Értékelések és vélemények


4,9

(119 Recensies)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"A legjobb hely a legjobb emberekkel!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Most hétvégén volt a kislányom esküvője és mi tagadás izgultam, hogy minden jól menjen. Amikor megérkeztünk a Galopp Majorba nem kellett hozzá sok idő, hogy rájöjjek, teljesen felesleges az izgalmam. Mind a tulajdonos mind a személyzet részéről az az odaadás, kedvesség, segítőkészség, profizmus és fáradhatatlanság (pedig biztos vagyok benne, hogy szegénykéim nagyon elfáradhattak) amit a Galopp Majorba tapasztaltunk csak azt mondhatom, LE A KALAPOT előttük!!! Az ételek mind nagyon finomak voltak, az italok szintén és mind jól hűtöttek az utolsó pillanatig. A kiszolgálás egyszerűn tökéletes volt, a személyzet összes tagja (délelőtt 12-től még hajnal 3 után is!) folyamatosan mosolygott és kimondhatatlanul kedvesek és szolgálatkészek voltak! A tisztaság úgy az egész területen mind a rendezvényrészben valamint a bungalókban makulátlan volt! Ezek a "kis" bungalók szuper módon nagyon ízlésesen vannak felszerelve minden igényt kielégítően! Nagyon hálás vagyok úgy a tulajdonosnak (aki mellékesen ugyan úgy beállt dolgozni mint a személyzet!!! Szerintem ilyen egy igazi vezető, csak példát vehetne róla mindenki!!! ) mint a szintén példátlan személyzetnek és ez úton is NAGYON KÖSZÖNÖM NEKIK EZT A FELEJTHETETLEN NAPOT mert nem kis mértékben Ők is hozzájárultak ehhez!!! Ha bárki akár milyen rendezvényben (legyen az esküvő, szülinap, csapatépítő vagy akár egy osztálytalálkozó) gondolkodik én csak és kizárólag a Galopp Majort tudom ajánlani! Kár, hogy csak 5 csillag van mert a Galopp Major többet érdemel! Még egyszer minden egyes ott dolgozónak, vezetőnek köszönök mindent és további sok sikert kívánok nekik!!!
Takács Péter - 2023. augusztus 28., hétfő 12:08

"Étterem- kikapcsolódás"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Étterem Hét keretében kisgyermekkel érkeztünk, ezt megjegyzésben jeleztük és ennek megfelelően, etetőszékkel vártak bennünket. A személyzet és a kiszolgálás rugalmas, alkalmazkodó, közvetlen, toleráns. Az ételek közül egyedül a főfogás elfogyasztásának élvezeti értékét csökkentette a knédli nehéz elvágása. Jó időben, gyermekkel is jó szívvel ajánljuk.
Zsófi - 2022. március 31., csütörtök 22:12

"Összhangban az ízek"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Számunkra a helyszín nem annyira hangulatos, viszont az ételek kiemelkedőek mind az ízek és textúrák összhangját, mind a tálalást illetően. Sokszor ettünk ízletes ételeket már éttermekben, de itt valahogy tényleg érzi az ember az összhangot a falatban és nem csak külön-külön az ízeket. Az ételekhez felkínált borsor sem a hagyományos, ami számunkra szintén pozitívum. A kiszolgálás kedves és nem tolakodó. Már többször jártunk az étteremben és minden bizonnyal megyünk újra.
N. G. - 2022. március 29., kedd 19:10

"Eminens"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A mívesen elkészített húsok a fantáziadús köretekkel nem mindennapi ízélményt nyujtanak a szakszerű és kedves kiszolgálással fűszerezve.
Dóra József - 2022. március 29., kedd 08:41

"Minden alkalommal...."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden alkalommal kijövünk az Étterem Hét alkalmából, most sem tettük másként. Ha bármi problémánk lenne az ételekkel/kiszolgálással, akkor nyilván nem tennénk így. Minden IS jó volt, főleg a bárány lapocka. Legközelebb visszük a gyerekeket is, mivel van állasimogató, amit csak most tudtunk meg, az amúgy nagyon közvetlen tulajdonostól!
Páva Tamás - 2022. március 28., hétfő 13:00

"Vidéki hangulat "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, vidéki hangulat, mégis gourmet ízek, tökéletes családi rendezvényekhez is!
Dr. Furka Ágnes - 2022. március 28., hétfő 06:07

"Vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás és az ételek minősége kiváló volt.
Ignác Máté - 2022. március 28., hétfő 05:28

