Via Luna Étterem és Kávéház - Budapest

Small 6e66d2fb aa97 4f20 9c45 66f75d2e0ae9

Képek az étteremről

Via Luna Étterem és Kávéház

Via Luna Étterem és Kávéház
Nagysándor József utca 1. , 1054 Budapest

A nagy múltú és rendkívül hangulatos Via Luna Étterem új köntösbe öltözve, ismét megnyitotta kapuit kedves törzsvendégei és leendő új vendégei előtt, Via Luna Étterem és Kávéház néven.

A kínálat alapját változatlanul az olasz konyha ihlette, emellett mediterrán és magyar fogásokkal, valamint villás reggeli lehetőségekkel is kedveskedünk vendégeinknek.

A természet közeli egyedi bensőséges hangulattal, lobogó tüzű kandallóval, meghitt bokszokkal kialakított vendégtérben mindenki megtalálhatja kedvenc helyét egy finom reggelihez, ebédhez, vagy vacsorához… esetleg mind három lehetőséggel élve, kiélvezni a város zajából és nyüzsgéséből kicsent kis szigetet.
Mindenkit várunk nagy szeretettel, bőséges étel, bor és nem utolsó sorban koktél kínálattal hétköznap és hétvégén egyaránt!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Via Luna Étterem és Kávéház – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(87 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Via Luna Étterem és Kávéház"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek ízletesek, a szemnek tetszetősek voltak. Az ételek mellé kóstolóként kínált borok illetek az ételekhez. A kiszolgálás gyors, pontos volt. A hangulat kellemes.
Németh Mónika - 2018. október 15., hétfő 20:49

"Ígéretes"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes meglepetés volt az újra nyitott Via Luna, jó konyhával, érdekes gyümölcsborokkal és hangulatos belső térrel.
Tamás - 2018. október 15., hétfő 14:58

"Étteremhét, nemcsak a Via Lunában"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az étteremhét nagy érdeme, hogy népszerűsíti a vendéglői kultúrát, sokakat vonz, kedvező árakon kínálva jó ételeket. Az éttermek azonban nem minden esetben tudnak igazán megfelelni az általában elvárhatónak. Hol van itt az az étterem, ahol az ételeket valóban frissen készítik?... Több étteremben is járva a héten azt tapasztaltuk, itt is, hogy az amúgy nem túl innovatív módon elkészített és meglehetősen vékonyka adag kacsa/szűzérme (stb) száraz, természetes nedveit elvesztette, s az alákent/hozzáadott mártásféle inkább dekorációnak felel meg, semmint ízt és állagot nyújtó mártásnak. Nem az a baj, hogy ezek az ételek előbb készülnek, hanem az, hogy sokkal előbb készülnek, mint ahogy a vendég elé kerülnek. A mennyiségi hajsza óhatatlanul a minőség rovására megy. S ez nemcsak az ételekben érhető tetten, hanem a berendezésben is. Értjük, hogy a bevételi kényszer nagy úr, de az egymástól kb 30 cm-re lévő pici asztalok, itt is, és pl. az Eiffelben is, minimális diszkréciót sem biztosítanak a vendégeknek. Ez még akkor is tönkrevágná az élményt, ha az ételek valóban frissek lennének. A Jégkert Café volt számunkra a heti kivétel, ahol egy kis kreativitással sikerült egyensúlyba hoznia a séfnek az ételek előzetes elkészítését az élményt adó ízekkel és textúrákkal. És ott még az asztalok is elfogadható távolságra vannak egymástól. A Via Luna belső kialakítása - az asztalok méretén és elrendezésén kívül - minden dicséretet megérdemel, a konyha sajnos kevésbé. A menühöz járó gyümölcsbor kóstolókkal a 4.900-as árkategória talán magyarázható, a főételek minőségével már nem igazán.
Tibor - 2018. október 15., hétfő 13:41

"tökéletes"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ízletes ételek, udvarias, figyelmes kiszolgálás, kellemes hangulat.
GEnikő - 2018. október 15., hétfő 11:19

"Próbáld ki!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy próbálja ki. Udvarias, gyors, figyelmes, de nem tolakodó kiszolgálás. Az ételek nagyon finomak és a gyümölcsborok hozzá kiválóak. Köszönjük a szép estét.
Lövei Olga - 2018. október 15., hétfő 10:24

"Újabb szuper helyet fedezhettünk fel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes estét töltöttünk a Via Luna étteremben. Végre egy hely, ahol érezhetően fontos a vendég, és nem utolsó sorban kiválóak az ételek is. A kacsamell omlós volt, a bruschetta önmagában főételként is elmenne, a tenger gyümölcsei spagettival igazi különlegesség, a desszertek meg megkoronázzák az étkezést. A tálalás szemet gyönyörködtető. Az meg egyenesen ragyogó ötlet, hogy a fogásokhoz jól kitaláltan ízletes gyümölcsbor kóstolókat adtak, sőt még azon felül is kóstolhattunk előétel előtt és két fogás között. Szóval az egész tökéletesen meg volt komponálva és a kiszolgálás is kifogástalan volt, mindig érdeklődtek, de nem tolakodóan, hogy hogy ízlik az étel és az ital. A zene kellemes, nem túl hangos, lehet mellette beszélgetni, mégis ad egy hangulatot. Nagyon jól éreztük magunkat, máskor is megyünk.
Ági - 2018. október 15., hétfő 09:17