Értékelések és vélemények


4,9

(108 Recensies)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"5-ből 6-os! 😉"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Flaskában a barátságos hangulat, a kedves kiszolgálás és a figyelmes pincérek kéz a kézben járnak. Ez már mindenképpen jó alapot biztosít a fantasztikus vacsoraélménynek, amit az ízletes fogásokkal emelnek egy még magasabb szintre; de a pontot az i-re végül a remek, finomabbnál finomabb borok teszik. Ezen a helyen remekül párosul a minőség és a megfizethetőség egymással, mind az italok, mind az ételek tekintetében. A 2020-as Dining City “őszi évadjában” több helyen is jártunk (magasabb árkategóriásokban is) és egyértelműen a Flaska Borbár viszi a prímet! Köszönjük!
Szenoráczki Réka - 2020. október 23., péntek 08:17

"Legjobb borbár a IX. kerületben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét alkalmával ettünk itt három fogásos menüt. Isteni volt és nagyon bőséges. A borajánlatot is kértük hozzá, ez megalapozta a hangulatot. A kacsa a specialitásuk, legalábbis kevés helyen van ennyire jól készítve a kacsa mint itt.
V Noemi - 2020. október 21., szerda 14:28

"Kiváló döntés - nagyszerű hely, kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Párommal egy kellemes péntek kora esti vacsorát töltöttünk itt, mint mindig, most sem csalódtam. Az én szívemben (és gyomromban) van egy külön kis sziget a Flaskának. Nagyon finom, letisztult naturális bor és étel párosítások vannak, kiváló minőségű alapanyagokból. A felszolgálók kedvesek, közvetlenek, segítségüket érdemes kérni. A hely hangulata is különleges, letisztult, barátságos, nem túl "sok", nem hivalkodó, vendégként nem feszengek. A vendég szubjektív ízlését különösen nagy tisztelettel kezelik, mindig meggyőződnek arról, hogy a kihozott étellel minden rendben van. A foglalás előtt nagy meglepetéssel olvastam a sok pozitív megjegyzés mellett meg-megjelenő negatív véleményeket. Ugyanis nekem pont az a tapasztalatom, hogy könnyű velük megbeszélni az ételválasztást, esetleg utólag korrigálni bármin. Emberségesen, tisztelettel, mégis közvetlen hangnemmel viszonyultak hozzánk. Nagy szeretettel ajánlom bárkinek a Flaska Borbárt, aki egy kellemes, jól átgondolt borvacsorára vágyik!
Pasztuhov Ágnes - 2020. október 19., hétfő 11:12

"Étterem hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szuper volt minden.
Viktória Danka - 2020. október 19., hétfő 05:50

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Halászlé hibátlan, jól éreztük magunkat, kedves kiszolgálás.
Attila Bor - 2020. október 18., vasárnap 21:02

"Flaska"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, kitűnő ételek
Varga Lívia - 2020. október 18., vasárnap 19:27

"Szuper!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ezen a helyen még soha, semmibe nem tudtam volna belekötni - ezúttal sem. Izgalmas, nagyon ízletes ízek és alapanyagok, top minőség, látványos tálalás, figyelmes, szimpatikus felszolgálás, otthonos hangulat.
T. Katalin - 2020. október 18., vasárnap 13:32

"Kulonleges etelek, hozzaillo borok"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kulonleges ízvilagú ínyenc ételeket kostolhattunk valoban hozzaillo borok tarsasagaban. A kiszolgalas nagyon figyelmes volt
Varga Emese - 2020. október 18., vasárnap 09:43

"Flaska, a FULLoska"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül harmónikus és egyben elegáns környezetben töltöttük a vacsoránkat. Az általuk ajánlott borsor passzolt a megrendelt ételekhez, igen magas színvonalt képviselt. Jöjjön az étel: Kreatívan tálalt, igazán ritka ínyencségeket fogyaszthattunk. A menüből párommal mindketten megtaláltuk a számunkra legszimpatikusabb fogásokat, amelyek nagyon finomak voltak. A pincérünk Dávid volt, aki már a megérkezésünktől egészen a vacsora végéig barátságosan törődött velünk, és remek felvezetőket és ajánlásokat kaptunk tőle a borokról. Bátran ajánljuk ismerőseinknek is!
Vogel Csongor - 2020. október 16., péntek 12:37

"Egy szimpatikus hely"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Igazából semmi kifogásolhatót nem tapasztaltunk, profin működtetett, hangulatos étterem (bocsánat, borbár), kedves, és figyelmes személyzettel, jó borokkal.
Szentgyörgyi Ottó - 2020. október 16., péntek 08:05

"Nagyon elégedett vendég "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A menü jól összeválogatott, a fogások izgalmasak, ízletesek, a séf figyel a részleteketre, a pincérek kedvesek, figyelmesek, profik. Tipp: ajánlott borsorral fogyasztani a menüt, a felszolgáláskor egy kis bor ismertető is elhangzik, igazi különlegességeket lehet kóstoló, amelyek persze mind illeszkednek az adott fogáshoz.
T. Boglárka - 2020. október 16., péntek 06:10

"Kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az éttermet kellemes hangulat, gyors kiszolgálás és finom ételek jellemzik. A vacsora tálalásánál elhangzó borismertetés, pedig emelte az este hangulatát.
Mászi Anikó - 2020. október 15., csütörtök 11:31

"Flaska - Dining city"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kellemes hely, finom ételek. Az újragondolt Rákoczi túrós és a hal isteni volt. A borpárosítás telitalálat.
Hőgyes Endre - 2020. október 15., csütörtök 07:02

"Hétfő esti vacsora finom borokkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már korábban is jártunk az étteremben és most is érdemes volt visszajönni. Hangulatos helyszín. Udvarias és nem tolakodó kiszolgálás. A vajhal steak kívül ropogós, belül szaftos volt. A Rákóczi túrós fenségesen finom volt. Az ételek mellé választottuk a borsort is, amely tovább emelte a vacsora élményét. Kiváló és különleges borkínálat. A kávé... mennyei.
Németh Nóra - 2020. október 14., szerda 19:38

"Flaska Borbár "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A Flaska Borbárban igazán kedves felszolgálókkal találkozhattunk, a bor ajánlások is kiválóak voltak. A desszert teljesen vitte a prímet, de az előétel is igazi kedvcsináló volt. A hely hangulata pedig igazán kellemes és családias egy kis modern beütéssel. Ajánlani tudom a helyet! :)
Menyhárt Adriána - 2020. október 14., szerda 11:21

"Kifogástalan"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos hely, a kiszolgálás profi és az ételek illetve a borok is nagyon finomak. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, biztosan jövünk még!
Mercédesz - 2020. október 14., szerda 07:54

"Èrtèkelès"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, pazar ételek. Dávid a felszolgalunk mind szakmabelileg mind emberileg nagyon kedves volt. Köszönjük Neki innen is
Pusztai Szabina - 2020. október 13., kedd 05:15

"Flaska borbár az új kedvenc"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden fogás. Minden elvarasunkat magasan felülmúlták és a kiszolgálás is amit Dávid nyújtott felénk, nagyon baráti és professzionális volt. Értékes új ismereteket is szereztünk borok terén.
Róna Ibolya - 2020. október 11., vasárnap 14:30

"Kellemes hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás. Barátságos hely.
Szabó Roland - 2020. október 11., vasárnap 07:37

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, minden rendben volt!
F.István - 2020. március 21., szombat 11:02

"Remek borbár"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A kiszolgálást (legalábbis a pincér memóriáját) illetően kétszer is zavart éreztünk az erőben, viszont kifejezetten kedvesek voltak velünk. Egész házias volt a hely hangulata, ehhez képest elég extra az ételválaszték. Igazából minden majdnemhogy tökéletes volt, apró hibákkal. Az én menüsorom patent volt, páromé szintén - bár a kacsamell nem volt tökéletesen átsütve. Összességében 2-4 fős társaságoknak ajánlanám ezt a helyet, főleg a minőségi borok, és a jól kitalált gourmet étlap miatt.
Szekeres Marcell - 2020. március 16., hétfő 09:42

"BECSAPTAK!!!! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igen, becsaptak, és ezt itt, és így ki merem jelenteni! Becsaptak, mert úgy gondoltam, hogy a FEHÉRCSOKOLÁDÉS kacsabonbon után NEM JÖHET jobb. (Aki kevésbé szeret olvasni- annak leírom- DE, JÖTT ugyanilyen jó. Remek ételek, kitűnő kiszolgálás- LEÍRHATATLAN!!! )........ És, akkor az olvasást joban kedvelőknek- szóval- az ember megkóstolta már a kacsabonbont- és aztán "nyugodt szívvel" elmentem második, sőt, HARMADIK, és NEGYEDIK alkalommal is- hogy ezen élvezetemnek hódoljak. És ITT JÖN a galádság- mert A MALACCSÁSZÁR- HIHETETLEN. Ül a férfi a székében (szerintem nőknél is ugyanez a hatás)- és NEM TUDJA mit csináljon- puha, lágy, szétolvadó- és MÉGIS a szélés ropogós- HUHH... Ez TÖRVÉNYES?* Budapest belterületén? Hát mi történik, hogy ha ELVESZÍTEM az eszméletemet? A szőr most is feláll a kezemen, ha rágondolok arra pillanatra.... És a KACSABONBONNÁL- nem ezt ígérték! Nem volt szó arról, hogy LESZ egy MÉG erőteljesebben magával ragadó fogás is... Hmm... Kérem, kérem!! Az édességnél... S, itt jön a felszolgálás kapcsán az 5 csillag - nos, ha van egy javaslatom, hogy ezt így, a másikat úgy- a leterhelt személyzet általában korlátozottan segíthet. DE NEM a Flaskánál. Ezek az emberek ugyanis TALÁLNAK ÓDOT arra, hogy megoldják a gondot. És egy hihetetlen TITKOS tervet is sikerült kiviteleznem a segítségükkel. (Persze, a kacsabonbonról van szó)** *(Legális) ** Mivel eléggé édes fogás (ez a remek előétel mivoltát NEM befolyásolja, csak egy ÚJABB KAPUT nyit meg a fogás előtt), egy részét eltettem az édesség (desszert) mellé, illetve kértem egy kis kiegészítőt- és mindenben segítettek... Huhh... Ahogy az ismert tréfában ("viccben"- "De, Doktor Úr! Ezek után,hogy a feleségemmel ...., nos, hát soha többet nem mehetünk abba az étterembe!" ). Szerencsére a FLASKÁBA BÁRMIKOR, BÁRHOGYAN el lehet látogatni. És KIFEJEZETTEN ÉRDEMES! Üdvözlettel: S.A.
Sejtelmes Alexander - 2020. március 16., hétfő 08:27

