Értékelések és vélemények


4,7

(52 Recensies)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

"lovely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The dishes and the chicks are lovely. The wines are perfect. The prices absolutely reasonable. Try it!
András Lakos - 2019. július 11., csütörtök 11:55

"gasztronómia felsőfokon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ha egy szóval kellene értékelnem a vacsorát az mondanám: világszínvonalú. Elképesztően felkészült, szívélyes, figyelmes személyzet. Az ételek kombinációja elképesztő volt, olyan fantasztikus ízeket kreáltak, hogy egy élmény volt elfogyasztani őket, köszönöm ezt az élményt, csak így tovább! Külön szeretném kiemelni a kacsamellet és a ramen levest. Ilyen ízvilágot még sehol nem kóstoltam, gratulálok! Visszatérünk még és ajánlani fogom másiknak is. Külön extra pont nálam, hogy a víz és a kávé ingyen van ebből is látszik, hogy az ételekre helyezik a hangsúlyt. Jövünk még.
Irén - 2019. március 27., szerda 20:26

"tökéletes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokat hallottam és olvastam már a Kobuta étteremről és Takács Lajosról, főleg a degusztációs menü kapcsán, így az étteremhét kiváló időpont volt arra, hogy kipróbáljam. Azt kell mondanom, hogy teljes mértékben felülmúlták várakozásokat. A fogások kiválóan megkomponáltak és kiegyensúlyozottak voltak, a tálalás különleges és kiemelkedő volt és az adagok kifejezetten bőségesek voltak ahhoz képest, hogy étterem hetes menüsorról volt szó. A személyzet nagyon figyelmes és barátságos, de egyáltalán nem tolakodó. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki! Gratulálok a csapatnak.
Dia - 2019. március 27., szerda 20:21

"Hihetetlen finom vacsora, ismert és ismeretlen ízek fúziója"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek közül minden első osztályú volt, a kiszolgálás végtelen kedves, de nem tolakodóan. Legszívesebben a másik 2 menüsort is végigkóstoltam volna.
Pálhalmi Orsolya - 2019. március 27., szerda 19:33

"budapesti gyöngyszem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes meglepetés volt az étterem. Kívülről nem is sejti az ember, hogy bent milyen csoda vár rá. Az ételek fantasztikusak. A kiszolgálás első osztályú. Röviden összefoglalva: az "enyhén csúnya külső" egy gyönyörű igazgyöngyöt rejt magában, mind megjelenésben, mind az ízekben és mind a vendéglátásban. Csodálatos este volt.
David - 2019. március 26., kedd 16:31

"kedves és gyors"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már belépésnél egy jó hangulatú, kellemes keleti étteremben találja magát az ember. A kiszolgálás gyors, a pincérek segítőkészek és az étel is nagyon finom. Ajánlom mindenkinek
TIstván - 2019. március 26., kedd 15:50

"családi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Családi vacsorát terveztünk a Kobutaban az Etterem Héten. Régóta szerettük volna meglátogatni az éttermet,mert sok barátom ajánlotta a kiváló minőségű ételek, kellemes környezet és jó kiszolgálás miatt. Este érkeztünk az étterembe,ahol udvarias fogadtatás után egy szép asztalhoz ültettek minket. A felszolgáló segített nekünk az ételek és italok kiválasztásában. Sokféle ételt kóstoltunk meg, melyek a japán konyha kiválóságait vonultatják fel. Mindennel elégedettek voltunk.Az ételek minősége kiváló,a hangulat és a kiszolgálás is remek. Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki kedveli a távol-keleti ízeket.
Márton - 2019. március 26., kedd 15:46

"Japán utazás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Feleségemmel mentünk egy Japán kalandra az étterembe. Isteni ételeket kaptunk amit nagyon gyorsan kihoztak. Nagyon kedves figyelmes felszolgálók, kiváló "akusztika" és környezet. Mindenkinek ajánlom aki kíváncsi az igazi Japán gasztronómiára.
Stellar - 2019. március 26., kedd 15:43

