Via Luna Étterem és Kávéház - Budapest

Via Luna Étterem és Kávéház - olasz, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Via Luna Étterem és Kávéház

1054 Budapest, Nagysándor József utca 1.

Via Luna Étterem és Kávéház
Nagysándor József utca 1. , 1054 Budapest

A nagy múltú és rendkívül hangulatos Via Luna Étterem új köntösbe öltözve, ismét megnyitotta kapuit kedves törzsvendégei és leendő új vendégei előtt, Via Luna Étterem és Kávéház néven.

A kínálat alapját változatlanul az olasz konyha ihlette, emellett mediterrán és magyar fogásokkal, valamint villás reggeli lehetőségekkel is kedveskedünk vendégeinknek.

A természet közeli egyedi bensőséges hangulattal, lobogó tüzű kandallóval, meghitt bokszokkal kialakított vendégtérben mindenki megtalálhatja kedvenc helyét egy finom reggelihez, ebédhez, vagy vacsorához… esetleg mind három lehetőséggel élve, kiélvezni a város zajából és nyüzsgéséből kicsent kis szigetet.
Mindenkit várunk nagy szeretettel, bőséges étel, bor és nem utolsó sorban koktél kínálattal hétköznap és hétvégén egyaránt!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Via Luna Étterem és Kávéház – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(312 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Jó volt!"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kedvesség kicsit sok volt, bár van aki, ezt szereti.
Zsolt - 2019. október 21., hétfő 16:12

""

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Apró figyelmetlenségek ellenére -1 pohár prosecco-t hoztak ki 2 fő részére :) - kellemes vasárnapi ebédet költöttünk el. Köszönjük!
Kohán Márta - 2019. október 17., csütörtök 08:34

"Megbízható, minőségi étterem"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom ételek, udvarias kiszolgálás. Talán az egyetlen hátrány a kicsit zsúfolt helység.
B.L. - 2019. október 14., hétfő 15:09

"Hangulatos hely"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A főételek sajnos most nem voltak olyan finomak mint az előző éveben. Előételek és a desszertek viszont nagyon ízlettek.
Tóth Dóra - 2019. október 14., hétfő 14:31

"Egy eldugott hangulatos kis hely"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos kis hely, kiváló dizájnnal. Az ételek nagyon finomak voltak és megfelelőek az adagok. Egy aprócska negatívum, hogy a limonádéban nagyon sok volt a szörp és túl édes volt.
Zabacsapat - 2019. október 14., hétfő 13:33

"Szép, hangulatos környezet, de kiábrándító ételek"

2,7
Konyha: 1 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Mivel az előző étteremhéten 3. helyezést ért el ez az étterem a kategóriájában, így nagy elvárásokkal érkeztünk, azonban csalódottan távoztunk. Annak ellenére, hogy maga az étterem nagyon barátságos és hangulatos volt, bár nem igazán értettük, mi indokolja a karácsonyi zenéket október elején, sajnos egyáltalán nem azt a minőséget tapasztaltuk az ételek tekintetében, amit egy két Dining City csillaggal rendelkező étteremtől elvárna az ember. Az ételek elkészítése és tálalása sem volt megfelelő színvonalú. Az előételként elfogyasztott tatár beefsteak volt talán az egyetlen olyan étel, amivel elégedett voltam. A társaságból többen is rosé marhát kértek, ami nem hogy rosé nem volt, de kifejezetten túl volt sütve, a tálalás pedig a 80-as éveket idézte. Én szűzérmét rendeltem, ami megfelelően volt elkészítve, de a köretként tálalt mazsolás rizsnél egy iskolai menzán is színvonalasabbat készítenek. Arról nem is beszélve, hogy mazsola nem csak a köretben volt, hanem a mártásban is, ami így már indokolatlanul sok volt. Desszertként gundel palacsintát kértem, aminek gyakorlatilag teljesen ízetlen tölteléke volt. A kiszolgálás nagyon udvarias és kedves volt, bár azt senki sem kérdezte meg, hogy elégedettek voltunk-e a felszolgált ételekkel, gyanítom, nem véletlenül.
Dóra - 2019. október 14., hétfő 11:57