"Igényesen, tetszetősen tálalt finom fogások"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, figyelmes kiszolgálás, finom ételek, szép tálalás. Családias, kellemes hangulat. Csak ajánlani tudom!
Kraus Csaba - 2020. március 15., vasárnap 19:47

"Meglepetés sommelier a borpárosítás mellé"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vacsoránk fogásai mellé kértünk egy-egy pohár bort, és a pincér bátorkodott felajánlani, hogy a szakértőjük válassza ki az ételekhez leginkább passzolót. Nem csalódtunk, sőt kellemes élmény volt ilyen jól passzoló italokat kortyolni a menü mellé, a sommelier pedig pár mondatban ismertette a sor tagjait eközben.
Laca - 2020. március 15., vasárnap 18:05

"Szuper vacsora remek borok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper vacsoránk volt, udvarias, nem tolakodó kiszolgálással, különleges hazai borokkal. Remek bisztrókonyha ötletes gegekkel.
Szita - 2020. március 15., vasárnap 14:15

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper ételek,az ajánlott borsor csillagos ötös. Intim hely, intim hangulat a születésnaposoknak külön figyelmesség /virág, köszöntő ital/. Már foglaltunk is egy borvacsorához.Barátainknak is szívesen ajánljuk.
Kassai Erika - 2020. március 15., vasárnap 12:53

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű gourmet étterem nyugodt környéken, jó ár-érték aránnyal. Külön említendő, hogy Kovács Antal sommelier által gondozott pincék magas minőségű természetes borait kínálják nagy szakértelemmel. Muszáj kipróbálni.
Sági Péter - 2020. március 14., szombat 10:57

"Csodás vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes kiszolgálás, étel remekművek.
Szabó Boglárka - 2020. március 14., szombat 07:09

"Tökéletes utolsó vacsora a nagy beuárások előtt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás nagyon profi volt!
Deme Anna - 2020. március 13., péntek 14:30

"Kellemes borbár, finom vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedettek voltunk az étteremmel. Az ételek finomak voltak, viszont a desszert számomra egy kicsit kevés volt. A borsor fantasztikus, passzolt a fogásokhoz. Tetszett, hogy a sommelier minden fogásnál előadást tartott a borokhoz. Olyannyira elégedettek voltunk, hogy a következő borvacsorára be is fizettünk. :) Mindenkinek ajánlom ezt a barátságos kis helyet.
Éva - 2020. március 13., péntek 07:31

"Egyszerűen szuper"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely nagyon hangulatos, a kiszolgálás profi és barátságos.Érdekes íz-kombinációk, de az eredmény fantasztikus. Minden nagyon, nagyon finom volt. Mindenkinek ajánlom, aki nyitott új ízekre. Egy gyöngyszem a rehabilitált 9. kerületben.
Pataki Natasa - 2020. március 13., péntek 07:30

"A palackba zárt..."