"minden elismeresem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ínyenc vagyok, mindig várom, hogy egy étterem ne ételt, hanem élményt adjon. Belépve azokban az étterembe a profi és figyelmes személyzet mindenben a segítségünkre volt. Kedvesek voltak, természetes volt ahogy beszélgettek velünk, ajánlottak, meséltek az ételekről, a választható borokról. Az ételek csodásak voltak, hozták amire számítottunk. Frissek, finomak, guszták. Egyszerűen minden tökéletes volt. Az alábbi menüsort kóstoltuk: amuse bouche, vadpástétom japán borsos körtesalátával, katsu válogatás, francia krémes ui.: kár, hogy nem tudok képeket feltölteni az ételekről, pedig azok beszélni tudnának :)
PO - 2019. március 26., kedd 15:14

"szuper este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Így kell ezt csinálni! Profi felszolgálás, precízen elkészített étel költemények. Ha valaki szeretne enni egy tökéletesre készített kacsamellet akkor jöjjön be ide! Isteni. És a dengaku miso szósz is.
Adam - 2019. március 26., kedd 14:57

"bravúr"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Prefekt volt mind a 4 fogas amit ettem. (C menu) Gratula a séfnek és csapatának!
Viktor - 2019. március 26., kedd 14:51

"a legjobb ramen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vasárnap voltunk kipróbálni az ebédmenut. A ramen a legjobb amit valaha ettünk, kiváló ízvilág nagyon jó fűszerezéssel. A tonkatsu első osztályú volt, sehol nem ettem ilyen finomat. A csokoládé mousse volt a zárás. Kellemesen sós, kiváló borral párosítva. Minket meggyőzött.
Lilla - 2019. március 26., kedd 14:48

"újdonság ami tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy uj étterembe jöttünk, nem kellett csalódni. Szuper fogadtatás, kiváló ételek, jó hangulat. Tetszett a hely letisztultsága, a tiszta környezet és az étkészlet amiben kaptuk az ételeket. Bravó!
Mariann - 2019. március 26., kedd 14:39

"kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt. A kiszolgálás, az ételek, a hangulat. Köszönjük, visszatérünk.
Bea - 2019. március 26., kedd 14:23

"élményutazás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ez az étterem kiszakít a hétköznapi világból. Nem vacsora hanem élményutazás volt az egész! A pincérek felkészültsége csillagos ötös, a hely hangulata tökéletes -egyszerű minimalista-, az ételek pedig maga a csúcs. Mesés vacsora volt! :)
Gabriella - 2019. március 26., kedd 07:39

" A japán minimalizmus itt minimális volt"

1
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Az étterem minimalizmusa itt túl kevés volt ahhoz hogy autentikusnak tűnjön a hely belsőépítészetileg. A kiszolgálás amatőrségét nem tudta kárpótolni a hiányzó lelkesedés. Sajnos, nem volt türelmünk megvárni az ételeket a szürke pincében.
Szegedi Marianna - 2019. március 25., hétfő 16:12

"Egy nagyon jó vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A családommal érkeztünk a szombat esti vacsorára és mindnyájan elégedetten és jóllakva távoztunk. :) Minden fogás nagyon különleges volt, az amuse bouche egészen lenyűgöző élményt nyújtott! A katsu válogatást már korábban kóstoltam itt, és most sem kellett csalódnom, tökéletes volt. A borpárosítás szerintünk nagyon passzolt minden fogáshoz, külön kiemelném az Oportot, hihetetlenül finom volt. Biztosan visszatérünk még ide!
Kiss-Máté Csanád - 2019. március 25., hétfő 13:47

"Kezdetnek..."

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nem rossz. Finom, sőt nagyon finom dolgok. Viszont, nem hibátlan összhatás, kidolgozatlan kompozíciók. Helyenként csak ötlet, de nagy mellényúlások is, példának okáért a csokis desszert klassz hogy sós, klassz hogy nem túl édes, de az egyik fele durván elsózva.
Ákos - 2019. március 25., hétfő 09:10

"kifogástalan ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgáló személyzet rendkívül figyelmes, a kiszolgálás kifogástalan és profi. Az ételek ízletesek, és apró kedvességekkel még kellemesebbé teszik az ott tartózkodást. (távozáskor ajándék pálca Kobuta felirattal) A hely hangulata is remek. Az ember a belváros nyüzsgését teljes mértékben maga mögött tudja hagyni, mikor megérkezik ide, kiváló ételek és borok.
Zolo - 2019. március 25., hétfő 09:01

