Tavaly tavasszal már próbára tettük az étterem kiszolgálását és a konyha- séf felkészültségét az éttermek hetén, most sajnos nagyon durva visszaesést kellett hogy tapasztaljunk.
Előételnek a tatárbeefsteak nem volt kellően le darálva, darabos-nem kenhető állaga alapján nem volt praktikus, ráadásul nagyon kevés fűszert tartalmazott, bőven elbírt volna, sót, borsot, és más fűszert is.
A főételnek választott csirkepaprikásnak csúfolt valami megint csak ízetlen volt, az újragondolás a csirkecomboknál jó ötletnek bizonyult, de a szaft nem túl sok fűszert tartalmazott, se só, se bors, kevés paprika a színe miatt látszódott, és ezt a tejföl a fűszertelen ízt csak fokozta.
A desszertnek ha már gyümölcsöket említenek, akkor salátát vélek belőle feltételezni, ezzel nagyot tévedtem, egy áztatott piskóta levolt fedve egy izetlen gyümölcs habbal, ami aztán egy nagyon édes piros mázzal fedve lett, számomra ez nem üti meg a desszert fogalmát.
Sajnos ez az újra gondolt étterem, változtatott étlappal számomra be fog olvadni a város többi ehhez hasonló éttermének táborába. Sajnálom, mert jó kockás abroszos étterem egyre kevesebb fellehető van már a városban.
A kiszolgálás precíz, figyelmes volt, nagyon figyeltek, hogy egyszerre kapja meg mindenki a fogásokat.
Enikő
- 2020. március 23., hétfő 08:33