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A felszolgálóknak ígértem- írásban majd közlöm, milyenek is voltak az ételek...*** Nos- Kedves Felszolgálók- ÍMHOL a válasz... Jaj, egy dolog még- hazánk átlaglakosssága nem tu... Bocsánat, szeret olvasni- így röviden: a FLASKA az egyik LEGJOBB HELY- a csoportja (3.900 Ft)- CSÚCSÁN helyezkedik el... És - akkor írástudóknak: A hely kellemes, bár én talán kicsit más belsővel (népiesen: design) fogadnám a vendégeket- méginkább kihangsúlyoznám- egy valódi borétteremről van szó. (Több korabeli fénykép, határozottabb megvilágítás, (boros)üveget, poharat mintázó berendezési tárgyak- stb.) A fehércsokoládé-kacsamáj- szerintem kissé édes. Ez nem lenne baj, de én még akkor némi (akár darabos) FAHÉJAT tennék ahhoz- és talán némi balzsamecetet. Ettől függetlenül EREDETI, és JÓ étel. Cápa szelet, Szent Jakab kagyló... HÚÚÚ.... A törvényes (legal) bűn- magával ragadja az embert, elcsavarja a fejét... A boros öntet KITŰNŐ, a számban érzem most is. Az ételek állaga jó, szétomlik az ember szájában- ahogy kell. (Talán csak a karfiolt adtam volna kisebb darabokban- ez ugyanis kicsit megakasztja az örömöket...) ELKÉSZESZTŐ! Szabolcsi AlMAMÁk... Úgyszint kapaszkodik az ember a székében- viszi magával- az élvezet.. Hmm... S, mindezt törvényesen, NAPPAL(!) Hmm... Ropogós (értsd- friss, élvezettel harapható) részek- kellemes, magával ragadó íz, nem túl édesen kínálkozik a tányéron. Nem, nem túl nagy, ez kétségtelen, de ugye, a kicsiből is... Hmm.... NAGYSZERŰ volt az itt töltött idő - remlélem, e sorok olvasása után- mindenki elégedett lesz. Főként, ha ÚJBÓL elmegy ide... S. ***Sok helyen ugyanis bár megkérdezik: "Milyenek voltak az ételek?" - de ez olyan, mint a "Segíthetek?"- senki sem szeretné hallani a választ, és senki sem segíteni szeretne. Csak Amerikában láttak valami hasonlót, és, ugye, haladni kell ám... Így leszoktam arról, hogy elmondjam, milyenek is az ételek- de, ugye- akár csak a tréfában: "...de megígértem!" (S, ha nem 5*-ot adtam, az azért van, mert még NINCS VÉGE az étteremhétnek- s én úgy szoktam- hogy ha NETÁN MÉG JOBB is lenne valamelyik- azt is osztályozhassam. Tehát- az osztályzatom- KIVÁLÓ minőségre utal. )
Sejtelmes Alexander - 2020. március 12., csütörtök 10:39

"Hangulatos borvacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom és kreatív ételek kiváló bortársításokkal. Hangulatos belső tér, bár az asztalok picit kicsik és zsúfoltabban vannak elrendezve, de ideális helyszín kisebb baráti társaságok számára egy finom vacsorához és borozáshoz. Gyors és kedves volt a kiszolgálás is.
Dorottya Zsedényi - 2020. március 12., csütörtök 09:48

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper ételek, finom borok, kedves személyzet és odafigyelő kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mi biztosan visszamegyünk máskor is ☺️😍
Türk Boglárka - 2020. március 12., csütörtök 08:34

"Profi és kedves személyzet, isteni ételek és finom borok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kicsit problémás vendég voltam, tejallergiám miatt, de a kedves felszolgáló nagyon profin és kedvesen vette az akadályt. (Sajnos a nevét elfelejtettem, magas srác fehér ingben, Dani vagy Gábor talán) Nagyon jól éreztük magunkat a párommal, nagyon finomat és gyönyörűek voltak az ételek! Köszönjük mégegyszer!
Kiszel Anna - 2020. március 12., csütörtök 07:26

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, figyelmes és kedves kiszolgáló csapat. Összességében egy fantasztikus vacsorát töltöttünk el, hangulatos környezetben a barátnőimmel. Köszönjük :)
Kinga - 2020. március 11., szerda 18:27

"Szuper barati bvacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mar masodszorra jottunk etterem heten, es ismetelten nagyon tetszett minden
Váradi József - 2020. március 11., szerda 10:03

"Nagyon finom vacsora, egy nagyon kellemes helyen."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon szépen berendezett, igényes. A kiszolgálás példán felüli volt, a pincérek nagyon kedvesek és készségesek voltak. Egyenként bemutatták a borokat, minden kérdésünkre azonnal válaszoltak. Mindenki nagyon udvarias volt. Az étel is kifejezetten remek volt, érdekes ízek, nagyon szép tálalással. Remek vacsoraélmény volt, mindenképpen visszamegyünk.
Kállai Flóra - 2020. március 11., szerda 09:15

"Szuper este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek, jó hangulatú hely, kedves, figyelmes kiszolgálás
János - 2020. március 11., szerda 08:26

"Jó étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szakmailag kiváló konyha és felszolgálás, a jó hangulathoz nagymértékben hozzájárult a sommelier.
Majtán György - 2020. március 11., szerda 07:19

"Csodás ízek, minőségi kiszolgálás!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek magas minőségűek és rendkívül finomak. A kiszolgálás színvonala nagyon magas, a felszolgálók elképesztően kedvesek, segítőkészek és felkészültek.
Bianka - 2020. március 11., szerda 07:14

"szuper előétel, közepes főétel, jó desszert"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind az előétel, mind a desszert szuper volt, de a főétel kapcsán voltak problémák. Mindkét főétel kapcsán hangzatosabb volt elnevezés, mint a valós tartalom. A Szent jakab kagylót csak nevében tartalmazott az étel, mert annak házában volt tálalva. De a kagyló a salátában valójában nem jelent meg. Egy egész fej céklát adni - mégha wellington is - pedig nem volt túl étvágygerjesztő.
Tomi - 2020. március 10., kedd 19:47