"fantasztikus étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus vacsora, pazar ízletes és igényesen tálalt ételekkel, tökéletes borokkal. Köszönjük! Ajánlani fogom mindenkinek.
Kati - 2019. március 25., hétfő 08:58

"tökéletes rámen és rántotthús"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ebédidőben jártunk a Kobutában, ahol az első fogás rámen leves volt giosaval. Gyerekeim - akik a a rántott húson és krumplipürén kívül lényegében semmilyen főtt ételt nem hajlandók megenni általában - élvezettel falták a giosát legnagyobb meglepetésemre. A rámen tökéletes volt, utána a vadpástétom pedig elképesztően finom. Számomra - aki húst hússal eszem, ha lehet - a kacu válogatás volt a csúcspont. Ilyen panírt és ilyen állagú karajt azt hiszem Európában sehol máshol nem ettem még, Mindez a személyzet profi közreműködésével és a menühöz tökéletesen passzoló borokkal óriási élmény volt az egész családnak! Azt hiszem gyakori vendégek leszünk itt!
húsevő - 2019. március 25., hétfő 08:49

"Húsra optimalizálva!"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Étteremhét keretében próbáltuk ki a helyet. Ismerjük Takács Lajos munkásságát, így még kíváncsibban érkeztünk. Ketten három menüt rendeltük, hogy mindent ki tudjunk próbálni. Sokkal nagyobb adag ételeket kaptunk, mint, amire számítottunk, így igen jól lakottan távoztunk a végén. Az ételekben a húsok tökéletesek voltak (mint később kiderült, hosszas kísérletezés eredménye a séf részéről ez a végső verzió). A köretek ehhez képest sokkal visszafogottabbak voltak, itt nem tapasztaltuk a "takácslajosos" játékosságot. Azonban a szószokban igen, ez az, amiért biztos visszamennénk. A desszertekben is volt egy kis csalafintaság, tetszett! A szerviz tökéletes volt, az ajánlott borok nagyon jól mentek az ételekhez. Ami fontos plusz és nagyon jól esett, hogy mentes és bubis víz is ingyen és korlátlanul rendelkezésre állt az egész vacsora alatt. Itt tényleg az ételeken, a konyha megmutatásán volt a hangsúly, nem a járulékos hasznon az italokon, mint sajnos más éttermekben az Étteremhét alatt. Javaslom kipróbálásra a helyet, például nagyon izgalmas borvacsorákon lehet részt venni a következő hónapokban. Köszönjük az élményt!
Krisztina - 2019. március 25., hétfő 08:43

"Még van mit csiszolni rajta"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Kezdjük a jóval: a kiszolgálás kitűnő volt az étteremvezetőnek köszönhetően. Az ételek és borpárosítás terén van még hova fejlődni, az üdvözlőfalat ramen és a kacsamell nagyon jó volt a nem japánosan készített rizstől eltekintve, utóbbihoz illett a bor is, de a tonhalsaláta unalmas és nem illett hozzá a sherry, a csokoládé mousse jellegtelen volt. Az étterem lépcsős kialakítása kellemetlen, főleg azoknak, akik a lépcső mellett ülnek. Ha mindössze 6 asztalnál van vendég, akkor feltűnő, ha a séf csak egyetlen asztalhoz megy ki többször is hátbaveregetni az ismerősét...
Tibor - 2019. március 25., hétfő 07:11

"Tanítani kéne "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás best practice, tanítani kéne az alapossagot, figyelmet, hozzáértést. A konyha ebben az árkategóriában a legjobb ar/érték arányú, az egyik desszerfogas borparositasa umami, méltó hab volt a tortán. Legközelebb még több japán hatást, összetevőt is tartalmazó fogást kostolnek. Az étterem letisztult, a Lacikonyha vonalait őrzi, a lényegen van a hangsuly; kényelem és első osztályú szakértelem; némileg több fényt erdemelnenek a tányérok.
Péntek Tamás - 2019. március 25., hétfő 07:00

"A satisfying dinner"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The location is not far from the center and the cuisine in the restaurant is great. Meanwhile, service we can find here is very satisfying. I suggested guys take off some time to try this restaurant.
Shaozhe Tang - 2019. március 24., vasárnap 18:03

