Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel) - Budapest

Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel) - olasz, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.napasta.hu

Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel)

1051 Budapest, Október 6. utca 26.

Na' Pasta Bar & Bistro (Iberostar Grand Hotel)
Október 6. utca 26. , 1051 Budapest

IDEIGLENESEN ZÁRVA!

Az olasz konyha alapvető eleme a tészta. Nincsen igazi olasz étkezés tészta fogás nélkül. Innen ered az étterem neve is, „Una Pasta” (Na’ Pasta), azaz „egy tésztát szeretnék”.
A Na’ Pasta Bistro büszke rá, hogy a városban az egyik leggazdagabb tésztakínálattal rendelkezik. Tésztáink közül érdemes megkóstolni a házi készítésű casarecce-t, tagliatelle-t, spaghettit, maccheronit, vagy az eredeti olasz La fabbrica della pasta gragnano kézműves tésztáink egyikét (Spaghetti al Mandolini, Elico Pene, Colone Pompei, Mafaldine). Azokra a vendégeinkre is gondoltunk, akik nem fogyasztanak glutént, mivel tésztáink többsége gluténmentes alapanyagokból is elkészíthető. Házi pizzáink tésztája is választható. A hagyományos gabona lisztből készült pizza mellett, fekete, karbon lisztből és kamut lisztből is kérheti bármelyiket.
A tészta ételek mellett étlapunkon számos hús- és halétel is megtalálható. Salátáinkat gondosan válogatjuk; bio, valamint organikus gazdaságokból vásárolunk.
A bistro ételek kínálatából elmaradhatatlan a burger, mely a mi étlapunkról sem hiányozhat. Kóstolja meg Italo Burgerünket, melyet prémium marhából készült húspogácsából, bio salátából, eredeti olasz sajtból és házilag készült buciból készítünk.
Az étel talán az egyetlen univerzális dolog, ami igazi hatalommal bír, mert mindenkit össze tud hozni. Nem számít, milyen kultúra, milyen nyelv, milyen nemzetiség, a világ minden táján, az emberek szeretnek enni.
Séfünk Alessandro Smanio Ferrarából származik, amely magyarázatot ad arra, hogy az olasz klasszikusok, mint a ricotta, házi készítésű paszták, a parmezános tejszínes rizottók és a nápolyi recept alapján készült pizzák miért olyan kiemelkedően finomak. A tészták mellett természetesen étlapunkon megtalálhatók a különféle hús- és halételek, kedvezve a hús- és tengeri ételeket kedvelő vendégeinknek is.
A tradicionális olasz ételek mellett séfünknek mindig vannak új és kifinomult kreációi, melyek ötvözik az eleganciát, az olasz régiók egyediségeit, a kultúrát és az ízvilágot, ugyanolyan összetéveszthetetlen, egyedi stílusban, mint ami az éttermet és az egész étlapunkat jellemzi.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Na' Pasta Bar & Bistro – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(62 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.5

"OK"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A felszolgálók figyelemsek, udvariasak. A tésztákat mi tovább főzve szeretjük.
László - 2020. március 16., hétfő 11:09

"Semmi extra"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Párommal érkeztünk a helyre, ő teljesen meg volt elégedve szinte mindennel. Én már kritikusabb vagyok. Vargányakrémlevest kértem, ami nekem inkább egy sűrű szósz volt, a pizza nem volt rossz, de "túltolták"rajta a rukkolát, a tiramisu...nos, az is olyan volt, amilyen. Olyan, semmi extra. Egy szárított narancsszelet és egy kemény habcsók volt a díszítés...én nem tudom...fura. Minden esetre kiemelném a felszolgáló fiú megnyerő stílusát, manapság ritkán lehet találni ilyen szuper munkaerőt. A jelenlegi helyzet miatt más vendég rajtunk kívül nem volt sajnos, a hangulatot bizony ez lehúzza. Viszont erről az étterem nem tehet. Ha minden úgy megy tovább, ahogy eddig és nem lesz szükség bezárásokra, a személyzetet meghagynám.
Sz - 2020. március 16., hétfő 08:37

"Értékelés"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves volt a kiszolgálás,korábbi időpontra tettem a foglalást,de így sem kellett sokat várni. Az ételek finomak voltak,néha egy kis sózás rájukfért,de ez ízlés kérdése.Nem voltal hatalmas adagok,de jól lehetett lakni.
Tóth Manuéla - 2020. március 13., péntek 06:07

"****"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Minden szuper volt.
Szilvia - 2020. március 12., csütörtök 06:07

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Udvarias kiszolgálás, finom ételek, kellemes hely.
Ági - 2020. március 09., hétfő 20:11

"Éttermek hete"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
.
Farkas Ildikó - 2020. március 09., hétfő 06:50