Kobuta japán étterem - Budapest

Kobuta japán étterem - japán konyha

Képek az étteremről

Kobuta japán étterem

1134 Budapest, Hegedűs Gyula utca 56.

Kobuta japán étterem
Hegedűs Gyula utca 56. , 1134 Budapest

Kobuta – egy új budapesti japán étterem, ahol Takács Lajos és segítője Palotai Csaba elkészítik keleti ízvilágú ételeiket a japán szenvedély, szaktudás és precizitás jegyében.
Takács Lajos az elmúlt években elkövetett vargabetűk után, Olimpia étterembeli társával, Palotai Csabával, újra összeállt, hogy a korábban megkezdett úton tovább haladva, még jobban elmerülhessen a távoli Japán aprólékosságra, precizitásra és tökéletességre törekvő konyhájában. A Nebuta étterem megnyitása előtt, a Kobutában jelentkeznek rendszeresen, de előre meghatározott időrend nélkül, tematikus vacsorákkal.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Kobuta japán étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(52 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"lovely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The dishes and the chicks are lovely. The wines are perfect. The prices absolutely reasonable. Try it!
András Lakos - 2019. július 11., csütörtök 11:55

"gasztronómia felsőfokon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ha egy szóval kellene értékelnem a vacsorát az mondanám: világszínvonalú. Elképesztően felkészült, szívélyes, figyelmes személyzet. Az ételek kombinációja elképesztő volt, olyan fantasztikus ízeket kreáltak, hogy egy élmény volt elfogyasztani őket, köszönöm ezt az élményt, csak így tovább! Külön szeretném kiemelni a kacsamellet és a ramen levest. Ilyen ízvilágot még sehol nem kóstoltam, gratulálok! Visszatérünk még és ajánlani fogom másiknak is. Külön extra pont nálam, hogy a víz és a kávé ingyen van ebből is látszik, hogy az ételekre helyezik a hangsúlyt. Jövünk még.
Irén - 2019. március 27., szerda 20:26

"tökéletes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokat hallottam és olvastam már a Kobuta étteremről és Takács Lajosról, főleg a degusztációs menü kapcsán, így az étteremhét kiváló időpont volt arra, hogy kipróbáljam. Azt kell mondanom, hogy teljes mértékben felülmúlták várakozásokat. A fogások kiválóan megkomponáltak és kiegyensúlyozottak voltak, a tálalás különleges és kiemelkedő volt és az adagok kifejezetten bőségesek voltak ahhoz képest, hogy étterem hetes menüsorról volt szó. A személyzet nagyon figyelmes és barátságos, de egyáltalán nem tolakodó. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki! Gratulálok a csapatnak.
Dia - 2019. március 27., szerda 20:21

"Hihetetlen finom vacsora, ismert és ismeretlen ízek fúziója"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek közül minden első osztályú volt, a kiszolgálás végtelen kedves, de nem tolakodóan. Legszívesebben a másik 2 menüsort is végigkóstoltam volna.
Pálhalmi Orsolya - 2019. március 27., szerda 19:33

"budapesti gyöngyszem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes meglepetés volt az étterem. Kívülről nem is sejti az ember, hogy bent milyen csoda vár rá. Az ételek fantasztikusak. A kiszolgálás első osztályú. Röviden összefoglalva: az "enyhén csúnya külső" egy gyönyörű igazgyöngyöt rejt magában, mind megjelenésben, mind az ízekben és mind a vendéglátásban. Csodálatos este volt.
David - 2019. március 26., kedd 16:31

"kedves és gyors"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már belépésnél egy jó hangulatú, kellemes keleti étteremben találja magát az ember. A kiszolgálás gyors, a pincérek segítőkészek és az étel is nagyon finom. Ajánlom mindenkinek
TIstván - 2019. március 26., kedd 15:50