"Fantasztikus hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes csalódás volt a hely, a fiatalember aki nekünk segített a döntésben kiemelkedően jó munkát végzett ha nekem lenne értelmem örülnek ha nálam dolgozna. Mind három fogás elsőrangúan finom volt, tálalás es iz élmény vonatkozásában maximális pontszám :)
Jurák Zsolt - 2020. március 10., kedd 13:09

"Szuper ételek és borok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenkinek ajánlom, nagy jó kis hely! Hangulatos, a felszolgálók udvariasak, minőségi borok vannak a kínálatban, melyekhez a személyzet ért is. A konyha szintén kiemelkedően jó, igazán különleges fogásokat kínálnak.
Dominika - 2020. március 10., kedd 11:23

"Flaska Borbár"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon változatos menüből lehetett választani és egyik sem okozott csalódást. Rendkívül finom volt minden. Külön élmény volt az egyes ételekhez a borkínálat. Mindenhez ami illik és a bor is bemutatásra került nem pedig "csak megkaptuk". Kicsi, de annál családiasabb légkör uralkodik az étteremben. Összességében csak ajánlani tudjuk Őket.
Auth Balázs - 2020. március 10., kedd 11:20

"Remek hangulat, figyelmes kiszolgálás."

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifejezetten kellemes estét töltöttünk a Flaskában. A kiszolgálás nagyon figyelmes volt és megadta az alaphangot az este remek hangulatához. Köszönjük Gyulának a remek ajánlásokat. A borok szépek, finomak voltak. Mindenkinek bátran ajánljuk a Flaska Borbárt. Köszönjük az élményt.
Patrik - 2020. március 10., kedd 08:49

"Étteremhét"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden szuper volt az ételek a kiszolgálás,nagyon jól éreztük magunkat!
Csajághy Ildikó Andrea - 2020. március 10., kedd 06:55

"Szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden — az udvariasság, a kiszolgálás, a tálalás, a borok, az étel- és borajánlás, stb. – nagyon jó volt. Egy nagggyon kellemes este volt.
Károly - 2020. március 10., kedd 06:53

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Még mindig bennük van a nyitáskor látott kezdeti lelkesedés. Adnak az egyediségre és a minőségre. Nagyszerű ételekhez kiváló borsort kaptunk ismét.
Kitzinger Adrienn - 2020. március 10., kedd 06:22

"Majdnem"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
Kellemes fogadtatás, zsúfolt, de nagyon hangulatos tér. Előételes levesek (kókuszban rák consommé, erdei ragu) zseniálisak voltak. Borok szintén, a sommelier is rendben. A főétel több mint egy órával (!) az érkezésünk után érkezett, és már nem forrón - ez nálam nagy feketepont. Még éhesen sem volt emlékezetes, bár az összkép korrekt. A cápasteak vékony széle túlsült, kiszáradt, a mártás jó ellenpont, de kevés, a pagodakarfiol/brokkoli túl homogén volt. A kacsa is készülhetett volna jobban, és sok volt a szalma-hagyma-káposzta(?). Az egresszósz kedvenc! Desszertek gyorsabbak voltak, és ötletesek, finomak, javítottak sokat. A harmadik borpárosítás miatt szólni kellett, mert elfelejtődött, és én ugyanazt kaptam, mint a leveshez - ez nem derült ki a menüből, hogy eleve így volt, vagy hiba, bár nagyon ízlett másodszor is.
Badam - 2020. március 09., hétfő 23:12

"Különleges élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon hangulatos, de nem csak ez tette felejthetetlenné az estét, hanem az elképesztően finom ételek és a remek kiszolgálás. Az este végén megegyeztünk, hogy életünk egyik legjobb és legkülönlegesebb éttermi élmenye volt a fehércsokiba mártott kacsamáj bonbon. Emellett a borok felszolgalása és a mellé társított szakértelem is emelte az este fényét.
Dóri&Dani - 2020. március 09., hétfő 20:14

"Ági"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Ételek teljesen átlagosak, a borpárosítás nem megfelelő az ételekhez.
Grécs Ágnes - 2020. március 09., hétfő 19:11

"Újabb kedvenc hely! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy kellemes péntek estét töltöttünk el itt a barátnőmmel. Az ételek isteni finomak voltak, a menü mellé válogatott borsor pedig még inkább kihozta ezeket az ízeket. Az étterem hetek során már számos helyet volt szerencsénk kipróbálni, de őszintén szólva a Flaska lett az abszolút kedvenc! A fantasztikus élményhez természetesen a nagyon kedves felszolgáló úriember is nagyban hozzájárult! :)
Farkas Nikolett - 2020. március 09., hétfő 17:18

"Kellemes hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Diningcity keretén belül voltam most itt első alkalommal. Az ételek, amiket ettünk nagyon finomak voltak. A tálalás tetszetős, tényleg étkezésre csábít. :) Nyilván egy pohár bor kíséretével még kellemesebb élmény lett volna. De ezt legközelebb bepótolom. :) A pincérek nagyon figyelmesek voltak. Ajánlom a helyet bárkinek,akár egy finom étel elfogyasztására, akár egy borozóüs baráti beszélgetéshez egyaránt.
Andrea - 2020. március 09., hétfő 09:32