"Szombat esti ízorgia"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ahogy az elmúlt években úgy most sem tudtuk kihagyni a Galopp major étteremheti menüjét,kár is lett volna. A környezet szinte változatlan .A tulajdonos, Benke Dávid fogadott minket, Ő és Kolléganője maximálisan udvarias,az ételekről szinte mindent eláruló,szakszerű kiszolgálásába volt részünk.De következzenek az ételek: a köszöntő falat nagyon finom ,füstös ízvilágú ajvár ,szuper kenyérrel.Az előételnek felszolgált francia hagymaleves,a vörösbortól és a többféle hagymától igazán egyedi ízt kapott,melyet a brie sajtos cruton megkoronázott. A Hoisin császár pedig igazán különleges ízvilágot hozott.A bárány lapocka elkészítése,tálalása valamint a mellé adott gombás ragu igazi ízbomba ,a mellé kínált Bikavér csak fokozta az élményt. A szarvas lábszár ,a szarvasgombás polenta hasonlóan maximális élményt nyújtott. Az epres sajttorta friss ízvilágú pohár desszert,a Gundel palacsinta is finom volt,de bevallom ettől kicsit többet vártam,főleg ízben. Gratulálunk a Séfnek is:Bötz-Gál Tamás,aki évek óta gondoskodik a gastronómiai élményekről.Az egész Csapatnak köszönjük a szép estét.
dr Kiss Tamás - 2022. március 27., vasárnap 10:17

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. A kiszolgálás számomra hihetetlenül szuper volt, szerintem még nem is volt ilyen kiszolgálásban részem, pedig elég sokat járunk étteremben.
Tibold Anita - 2022. március 27., vasárnap 08:50

"Elégedett"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem csalódtam, azt kaptuk amit elvártam, nagyon kellemesen éreztük magunkat. Tudom bátran ajánlani az éttermet. Borválaszték külön elnyerte a tetszésünk!
Kulcsar Gabor - 2022. március 26., szombat 11:37

"Legnagyobb meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először jártunk ebben az étteremben, de az biztos, hogy nem utoljára. Az Étterem Hét legnagyobb és legpozitívabb meglepetése volt a számunkra. A fogások fantasztikus élményt nyújtottak, az ételek ízvilága és a tálalása is lenyűgöző volt. A környezet is csodás.
Koczka Zsolt - 2022. március 25., péntek 09:47

"Fantasztikus "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon nagyon finom ételek, a bárány elképesztően finom volt, de a többi étel is nagyon eredeti módon volt elkészítve, egyszerűen tökéletes volt. A felszolgáló hölgynek csillagos ötös.
Móni - 2022. március 25., péntek 08:51

"Super"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Fantasztikus ételek
Márkus Annabella - 2022. március 25., péntek 07:45

"Minden rendben"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Bátran ajánlom. Sajnáljuk, hogy amikor vacsoráztunk, szinte nem volt vendég, így kicsit túl csendes volt a hely. Máskülönben minden rendben, finom és elegáns ételek, szakszerű, kedves kiszolgálás.
Szabó Ákos - 2022. március 24., csütörtök 06:15

"Fantasztikus ízek, hangulatos helyszín"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fogas előételként, báránygerinc főételként, Gundel palacsinta lezárásként - nagyon jó választásnak bizonyult! Ráadásul a kiszolgáló hölgy nagyon kedvesen minden fogáshoz elmondta, hogy hogyan készült, melyek az adott étel fő összetevői. Ez kifejezetten tetszett! :-) Az ételek ráadásul nagyon kreatívan voltak tálalva is. Gratulálok a séfnek a menüsor összeállításáért!
Sőti Irma - 2022. március 21., hétfő 08:55

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét nem csalódtunk. Nagyon finomak voltak az ételek. Az ízek harmóniában voltak. A bárány és a szarvas szétolvadt a szájban. Nagyon köszönjük a gasztronómiai élményt.
Benkőné Nagy Katalin - 2022. március 21., hétfő 08:05

"Igazi különlegességek egy autentikus környezetben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind az ételek esztétikája, mind a különböző ízek kombinációja megerősítette, hogy érdemes újfajta ételeket kipróbálni. Én erre a következő fogások elfogyaszását követően jutottam: - Hoisin császár, gőzbombóc - Báránylapocka, knédli, erdei gombák - Epres sajttorta pohárban A felszolgáló hölgy is kellő türelemmel és hozzáértéssel mondta el, hogy melyik étellel kapcsolatban mit érdemes tudni az elkészítéséről és az összetételéről.
Szegedi Akos - 2022. március 21., hétfő 07:29

"Finom ételek, kedves vedégátás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves, kellemes a hely, igazi házigazda beszélget velünk, az ételek fantáziagazdagok és nagyon finomak. Az ételek ízét őrizgettem a nyelvem hegyén, amíg csak lehetett
Schober Katalin - 2022. március 20., vasárnap 16:14

"Ebéd a majorban"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek, kedves kiszolgálás. A bárányos és a császárhúsos étel nekem különösen ízlett.
Katalin - 2022. március 20., vasárnap 12:46

"Megszokott magas színvonalon!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A legizgalmasabb konyha Pest megyében! Ha egy helyre tudsz ellátogatni a dining city étterem hétre ez legyen az!
Nagycsalád - 2022. március 20., vasárnap 12:05

