Ciao Mamma Ristorante - Budapest

Ciao Mamma Ristorante - olasz, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Ciao Mamma Ristorante

1117 Budapest, Alíz utca 4.

Ciao Mamma Ristorante
Alíz utca 4. , 1117 Budapest

A Ciao Mamma élményben a klasszikus és modern olasz életérzés keveredik a kulinária szárnyán.
Belépve azonnal elénk tárul a híres történelmi helyek, ikonok és motívumok jegyében kialakított belső.
A tradicionális ételek, klasszikus tészták és pizzák teszik vendégeinknek felejthetetlenné gasztronómiánkat.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Ciao Mamma Ristorante – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(554 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"Vacsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
. . - 2022. március 28., hétfő 19:12

"Romló tendencia "

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
COVID előtti utolsó Étteremhét alkalmával fedeztük fel ezt az éttermet, és a szezon legjobb élményével gazdagodtunk. Remek hangulat, és egy olyan csodás pestos tészta fogadott minket, amiről azóta is beszélünk. Ennek megfelelően lelkesen foglaltunk újra asztalt ide. Sajnos az eltelt két évben vagy a konyhai staff változott, vagy lejjebb adtak a minőségből, de amit most elénk találtak, meg sem közelítette a korábbi színvonalat. “Avokádós ráktatár” néven egy majonézzel megfojtott folyós kreációt kaptam két hideg pizzakenyér és némi balzsamecetes saláta társaságban. Se nem volt összhangban ez a kombináció, se nem volt ízletes. Rozé kacsamell kemény, bőven a “well done” fokozatig túlsütve. Tiramisu ellenben kellemes színfolt volt, ízletes, finoman eltalált desszert. Ott inkább a mennyiség hagyott kívánni valót maga után. A figyelmes kiszolgálás próbálta ellensúlyozni a konyha hiányosságait, de a pozitív összképhez ez most kevés volt. Csalódottan távoztunk.
Molnár Péter - 2022. március 28., hétfő 18:52

"Kellemes vacsora, 1-2 megjegyzéssel :)"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Aki leültetett minket, egy furcsa poénnal (vagy nem poén? megjegyzés?) kezdett, amit nem feltétlen tudtam hova tenni. A felszolgáló hölgy utána kedves volt, de általában utána kellett kérdeznie dolgoknak, ami végülis nem probléma, azt lelkiismeretesen megtette. :) A gombaleves kiemelkedően szuperfinom volt, még nem ettem ilyen jót! A vegán sajttal kért pizzánál viszont szerintem érdemes megkérdezni, hogy kérjük-e rá a kolbászt :) Nem emlékszem hogy fel lett volna tűntetve a menüben a pestos pizzánál mint feltét, de ha igen, akkor az én hibám is, ettől függetlenül szerintem jó rákérdezni :) Nálam nem jelentett nagy gondot, leszedtem róla és kész, de másnál esetleg problémás lehet. Egyébként jó hangulatú este volt, köszönjük. :)
Nóra - 2022. március 28., hétfő 18:21

"Értékelés"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az étterem hangulata nem éppen olaszos, túlzottan letisztult, nagyüzemi jellege van pár érdekes dekorációtól eltekintve. A konyha kifinomult, az ételek finomak, de több olaszos ízre számítottam, a ráktatár folyós krém volt semmi "tatár" jellege, a főételek kifogástalanok ott már érezhető volt a minőség, a desszertek is kifejezetten impozánsak, finomak voltak, kis olaszosabb vonalat ott is el tudtam volna képzelni. Összességében a kiszolgálással és az ízekkel maximálisan elégedettek voltunk, de egyszeri látogatás volt.
N D - 2022. március 28., hétfő 12:53

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Személyesen is jeleztük, de szeretném itt is megismételni: Az ételek elfogyasztása után az első kérdésem a felszolgáló hölgyhöz az volt: Új a szakács? Nemhiába, hiszen nyitás óta járunk az étterembe, többször vacsorázni és ebédelni is. A mostani ételek mérföldekre előrébb vannak a korábbi konyhához képest. Nagyon jó az új irány! Csak így tovább! Köszönjük!
Antal Zsolt - 2022. március 28., hétfő 08:08

"Csodás vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek voltak, finomak voltak az etelek. Mindenkinek ajanlom!:)
pfeff anna - 2022. március 28., hétfő 06:25