Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel Budapest) - olasz, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Karácsonyi menü - December 25-én és 26-án. 25 000 Ft/fő Érvényes: 2019. december 25. - 2019. december 26.

KARÁCSONYI MENÜ - Ünnepi négyfogásos menüvel, harmonizáló borsorral és üdvözlő itallal várjuk Vendégeinket!

Karácsonyi menünk 2019

Welcome drink: Sacchetto prosecco

Előétel
- Brodo di Cappone con tortellini al fegato grasso
  Kappan húsleves libamájjal töltött tortellonival
vagy
- Carpaccio di polipo con finocchi olive a salsa alle arance
  Polip carpaccio, édeskömény, olajbogyó és narancs
  La Guardiense falanghina/pohár
Tészta
- Tortelli di branzino con funghi selvatici e limone caramellato
  Tengeri sügérrel töltött tortelli vadon termő gombákkal és karamellizált citrommal
  De bruno soave/pohár
vagy
- Tagliatelle alla zucca con salvia e amaretti
  Sütőtökös tagliatelle zsályával és amarettival
  Éliás olaszrizling/pohár
Főétel
- Filetto di cinghiale, pera al marsala, cavolo all’aceto balsamico e crema di castagne
  Vaddisznó filé, körte marsalával, káposzta balzsamos ecettel és gesztenye krémmel
  Cusora cabernet savignon/pohár
vagy
- Stinco d’agnello brasato, polenta grigliata e baby verdurine
  Párolt báránycomb, grillezett polenta és bébi zöldségek
  Eligia primitivo/pohár
vagy
- Orata alla piastra, melenzane (parmiggiana), guazzetto di provola affumicata e coulis di pomodoro
  Grillezett tengeri keszeg, padlizsán (parmezán), füstölt provola pörkölt és paradicsom coulis
  Vermentino Chardonnay/pohár
vagy
- Funghi Porcini e Caprino millefoglie con baby rape rosse marinate
  Porcini gombák és kecskesajt mille feuille pácolt vörös bébi retekkel
  Vizi Pinot Noir/pohár
Desszert
- Torta Caprese
  Csokoládé Caprese torta
  Dezzani Malvasia
vagy
- Panettone Tiramisu
  Panettone Tiramisu
  Tokaji szomorodni dry
vagy
- Profiterol con crema al torrone e copertura al ciocccolato bianco
  Profitterol nougat krémmel és fehér csokoládé bevonattal
  Tokaji szomorodni dry

Ára: 25.000 Ft/fő
Csomag tartalma: 4 fogásos vacsora borsorral, welcome drinkkel, kávéval, a vacsora alatt mentes-, illetve savas víz felszolgálásával

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot (december 25-én és 26-án) az online foglalási naplóban és foglalja le asztalát még ma ITT:

Foglaljon most
Szilveszter - December 31-én. 25 000 Ft/fő Érvényes: 2019. december 31. - 2019. december 31.

SZILVESZTER - Négyfogásos választható ételsorral, különleges borokkal, üdvözlő itallal és élőzenés programmal várjuk!

Újévi menünk 2019

Welcome drink: Sacchetto prosecco

Előétel
- Brodo di Cappone con tortellini al fegato grasso
 Kappan húsleves libamájjal töltött tortellonival
vagy
- Carpaccio di polipo con finocchi olive a salsa alle arance
  Polip carpaccio, édeskömény, olajbogyó és narancs
  La Guardiense falanghina/pohár
Tészta
- Tortelli di branzino con funghi selvatici e limone caramellato
  Tengeri sügérrel töltött tortelli vadon termő gombákkal és karamellizált citrommal
  De bruno soave/pohár
vagy
- Tagliatelle alla zucca con salvia e amaretti
  Sütőtökös tagliatelle zsályával és amarettival
  Éliás olaszrizling/pohár
Főétel
- Filetto di cinghiale, pera al marsala, cavolo all’aceto balsamico e crema di castagne
  Vaddisznó filé, körte marsalával, káposzta balzsamos ecettel és gesztenye krémmel
  Cusora cabernet savignon/pohár
vagy
- Stinco d’agnello brasato, polenta grigliata e baby verdurine
  Párolt báránycomb, grillezett polenta és bébi zöldségek
  Eligia primitivo/pohár
vagy
- Orata alla piastra, melenzane (parmiggiana), guazzetto di provola affumicata e coulis di pomodoro
  Grillezett tengeri keszeg, padlizsán (parmezán), füstölt provola pörkölt és paradicsom coulis
  Vermentino Chardonnay/pohár
vagy
- Funghi Porcini e Caprino millefoglie con baby rape rosse marinate
  Porcini gombák és kecskesajt mille feuille pácolt vörös bébi retekkel
  Vizi Pinot Noir/pohár
Desszert
- Torta Caprese
  Csokoládé Caprese torta
  Dezzani Malvasia
vagy
- Panettone Tiramisu
  Panettone Tiramisu
  Tokaji szomorodni dry
vagy
- Profiterol con crema al torrone e copertura al ciocccolato bianco
  Profitterol nougat krémmel és fehér csokoládé bevonattal
  Tokaji szomorodni dry

