Értékelések és vélemények


4,7

(141 Recensies)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Kellemes éttermi élmény"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Többször voltunk már a Winestone-ban. Alapvetően mindig jól éreztük magunkat, ahogy legutóbb is. Jó az étterem hangulata, kellemesek a borok. A fogások jó értelemben véve egyszerűek, letisztultak. Hotel-étterem, de elég jól elszeparálva a lobby-tól, így megvan az önálló éttermi hangulat.
Szabó Tamás - 2022. október 05., szerda 22:20

"Terrible old waiter"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
We went for dinner to restaurant Winestone Budapest Korona this evening on recommendation of a friend. Unfortunately we had an awful experience at the restaurant. We entered the Mercury hotel, had a nice warm and polite welcome at the reception where we asked if we could have dinner for two, which was no problem, so we walked towards the restaurant. A old waiter welcomed us(very fake smile, judging look and all came across very rude). We asked for a table for 2. He asked if we had a reservation, no we didn't, then he continues to tell us everything is fully booked while the restaurant was close to EMPTY! My friend and I gave each other a look like tf. The old waiter probably noticed and offered a high table in a corner with again a fake smile. (His whole demeanor was so off the whole evening.) We sat down got the menu. It took ages before the old rude waiter came and took our order for food and drinks. Again with a very rude posture as if he wanted to say we are not welcome there. The drinks were amazing and served with a smile from the young friendly barman. We got our food, (served by the young friendly barman) which was just average and some what plain to taste... during our dinner no one came to check up on us! The old man didn't even look in our direction and completely ignored us. We also noticed that all the tables had no reservation cards on it. And that other guest's were welcome to sit where ever they pleased. WHY DID WE GET A DIFFERENT TREATMENT?!? After some time the young friendly barman noticed us and the fact we were being ignored and came to clear the table, asked very politely if we wanted dessert or some more drinks which we kindly declined. We were so disgusted by the old rude server and his manners that we choose to have desert elsewhere! One of the most awful restaurant experiences we have ever had.
Snel Rose - 2022. szeptember 28., szerda 20:27

""

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Egy cézár saláta, pot au feu, bébi csirke, malac császár megkóstolása után maradt bennünk némi elégedetlenség. A pincér aranyos volt, hogy elmondta az eredeti cézár salátában nincs csirke, és az asztalnál összeállítás igazán jó ötlet. Az ekler fánk csapnivalóan rossz volt, egyszerűen olyan édes volt, hogy folyamatosan inni kellett hozzá. A túrógombóc viszont kellemesen volt édesítve és finom puha volt.
Niki - 2022. március 29., kedd 18:58

"Kifogástalan"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maximálisan elégedettek voltunk mind a kiszolgálással, mind az ízekkel, mind az ételek mennyiségével. A marhahúsleves velőscsonttal és a tejesbárány csülök egyszerűen isteni volt! Biztosan vendégcsalogató lenne, ha az állandó kínálatnak is része lenne! Köszönjük a finom és laktató ebédet! Máskor is jövünk! :-)))
N. Márta - 2022. március 28., hétfő 08:07

"Jó helyen jót"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A személyzet profi. Az ételek jó minőségűek, az étterem hangulata is hozza az elvárt szintet. Csak ajánlani tudom.
S. Péter - 2022. március 28., hétfő 07:52

" Egy szuper Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek,szuper kiszolgálás ezt a helyet csak ajánlani tudom mindenkinek!
Cege Peti - 2022. március 28., hétfő 05:13

"Prémium"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A budapesti étterem hét alatt látogattunk el ide. Központ helyen, gyönyörű belső, kellemes elrendezés. Nagyon kedvesek a pincérek, egy remek ebédet töltöttem el itt, csak javasolni tudom. A kategóriában kiemelkedő ételeket szolgáltak fel.
Havasi Gabor - 2022. március 27., vasárnap 21:33

"Remek vendéglátást, kitűnő konyha"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias kiszolgálás, kitűnő ízletes ételek, kellemes barátságos helyszín
Köves Andrea - 2022. március 27., vasárnap 17:42

"."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elsőosztályú kiszolgálás, minőségi ételek.
Kalácska-Nagy Fülöp - 2022. március 27., vasárnap 17:25

