csirke paprikásban a hús félig nyers és íztelen. A túró gombóc szintén ízetlen volt. A fogások között 30 percet kellett várni, ami szerintem túl sok. A felszolgálók kedvesek voltak.
Mészáros Gábor - 2021. október 06., szerda 13:17

"némi csalódás"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A bejáratnál egy kis csalódás ért minket, hiszen az ott álló úr szólt, hogy telt ház van, így egy óra áll a rendelkezésünkre a vacsora elfogyasztására. Ez nem volt túl jó indítás... Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás figyelmes. Az egy órát, ha akartuk volna se tudtuk volna betartani, mert 35 percet vártunk a desszertre. A fizetéskor a pincér szólt, hogy a számla nem tartalmazza a borravalót. Ez kicsit furcsa volt, hiszen a szervízdíj benne volt az árban. A hely maga nagyon szép, hangulatos, de ezek a dolgok rontottak az élményen.
L. Erika - 2021. október 06., szerda 12:11

"A jól megszokott Varjúság"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Szinte minden Varjús Étteremben jártam már korábban és mindig elégedetten távoztam és ez most is így volt. Impozáns az étterem, az ételek szokás szerint szemnek és szájnak is tökéletesek voltak. A teltházas szombato ebéd és a hátsó terem ellenére mindig rajtunk volt egy felszolgáló szeme, jól éreztük magunkat.
Móni - 2021. október 06., szerda 10:11

"Hangulatból jeles, a többin még van mit javítani"

3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Az étterem gyönyörű, hangulatos, esztétikusan berendezett. Egyetlen negatívum, hogy, túl szorosan vannak az asztalok, de mivel mi az ablak mellett kaptunk helyet, ez nem zavart minket túlzottan. Az előételig minden rendben volt az italokat is gyorsan megkaptunk. Mivel én libamájat szerettem volna enni, kicsit csalódás volt, hogy elfogyott, viszont a lazactatárt nagyon ízlett mindkettőnknek, így végül jól indunt a vacsora. Sajnos az előétel után egy órás várakozást követően a jó hangulat kezdett véget érni. A mellentünk lévő asztalok, akik utánunk érkeztek sorra kapták a főfogást, nekünk pedig két óra alatt csak italokat és az előételt sikerünlt felszolgálni. Fél 8-ra foglaltam asztalt, a főételt pedig kicsivel fél 10 előtt kaptuk meg. A pincérek ettől függetlenül kedvesek, udvariasak voltak, de a lassú kiszolgálást ez nem kárpótolja. A helyzeten sajnos nem segített, hogy a fogasfilém száraz volt, langyos, és egyáltalán nem volt ízletes, a fogaskrokettről nem is beszélve. Az egész fogás íztelen és hangsúlytalan volt, és a karfiolos koncepció egyáltalán nem jött össze. A párom malacporchettája ezzel szemben finom volt. A desszertet hamar megkaptuk, a túrógombóc nehéz volt, és lehetett volna kicsit édesebb. Összességében nagyon átlagosra sikerült, ilyet szerintem bárki produkál otthon. Egy étterben felszolgált desszerttől többet várna az ember.
K. Nikolett - 2021. október 06., szerda 07:57

"Remek ebéd az Étterem Hét keretében"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az őszi Étterem Hét keretében remek 3 fogásos ebédmenüt fogyasztottunk el. A libamájbrülé isteni finom. A főételek (kacsamell és malacporchetta) is kifogástalanul készültek: mind a hús, mind a köretelemek. A hely nagyon hangulatos és a kiszolgálás is kedves volt.
Szabó Attila - 2021. október 06., szerda 07:44

"Kizsigerelt"

3,7
Konyha: 1 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sajnos a főételem szagán és ízén is erősen érezhető volt, hogy a hús nem volt kizsigerelve. Ehetetlen volt számomra.
Virág - 2021. október 06., szerda 06:58

"Diningcity vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden finom volt, szép az étterem és nagyon kedves a kiszolgálás!
Nyitrai-Kis Julia - 2021. október 06., szerda 06:56

"Hős6-os-os"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek kiválóak voltak! A személyzet igázn kedves volt. Sajnos a desszertnél valami csúszás volt igy arra legalabb 50 percet kellett várni, ezt senki nem jelezte így nekünk kellett rákérdezni. Ez rontott a dolgon, egyébként jó hangulat volt
Nyikos Viktor - 2021. október 06., szerda 06:11

" "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ételek egy hangulatos étteremben,profi kiszolgálás.
Nagy Gabriella - 2021. október 06., szerda 05:40

"Értékelés"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az általam választott ételek lazac tatár, fogasfilé karfiol texturaval és a desszert gesztenyemossu volt. Minden nagyon finom volt egyedül a várakozási idő volt aggály az előételt étkezést követően 30-35 perc után hozták ki.
Maxim Valentina - 2021. október 06., szerda 05:15

"Not what we expected"

2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 1
We expected a great experience and were disappointed. It is an informal setting to start with, no white tablecloth, no cutlery at each seat, etc. The tables in the restaurant are very close together, and it was very loud, so we decided to sit outside. Our server must have been new or very inexperienced. Could not guide us through the menu, or suggest wine pairings either. The first course came with a brown hair in it for one of us. There were no apologies or suggestions of a replacement plate. Main course was excellent and desert was good. Trying to pay, again necessitated a good deal of patience and endurance. We will not come back and we are sorry because the main course was delicious.
Ilona Szemzo - 2021. október 05., kedd 18:17

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Nap Marietta - 2021. október 05., kedd 17:44

"Szarvas"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
A szarvasgerinc megérte a felárat, nagyon finom volt, a lilakáposztapürével tiszta ízorgia. Sajnáltam, hogy a libamájat ki kellett hagynunk.
Orbán Viktória - 2021. október 05., kedd 15:54

"Vegyes"

2,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 3
Az asztalok nagyon sűrűn vannak. Az ételek ízvilága nem harmonikus. A mutatósra törekvés nem mindig jó. Voltak technológiai hibák is pl kiszárított hal, nehéz túrógombóc. Azért az igyekezet látszott. A negatív csúcs, amikor fizetéskor a pincér megjegyezte, hogy a szervízdíj benne van a számlában, de a borravaló nincs...
Ari A - 2021. október 05., kedd 14:43

"v"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgalas jo volt. Az etelek jo szinvonaluak voltak, kiproblatuk a menuben ajanlott osszes etelt. Par velemeny: A libamaj brulee: Ez egy embernek hatalmas adag (foleg, ha osszehasonlitjuk a tobbi eloetellel). Ekkora adaghoz tobb kalacs is johetne, egyebkent tul tomeny. Geszteny mousse: Jo otlet, viszont ez is ekkora adagban, ilyen tomenyen tulzottan telito. Egyreszt jo lenne, ha kevesbe lenne edes, valamint lecsokkenteni az adagot akar egy kanalnyira.
Kocsis Gabor - 2021. október 05., kedd 09:12