"Étterem hét"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Kezdeném a legjobbal, végig kifogástalan kiszolgálásban és figyelemben részesültünk! A lehető legrugalmasabbak voltak és mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat! Ami számunkra nem volt minden fogást illetően tökéletes, az az ételek egy része. De alapvetően nagyon finomak, jól megkomponáltak és elegendő mennyiségűek voltak. Amiben a legtöbb hibát találtuk, az az ami rányomta bélyegét az ott töltött érzésünkre, a hangulatra. Mi nem találtunk japán hangulatot megteremtő elemet az étteremben, sem a zene, sem a helyszín, sem a beltér részéről. Az étkezés fél órával érkezésünk után kezdődött, volt vendég aki fel is állt és elhagyta az éttermet. Nem volt világos semelyik vendég részére, hogy nagyjából egy időben indítják a vacsorát, mert próbálják bevárni a későket. Szerintem mindig óriási hiba a pontos vendéget büntetni a késő vendégek ellenében. Így a megmaradt élmény nem jó de legalábbis nem ismételendő részünkről sajnos.
Balázs - 2019. március 24., vasárnap 16:33

"Kobuta"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló étterem: kedves felkészült személyzet, remek hangulat, isteni ételek. A menüsorhoz jól kiválasztott borok.
Wusching Erika - 2019. március 24., vasárnap 06:47

"Művészet a gasztronómiában"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes, informatív, jó ritmusú kiszolgálás. Minőségi alapanyagokból egyedi elgondolással, aprólékos kivitelezéssel készült műalkotások. Mintha egy kortárs kiállításon vettünk volna részt.
Dr. M. - 2019. március 23., szombat 22:24

"finomságok mesterfokon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük az estét, nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek csodásak és szépek voltak igazi mesterművek. Jó döntés volt, hogy ide jöttünk vacsorázni.
Erika - 2019. március 23., szombat 18:33

"Karola"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek tökéletesek, a felszolgálás nagyon tetszett mert barátságos, a hely tiszta és kulturált, a kávé finom és minőségi pedig ingyen adják.
Borsos - 2019. március 23., szombat 18:28

"japán ételek felsőfokon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Takács Lajossal és ételeivel az Olimpia után most találkoztunk ujra. Nem csalódtunk, sőt. Sokkal magasabb színvonalon készíti az ételeket, kiválóan vannak párosítva a borcsomagok, bravó! Vissza fogunk még jönni, megérte kipróbálni!
Szabolcs - 2019. március 23., szombat 18:21

"magasan a legjobb "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különleges, kiváló ételek profi módon elkészítve és találva. Profi felszolgálás, szimpatikus étterem.
Bálint - 2019. március 23., szombat 18:17

"Tökéletes zsenialitás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni a helyről! Az ételek, a felszolgálás, a borok, sőt maga az étterem is remek. Gratulálok és köszönjük az élményt! Biztosan találkozunk még!
Zoltán - 2019. március 23., szombat 17:39

"Barátságos hely"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kedves, jó hangulatú hely. A felszolgálás közvetlen, barátságos. Sajnos nem minden étellel voltam megelégedve. Némely esetben lehettek volna gazdagabbak az ízek, fantáziadúsabb a tálalás.
Gábor - 2019. március 23., szombat 13:54

"Tökéletes japán vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jól összeállított, harmonikus ízvilágú menüsorok. Kellemes helyszín. Nagyon elégedetten távoztunk
Lilla - 2019. március 23., szombat 07:51

"Ertekeles"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az eddigi legjobb japan etterem, ahol Budapesten voltunk. Kivalo minosegu alapanyagok, tokeletes elekszites es profi kiszolgalas.
Sarosi Fanni - 2019. március 22., péntek 11:17