"A non plus ultra!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy szóval: tökéletes! Az étterem hangulata, a felszolgálók kedvessége, az ételek minősége messze-messze a legjobb, amit valaha tapasztaltam! Gyönyörűen felszolgált ételek, melyek íze számomra mennyországi volt. A házi kenyér friss és meleg volt, az előételnek választott lazac ízletes, a főétel báránycsülök hús leomlott a csontról, vajpuha volt, az ízek teljes mértékben harmonizáltak egymással! A túrógombóc pedig a vacsora megkoronázása volt! Csak szuperlatívuszokban tudok az egész estéről beszélni és ennek megfelelően mindenkinek ajánlom, hogy élje át ő is ezt az élményt!
Somlyai-Sipos László - 2022. március 27., vasárnap 15:54

"Vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Amikor megérkeztünk az üzletvezető fogadott bennünket nagyon kedves és barátságos volt.Tamás segitett a menü ősszeállitásában és a bor amit ajánlott tökéletesen illet az ételekhez.Azétterem letisztult és elegáns.A dolgozók kedvesek és figyelmesek.Az ételek nagyon finomak voltak.Mindenkinek jó szívvel ajánlom winestone étteremet.
Horváth Gréta - 2022. március 27., vasárnap 14:10

"Fantasztikus hely :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuperul ereztunk magunkat, szep a hely, finomak az etelek, baratsagosak a dolgozok. Jovunk maskor is.
T E - 2022. március 27., vasárnap 09:36

"Szuper vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden kivétel nélkül fenomenális volt. Biztos hogy visszatérünk még!
K M - 2022. március 27., vasárnap 08:34

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon elégedettek voltunk az étteremmel, különösen a - talán - Sanyi nevű pincérrel és a bárány csülökkel, amit mindketten ettünk. A desszert is nagyon finom volt - az Ekler fánk csokikréme valóban tejszinhabból készült és olyan volt mint gyermekkoronban. A partnerem turógombócot választott, amiről azt mondta, hogy nagyon könnyü volt, finom és elég nagy adag. Mindketten előételként a velős csontot és marhahus leves választottuk, ami szintén finom volt, a velőscsontból rendkivül könnyen "kiesett" a velő finom volt. Talán lehetett volna piritós kenyet hozni hozzá, de a saját sütésü kovászos kenyérrel is nagyon izletes volt. Biztos hogy még visszamegyünk még az étterembe. Az étterem személyzete rendkivüll figyelmes volt (Zoltán és Balázs), előzékeny és figyelmes vendéklátásban volt részünk.
Körmendi Gáborné - 2022. március 26., szombat 17:07

"Kedves kiszolgálás, kevés kreativitással"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterembe érve nagyon kedvesen fogadtak minket, végtelenül kellemes volt a WineStone atmoszférája. Az ételekről elmondható, hogy finomak voltak, főleg az előétel és a desszert. A főétel sajnos nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, hiányzott belőle a kreativitás és az ízek harmóniája. Továbbá a minden tányéron megjelenő ehető virágokat soknak éreztük.
Kiss Márk - 2022. március 26., szombat 09:10

"Remek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyok kedves, profi kiszolgálás, minőségi ételek és helyszín! :) Csak ajánlani tudom!
Lázár Mihályné - 2022. március 26., szombat 08:03

"Kellemes délutáni ebed"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A már többször említett lazac előételt és bárány főfogást választottuk. Nekünk is sósabb volt egy kicsit, de nem volt zavaró. A csülök finom volt, nekem a köret kevésbé tetszett, más ízvilágot választottam volna, egy kicsit savanykásabbat, de a páromnak így is nagyon ízlett. Számomra a csúcspont a túrógombóc volt. Légiesen könnyű volt, kívül kicsit ropogós, szóval tökéletes. Nagyon köszönjük, hogy lehetővé tették, hogy máshova ülhessünk. Balázs profi kiszolgálása tette még élvezetesebbé az étkezést. Köszönjük!
Kriszta - 2022. március 26., szombat 06:47

"Nagyon finom vacsora"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finoman elkészített és szépen tálalt ételeket kaptunk. A kiszolgálás, köszönhetően Sándornak és Ádámnak, kedves és profi volt.
Sáfrányos Erika - 2022. március 25., péntek 19:29

