Flaska Borbár - magyar konyha

Képek az étteremről

Flaska Borbár

1094 Budapest, Tompa utca 17/B.

Flaska Borbár
Tompa utca 17/B. , 1094 Budapest

Budapesten, a 9. kerület megújult, dinamikusan fejlődő részén, a mindig nyüzsgő Tompa utcában nyitottuk meg a Flaska Borbárt 2019 februárjában. Egy olyan helyet álmodtunk meg, ahol családias a hangulat, színvonalas a kiszolgálás, ahová bármikor öröm betérni.
Ételeinket szezonális, garantáltan friss és minőségi alapanyagokból készítjük. Újragondoltuk a nagymamáink által elkészített fogásokat, hogy ismét felfedezzük a régi ízeket. Szezononként változó, mindig az évszaknak megfelelő ételeket kínálunk.
Vendégeink naturális, kézműves borokból választhatnak, amelyek nem tartalmaznak adalékanyagot, íz- és színfokozó szereket. Ezeknek a boroknak a stílusát és ízvilágát leginkább a termőhely, az évjárat és a természetnek magát alárendelő, alkotó borász határozza meg. A természetesség a teljes italkínálatunkat jellemzi, az alkoholokat és az alkoholmenteseket egyaránt.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Flaska Borbár – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(109 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

""

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételek finomak voltak az italok ideálisan voltak hútve és jók voltak. A felszolgálók kedvesek, udvariasak, viszont rendkívül lassan ment minden."Piacot kutatni" kerestük fel ezt a helyet, de még nem döntöttünk a jövőt illetően.
Toldi Annamária - 2022. május 18., szerda 08:20

"5-ből 6-os! 😉"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Flaskában a barátságos hangulat, a kedves kiszolgálás és a figyelmes pincérek kéz a kézben járnak. Ez már mindenképpen jó alapot biztosít a fantasztikus vacsoraélménynek, amit az ízletes fogásokkal emelnek egy még magasabb szintre; de a pontot az i-re végül a remek, finomabbnál finomabb borok teszik. Ezen a helyen remekül párosul a minőség és a megfizethetőség egymással, mind az italok, mind az ételek tekintetében. A 2020-as Dining City “őszi évadjában” több helyen is jártunk (magasabb árkategóriásokban is) és egyértelműen a Flaska Borbár viszi a prímet! Köszönjük!
Szenoráczki Réka - 2020. október 23., péntek 08:17

"Legjobb borbár a IX. kerületben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét alkalmával ettünk itt három fogásos menüt. Isteni volt és nagyon bőséges. A borajánlatot is kértük hozzá, ez megalapozta a hangulatot. A kacsa a specialitásuk, legalábbis kevés helyen van ennyire jól készítve a kacsa mint itt.
V Noemi - 2020. október 21., szerda 14:28

"Kiváló döntés - nagyszerű hely, kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Párommal egy kellemes péntek kora esti vacsorát töltöttünk itt, mint mindig, most sem csalódtam. Az én szívemben (és gyomromban) van egy külön kis sziget a Flaskának. Nagyon finom, letisztult naturális bor és étel párosítások vannak, kiváló minőségű alapanyagokból. A felszolgálók kedvesek, közvetlenek, segítségüket érdemes kérni. A hely hangulata is különleges, letisztult, barátságos, nem túl "sok", nem hivalkodó, vendégként nem feszengek. A vendég szubjektív ízlését különösen nagy tisztelettel kezelik, mindig meggyőződnek arról, hogy a kihozott étellel minden rendben van. A foglalás előtt nagy meglepetéssel olvastam a sok pozitív megjegyzés mellett meg-megjelenő negatív véleményeket. Ugyanis nekem pont az a tapasztalatom, hogy könnyű velük megbeszélni az ételválasztást, esetleg utólag korrigálni bármin. Emberségesen, tisztelettel, mégis közvetlen hangnemmel viszonyultak hozzánk. Nagy szeretettel ajánlom bárkinek a Flaska Borbárt, aki egy kellemes, jól átgondolt borvacsorára vágyik!
Pasztuhov Ágnes - 2020. október 19., hétfő 11:12

"Étterem hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szuper volt minden.
Viktória Danka - 2020. október 19., hétfő 05:50

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Halászlé hibátlan, jól éreztük magunkat, kedves kiszolgálás.
Attila Bor - 2020. október 18., vasárnap 21:02