"Flaska"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon udvarias kiszolgálás! Remek ételek, italok. Az asztalok nagyon közel vannak egymáshoz, szűk volt a hely.
Sós János - 2020. március 09., hétfő 07:41

"Péntek esti vacsora finom borokkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy kellemes péntek esti vacsorán jártunk a hangulatos kis étteremben. A fogások finomak voltak és ízléses volt a tálalás is. Lehetett borsort kérni a vacsorához és külön örültem, hogy az ízlésünknek megfelelően ezt rugalmasan kezelték. A vacsora zárásaként elfogyasztott kávét mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nóra - 2020. március 08., vasárnap 19:34

"Fantasztikus élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden elismerésünk a szakácsoké!! Az ételek fantasztikusak voltak, különösen a libamájbonbon előételként, egyedi és fenséges volt! A személyzet udvarias, a kiszolgálás gyors.
Batta Mirella - 2020. március 08., vasárnap 17:23

"Szuper ételek, hangulatos hely !"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Első osztályú menüből válogathattunk 8 fős kis társaságunkkal, a tálalás rendkívül fantáziadús, ötletes volt, ((leves kókuszdióban, kaviár kagylóhéjban stb.) látszott, hogy a konyha ki akart tenni magáért ! Az ételek ízletesek voltak, telis-teli új megoldásokkal, ami nekünk nagyon tetszett ! A borok is finomak voltak, bár nem olcsóak. Amiért kissé nehezteltünk, az az volt, hogy a pincérünk kérdés nélkül letegezett bennünket ( középkorosztály vagyunk 40 +), amit nem nagyon értettünk, illetve kérésünkre sem kaptunk itallapot. Összességében elégedettek voltunk az estével, a kisebb hibák ellenére ajánljuk kipróbálásra a helyet, mert igencsak igyekeznek kivívni maguknak a jó hírnevet !
Horváthné dr. Polyák Ildikó - 2020. március 08., vasárnap 15:24

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes kiszolgálás
Lilla Kaszás - 2020. március 08., vasárnap 11:44

"Kiváló ebéd "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan volt mind a 3 fogás, nagyon kedves, segítőkész felszolgálók. Kiváló bor ajánlat minden ételhez,csak ajánlani tudom!
Boros Hanga - 2020. március 08., vasárnap 10:51

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az előétel nyerte el legjobban a tetszésünket és a hozzá illő bor. A kiszolgálás is nagyszerű volt.
Lévai Gyula - 2020. március 08., vasárnap 09:26

"Érdemes visszatérni"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás minden várakozást felülmúlt, a személyzet rendkívül kedves. Az ételek nagyon gyönyörűen voltak tálalva, különleges ötletek voltak és minden nagyon finom volt, csak ajánlani tudom.
Gabi - 2020. március 08., vasárnap 08:50

"Vacsora fiatal pár "

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Alapvetően jól éreztük magunkat, az ételek finomak, de mind a főételre, mind a desszertre sokat kellett várnunk felcserélt rendelések miatt. Az ételek közül egyedül a malacsülttel volt gondunk, ami zsírosabb volt a kelleténél. A borválogatásban szereplő borok csodásak.
Dóra - 2020. március 07., szombat 22:55

"Etteremhet vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes kiszolgalas mellett kostoltuk vegig haromfogasos vacsorankat. Az etelek minosege es kompzicioja kifogastalan volt, az izkombinaciok eltalaltak az izlesemet, a ferjemet nem minden esetben. Plusz pont az egyedi borkostolert es ajanlasert. Tanacskent:erdemes figyelni, hogy egyforma melegen talaljanak az asztal vendegeinek. Jo szivvel ajanlom a helyet!
F.Anna - 2020. március 07., szombat 06:40

"Kiváló ételek és borok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind az ételek, mind pedig az ételekhez párosított borok kiválóak voltak.
Ádám - 2020. március 07., szombat 06:07

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás, az ételek és a borok is kifogástalanok. A hely hangulatat kellemes, csupa jó élménnyel távoztunk.
Oláh Bianka - 2019. október 19., szombat 20:19

"Legjobb borbár a IX. kerületben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az éttermek hetén vettünk részt ott egy korai vacsorán. A menü mellé 3 tételes borválogatást ajánlottak, melyet nagy lelkesen el is fogadtunk. A hely nagyon kellemes, hangulatos. Az étel nagyon finom volt és a sok vendég ellenére nem késlekedett a kiszolgálás sem. Főfogásnak kacsát választottam, melyet én még ilyen jól elkészítve nem ettem... A borokat külön borász hozta, a fogásokhoz ajánlott borok közül kóstoló alapján választani lehetett, ami miatt jobbnál jobb borokat kóstoltunk. A személyzet nagyon kedves és közvetlen volt.
Noémi - 2019. október 18., péntek 08:36