Ára: 25.000 Ft/fő
Csomag tartalma: 4 fogásos vacsora borsorral, welcome drinkkel, kávéval, a vacsora alatt mentes-, illetve savas víz felszolgálásával

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot (december 31-én) az online foglalási naplóban és foglalja le asztalát még ma ITT:

Foglaljon most

Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel Budapest)

1051 Budapest, Október 6. utca 26.

Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel Budapest)
Október 6. utca 26. , 1051 Budapest

Az olasz konyha alapvető eleme a tészta. Nincsen igazi olasz étkezés tészta fogás nélkül. Innen ered az étterem neve is, „Una Pasta” (Na’ Pasta), azaz „egy tésztát szeretnék”.
A Na’ Pasta Bistro büszke rá, hogy a városban az egyik leggazdagabb tésztakínálattal rendelkezik. Tésztáink közül érdemes megkóstolni a házi készítésű casarecce-t, tagliatelle-t, spaghettit, maccheronit, vagy az eredeti olasz La fabbrica della pasta gragnano kézműves tésztáink egyikét (Spaghetti al Mandolini, Elico Pene, Colone Pompei, Mafaldine). Azokra a vendégeinkre is gondoltunk, akik nem fogyasztanak glutént, mivel tésztáink többsége gluténmentes alapanyagokból is elkészíthető. Házi pizzáink tésztája is választható. A hagyományos gabona lisztből készült pizza mellett, fekete, karbon lisztből és kamut lisztből is kérheti bármelyiket.
A tészta ételek mellett étlapunkon számos hús- és halétel is megtalálható. Salátáinkat gondosan válogatjuk; bio, valamint organikus gazdaságokból vásárolunk.
A bistro ételek kínálatából elmaradhatatlan a burger, mely a mi étlapunkról sem hiányozhat. Kóstolja meg Italo Burgerünket, melyet prémium marhából készült húspogácsából, bio salátából, eredeti olasz sajtból és házilag készült buciból készítünk.
Az étel talán az egyetlen univerzális dolog, ami igazi hatalommal bír, mert mindenkit össze tud hozni. Nem számít, milyen kultúra, milyen nyelv, milyen nemzetiség, a világ minden táján, az emberek szeretnek enni.
Séfünk Alessandro Smanio Ferrarából származik, amely magyarázatot ad arra, hogy az olasz klasszikusok, mint a ricotta, házi készítésű paszták, a parmezános tejszínes rizottók és a nápolyi recept alapján készült pizzák miért olyan kiemelkedően finomak. A tészták mellett természetesen étlapunkon megtalálhatók a különféle hús- és halételek, kedvezve a hús- és tengeri ételeket kedvelő vendégeinknek is.
A tradicionális olasz ételek mellett séfünknek mindig vannak új és kifinomult kreációi, melyek ötvözik az eleganciát, az olasz régiók egyediségeit, a kultúrát és az ízvilágot, ugyanolyan összetéveszthetetlen, egyedi stílusban, mint ami az éttermet és az egész étlapunkat jellemzi.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Na' Pasta Bar & Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(25 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

4.7

"Osztályon felüli kiszolgálás"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulatú étterem. Authentikus olasz ételek. Kiváló kiszolgálás, kedves, udvarias, figyelmes, egyszóval profi személyzet. Mi a tésztákat tovább főzve jobban szeretjük, de tudjuk ez az eredeti olasz íz.
László - 2019. november 14., csütörtök 19:10

"Fantasztikus!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
100%
Nagy Balázs - 2019. november 11., hétfő 08:31

""

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételekből nem sajnálták a hozzávalókat, de nem voltak különösen ízletesek.
Anikó - 2019. november 10., vasárnap 20:59

"olaszos"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
átlagos, nem túl sok munkát igénylő ételek. nem túl hangulatos minimalista belső környezet.
Gyuri - 2019. november 10., vasárnap 09:18

"Megnyerő"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves,figyelmes kiszolgálás;finom ételek👍
Drexler Tímea - 2019. november 09., szombat 19:26

"Kellemes hangulat"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A pizza isteni. A szűz nem volt jól elkészítve sajnos. A körítés, a helyszín nagyon tetszett.
Á - 2019. november 09., szombat 07:37