Small dff81454 e521 4039 8f4b 63c5d636f9c8

Képek az étteremről

Japán vacsora estek - Február 16-án, 22-én és 23-án. Érvényes: 2019. február 16. - 2019. február 23.

JAPÁN VACSORA ESTEK - 3 féle vacsora menüvel és válogatott borokkal várjuk Vendégeinket!

Kobuta – egy új budapesti japán étterem, ahol Takács Lajos és segítője Palotai Csaba elkészítik keleti ízvilágú ételeiket a japán szenvedély, szaktudás és precizitás jegyében

5 fogásos menü:
- Vaj algával
- Hortobágyi palacsinta
- Rákos gyoza
- Katsu válogatás
- Csörögefánk, yuzulekvár

A menü ára 9.900 Ft/fő válogatott borkísérettel

7 fogásos menü:
- Vaj algával
- Hortobágyi palacsinta
- Tatárbeefsteak
- Rákos gyoza
- Kacsamell, dengaku miso
- Katsu válogatás
- Csörögefánk, yuzulekvár

A menü ára 17.900 Ft/fő válogatott borkísérettel

9 fogásos menü:
- Vaj algával
- Hortobágyi palacsinta
- Tatárbeefsteak
- Rákos gyoza
- Tonhal tataki, bok-choy
- Kacsamell, dengaku miso
- Katsu válogatás
- Kacsamáj, mangó, füstölt tokhal
- Csörögefánk, yuzulekvár

A menü ára 26.900 Ft/fő válogatott borkísérettel

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot (február 16-án, 22-én és 23-án 18:30-at) az online foglalási naplóban és foglalja le asztalát még ma ITT:

Foglaljon most
Japán vacsora estek - Március 1-2-án, 8-9-én és 29-30-án. Érvényes: 2019. március 1. - 2019. március 30.

JAPÁN VACSORA ESTEK - 3 féle vacsora menüvel és válogatott borokkal várjuk Vendégeinket!

Kobuta – egy új budapesti japán étterem, ahol Takács Lajos és segítője Palotai Csaba elkészítik keleti ízvilágú ételeiket a japán szenvedély, szaktudás és precizitás jegyében

5 fogásos menü
- Vaj algával, kenyérrel
- Csirke terrine, kagyló ceviche
- Rákos gyoza
- Katsu Válogatás
- Sárgakrémes yuzus piskótatekercs, aranymazsolával

A menü ára 9.900 Ft/fő válogatott borkísérettel

7 fogásos menü
- Vaj algával, kenyérrel
- Csirke terrine, kagyló ceviche
- Chawan mushi (tojás kocsonya) gomba
- Rákos gyoza
- Bárány curry, lencse
- Katsu Válogatás
- Sárgakrémes yuzus piskótatekercs, aranymazsolával

A menü ára 17.900 Ft/fő válogatott borkísérettel

9 fogásos menü
- Vaj algával, kenyérrel
- Csirke terrine, kagyló ceviche
- Chawan mushi (tojás kocsonya) gomba
- Rákos gyoza
- Halibut, barnított vaj, szárított miso, retek saláta
- Bárány curry, lencse
- Katsu Válogatás
- Kacsamáj, tokhal, mangó
- Sárgakrémes yuzus piskótatekercs, aranymazsolával

A menü ára 26.900 Ft/fő válogatott borkísérettel

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot (március 1-én, 2-án, 8-án, 9-én, 29-én és 30-án 18:30-at) az online foglalási naplóban és foglalja le asztalát még ma ITT:

Foglaljon most

Kobuta japán étterem

Kobuta japán étterem
Hegedűs Gyula utca 56. , 1134 Budapest

Kobuta – egy új budapesti japán étterem, ahol Takács Lajos és segítője Palotai Csaba elkészítik keleti ízvilágú ételeiket a japán szenvedély, szaktudás és precizitás jegyében.
Takács Lajos az elmúlt években elkövetett vargabetűk után, Olimpia étterembeli társával, Palotai Csabával, újra összeállt, hogy a korábban megkezdett úton tovább haladva, még jobban elmerülhessen a távoli Japán aprólékosságra, precizitásra és tökéletességre törekvő konyhájában. A Nebuta étterem megnyitása előtt, a Kobutában jelentkeznek rendszeresen, de előre meghatározott időrend nélkül, tematikus vacsorákkal.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Kobuta japán étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


Konyha

0.0

Kiszolgálás

0.0

Hangulat

0.0