Café Delion Bistro & Bar - Budapest

Small 14276a84 92fb 4af2 a84e 10e5dafa7ec2

Képek az étteremről

Café Delion Bistro & Bar

1092 Budapest, Ráday utca 11-13.

Café Delion Bistro & Bar
Ráday utca 11-13. , 1092 Budapest

A Café Delion Bistro & Bar a Kálvin Gastro Bistro és a Balázs Café & Bistro fúziójának gyümölcse, ami Budapest szívében, a Ráday u. 11-13. szám alatt található.

Megnyerően ízléses vendégtér marasztaló eleganciája harmonikus érzéssel párosul. A modern technológiákkal felszerelt konyhát egyedi ízek jellemzik, melyek gondos tálalással kerülnek az asztalra. Az elgondolás roppant egyszerű: képzeljünk el egy olyan helyet, ahol kiváló ízléssel elkészített ételeket ehetünk, elegáns köntösbe öltöztetve, mindezt kellemes hangulattal megfűszerezve. Felejthetetlen élményt kapunk, ha betérünk! Örömfőzés, jókedv, életigenlés! Az ételköltemények Nyúzó Imre séf és csapatának alkotásai, amik garantáltan különleges impressziót nyújtanak.
Lényeg, hogy egy jó étteremben elköltött étkezés után nem szükséges még egy laza bárt is keresni, mert a Delion-ban mindez megtalálható!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Café Delion Bistro & Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(40 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"perfect"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
delicious food, nice service
Xuning - 2018. október 16., kedd 18:28

"Az OROSZLÁN... "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes kerthelyiség, jó felszolgálás... De ez SEMMIT NEM ÉR! Ugyanis- ha a konyha nem olyan lenne, mint amilyen- talán MEG SEM EMLÍTENÉM ezt a helyet! Viszont, a REMEK KERTHELYISÉG, és a NAGYSZERŰ felszolgálás mellett- ott az a KONYHA, és az a SZAKÉRTELEM- mely számomra a mostani Étteremhét LEGJOBBJÁVÁ teszi a DELIONT... A borjúmáj egy enyhén rágós, de ez már csak ilyen, a kötőszöveti részek miatt van. DE az íze KITŰNŐ, a körítést is TÖKÉLETESEN eltalálták. Nagyon remek! Ám, ez még SEMMI- a meglepetés a borjúmirigy. A felszolgáló "felkészít"- és becsülettel elmondja, ez némileg megosztó étel, van, aki igazán kedveli, van, aki nem. Nos, bennem egy ÚJABB HÍVŐRE talált a Delion, és a borjúmirigy! Mintha egy falusi disznótorban lenne az ember- számomra legalábbis ilyen volt- a frissen sütött hús íze... Remek. Olvadó, felséges... A mákos guba nem feltétlenül a kedvencem- ám ez a sütemény jól elkészített, nem túl édes volt, és a kiegészítés is jó, könnyed... Köszönjük!
D.S. - 2018. október 15., hétfő 11:00

"kellemes :)"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
fiatalos, laza, kozvetlen szemelyzet, isteni finom kajak, es nem is azok a tipikus finediningos mikro adagok
Gréta Kiss - 2018. október 15., hétfő 09:06

"erős közepes, gyenge kiszolgálással"

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 5
Az előétel finom volt, sajnos a főétel íztelen volt, a desszert sütemény pedig száraz és keserű a rengeteg máktól. Összességében azonban a konyha nem rossz, volt pozitív meglepetés is. (előétel) Ami viszont kiábrándító volt, az a pincér hozzáállása, aki felvette a rendelést, kihozta az első és második fogást, aztán lelépett cigizni a haverjaival kint. (Mi várakoztunk, aztán végül egy másik pincér vette át az asztalt.) Elköszönni egyikük sem köszönt (vissza), így sajnos a kiszolgálás 0. :(
Bánki Tamás - 2018. október 15., hétfő 05:22

"Normal experience "

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Everything is in the average level, no special, touching points. But the Creamy polenta should worth a praise.
Fiona - 2018. október 14., vasárnap 11:56

"Szuper volt minden"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A menü tökéletes volt, az összes étel rendkívül finom volt, nem találtunk benne hibát. A kiszolgálás is megnyerő volt, a pincérünk kedves volt és odafigyelő :) mindenkinek ajánlom!
Juhászné Ráthgéber Réka - 2018. október 13., szombat 11:33