Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel) - Budapest

Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel) - olasz, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel)

1051 Budapest, Október 6. utca 26.

Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel)
Október 6. utca 26. , 1051 Budapest

Az olasz konyha alapvető eleme a tészta. Nincsen igazi olasz étkezés tészta fogás nélkül. Innen ered az étterem neve is, „Una Pasta” (Na’ Pasta), azaz „egy tésztát szeretnék”.
A Na’ Pasta Bistro büszke rá, hogy a városban az egyik leggazdagabb tésztakínálattal rendelkezik. Tésztáink közül érdemes megkóstolni a házi készítésű casarecce-t, tagliatelle-t, spaghettit, maccheronit, vagy az eredeti olasz La fabbrica della pasta gragnano kézműves tésztáink egyikét (Spaghetti al Mandolini, Elico Pene, Colone Pompei, Mafaldine). Azokra a vendégeinkre is gondoltunk, akik nem fogyasztanak glutént, mivel tésztáink többsége gluténmentes alapanyagokból is elkészíthető. Házi pizzáink tésztája is választható. A hagyományos gabona lisztből készült pizza mellett, fekete, karbon lisztből és kamut lisztből is kérheti bármelyiket.
A tészta ételek mellett étlapunkon számos hús- és halétel is megtalálható. Salátáinkat gondosan válogatjuk; bio, valamint organikus gazdaságokból vásárolunk.
A bistro ételek kínálatából elmaradhatatlan a burger, mely a mi étlapunkról sem hiányozhat. Kóstolja meg Italo Burgerünket, melyet prémium marhából készült húspogácsából, bio salátából, eredeti olasz sajtból és házilag készült buciból készítünk.
Az étel talán az egyetlen univerzális dolog, ami igazi hatalommal bír, mert mindenkit össze tud hozni. Nem számít, milyen kultúra, milyen nyelv, milyen nemzetiség, a világ minden táján, az emberek szeretnek enni.
Séfünk Alessandro Smanio Ferrarából származik, amely magyarázatot ad arra, hogy az olasz klasszikusok, mint a ricotta, házi készítésű paszták, a parmezános tejszínes rizottók és a nápolyi recept alapján készült pizzák miért olyan kiemelkedően finomak. A tészták mellett természetesen étlapunkon megtalálhatók a különféle hús- és halételek, kedvezve a hús- és tengeri ételeket kedvelő vendégeinknek is.
A tradicionális olasz ételek mellett séfünknek mindig vannak új és kifinomult kreációi, melyek ötvözik az eleganciát, az olasz régiók egyediségeit, a kultúrát és az ízvilágot, ugyanolyan összetéveszthetetlen, egyedi stílusban, mint ami az éttermet és az egész étlapunkat jellemzi.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Na' Pasta Bar & Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(54 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.5

"Nagyszerű!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Teljes mértékben megfelelt az elvárásainknak, nagyon kellemes volt a kiszolgálás és egészen kiválóak a fogások is.
Andor - 2020. január 15., szerda 10:38

"Szuper!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak ajánlani tudom!
JT - 2020. január 14., kedd 07:50

"Hétvégi vacsora"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Előzékeny kiszolgálás
HD - 2020. január 13., hétfő 22:15

"Na'Pasta"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az adagok lehettek volna nagyobbak. Legalább a tészta. Amúgy minden a legnagyobb rendben volt.
Miklós - 2020. január 13., hétfő 13:01

"Kellemes meglepetés"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az estebédünk nagyszerű gasztronómiai élmény volt ínycsiklandozó és ízléses tálalásban, a pincérek kedvesek, udvariasak, figyelmesek és türelmesek voltak. Egy apró hibája van ennek az étteremnek, csendes zugot nem nagyon találni benne.
Répásiné Pethő Melinda - 2020. január 13., hétfő 10:16

"Nagyon finom Tortelloni"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Én teljesen elégedett voltam. Kedvesek voltak, de nem estek túlzásba. Az étel elegendő volt, jólesett. Nem az a hely, ahol halálra eszem magam, de nem is szeretném halálra enni magam. (Egyáltalán nem kóstoló adag volt, szerintem teljesen korrekt.) A tortelloni különösen finom volt, ilyen jót még nem ettem, a hal is finom volt de az annyira nem volt különleges. A tálalás gusztusos. Összességében a legszebb a tálalás volt, az ízek annyira nem különlegesek.
Sára - 2020. január 13., hétfő 07:41