"Remek hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem ismertük még az éttermet, nos, nagyon kellemes tapasztalatot szereztünk. A maitre d'hotel, Fekete Zoltán keze nyoma mindenen fellelhető. A választék kitűnő, az ételek ízletesek, elkészítésük kifogástalan, a felszolgálás gyors, udvarais volt. Csak ajánlani tudjuk az éttermet, ha a vendég különlegeset szeretne fogyasztani.
Berényi Sarolta - 2022. március 25., péntek 18:10

"-"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Először lazac tatár volt amit meg kóstoltam, már az első élmény zseniális volt az íz és látvány világába egyaránt, másodiknak a bárány csülköt fogyasztottam ami szintén kiválóan tükrözte a kiválóságát, a hús lemált csontról olyan puha volt, mindenkinek ajánlom ezt a helyet, köszönöm mindenkinek
Nagy Béla - 2022. március 24., csütörtök 18:40

"Sokkal jobb volt, mint amit vártam"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A menü nagyon jól össze volt állítva, bár első ránézésre nem nyűgözött le, de aztán elmentem, kiválasztottam mit kérek, és kifogástalan volt. Az ízek nagyon harmonikusak voltak, az ételek részletgazdagok, a mennyiség optimális, a báránycsülök tényleg eszméletlen jó volt a polentával, szívem szerint ma is mennék. A kiszolgálás kedves és nagyon figyelmes, ezúton is köszönjük Áronnak és Sándornak :)
Kovács Barbara - 2022. március 24., csütörtök 11:29

"???"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A párommal látogattam el a Winestone Korona étterembe az étteremhét keretein belül és rendkívül pozitív tapasztalatokkal távoztunk. Az étel és az ital mind nagyon finomak voltak, a felszolgálás is kifogástalan volt, János és Ádám nagyon kitették magukért. Csak ajánlani tudom.
Mészáros Regina - 2022. március 24., csütörtök 08:08

"Értékelés "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. Tudom ajánlani a bárány csülköt verhetetlen. Ádám nagyon kedves és profi felszolgaló, Sándor is sürgöt forgott. Az előételhez ami lazactatár volt jó lett volna több pirítóst kapni. A túrógomboc egy picit lehetett volna édesebb, de így is nagyon ízlett. Az étterem nagyon hangulatos volt. Mindenkinek tudom ajánlani érdemes kipróbálni. ????
Juhász Péter - 2022. március 24., csütörtök 08:02

"Legjobb választás!!! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes időzítés volt a ma esti vacsoránk helyszíne! Egy életteli Hotel étterem ami emberközeli! Olvasgatva a kommenteket nem értem a negatív hozzászólásokat! A Hely kiváló! A kiszolgálás minősége perfekt! Az ételek szintén pompásak voltak! Lazactatár... No1 ( tökéletes) És a bárány csülök ? Hoho.. életem legjobb választása! Amit megkoronáztam egy túrógombóc desszertel... Elismerésem !!! Köszönöm a szép estét!!!
V. Loránt - 2022. március 23., szerda 22:16

"Csalódás "

1,2
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Lazac tatár nagyon sós volt. A gyökér kenyér amit adtak hozzá hát mit mondjak egy jó pár napos lehetet . Bárány csülök hagyott némi kívánni valót maga után . Csalódás volt mindenért szólni kellett . Hiányosan hozták ki az ittalokat is .
Ágnes Ágnes - 2022. március 23., szerda 17:25

"baráti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételeket kóstolhattunk profi kiszolgálás mellett, kellemes környezetben.
Vadnai Márton - 2022. március 23., szerda 09:30

"Ajánlott, visszatérnék!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, minőségi kiszolgálás, minőségi ételekkel. Nagyon elégedettek voltunk.
Péter B - 2022. március 22., kedd 21:36

"3.5/5"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az etterem nagyon hangulatos, izleses berendezessel. Ehhez a stilushoz nekem mondjuk pont nem illik bele, hogy sport kozvetitesek mennek minden falon, de talan mivel ez a hotel bar resze is, ezert kell ez a megoldas. Mindenesetre az egyszeri vacsorazo vendegnek a kozeghez kepest eletidegen. A kiszolgalas teljesen rendben volt, mindenki nagyon kedves es segitokesz volt. Az amouse bouche finom, a lazactatar kifejezetten finom volt. A pot au feu-vel semmi kulonleges nem tortent, husleves ragos marhaval. A malaccsaszar pedig meg egy csaszarhoz kepest is zsiros volt szamunkra, osszessegeben pedig semmi extra. A turogomboc sulytalan. Volt olyan etterem az etteremhetekben, ami meggyozott, hogy oda maskor is erdemes visszamenni, ez most sajnos nem ilyen elmeny volt.
P Tamas - 2022. március 22., kedd 07:30