"Ízletes ételek"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Ismertük a helyet, pár éve voltunk és pozitív élmény volt, örülök, hogy visszatértünk. Szakszerű és hozzáértő tálalás, ínyenc ételek. Köszönjük ismét a fantasztikus élményt!
Erdős Zsófia - 2022. március 19., szombat 17:32

"Különleges ízek az M0 mellett"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Már voltunk, próbáltuk, tudtuk, hogy izgalmas, mégis mindíg meglep az alapanyagok néha szokatlan párosításában fellelt összhang: cékla-túrógombóc-érett kecskesajt, rák-zöldborsó…. Kétkedünk, hitetlenkedünk…kóstolunk…cuppogunk…és kéjelgünk! Most úgy látom kedvenc vendéglátó helyeink listájáról nem hiányozhat a GMajor. Köszönjük, mint ahogy köszönjük a placcot felügyelő szakállas úriember végtelen figyelmes, hozzáértő “hozzánkállását” is, amit szintén megszokhattunk, de mindíg jól esik, talán ezért szembetünő, hogy fiatal kolléganőjének még van mit elsajátítania a vendéglátás terén, de a kedves mosoly és az igyekezet már megvan hozzá a többi majd jön.
Simon Lajos - 2022. március 19., szombat 09:03

"Tökéletes"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Mesebeli fogások, vendégszeretet.
Solti Peter - 2022. március 19., szombat 06:41

"Csodálatosan finom halételek egy varázslatos desszerttel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Most a halételek varázsolták el a gyomrunkat. Minden finom volt. A szokásos művészi tálalásban. Csodálatos, barátságos, szakszerű kiszolgálással. Kellemes Karácsonyi ünnepet és boldog, sikeres újesztendőt kívánunk. Jövőre is visszatérünk még sok finomságra. Tudom, tartozom egy oklevéllel :))
Seres László Gábor - 2021. december 18., szombat 17:33

"Aki Márton-napon libát nem eszik, egész évben éhezik."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételeket sikerült ismét készíteni a línálatba. Az egyszerű liba leves és sült liba comb is az újra értelmezett elkészítéssel csodás finomsággá váltak. A kinti zord időjárás ellenére a benti hangulat és légkör meleg és barátságos volt. A kiszolgálás és a felszolgált ételek és italok ismerete professzionális ismereteket tükrözött. Köszönjük az ízletes ételeket és italokat. A figyelmes kiszolgálást. Élni fogunk a karácsonyi meghívással ...
Seres László Gábor - 2021. november 29., hétfő 10:23

"Kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek kivàlóak voltak (tényleg top-kategória), a kiszolgàlàs baràtsàgos. Érdemes kipróbàlni!
Hajas Gàbor - 2021. november 12., péntek 07:17

"Galopp Major Gyál"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szeretünk idejárni, remek konyha, udvarias kiszolgálás. A panzió rész is kitűnő. M5 - M0 csomóponthoz közel, könnyen megközelíthető.
Kristóf Pintér - 2021. november 11., csütörtök 12:39

"GaloppMajor"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszerűen mesés íz és látvány világ fogad az ételekkel. Csodálatos Márton napi liba ajánlatokból válogattunk. ( Természetesen az éppen aktuális menüből is választottunk pl.: desszertet. ) Férjemmel a kedvenc helyünk, és visszatérőek vagyunk. Még az esküvőnket is itt tartottuk! :) Mindenkinek szívesen ajánlom az éttermet!
Váry Alexandra - 2021. november 08., hétfő 12:01

"Csodálatos ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ízorgia, csodaszép tálalás. Profi kiszolgálás. ?Egyszerűen imádtam ?
K. - 2021. november 05., péntek 12:36

"Most megkóstolhattuk,amit a múltkor nem próbáltunk."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét meggyőződhettünk arról, hogy amit elsőre nem választottunk az is csodálatosan finom. Azért is örültünk a ráadáshétnek, mert a múltkor maradtak bennem hiányérzetek a nem választott ételekkel kapcsolatban. Jólett volna megkóstolni egy másik fogást.Erre most nyílt alkalom. De nem csalódtam. Ez is pontosan olyan finom és látványos volt mint amit már korábban kaptam. Minden étel fenséges íz és látvány kompozíció volt. Vasárnap ebédidőben a gyermek sarokis meg telt élettel. Családi hangulat. Kellemes, halk zene mellett fogyaszthettuk el a szakszerűen kedvesen felszolgált ételeket. A felszolgálók tudásuk, kedvességük külön dícséretet (okleveles elismerést ) érdemel.Tőlünk meg fogják kapni ezt is hamarosan. Köszönjük a őszi hangulato, vasárnapi élményt. Márton napon remélem újra találkozunk!
Seres László Gábor - 2021. november 04., csütörtök 09:55