"Top konyha/kiszolgálás"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Mind az ételekkel, mind a kiszolgálással maximálisan meg voltunk elégedve. Fantáziadús, jól elkészített ételek, felkészült felszolgálók. Magas a léc. Az étterem akusztikája annyira erős, hogy a beltérben ülők hiába ülnek egymástól viszonylag távol, a hangzavar gyakorlatilag akkora, mintha mindenki egy asztalnál ülne és ordítana. Sokszor egymás hangját nem hallottuk a partneremmel, viszont a tőlunk 5-6 méterre ülő nagyobb férfitársaság minden szavát tisztán és élesen. Célszerűbb lenne hangfogókat szerelni a falakra. Mindezek ellenére csak ajánlani tudom ezt az éttermet.
Fábián Márk - 2019. március 22., péntek 08:52

"Kiváló ételek és figyelmes kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó hangulatú étterem, remek fogásokkal, hozzájuk illő borokkal, s mindez nagyon figyelmes kiszolgálással ötvözve. Nehezen tudnám kiválasztani, hogy mi ízlett a legjobban. Az üdvözlő falatoktól a desszertig semmi nem maradt a tányérjainkon. Csak ajánlani tudom. Mi biztosan visszamegyünk!
Fodorné Vizi Brigitta - 2019. március 22., péntek 08:09

"Tökéletes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek, nagyszerű kiszolgálás. Nálam a kacsamell dengaku miso kombináció volt az est fénypontja, mindenkinek ajánlom. Köszönjük a kiváló vacsora élményt! :)
Bella - 2019. március 21., csütörtök 21:09

"fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tokeletes etelek, profi szerviz, kivalo hangulat. Jovunk meg!
Kristóf - 2019. március 21., csütörtök 20:28

"Japán vacsora egy jó helyen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes estét töltöttünk tegnap az étteremben. Még sosem próbáltuk a japán konyhát, ezért gondoltuk, hogy az Étterem Héten kipróbáljuk. Mindennel meg voltunk elégedve, a kiszolgálás kedves volt, de nem tolakodó, az ételek finomak voltak, érdemes az ajánlott italsort is kikérni az ételek mellé. A hangulat kiváló, felkészült pincérek, udvarias kiszolgálás, a háttérzene jó. Köszönjük az estét!
Kiss Gergely - 2019. március 21., csütörtök 20:22

"Tökéletes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hétfőn este voltunk hárman vacsorázni, gondoltam már a hét első napján legyen egy jó vacsorában részem:) Nem csalódtam! A vacsora pontosan kezdődött, egy kellemes előétellel kezdtünk. Az előétel után a pincér illedelmesen megkérdezte kérünk-e esetleg az itallapról bort és természetesen kértünk de megkérdeztük előtte, hogy melyiket ajánlja és miért. Pozitív élményben volt részünk, mert megfelelően képzett pincér volt, értette a borokat és jól ajánlott. Az este folyamán egyébként mindegyik pincérhez volt szerencsénk és mindegyikük pozitív benyomást keltett! Az ételek finomak és ízletesek voltak, igazi különlegességek. Japán ízvilág, finom volt minden. A vacsora végén nagyon tetszett, hogy kijött a séf Takács Lajos és minden asztalnál mondott pár kedves szót. Tetszik a hely hangulata és nagyon jó benyomással távoztunk este.
Kriszta - 2019. március 21., csütörtök 19:39

"igazi élmény minden elemében"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
profi de barátságos szervíz, perfekcionista ételek, igazi vendéglátás (a végén a séf kijött beszélgetni a vendégtérbe). csak így tovább!
ax - 2019. március 21., csütörtök 19:38

"Profizmus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kivalo etelek, fantasztikus hangulat, ertelmes pincerek!
Vitézi - 2019. március 21., csütörtök 19:27