"Szuper este volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Meleg, barátságos fogadtatás, segítőkészség, türelem. Az ételek finomak voltak :)
Netti - 2022. március 22., kedd 06:06

"Első alkalom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Winestone étterem központi helyen van, mégis csendes. Egy szombat esti vacsorára tértünk be. A belső tér igényesen felújított modern stílusú, és ami számomra fontos, hogy nagyon tiszta. A felszolgálók elegánsak, udvariasak és precízek. Még a rendelésünk előtt megkérdezték, hogy van-e bármilyen ételallergiánk. Az étlapon a választék bőséges, de a séf szerencsére segített a döntésben. Külön köszönet érte. Az ételek nagyon finomak, az ízükön érezhető volt, hogy minőségi alapanyagokból, szakértő kezek alatt készültek. A húsok omlósak, nincsenek túlfűszerezve, és a desszertek sem túl édesek. A párom még sosem evett ilyen finom báránycsülköt. A tálalással is maximálisan elégedett vagyok, átgondolt és ötletes. Először vacsoráztunk ebben az étteremben, de nem utoljára.
Rembeczki Petra - 2022. március 21., hétfő 14:52

"Egy csipet jó hangulat és isteni ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes vasárnapi ebédet fogyasztottunk el. Bőséges ételek, valamennyi étel (előétel, főétel és desszert) ízletes, udvarias kiszolgálás nagyon szép környezetben. A sör kifejezetten finom volt.
Takács Viktória - 2022. március 21., hétfő 14:16

"Minden tökéletes volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hely, nagyszerű felszolgálással. Mindenkinek ajánljuk.
Acsai Balázs - 2022. március 21., hétfő 10:08

"Kellemes"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes elmeny volt
Toth Eniko - 2022. március 21., hétfő 09:34

"Szép étterem, lassú kiszolgálás"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Az ételek nagyjából rendben voltak, attól eltekintve, hogy a leves hideg volt. A kiszolgálás nagyon lassú volt, 2 órát töltöttünk itt, a pincérek kedvesek. Kipróbáltuk, de nem térünk vissza.
Anna - 2022. március 21., hétfő 09:34

" Nagyszerű hely, kellemes vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A barátnőimmel vasárnap este 8 óra után érkeztünk picit késtünk, de nem volt probléma. Nagyon kedves volt a fogadtatás a felszolgáló sietett elénk lesegitette a kabátot rólunk.A hely hangulata is különleges, letisztult, barátságos, nem hivalkodó, vendégként nem feszengek.Az általa ajánlott bor passzolt a megrendelt ételekhez, igen magas színvonalt képviselt. A felszolgálók kedvesek,közvetlenek, segítségüket érdemes kérni. Én a húslevest kértem velőscsonttal és a bárányt.Nem csalodtam a leves a otthoni érzéseket keltette bennem a bárány omlós és izekben gazdag volt.A barátnőimnek is minden izlett ezt azért gondolom mert minden tányér üres lett.A desszert pazar volt.Összességében mindenkinek ajánlom az éttermet.A kiszolgálás kedves, figyelmes és segitőkész az ételek pedig nagyon finomak.
Horváth Nóra - 2022. március 21., hétfő 07:42

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tágas, kényelmes étterem Budapest szívében. A nagy üvegablakokon keresztül látni a nyüzsgő várost, miközben bent nyugodtság van. A felszolgálás figyelmes, kedves, nem tolakodó. Az előételek kiemelkedőek; mind a hatalmas velőscsonttal érkező fenséges leves (mintha édesanyám készítette volna), mind a cézársaláta (nem majonézben tocsogó csirkedarabok salátalevéllel!!!) vagy a lazactatár. A főételek közül a báránycsülök sajnos nagyon rágós volt. Szerencsére a desszert feledtette az élményt. A borlap gondosan összeállított, még elviselhetően árazott.
Horváth Nóra - 2022. március 21., hétfő 07:03