"---"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifejezetten különleges ízekkel, változatos gyönyörű tálalással, különösen kedves kiszolgálással találkoztunk. Csak ajánlani tudom, biztosan visszatérünk.
Szabóné Bihari Márta - 2021. november 02., kedd 10:18

"Tanyasi hangulat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek,hiányzott hogy semmi leves nem volt se a menűs se az ala carte étlapon sem.
Balász Ernő - 2021. november 01., hétfő 16:49

"Vélemény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos ételek, remek helyszín
Bendik Barbara - 2021. október 31., vasárnap 17:13

"Folyamatosan változik a világegyetem IS!"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Régi emlékeinkre alapozva soha nem léptük volna át a major küszöbét, de kíváncsiak lettünk, mivel is érdemelte ki az étteremhéten az elismeréseket. Megérdemelte! Remek ízeket kaptunk a tányérokon, figyelmes kiszolgálást - kitűnő italajánlásokkal. Talán a polip szubsztanciája és a túrógombóc-érett kecskesajt vakmerő párosítása okozott némi bizonytalanságot az erőben, de kellenek a konyhába az ilyen kísérletező alkimista-növendékek!
Simon Lajos - 2021. október 31., vasárnap 06:40

"Szuper étterem "

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Finom ételek, kedves kiszolgálás.
Esső Zsuzsanna - 2021. október 31., vasárnap 06:13

"Szuper élmény"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Roppant kedvesek és figyelmesek voltak végig az étkezés során. Még amikor elrontottuk a desszert rendelést, a már elkészült mellé hozták azt is amit szerettünk volna. Folyamatosan kérdezték elégedettek vagyunk-e az étellel. Csak ajánlani tudom a helyet!
Udvarhelyi Zsolt - 2021. október 30., szombat 06:32

"Étterem Hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos este volt, finom ételekkel.
Szepesné Somogyi Erzsébet - 2021. október 30., szombat 06:21

"Galopp Major köszönet nyílvánítás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tegnapi napon volt szerencsém ellátogatni a Galopp Major étterembe a feleségemmel. Több menüt is megkóstoltunk. Mindegyik étel nagyon finom és különleges volt. Ezér nagyon szépen köszönöm az ételeket Bötz-Gál Tamás séfnek és csapatának. Magának az étteremnek nagyon jó hangulata volt, a személyzet nagyon kedves és figyelmes volt. Nekik is nagyon köszönöm, hogy ilyen jól telt a tegnapi ebédünk. :)
Domszky Tamás - 2021. október 30., szombat 06:12

"Pénteki vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves volt a kiszolgálás és finomak voltak az ételek
Tantosné R. Katalin - 2021. október 30., szombat 06:05

"Remek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már most visszamennénk. Nagyon jó élmény volt, minden fogás remekül sikerült.
K. Zoltán - 2021. október 29., péntek 12:19

"Bátor, de remek ételpárosítás..."

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Borjúpofa garnéla rákkal, és Szent Jakab kagylóval?! Miért ne?? Remek párosítás, vagy bátor: ki kell próbálni, szerintem jó ötlet! Az előételek szintén ütősek voltak, de a fénypont a fehércsokoládés kecskesajtkrém volt, ami céklás túrógombóc párjaként érkezett. Hát ez valami eszméletlen finom!! Mindenki rohanjon, mert visszamegyek, és megeszem az összeset!!!!!
Páva Tamás - 2021. október 29., péntek 07:55

"napfényes őszi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
minden rendben volt, annyira, hogy szerintem egy kategóriával feljebb is megállná a helyét a szolgáltatás
István - 2021. október 29., péntek 06:09

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak a kiszolgálás is kiválló!
Czégény János - 2021. október 29., péntek 05:41

"Galopp Major (Gyál) - Gyál"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos tanyasi / vidéki környezet. Folyamatosan fejlődnek pár éven belül még jobb és ismertebb is lesz. A konyha teljesen rendben van, nagyon finom ételeket szolgáltak fel. A személyzet is nagyon segítőkész volt. Biztosan vissza fogunk menni.
Pintér Kristóf - 2021. október 15., péntek 19:14

"Nagyon ajánlom mindenkinek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem először jártunk ebben az étteremben, de a séf még mindig meg tud lepni! Nagyon finom és látványos minden fogás, kifogástalan ízorgia. A kiszolgálás mint mindig figyelmes, kedves, tájékozott és nem tolakodó. Továbbra is a kedvenc helyünk ez az étterem, hamarosan visszatérünk.
Fülöp Ildikó - 2021. október 14., csütörtök 14:01

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves,profi,figyelmes kiszolgálás. Szuper hangulat és finom ételek! Csak ajánlani tudom.5*
András Bernadett - 2021. október 11., hétfő 16:41