"élmény az étterem héten"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedden voltunk vacsorázni a barátnőmmel, szerettem volna őt meglepni egy külön helyen eltöltött vacsorával. A Kobuta-ra esett a választásom. Megérkezésünk során a felszolgálók kedvesen fogadtak minket, elvették a kabátokat és az asztalokhoz kísértek minket. Felvették a rendelésünket, ajánlottak nekünk egy kiváló bort. Látszott a Pincéren, hogy érti a dolgát és tudja azt, hogy melyik ételhez melyik bor illik. Ritka az ilyen a mai magyar éttermekben! Az ételeket pontosan kezdték el felszolgálni, minden asztalhoz egyszerre érkeztek a fogások (ez egyébként a hely koncepciója a borvacsorák alatt is). A vízfogyasztás ingyenes volt (úgy tudom ez egyébként az összes étteremben így van az étterem hét alatt), amikor elfogyott a víz szólni se kellett a pincérnek, automatikusan töltötte az asztalon lévő üveget és nem kellett neki kétszer elmondani, hogy savas vagy mentes vizet kérünk...Plusz 1 pont. Az ételek amiket ettünk: Amuse bouche,Vadpástétom japán borsos körtesalátával,Katsu válogatás,Francia krémes. Ez az én menüsorom volt a barátnőm a másikat ette amiben konfitált misos tonhal saláta és kacsamell dengaku misoval volt, a desszert pedig csokoládé mousse. A vadpástétom ízvilága leírhatatlan, a hozzá párosított körte teljesen harmonizált az étellel. A katsu válogatás mint megtudtuk a japánok által készített "rántott hús", ami 2 karajból, 2 szűzérméből és 1 rákból állt. Tökéletes panír, omlós húsok, egy finom káposzta salátával. A másik menüben kacsamell volt, azt ette a barátnőm. A kacsamell tökéletesen rosé módon volt elkészítve egy dengaku miso mártással. Mint megtudtuk ez az édes miso mártást jelenti, ami egy kis mogyorós hatást is rejtett magában. A desszertekről csináltam képeket kár, hogy ide nem tudom őket felölteni mert a képek magukért beszélnének. Különleges töltelék a krémesben, házi tejszínnel, egy kiváló precízitással elkészített tésztával. Összességében: jó volt kipróbálni a helyet mert az ételek kiváló alapanyagból tökéletesen vannak elkészítve, a pincérek felkészültek és udvariasak, a hely tiszta, a hangulat jó. Jövünk még később is!
Tilke Anna - 2019. március 21., csütörtök 19:20

"szerdai vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A szerdai napon érkeztünk vacsorázni, 6 főre volt asztalfoglalásunk. Nagyon vártuk már az estét, rengeteg jót olvastunk Takács Lajos séf ételeiről. 18:00-kor kezdődött a vacsora, mi 5 perccel később érkeztünk, ettől függetlenül nagyon kellemes fogadtatásban volt részünk. A hely koncepciója, hogy a fogásokat minden asztalhoz egyszerre szolgálják fel, amit tökéletesen oldottak meg. A pincérek felkészültek voltak az ételek és italok kapcsán is. Az asztalokon ki voltak helyezve a menükártyák az itallappal együtt (angolul is egyébként!), ráadásul még összeraktak egy külön csomagajánlatos kártyát is ahol a menüsor ételeihez lehetett választani kedvezményes áron borcsomagot. Nekünk kifejezetten tetszett a pincérek közvetlensége, barátságos hozzáállása a vendégekhez. Nem voltak tolakodóak, amikor jeleztünk jöttek, kiszolgáltak minket és ha kérdeztünk az ételekről akkor meséltek róluk. A felszolgált ételekről egyébként miután letették elénk rögtön elmondták, hogy milyen étel és miből készült milyen alapanyagokat használtak. A mi esténken az Amuse Bouche az marhafarok volt tokhallal, amiről például mindent megkérdeztünk a pincér Úrtól és mindenre kaptunk is választ. A 6 fő közül ketten az A menüt, ketten a B menüt és ketten a C menüt ették. Az ételek kiváló alapanyagból készültek az érződött rajtuk és kiváló ízesítéssel rendelkeztek. Nagyon tetszett a tonkatsu ízvilága, a Kacsamellhez párosított dengaku miso szósz, a desszert (francia krémes) tölteléke pedig páratlan volt. Kellemesen lágy, tökéletesen ropogós friss tésztában. A hely hangulata is tetszett. Tiszta asztalok, tiszta környezet, tiszta mosdó, kellemes zene a háttérben, odafigyelő pincérekkel. Egy baj volt csak, hogy az estének hamar vége lett J Az étteremhéten ellátogatunk még 1-2 helyre de az biztos, hogy a Kobuta étterembe visszatérő vendégek leszünk.
Károly - 2019. március 21., csütörtök 18:46

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, remek kiszolgásban és ízletes ételekben volt részünk.
Attila Süli - 2019. március 21., csütörtök 18:40