"Vacsora 03.20"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Profi és kedves kiszolgálás, finom ételek. Csak ajánlani tudom!
Eszter - 2022. március 21., hétfő 06:25

"Vegyes érzelmek"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
Kedves fogadtatás A felszolgáló nagyon kedves volt ,de sajnos és a glutén-laktóz mentes ételekkel nem volt tisztában teljesen. A bárány nem kellőképpen volt átsütve amely nagy csalódás volt. Rá nyomta az esténkre a bélyeget
Klarissza Sárkőzi - 2022. március 21., hétfő 00:09

"Kiváló Winestone"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Megérkezés, pincér siet elénk, helyünkre kísér, kabátot elkéri, felakasztja a fogasra. Az ott dolgozókon maszk, mely már nem kötelező ugyebár, de én ezt jónak találom. Az első felvezetés a ház eredeti specialitása, mely ízletes volt, és megjött az ember étvágya jobban. Közben kiválasztottuk a menüt, és segítettek a bor kiválasztásában. A helyszínre érkező Cézár saláta, melyet az asztalnál készítettek s közben a pincér folyamatosan mesélt, hogy miként és hogyan készíti és mik a különlegességei, igazán érdekes volt. Nekem a lazac tatár kissé sós volt, de mivel füstölt ezért érthető. A főétel finom volt, a bárány, omlós és gusztusosan szervírozva. A grillezett gomolya ízletes és finom volt. A desszertek finomak voltak és természetesen megbolondítva egy kicsit, hogy különlegesebbek legyenek mint a sarki cukrászdában. A konyha 4 csillagos értékelését amiatt adom, mert itt az étlapon a bárányhoz juhtúrós puliszka szerepel, de konyhai ismereteim szerint burgonyapürével kaptam. (a helyszínen lévő étlapra nem emlékszem, hogy ott mivel volt feltüntetve) A 4 csillagos hangulatnál pedig halk zenét el tudtam volna képzelni vacsora közben, illetve a falon lévő tv-ben nem a meccset szerettem volna látni. (sajnos nem vagyok focirajongó...) A kiszolgálás tökéletes volt, eléggé gyors és mindenben megfelelő. Minden fogás végén megkérdezték, hogy minden megfelelő volt-e és kérünk-e valamit. Nem siettettek, nem voltak tolakodóak. Összességében elégedetten távoztunk és mindenkinek ajánljuk a Winestone éttermet!
Csirke Gyula - 2022. március 20., vasárnap 08:47

"Kivalo Winestone"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kivalo etelek. Kifogastalan kiszolgalas.
Magyar Daniel - 2022. március 20., vasárnap 07:28

"Gasztronómiai örömóda"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A vendéglátó suliban azt tanította a mester, hogy a vendéglátás ott kezdődik, mikor belépsz az étterem bejáratán. Az első benyomás amit látsz, hallasz, szagolsz, teremti meg a vendég számára a bizalmat, a harmóniát. Az elénk siető főpincér, bár maszkban, de szívélyesen húzta el előttünk az aznapi gasztró előadásunk képzeletbeli bársonyfüggönyét. Nekünk csak az volt a dolgunk, hogy élvezzük a műsort. Kellemes, ízlelőbimbókat kényeztető több, mint két órát töltöttünk el a Kálvin tér eme hangulatos szegletében. Az ételeket azért nem elemzem most külön, mert valóban egy átélendő komplexitás töltötte meg akkor a jelenünket, ami mára egy szívetmelengető múltbéli emlékké forrt össze és egy mindenki számára csak kecsegtető jövőbéli gasztró látogatás ígéretét tartja fent. Ahogy a Terminátor is megmondta visszafordulván a bejáratból, feltéve szögletes napszemüvegét: visszatérek!
Balog Gábor - 2022. március 20., vasárnap 06:25

"Remek volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az izgalmas menü miatt esett a választásunk a Winestone-ra. Nem kellett csalódnunk szerencsére. Az ételek kiválóak voltam az amuse bouche-tól a desszertig. Gratulálok a konyhának, kitettek magukért! A felszolgálás is pazar volt, kedvesek, figyelmesek voltak a felszolgálók, valamint (és ez tán a legfontosabb) felkészültek is! Az egész hely nagyon tetszett. Köszönjük szépen!
Zoltán Kónya - 2022. március 19., szombat 18:59

