Small dff81454 e521 4039 8f4b 63c5d636f9c8

Képek az étteremről

Szentesi borvacsora - Június 7-én 18:30-kor. 26 900 Ft/fő Érvényes: 2019. június 7. - 2019. június 7.

SZENTESI BORVACSORA - Különleges 9 fogásos vacsora menüvel és hozzáillő borsorral várjuk Vendégeinket!

Séfünk folytatja a borvacsoráit. Szentesi pincészet boraival és 9 fogásos menüsorral várja Önöket!

Szentesi Borvacsora menü:
- Spárga, turbolya, kagyló
  Sauvignon Blanc ’16
- Töltött, rántott paprika, citrus mártás
  Bátyus Diam ’11
- Mangalica ragu
  Magyar Fehér Cuvée ’17
- Cseresznyés gyoza, ponzu, katsuobushi
  Kadarka ’17
- Carne de alentejana
  Tihanyi kék ’17
- Galamb
  Pinot ’16
- Füstölt soba tészta
  KF ’15
- Csokoládé
  Csóka ’17
- Mangó fagyi, bodzás piskóta tekercs
  Zengő

A menü ára: 26.900 Ft/fő válogatott borkísérettel

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot (június 7-én 18:30-at) az online foglalási naplóban és foglalja le asztalát még ma ITT:

Foglaljon most

Kobuta japán étterem

1134 Budapest, Hegedűs Gyula utca 56.

Kobuta japán étterem
Hegedűs Gyula utca 56. , 1134 Budapest

Kobuta – egy új budapesti japán étterem, ahol Takács Lajos és segítője Palotai Csaba elkészítik keleti ízvilágú ételeiket a japán szenvedély, szaktudás és precizitás jegyében.
Takács Lajos az elmúlt években elkövetett vargabetűk után, Olimpia étterembeli társával, Palotai Csabával, újra összeállt, hogy a korábban megkezdett úton tovább haladva, még jobban elmerülhessen a távoli Japán aprólékosságra, precizitásra és tökéletességre törekvő konyhájában. A Nebuta étterem megnyitása előtt, a Kobutában jelentkeznek rendszeresen, de előre meghatározott időrend nélkül, tematikus vacsorákkal.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Kobuta japán étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(51 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"gasztronómia felsőfokon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ha egy szóval kellene értékelnem a vacsorát az mondanám: világszínvonalú. Elképesztően felkészült, szívélyes, figyelmes személyzet. Az ételek kombinációja elképesztő volt, olyan fantasztikus ízeket kreáltak, hogy egy élmény volt elfogyasztani őket, köszönöm ezt az élményt, csak így tovább! Külön szeretném kiemelni a kacsamellet és a ramen levest. Ilyen ízvilágot még sehol nem kóstoltam, gratulálok! Visszatérünk még és ajánlani fogom másiknak is. Külön extra pont nálam, hogy a víz és a kávé ingyen van ebből is látszik, hogy az ételekre helyezik a hangsúlyt. Jövünk még.
Irén - 2019. március 27., szerda 20:26

"tökéletes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokat hallottam és olvastam már a Kobuta étteremről és Takács Lajosról, főleg a degusztációs menü kapcsán, így az étteremhét kiváló időpont volt arra, hogy kipróbáljam. Azt kell mondanom, hogy teljes mértékben felülmúlták várakozásokat. A fogások kiválóan megkomponáltak és kiegyensúlyozottak voltak, a tálalás különleges és kiemelkedő volt és az adagok kifejezetten bőségesek voltak ahhoz képest, hogy étterem hetes menüsorról volt szó. A személyzet nagyon figyelmes és barátságos, de egyáltalán nem tolakodó. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki! Gratulálok a csapatnak.
Dia - 2019. március 27., szerda 20:21

"Hihetetlen finom vacsora, ismert és ismeretlen ízek fúziója"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek közül minden első osztályú volt, a kiszolgálás végtelen kedves, de nem tolakodóan. Legszívesebben a másik 2 menüsort is végigkóstoltam volna.
Pálhalmi Orsolya - 2019. március 27., szerda 19:33

"budapesti gyöngyszem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes meglepetés volt az étterem. Kívülről nem is sejti az ember, hogy bent milyen csoda vár rá. Az ételek fantasztikusak. A kiszolgálás első osztályú. Röviden összefoglalva: az "enyhén csúnya külső" egy gyönyörű igazgyöngyöt rejt magában, mind megjelenésben, mind az ízekben és mind a vendéglátásban. Csodálatos este volt.
David - 2019. március 26., kedd 16:31

"kedves és gyors"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már belépésnél egy jó hangulatú, kellemes keleti étteremben találja magát az ember. A kiszolgálás gyors, a pincérek segítőkészek és az étel is nagyon finom. Ajánlom mindenkinek
TIstván - 2019. március 26., kedd 15:50

"családi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Családi vacsorát terveztünk a Kobutaban az Etterem Héten. Régóta szerettük volna meglátogatni az éttermet,mert sok barátom ajánlotta a kiváló minőségű ételek, kellemes környezet és jó kiszolgálás miatt. Este érkeztünk az étterembe,ahol udvarias fogadtatás után egy szép asztalhoz ültettek minket. A felszolgáló segített nekünk az ételek és italok kiválasztásában. Sokféle ételt kóstoltunk meg, melyek a japán konyha kiválóságait vonultatják fel. Mindennel elégedettek voltunk.Az ételek minősége kiváló,a hangulat és a kiszolgálás is remek. Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki kedveli a távol-keleti ízeket.
Márton - 2019. március 26., kedd 15:46