DOBKA Bistro - magyar konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.facebook.com/dobkabistro

DOBKA Bistro

1074 Budapest, Dob utca 31.

DOBKA Bistro
Dob utca 31. , 1074 Budapest

Dekadencia, vagányság és precizitás – ez jellemzi a DOBKA Bisztrót. A Dob és Kazinczy utca sarkán újonnan nyílt hely méltán érdemelte ki e három jelzőt, hiszen a visszajáró és az új vendégeink népes tábora is ezt bizonyítja!
Amint belépsz a DOBKÁBA, olyan érzésed támadna, mintha mindvégig ezt kerested volna a városban: az itt elfogyasztott fogások sora igazi törzshellyé alkotja számodra már az első alkalom után is a Bisztrót.
A városban egyedülálló, újragondolt magyaros és közel-keleti ételek igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak a gasztronómia szerelmeseinek. Tasnádi Ákos, séf gondosan elkészített fogásai
megadják hangulatot, a tálalás és a finom italok pedig csak a pontot adják a kulináris i betűnkre!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: DOBKA Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(201 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.5

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Most is jó volt.
Horváth Béla - 2020. július 01., szerda 21:14

"Jobb, mint volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jobb egyértelműen az új hely, mint a régi. Bár a régivel sem volt semmi gond, viszont ez az új stílus otthonosabb, a fogások esztétikusabbak, az adagok pedig bőven elegendőek. A 3 fogásos menü főétele, a csülök, már-már akkora adag volt, hogy szinte csak azzal is jól lehetett lakni. A bőre ropogott, a hús szaftos. A tatár és a desszert kiválóan keretezte a vacsorát. Jó élmény volt, reméljük minél hamarabb tudunk újra menni.
Orsi - 2020. március 31., kedd 20:41

"Ízetlen"

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Tavaly tavasszal már próbára tettük az étterem kiszolgálását és a konyha- séf felkészültségét az éttermek hetén, most sajnos nagyon durva visszaesést kellett hogy tapasztaljunk. Előételnek a tatárbeefsteak nem volt kellően le darálva, darabos-nem kenhető állaga alapján nem volt praktikus, ráadásul nagyon kevés fűszert tartalmazott, bőven elbírt volna, sót, borsot, és más fűszert is. A főételnek választott csirkepaprikásnak csúfolt valami megint csak ízetlen volt, az újragondolás a csirkecomboknál jó ötletnek bizonyult, de a szaft nem túl sok fűszert tartalmazott, se só, se bors, kevés paprika a színe miatt látszódott, és ezt a tejföl a fűszertelen ízt csak fokozta. A desszertnek ha már gyümölcsöket említenek, akkor salátát vélek belőle feltételezni, ezzel nagyot tévedtem, egy áztatott piskóta levolt fedve egy izetlen gyümölcs habbal, ami aztán egy nagyon édes piros mázzal fedve lett, számomra ez nem üti meg a desszert fogalmát. Sajnos ez az újra gondolt étterem, változtatott étlappal számomra be fog olvadni a város többi ehhez hasonló éttermének táborába. Sajnálom, mert jó kockás abroszos étterem egyre kevesebb fellehető van már a városban. A kiszolgálás precíz, figyelmes volt, nagyon figyeltek, hogy egyszerre kapja meg mindenki a fogásokat.
Enikő - 2020. március 23., hétfő 08:33

"cím"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
.
Francsics Dániel - 2020. március 16., hétfő 14:34

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, jó ételek.
Radics Petra - 2020. március 16., hétfő 13:08

""

3,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Annal ellenére
Fiszter Tamas - 2020. március 13., péntek 21:21