"kedves, fantasztikus kiszolgálás, nagyon finom ételek!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
kedves, fantasztikus kiszolgálás, nagyon finom ételek és borok!
Viktor - 2019. október 15., kedd 08:12

"Hangulatos kis borbár"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Bájos és hangulatos kis borbár. Az ételek isteniek, gusztusosan tálalva, hozzá nagyon finom borválogatást kaptunk, amit a személyzet igazán kedvesen, figyelmesen, a borokról mesélve tálalt. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a zamatos borokat és az isteni ételeket.:)
Horváth Réka - 2019. október 14., hétfő 20:08

"Nagyon jó!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó minőségű, finom ételek. Jó borok. Jó hangulatú, szép, tiszta hely. Mindenképp ajánlom +++++
Lili - 2019. október 14., hétfő 14:10

"Finom ételek kellemes légkörben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. Külön dicséret jár a személyzetnek, akik gondoskodtak a jó hangulatról.
Trencsényi Daniella - 2019. október 14., hétfő 10:28

"Szuper este "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű borok, finom ételek, udvarias kiszolgálás, barátságos hely :)
Horváth Viktória - 2019. október 14., hétfő 04:24

"A boron van a hangsúly és ez így van jól."

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló kiszolgálás, fantasztikus borok, jó konyha. A borokban egyértelműen az ételek fölé lőnek, de nem lehet ok a panaszra.
XY - 2019. október 14., hétfő 03:09

"Kiváló kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kevés várakozás, tökéletesen időzített kiszolgálas volt jellemző. Az ételek gyönyörűen voltak találva és nagyon finomak voltak. Az ajánlott borok tökéletesen passzoltak az ételekhez.
Rék Richárd - 2019. október 13., vasárnap 17:16

"Kellemes ebed"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper kiszolgalas, kifogastalan etelek, csillagos otos ebed! :)
Virag - 2019. október 13., vasárnap 09:55

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hely, finom ételek és jó borok. Nagy odafigyelés és hozzáértés jellemzi.
Anita - 2019. október 13., vasárnap 08:01

"kellemes vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
nagyon finom volt a vacsora es feldobta a borkostolo is a hangulatot a preciz tajekoztatassal, mely mellejuk jart
Reka - 2019. október 13., vasárnap 08:00

"Tökéletes vacsorahelyszin "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves pincérek, tökéletes kiszolgálás. Az életek nagyon finomak voltak. Biztos, hogy ide vissza fogunk térni.
Gréta Forgács - 2019. október 13., vasárnap 07:02

"Flaska Borbár értékelése"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, finom borok. A pincérek udvariasak és barátságosak.
Szabó Flóra - 2019. október 13., vasárnap 06:42

"Csodás este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű volt az étel, kedves, előzékeny a kiszolgálás. Csodás estének volt.
Dunár Ildikó - 2019. október 13., vasárnap 06:36

"Flaska borbár"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Pazar kiszolgálás mellett a felszolgált ételek minősége 5 csillagos.
Molnár Tamás - 2019. október 13., vasárnap 06:26

"Remek vacsora, kifogástalan felszolgálás, meghitt hangulat"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Előételnek garnélarákot választottam, ami nagyon finoman volt elkészítve és kaptam hozzá vajban pirított kenyeret is ami nagyon jól kompenzálta a citrusos, savas alapot. Főételnek kemencében sült kacsamellet rendeltem. Maga a köret remek kompozíció volt. Minden íz kiérződött, amit az étlapon említettek a fogáshoz. A tányéron a kacsamell volt a gyenge pont, sajnos én nem szeretem ennyire rozé formában fogyasztani, de ezt a figyelmes pincér is észrevette és azonnal meg is kérdezte, hogy nem ízlett vagy sütesse újra. A desszert csodálatos volt banános csokis kekszes torta, amit nagyon feldobott a rumos öntet. Összességében nagyon elégedetten távoztam, köszönöm az élményt.
Györfi Renáta - 2019. október 13., vasárnap 05:35

"Flaska"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Ajánlott. : )
Tibor - 2019. október 12., szombat 19:29

"Hangulatos vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves személyzet, szuper ételek.
Léber Adrienn - 2019. október 12., szombat 09:02

"Eldugott ékszerdoboz"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Pazar hangulatu csaladias kis hely, rendkivul kedves szemelyzettel es pazar fogasokkal, mindenkepp visszaterunk!
Ducza Sandor - 2019. október 12., szombat 05:17

"Dining City-Csajos este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az éttetem nagyon hangulatos volt, a pincérek kedvesek és barátságosak, a menü pedig tökéletes. A borok kiválasztásában rengeteget segítettek. Tökéletes hely csajos kikapcsolódáshoz és randihoz is.
Pápai Barbara - 2019. október 11., péntek 17:45

"Jó borok, hozzávaló ételek, jó ár-érték arány"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon elégedettek voltunk A hely egy bor bisztró, a hangsúly a borokon van, azokhoz készítenek egyszerű, nagyon jó ételeket. Miután kiderült az elején, a borokból felkészültek vagyunk, senki nem iszik közülünk sört, a borpincér az időt ránk szánva, részletesen mesélt a választott borokról, az ételekkel való párosításról.
Balika Dénes - 2019. október 11., péntek 10:21

