Grey Goose Étterem & Bar - Budapest

Grey Goose Étterem & Bar - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.greygoose.hu

Grey Goose Étterem & Bar

1051 Budapest, Nádor utca 36.

Grey Goose Étterem & Bar
Nádor utca 36. , 1051 Budapest

A Grey Goose vodkával a franciák megmutatták a világnak, hogy Cognac tartomány nem csak elsőrendű szőlőiről híres, hanem gabonájáról is. A Champagne mészkövein szűrt, 5 lépésben lepárolt luxusvodka díjak sokaságát hozta az elmúlt évek során Franciaországnak.
A Grey Goose titka abban áll, hogy a lepárlás folyamata során minden egyes lefőzendő adagot szigorúan ellenőriznek a pincemester, Francois Thibault szakértelmével és vezetése alatt. A Grey Goose így nyeri el egyedi, kizárólag rá jellemző frissességét és természet adta tisztaságát, mely méltán emeli ezt az italt a világ legfinomabb vodkái közé.
Célunk, hogy a hagyományokat maximálisan tiszteletben tartva, csapatunk egyedülálló szakértelmét és kreativitását felhasználva minél többet adhassunk át ezen értékekből, ezért 2013. december 12-én megnyitotta kapuit az első hazai Grey Goose Restaurant & Bar. Koktéljaink saját, folyamatosan továbbfejlesztett receptjeinkből készülnek, kínálatunkban mindenki megtalálja a kedvére valót.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Grey Goose Étterem & Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(153 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.4

"Péntek 13"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étterem elhelyezkedéséhez nincs mit fűzni, nagyon jó helyen van. A személyzet kedves és érdeklődő, egy pindurit talán sok is (az amikor minden fogásnál a második falat körül már érdeklődnek, hogy ízlik-e egy kicsit zavaró). Valószínűleg a jelenlegi helyzet miatt a helyen nem voltak sokan, kb. 3 asztalnál voltak csak vendégek. A kiszolgálás meglepően gyors volt: érkezés után hamar jöttek a fogások, ezért a desszert előtt direkt kértünk egy kis szünetet. Az ételek esztétikusak voltak. A fogások finomak voltak. Az adagok mérete éppen jók, egy nagyobb étkű ember lehet hogy éhes maradna. A Mascarpone sajttorta mangós angelina tükörrel nagyon eltalált desszert, viszont a Holland máktorta kissé "nehéz" desszertnek (egy krémes méretű tiszta mák kocka). Összegezve a felszolgálás jó, az ételek finomak, nem rossz hely.
J.Viktor - 2020. március 17., kedd 19:46

"Nagyon elégedett voltam"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon finom volt az étel. A kiszolgálás tökéletes volt. A hangulatra rányomta a bélyegét a koronavírus helyzet.
Kéri Kriszta - 2020. március 17., kedd 09:28

"Negatív komment"

2,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Sajnos osszessegeben negatív dolgokról tudok beszámolni. 1, több etelt hidegebb én hozták ki, mint ami elvárt lenne. 2, a főétel adagok elfogadhatónak, de azt alulról súrolják. Izekben sem volt erős a hely, átlagos ételt kaptunk. 3, ami talán a legbosszantóbb volt a hideg ételekben túl az az volt, hogy nagyon közel vannak az asztalok,ezért a halk zene mellett a körülöttünk ülők beszélgetését akaratlanul is végig kellett hallgatni. 10-ből 5.
Zoli - 2020. március 16., hétfő 19:51

"Frekventált hely... a turistáknak."

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Összességében kellemes hangulatban távoztunk. A frekventált helyen lévő étteremben (a lemondások miatt) csak három asztalnál ültek, ezért kiemelt figyelmű kiszolgálást kaptunk. Sajnos az ételekre már nem fordítottak ilyen kiemelkedő figyelmet. A levesek víz ízűek voltak (Articsóka krémleves pirított, füstölt lazaccal és Rozmaringos őzragu leves zöldség batonokkal). Az fűszeres tarja fehérboros dijoni mártással kellemes, a Roston sült szűzérmék vörösboros vadgomba raguval, feketecseresznyés burgonyafánkkal már kevésbé volt ízletes (sokat rontott a megítélésén 2 vizes gumiszerű valami, talán gomba?). A desszertnek felszolgált Belga csokoládéhabra tett narancs meg volt hámozva, ami meglepetésként ért az előzőekhez képest. A Mascarpone sajttorta mangós angelina tükörrel szintén meglepetés volt, mert nem hittem volna, hogy egy zselés szeletet készítenek a jobb sorsra érdemes mascarponéból, Ha egy árkategóriával lejjebb lenne, talán elfogadhatóbb lenne.
B.L. - 2020. március 16., hétfő 13:39

"Mindennel elègedettek voltunk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ètelek ès a bor is nagyon finomak voltak, a kiszolgàlàs pedig gyors. Igènyes hely, szeretnèk mèg visszajönni.
Kiss Ramóna - 2020. március 15., vasárnap 09:06

"Kellemes hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, minden rendben volt.
Ancsa - 2020. március 15., vasárnap 07:33