"Hotelkonyha"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül kedves és figyelmes volt a kiszolgálás, a választott ételek nagyon finomak voltak. A báránycsülöktől el volt ájulva a férjem, én meg a ropogós pipitől. Úgy tudtam, hogy a cézársalátában csirkemell daraboknak is kell lenni -nem volt-, de az lehet, hogy rosszul tudom. Viszont így is remek volt a friss salátával parmezánnal és a mártással. Szívesen beneveznék még egy alkalomra!!! Ajánlom mindenkinek!!
Lingauer Jáosné - 2022. március 19., szombat 10:31

"Ahová érdemes beterni "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves és figyelmes kiszolgálás.Az menüsor nagyon jó!!!!!
Varga Gábor - 2022. március 19., szombat 10:18

"Egy tökéletes élmény!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Pénteken munka után tértünk be a Winestone-ba, és egy nagyon kellemes élménnyel távoztunk. A menüsor minden eleme ízletes és ötletesen összeállított volt, az ételek texturája és tálalása egyaránt színvonalas megoldásokat tartalmazott. A pot au feu-hoz tormakrém és savanyúuborka darabkák érkeztek kiegészítőként, A juhtúrós puliszkától kicsit tartottunk, de kellemes meglepetés ért minket, a puliszka könnyű és krémes állagú volt, amelyet gránátalma magok is színesítettek, a báránycomb pedig egyszerűen szétomlott a szájban! A túrógombóc a legvégén megkoronázta a menüsorunkat!
Halász Gabi - 2022. március 19., szombat 09:19

"Péntek esti randevú "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal. Az ételek finomak voltak a pincérek pedig kedvesek
Czomba Kriszta - 2022. március 19., szombat 08:28

"kellemes este"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Finom és különleges, mégis egyszerű ételek. Nagyon meg voltunk elégedve. Kedves kiszolgálás, jó hangulat és környezet.
Dr.Kutron Katalin - 2022. március 19., szombat 07:27

"Nagyon finom, igényesen elkészített ételek"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Az ételek nagyon (extràn) finomak voltak. Viszont a végén kicsit éhes maradtam. Én jó érzéssel jöttem el, de annak örültem volna, ha a kiszolgálás gyorsabb lett volna és a hotel háttérzajai (vagy nemtudom honnan jövő) kevesebb lett volna
Áron Máté - 2022. március 19., szombat 06:28

"Étteremhét ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak ételek, gyönyörűen tálalva. Különösen a báránycsülök! Kedves kiszolgálás, szép környezet. Csak ajánlani tudjuk!
Molnár Kriszta - 2022. március 18., péntek 10:37

"Igényes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép vendégtér, rendkívül kedves pincérek. Az viszont megdöbbentett minket, hogy a hotel éttermében elfogyasztott vacsora alatt, a hotel parkolójában álló autó után 3000,- Ft-ot kellett fizetni.
Lukács Ildikó - 2020. október 25., vasárnap 16:27

"Winestone"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon finomak voltak az ételek. Köszönjük.
anonim anonim - 2020. október 20., kedd 19:23

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy kellemes péntek estét töltöttünk el itt a barátnőmmel. Az ételek isteni finomak voltak, a menü mellé válogatott borsor pedig még inkább kihozta ezeket az ízeket. Az étterem hetek során már számos helyet volt szerencsénk kipróbálni, de őszintén szólva a Winestone lett az abszolút kedvenc! A fantasztikus élményhez természetesen a nagyon kedves fogadtatás (Dániel)is nagyban hozzájárult! :)
Dr. Danajka Krisztina - 2020. október 19., hétfő 21:40

"Kellemes hely, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egyik legjobb étterem hetes program volt. Fantasztikus ételek és mégjobb kiszolgálás. A borok is szuperek.
Éva - 2020. október 19., hétfő 20:58

"Meglepően jó "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnően éreztük magunkat Édesanyámmal a Winestone étteremben eltöltött vacsora során. A pincérek igazán figyelmesen és udvariasan viszonyultak hozzánk, a kiszolgálásra semmi panaszunk nem lehetett, sőt még a menüvel kapcsolatos apró változtatás-igényünket is rugalmasan kezelék,ezért hálásak vagyunk Ádámnak&Danielnek és persze a konyhának ami hatalmas plusz pont. Az ételek kombinálhatósága kiváló lehetőség.
Géczy Fruzsina - 2020. október 19., hétfő 18:32