"Galopp Major"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon kellemes hangulatot sugároz. Teljes mértékben meg voltunk elégedve a felszolgálással, az ételek minőségével. A pincér minden étel után érdeklődött a menüről. Az ételt ajánlták is. Elmondták hogyan, miből készül, miért jó választás. Nagyon jól éreztük magunkat. Csak ajánlani tudom a helyet. Visszatérünk még.
Serkédi Nóra - 2021. október 11., hétfő 14:09

" Tökéletes volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt
Székely Krisztina - 2021. október 11., hétfő 13:17

"Ízek birodalma"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét gasztronómiai kiránduláson vettünk részt a családommal a Galopp Majorban. Az ételek ízei és textúrái teljesen harmóniában álltak, isteni finomak voltak. A kiszolgálás is kifogástalan volt. Az ételek készítésével kapcsolatban profi válaszokat kaptunk. Nagyon tetszett, hogy tudták, hogy hogyan készül az étel amit felszolgálnak részünkre. Ezúttal is köszönjük az étterem teljes csapatának, hogy egy csodálatos kirándulásra vittek minket az ízek birodalmába.
Benkőné Nagy Katalin - 2021. október 11., hétfő 11:18

"Isteni ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon gyorsan kaptuk meg a fogásokat, minden nagyon finom volt és a kiszolgálás is kedves és figyelmes volt. :) Biztosan vissza fogunk még térni ide!!
Perjés Petra - 2021. október 11., hétfő 09:21

"Köszönjük :-) Kellemes vasárnapi ebéd volt."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vasárnapi ebédre voltunk hivatalosak feleségemmel. Minden nagyon kellemes volt, Különösen a figyelmes kiszolgálás. Külön jelezték, hogy a megrendeléskor jelzett allergén nem szerepel adalékként az ételekben. Nagyon örültünk, hogy a hagyományos magyaros ételek új köntösben, újra gondolva, esztétikusan kerültek az asztalunkra. A hely is nagyon kellemes volt, sajnos a rossz idő miatt a parkot nem tudtuk megtekinteni.
Szalmási János - 2021. október 11., hétfő 08:26

"Nagyszerű hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás nagyon kedves, és gyors. Az ételek nagyon finomak és gyönyörűen tálaltak voltak. Kiváló volt a birsalma cider. Köszönjük. Fogunk még jönni :)
Czinege-Princz Mónika - 2021. október 11., hétfő 07:45

"Finom vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét nem csalódtunk. Az őszi kinálat is nagyon finom ételeket tartalmazott. Nehéz volt a választás. De bármelyik ételt választottuk, mindegyik a szokásos minőséget képviselte. Köszönjük az újebb élményt. Jövünk a ráadás héten!
Seres László Gábor - 2021. október 11., hétfő 06:37

"Minden falat"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nemcsak a fogasok, de minden falat élmény!
Levente - 2021. október 10., vasárnap 16:13

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden elismerésem az ott dolgozóknak! Ételek, a formák, az ízek csodálatosak!
Sárkány Kinga - 2021. október 10., vasárnap 12:33

"októberi étteremhét"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek voltak, a hangulat kellemes, az ételek finomak.
Nánási Gabriella - 2021. október 09., szombat 18:12

"Boldogság :)"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden rendben volt, jól éreztük magunkat!
Roka Koma - 2021. október 09., szombat 15:39

"Remek hely, finom ételek kedves, udvarias kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiemelkedően finom ételeket kaptunk ezen a kedves városközeli helyen.
Lakatos Tibor - 2021. október 09., szombat 12:01

"Kiváló étterem "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ételek,hangulatos hely.
Keresztesi Norbert - 2021. október 09., szombat 08:34

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek kiszolgálás, finom ételek. Elégedettek voltunk.
Halgas Adrienn - 2021. október 08., péntek 05:28

"Borongós őszies este,melyet a vacsora forró nyári estére varázsolt."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem először mentünk az étterembe vacsorázni,s ma sem csalódtunk. A kiszolgálás,a teríték osztályon felüli volt.A séf ma este is remekelt,olyan ételek kerültek a tányérokra ,melyek maradandó gasztro élményekkel ajándékozták meg az egész társaságot. A marhanyelv eddig szokatlan formában és állagban jelent meg,s a kacsamáj és polip sem maradt el ízélményben A liba és a borjú pofa is fantasztikusan omlós ,ízes volt,a hozzájuk tálalt köretelemek egyenként is ínycsiklandozóak voltak. A kétféle desszert sem maradt le ízben ,megjelenésben a menü többi részétől. Egyszóval csillagos 5-ös vacsora+ még legalább 5 pont a kiszolgálásra,mely korrekt,szakszerű és maximálisan vendég barát volt.Az ételekhez ajánlott borokban sem csalódtunk.Köszönjük ezt az estét a Galopp major étterem egész Csapatának.
dr Kiss Tamás - 2021. október 07., csütörtök 20:32

