Csak szuperlatívuszokban tudok írni a helyről és az ételekről.
Előételnek a hagyományos olasz újévi levest választottuk mindketten. Meglepetésre egy krémlevest kaptunk, az alján lazacikrával (de azt csak akkor "találtuk meg", amikor el kezdtük a levest kanalazni). Harmonikus, krémes, mégsem tolakodó, semmihez nem hasonlítható ízorgiát megmutató krémleves, hihetetlenül finom.
Az egyik főételünk pizza volt (pármai sonkával, rukkolával), a másik vaddisznó.
A pizza: hibátlan vékony tészta, pont annyira ropogós de mégis puha, amennyire kell. Bőségesen pármai sonkával, és pont annyi rukkolával, ami még nem nyomja el az ízeket, de már kiadja magát.
A vaddisznó? Elképesztően finom volt! A hús végtelenül puha, omlós és zamatos, amihez csodálatosan passzolt a köret hármasa. Zseniális! Ráadásul nem is a klasszikus fine dining "elmosogatjuk a tányért" érzéssel, hanem bőséges adaggal!
Az egyik desszert pisztáciatorta, a másik parfé volt. Tökéletes, fantasztikus ízélményű lezáró fogások!
A szerviz is hibátlan: udvarias, kedves, mosolygós, de mégsem tolakodó személyzet.
Köszönjük!
Anthony
- 2020. január 10., péntek 07:22