"Összetett élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper estét töltöttünk a Kobutában, ahol a zseniális fogások mellett laza, baráti hangulat és profi felszolgálás tették teljessé az élményt! Ajánlás útján "találtunk" a Kobutára és még biztosan visszatérünk.
Boér Máté - 2019. március 21., csütörtök 13:15

"Zseniális, mint mindig"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás menü, remek borkísérettel.
Gergely - 2019. március 21., csütörtök 07:20

"keddi hangulat"

1
Konyha: 2 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Kedden f9re volt asztalfoglalásunk, 4 főre, óriási várakozással és őszinte kíváncsisággal érkeztünk, hogy megkóstolhassuk Takács Lajos keleti ízvilág ihlette ételeit. 1 perc késéssel érkeztünk, kicsit meglepődve tapasztaltuk, hogy egyszerre kerül minden asztalhoz felszolgálásra az étel, tehát gyakorlatilag, aki előbb érkezett az asztalához, az utána érkezőket is be kellett várniuk, hibába külön asztalfoglalásuk volt. Érdemes lenne feltüntetni az étteremhét oldalon miért kérik, hogy pontosan érkezzenek a vendégek. Egy nagyon kedves úr fogadott minket, az asztalunkhoz navigált, 1-2 szóban elmondta az este menetét és közben mindvégig az asztalunkon támaszkodott a kezeivel, ennek ellenére egyetértettünk abban, hogy sajnáljuk, hogy utána már csak pár asztalnál szorgoskodott a mienket kihagyva, mert a fiatal hölgy akit helyette „kaptunk” minden túlzás nélkül állítható, hogy az alapvető felszolgálói elveknek sem felelt meg. Itallapot nem kaptunk, nem is kérdezte meg hogy milyen italt hozhat, egyből a menüsor rendelést szerette volna felvenni. Kérésre aztán:”hát hozok, miért nem szóltok?” válasszal már tudtunk választani itallapról. A menüsorral kapcsolatos kérdéseinkre is érdekes válaszokat kaptunk. A Kacsamell dengaku miso rákérdezve pontosan mit is takar, azt a választ kaptuk, hogy kacsa és saláta. Mikor érdeklődtünk az Amuse Bouche tartalmáról, arra is gyorsan érkezett a válasz: üdvözlet a konyhából. Az étterem hangulata sajnos eléggé nyomasztó volt, amely nem is a szuterén miatt, hanem egyértelműen köszönhető a túl halk zenének és a felszolgálók talán picit túl harsány egymás közötti megbeszélésének, miszerint: „azok ott még nem kaptak főételt”, valamint az is szokatlan volt, hogy a menüsor elfogyasztása alatt minden felszolgálónak jutott idő egy-egy kör dohányzásra amit jól követhető módon a vendég bejáratnál érvényesítettek. Amiért mentünk, az ételek: sajnálatos módon az (Amuse Bouche és a vadpástétom kivételével, amik nagyon finomak voltak)a várakozáson jócskán aluli élményben volt részünk. Ízekben inkább semleges, fűszereket legtöbbször nélkülöző, felejthetően egyszerű ízvilággal rendelkező ételeket kóstoltunk. Az alapanyagok kétségtelenül jó minőségűek voltak, a szaktudás egyértelműen érezhető volt a tálaláson és a koncepción, viszont ízhatásban semmilyen izgalmat nem nyújtott. Az Étteremhetes kezdeményezés azért jött létre, hogy a bemutatkozni kívánó éttermek későbbi állandó, visszajáró vendégekre tegyenek szert. Ebből a tematikából már jó pár éttermet nevezhetünk kedvencünknek, a tegnap összességében tapasztaltak miatt a Kobuta, legnagyobb sajnálatunkra nem lesz köztük. Ez a kritika jószándékkal van kikövezve és az étterem jövőbeni sikeréhez való szurkolással született.
Koncz Mónika - 2019. március 20., szerda 15:29

"Japán ízek"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Tökéletes kiszolgálással és kiváló ételekkel készültek. Bravó!
Eszter - 2019. március 19., kedd 21:23

"Yuzu"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden fogás kitünő volt.
Gabi - 2019. március 19., kedd 20:45