"Nem csak a belvárosé a világ"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét keretében családi ebédre érkeztünk. Nem először próbáltuk ki a helyet, mindig nagyon meg voltunk elégedve. Ez most sem volt másképp. Gyors, kedves, korrekt kiszolgálás volt. Az ételek magyarosak (marhanyak, libamell, császár), de modern konyhatechnikával, jó alapanyagból és egy kis furfanggal (főleg a köreteket illetően nagyon kreatív a séf), szépek és finomak, közepes-nagy adagok, a három fogással biztos mindenki jól tud lakni. Az ajánlatban szereplő desszerteken túl a mákos nudlit is kipróbáltuk, sőt, azt ajándékként kaptuk a konyhától. Jó a bor és a pálinkaválaszték is. Mint mindig, most is nagyon jól éreztük magunkat. Válogatós gyerekeknek talán kevésbé ajánlom, de kíváncsi felnőtteknek mindenképpen.
Gál Krisztina - 2021. október 06., szerda 14:02

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom.
János Gröszer - 2021. október 05., kedd 17:29

"Bámulatos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ételek! Pontos kedves kiszolgálás!
Szendi Tamás - 2021. október 04., hétfő 05:36

"Minden elvárásunkat felülmúlta!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Több étteremben is jártunk már az Étteremhét keretein belül, de az ételek minőségét és a kiszolgálás kedvességét tekintve ez az abszolút kedvenc eddig. A gyönyörű ételkompozíciók, ízvilágukban és látványban is magasan a legjobb minőséget képviselték az eddigi hasonló élményeink közül. Mindenképpen ajánlom, és sok sikert kívánok az étteremnek és a rendkívül figyelmes személyzetnek egyaránt!
S. Csenge - 2021. október 03., vasárnap 21:49

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden, kedves volt a kiszolgálás, aranyos a hely.
Bata Tamás - 2021. október 02., szombat 18:19

"Szuper ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves volt a kiszolgálás és nagyon finomak voltak az ételek nagyon jó választás volt ez a hely.
Jurák Zsolt - 2021. október 02., szombat 18:12

"Az egyik legjobb Étteremhét választásunk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Első tapasztalatunk volt az étteremmel kapcsolatban. A helyszín nagyon hangulatos, azonban az elkészített ételek ezt is felülmúlták. Akár egy Michelin csillagos étteremben is ehettük volna ezeket a fogásokat. Az ételekre nem kellett várni. A kiszolgálás példaértékű: precíz, pontos, nem tolakodó de mégis odafigyelnek a vendégre. Remek élmény volt!
Agócs Róbert - 2021. október 02., szombat 06:32

"Minden szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, kedves kiszolgálás. Minden a legnagyobb rendben volt
Gonda Imre - 2021. október 02., szombat 05:34

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ötből hat csillag, ízkombinációk természetesen osztályon felüliek, a kiszolgálás profi és kedves, kutyával látogatható, és kellemes a hangulat.
Zsuzsa - 2020. november 02., hétfő 18:00

"Finom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Láng Ádám - 2020. október 19., hétfő 21:52

"M0"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
s
s s - 2020. október 19., hétfő 16:56

"Nagyon ajánlom mindenkinek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus, fine dining szintű ételek, kedves és figyelmes kiszolgálás. Már több alkalommal jártunk itt, de a séf mindig meg tud lepni új ízekkel és tálalással. A kiszolgálás gyors, kérésre mindent elmondanak a kért ételekről. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit többet és mást szeretne, mint a hagyományos magyar konyha. Gratulálok az egész csapatnak.
Fülöp Ildikó - 2020. október 19., hétfő 13:50

"ízkavalkád a Galopp Majorban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét sikerült a gasztronómiai kiruccanás a Galopp Majorban. Fogast választottam előételnek és nagyon finom volt. Különleges élményt nyújtott számomra az olivahomok, ami állagra valóban száraz homokra hasonlított, azonban a számban teljesen elolvadt és egy kellemes olivapüré lett belőle, ami nagyon jól illett a feketegyökér püréhez és a fogashoz. Itt jegyezném meg, hogy a pincér az elénk helyezett ételekről nem csak azt mondta el amit mi is láttunk, hanem teljesen tisztában volt azok készítési módjával és a kérdéseinkre is profi módján kaptunk választ. Főfogásként a szarvaslapockát választottam, ami szintén nem okozott csalódást. Vörösáfonyával és sült hagymákkal tálalták. A hagymákat több textúrában jelentek meg a tányéron. Volt sült hagymakrém, marinált hagyma, fagyasztott gyöngyhagyma, grillezett poré hagyma. Ezek harmóniában álltak a szarvashússal és az áfonyával, valamint a polentával. Az étkezés végét pedig a Somlói pohárban koronázta meg. A Somlói sem a klasszikus értelemben vett somlói volt, de tökéletesen illet az ételsor végére és nagyon finom volt.
Benkőné Nagy Katalin - 2020. október 19., hétfő 08:46

"Alexau"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias kiszolgálás, szuper ételek, igényes tálalás
Kovács Alexa - 2020. október 19., hétfő 07:26