" "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon szuper volt, csak ajánlani tudom.
Nagy András - 2019. október 11., péntek 08:04

"Hangulatos hely, kiváló borok&ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem az étteremhét volt az első alkalom,hogy itt jártunk. Remek lehetőség volt viszont, hogy még kedvezőbb áron próbáljuk ki ezeket a remek ételeket és borokat. A hangulat és a kiszolgálás még egy ilyen sűrű estén is szuper volt. Nem volt kapkodás, rohangálás, mégis mindent időben megkaptunk. Abszolút ajánlom egy ünnepi vacsorához, vagy akár egy laza baráti beszélgetéshez finom borok, falatok mellett egyaránt.
Timi - 2019. október 11., péntek 07:47

"Értékelés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Pontos, gondos, kedves kiszolgálás. Ízletes ételek.
Ágnecz Tamás - 2019. október 11., péntek 06:45

"Remek volt"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Garnela leves isteni, mangalica szuzerme es a kacsamell szintén. Borsor ajanlott :)
V. Dani - 2019. október 11., péntek 06:08

"Nagyon kedves kiszolgálás"

2,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Kiszolgálás kedves volt, a hely nagyon kicsi es zsúfolt, az adagok nagyon kicsik ( de finomak). Ami kellemetlenné tette az a megkostoltatott bor. A pincérnek sikerült egy 8e forintos bort kihoznia ami a számlán derült ki csak, igy a végén a két fős vacsi szervizdíjjal 18ezer lett. Ennyi bőven nem ért.
Botond - 2019. október 11., péntek 05:18

"Flaska este"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kicsi, de barátságos, fiatalos hely a IX. kerület rehabilitált részén. Az asztalok kicsik és nagyon közel vannak egymáshoz, bezárva éreztem magamat, amit csak fokozott, hogy nagyon levegőtlen volt a hely. Ezen lehetne javítani, és akkor a hangulat is egészen kiváló lenne. A felszolgált ételek finomak voltak, bármikor szívesen fogyasztanám őket. A sorból kicsit kilógott a desszertként kapott brownie, ami inkább csokis piskóta volt. Igen figyelemreméltó a hely borválasztéka, amiből az ételsorhoz passzoló kóstolót is kaptunk hozzáillő magyarázattal kísérve. Külön köszönet érte! Összességében nagyon jó élményekkel jöttünk el és szeretnénk visszajönni!
H. Nóra - 2019. október 10., csütörtök 16:47

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy kiváló étterem, ahol a profi személyzet nagyon barátságos és kellemes hangulatot teremtett, valamint olyan ételeket és borokat kóstolhattunk, amiket bátran ajánlok mindenkinek és amikért nekünk is érdemes lesz visszatérni.
Endre - 2019. október 10., csütörtök 14:16

"Remek kis borozós hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi borbár, nagyon finom ízletes ételekkel, figyelmes kiszolgálással. Rendszeres látogatói vagyunk az étterem hétnek de most fordult először elő, hogy egy étteremben a borajánlatnál igazán a mi ízlésünkre figyeltek. A tulajdonos a főételhez 3 vörösbort is hozott amit megkóstolhattunk és kiválaszthattuk a számunkra, a mi ízlésünknek megfelelőt. A rák egyszerűen fenséges, a kacsa mennyei és a desszertek is szuperek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, biztosan visszatérünk még!
Ágnes - 2019. október 10., csütörtök 12:47

"kifinomult, modern, különleges"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon profi, tökéletesen elkészített ételeket ettünk és különleges borokat kóstoltunk hozzá. Az adagok nem túl nagyok, de azért éppen megfelelőek. A normál étlap kissé túlárazottnak tűnik, de lehet, hogy így is mindig tele lesz a hely. Valahogy a római Il Goccetto-t juttatta eszembe. Sok sikert a csapatnak!
Rita - 2019. október 10., csütörtök 12:45

"Hangulatos hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, udvarias kiszolgálás, fantasztikus ízek. Csak ajánlani tudom.
Csenge - 2019. október 10., csütörtök 11:38

"A burzsoázia diszkrét bája"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos étterem, ízletes és ízlésesen tálalt fogásokkal, borkostolóval, kedves kiszolgálással. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Csaba - 2019. október 10., csütörtök 06:07

"Nagyon hangulatos, barátságos hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos, barátságos hely. Profi és kedves személyzet, finom ételek.
Zsófi - 2019. október 10., csütörtök 05:44

"Lehetne jobb.., így csak jó..! "

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Kitűnő alapanyagokkal dolgoznak.., remek kiszolgálás.., a választott levesek, és desszertek kiválóak.., de sajnos a főételeknél a kacsamell, és a sertéssüllt.kimondottan száraz lett.., amit semmilyen plusz körettel, szósszal, esetleg befőttel nem pótolták..!
Ts - 2019. október 10., csütörtök 05:31