"Napos vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Visszatérő vendégként már ismerősként fogadták kis csapatunkat. Az ételek ízével, tálalásával ismét elvarázsoltak minket. A felszolgálók szakértelme, pontos, kimerítő tájékoztatása minden ételről varázslatos. Egy hangulatos vasárnap déltánt töltöttünk tartalmas, finom ételek és társaságában egy szép helyen. Ebéd után le is tudtuk mozogni a parkban a kalóriákat. Hamarosan visszatérünk, ha lehet ...
Seres László Gábor - 2020. október 19., hétfő 05:12

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finom volt, bár az adagok kicsik voltak ugyan, de kiváló alkalom, hogy új ízeket ismerjünk meg.
Sabján Zsolt - 2020. október 18., vasárnap 17:25

"Kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos étterem kívülről-belülről, szuper kedves staff és nagyon finom ízek vártak minket :) Szívből ajánlom másnak is, nem fog csalódni! :)
Gombkötő Mercédesz - 2020. október 18., vasárnap 09:02

"Követendő példa "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tekintetben profi. Az évek alatt az első háromban van. Nem kérdés visszatérünk e.
Csaba - 2020. október 18., vasárnap 08:28

"Felülmúlta a várakozásunkat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel meg voltunk elégedve.
Tischer Lívia - 2020. október 18., vasárnap 05:06

"Magas minőség, magas hozzáadott érték!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ami a kiszolgálást illeti extra megbecsülésben éreztük magunkat. A felszolgálás minden igényünket kielégítette, minden kérésünket teljesítette. Kommunikatív volt, a menű ételeiről minden apróságot, összetevőt, technológiát elmondott. Nagyon élveztük. A menüsor nagyon ki van találva, igazi fine-dining, minden fogás összefüg a másikkal. Rengeteg energiát tettek az egészbe. A tányérok gyönyörűen voltak komponálva és tálalva. Az ízek extrán finomak voltak, de ez a harmónia akkor jött ki igazán amikor az összetevőket együtt kóstoltuk. A feketegyökeres fogas különleges volt. A szarvas egy ízorgia és nagyon omlós volt a kiegészítők is finomak voltak. Talán a tányérra valami sósabb elem ráfért volna, mert így az összhatás egy kicsit édes volt nekem. A somlói kicsit átgondolva nekem bejött különösen a bőséges pirított diómorzsa. A citromos tart igazi mestermű, harmonikus ízeivel. Összességében kiváló gasztronómiai élmény volt, máskor is megyünk. Köszönjük
Kovács László - 2020. október 17., szombat 13:30

"Elegedettek voltunk :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, izletes es otletes etelek, udvarias es kommunikativ szemelyzet. Nagyon elegedettek vagyunk, mindenkeppen visszamegyunk meg!
Czinege Katalin - 2020. október 17., szombat 08:34

""

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A felszolgálás kifogástalan volt.Az ételek közül a szarvas lapocka polentával emlékezetes maradt, ízekben,elemekben gazdag, remek étel,szemet gyönyörködtető tálalással.
Mary - 2020. október 16., péntek 20:50

"Ezért érdemes kiugrani Gyálra!!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételeket kinézetre, és ízre is visszafogott elegancia jellemzi. Érdekes, és izgalmas variációk, párosítások, textúrák. Gyors, és udvarias kiszolgálás, OTP Szép kártyával is lehet fizetni, ráadásul a háttérben jó kis rock and roll szólt, diszkréten. Ezért a kulináris élményért érdemes kiutazni Gyálra, nem fogtok benne csalódni!!
Páva Tamás - 2020. október 16., péntek 20:25

"Nagyon kellemes hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hely
Huszár Gábor - 2020. október 16., péntek 08:09

"Kellemes este finom falatokkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már ismertük a helyszínt korábban az esküvőnket is itt rendeztük,akkor is minden rendben volt. A mai estén egy igazán szuper ,minden igényt és ízlést kielégítő vacsorát fogyasztottunk,kellemes hangulatban és igen figyelmes kiszolgálás mellett.Gratulálunk az egész csapatnak , séf 5 *, Benke Dávid Úr büszke lehet a csapatára. További sikereket kívánunk,s biztos hogy nem utoljára voltunk itt..
Tommi - 2020. október 15., csütörtök 19:36

"Ebéd"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Ahhoz képest, hogy szinte "le kell menni" a térképről az étterem kedvéért, kellemesen, szépen szervírozott ebédet sikerült elfogyasztani. Az étterem hangulata alkalmazkodik a major jellegéhez, nem is várhat senki belvárosi enteriőrt. Leves: Szürke marha gulyás - Fine dining jelleggel tálalt. Szerintem indokolatlan, hogy ennyire letisztult tányért kap az ember, gulyástól nem ezt várja. A szürke marha faggyas íze nagyon érződött, a zöldség nagyon ress. Főétel: Rozé libamell, sült káposztás nudli tepertővel, lilakáposzta - Nagyon kellemes csalódás a leves után. Minden eleme finom. Liba jól elkészített, a lilakáposzta püré kifejezetten kellemes. Desszert: Somlói galuska pohárban - Jól elkészített, kellemes a diótartalom. Talán édesebb, mint ahogy szükséges lenne, nem dominál eléggé a csokoládé, bár gyerekeknek biztosan így ízlik.
Lovász Gergő - 2020. október 15., csütörtök 07:00

"Kiváló vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon kellemes környezetben fogyasztottuk el a vacsoránkat. Az étteremben rajtunk kívül 3 fő volt, ami meglepett. A kiszolgálás udvarias volt, az ételeket nem mutatták be, de ezt feledtette az ízélmény. Biztos visszatérők leszünk.
Erika - 2020. október 15., csütörtök 05:25

"Minden fogás egy kaland"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos környezetben nagyon kedves és odafigyelő kiszolgálás mellett kaptunk nagyon különleges vacsorát. Minden fogásnál volt valami meglepetés szerű textúra, plusz hozzávaló, ízpárosítás, mely még magasabb szintre emelte az ízélményt, igazi élményt nyújtott az egész vacsora. Bárkinek ajánlom ezt az íz-kalandot, megéri kiutazni Gyálra ezért.
Emődi Flóra - 2020. október 14., szerda 05:36

"Ne hagyd ki !!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ízek, kítűnő felszolgálás !!! Csak ajánlani tudom !!
Lukács Zoltán - 2020. október 11., vasárnap 11:24

"Nagyszerű élmèny"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak ajánlani tudom!
Lukàcs Panda - 2020. október 11., vasárnap 11:22

"Ettermehet 2020 tavasz"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, figyelmes kiszolgálás. Köszönünk mindent! :-)
Zsófi&Gábor - 2020. március 26., csütörtök 17:52

"Városszéli édenkert"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszerű étellel, de mégis különleges ízvilággal találkoztam. Barátságos pincérek, csodaszép környezetben.
Erika - 2020. március 16., hétfő 06:16

"Nagyszerű élmény"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyszerű esténk volt itt az étteremhét alatt. A vendéglátás profi, méltó része a mai modern gasztronómiának.
Udvarhelyi Zsolt - 2020. március 14., szombat 07:08

"Nem várt élmény"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kedves kiszolgálás és fantasztikus ételek.
Gábor - 2020. március 14., szombat 06:18

"keddi vacsizók"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fine dining felé hajló, de hála istennek nem teljesen az a konyha. Az adagok megfelelőek és nagyon finomak voltak. Az estét azonban kétségtelenül a színvonalas kiszolgálás vitte el. Nagyon jól éreztük magunkat.
Gáll Réka - 2020. március 12., csütörtök 06:54

"Nem csak a belvárosé a gasztroélet!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az Étteremhét keretében próbáltuk ki a helyet. Bár jókat olvastunk a konyháról, mégis komoly meglepetés volt, mindentől távol ilyen jó ételeket kóstolni. Belvárosi fine-dining éttermeket megszégyenítő fogásokat is kaptunk, mind alapanyagokban, mind ízkombinációkban, mind a tálalásban. A levesek nagyon finomak voltak: a "Gyöngytyúk consommé, ’májgombóc’, grízgaluska" tökéletes volt, az étlapról kipróbált csülkös bableves esetén a kissé sűrűbb lé még emelte volna az élményt. Nagyon kreatívak köretek is. Nekünk legjobban a "sült répakrém, pisztácia, bulgur" kombináció tetszett. Legkevésbé a zellerpüré a marhaoldalas mellett, ami kicsit híg és kesernyés volt. A csokis desszert kiemelkedően ízletes és szép volt. Nem kicsik az adagok, jól lehet lakni 3 fogással. Finom a szörp, van csapolt sör, jó a borlap. A személyzet nagyon kedves, hozzáértő. Soha nem jutottunk volna el ide, ha nincs az Étteremhét, jó szívvel ajánljuk! Mi biztos vissza fogunk térni.
Krisztina - 2020. március 09., hétfő 12:44

"Vasárnapi ebéd"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Jó döntés volt vasárnap ebédre jönni. Ez elvárt szintet abszolút hozta a konyha. A kiszolgálás tökéletes volt. A környezetre ráfér egy renoválás. Szívesen visszatérünk még.
Eszter - 2020. március 09., hétfő 09:32

"Galopp Major"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hárman gyakorlatilag végigettük a menüt, fantasztikus volt a tálalás, kifogástalan volt a kiszolgálás és minden étel. Nagyon jó választás volt a Galopp Major! :)
Anita - 2020. március 09., hétfő 08:17

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó választás volt! Máskor is elmegyünk a baráti társasággal!
Oláh Béla - 2020. március 08., vasárnap 23:42