"Istvan"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
FInom etelek, kellemes kornyezetben, csak igy tovabb
Kiss Istvan - 2020. október 19., hétfő 18:17

"Kellemes hétköznapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon figyelmes, de nem tolakodó kiszolgálás. Köszönet Vanessának. Az amuse bouche ötletes volt is finom. Kreatív volt a fogások tálalása. A csülök kívül ropogós, belül omlós. Jól éreztük magunkat.
N&G - 2020. október 19., hétfő 16:26

"Profi munka"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden amit a profi vendéglátásról tudni kell, azt itt bemutatják. Remek ételek, tökéletes udvariassággal felszolgálva.
Kárpáti Kornél - 2020. október 19., hétfő 16:15

"Amuse bouche"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igényes, hangulatos környezet, figyelmes kiszolgálás, kreatív konyha. (Az amuse bouche - frissen sült kenyér egyiptomi fűszerekkel és oliva olajjal - elképesztően jólesett.) Köszönjük!
Ferencz Gábor - 2020. október 19., hétfő 15:28

"Winestone étterem ."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maximálisan elégedettek voltunk mind a kiszolgálással, mind pedig az ételek minőségével és mennyiségével. A Winestone csapata nagyon udvarias és segítőkész volt. Dániel és Vanessa mindig ott voltak, amikor kellett, mégsem volt tolakodó.Nagyon kellemes estét töltöttünk el az étteremben. Sok helyen ilyenkor futószalag szerűen hozzák az ételeket, ezt itt nem éreztük. Biztosan megyünk még máskor is. Köszönjük Emőke&Laci
Balaskó László - 2020. október 19., hétfő 14:11

"Kellemes vasárnap este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes vasárnap esti vacsorát töltöttünk el, Sándor pedig gondoskodott a kedves kiszolgálásról. Jól éreztük magunkat.
Szabó Katalin Zsuzsanna - 2020. október 19., hétfő 12:28

"Finom ételek, nem mindennapi helyen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek. Éreztük, hogy fontosak vagyunk.
Módos Máté - 2020. október 19., hétfő 12:24

"Közepes vacsora"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
A hely hangulata igen furcsa, egyik oldalunkon a hotel előtere van, amitől nekem furcsa érzésem volt. Szerencsénkre mi "földszinti" asztalt kaptunk, de több bárszékes is volt, amit személy szerint nagyon kényelmetlennek érzek. A kiszolgálás kedves volt, de sokszor elfelejtették, amit kértünk. Az előételek finomak voltak, a főételek viszont maximum közepesek, leginkább szárazak. A borválaszték, ár-érték arány nem a legjobb. A felszámolt 15% szervizdíjon kicsit meglepődtünk. Kipróbáltuk, mi nem térünk vissza.
K M - 2020. október 19., hétfő 09:45

"Baráti vacsora"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos, kellemes étterem. Csütörtökön este vacsoráztunk itt a legjobb barátnőmmel és maximálisan elégedettek voltunk. A kiszolgálás zseniális volt, nagyon figyelmesek és (a maszk alatt is) mosolygósak voltak. Személyes kedvencünk a csülök volt, elképesztően ízletesen lett elkészítve. :)
Veronika - 2020. október 19., hétfő 08:21

"Étteremhét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó hangulatú étterem, szuper kiszolgálással, finom ételekkel.
Szabina - 2020. október 19., hétfő 07:06

"ebédre vagy vacsorára is a legjobb választás a környéken"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Friss, jó hangulatú, elegáns és otthonos design, szuper konyha és kedves, figyelmes kiszolgálás. A hétköznapi lunch menüért is mindig szívesen megyünk, és az étterem hét menüje sem okozott csalódást. Igényes, jól átgondolt, változatos fogások, és mind nagyon finom volt.
Gulyás Dávid - 2020. október 19., hétfő 06:09

"Minden rendben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt, jól éreztük magunkat. Az étterem tiszta, a személyzet kedves és informatív. Az ételek finomak és elegendőek voltak, egyetlen apróság, hogy elfogyott a csülök, de nagyon kedvesen kompenzálták egy pohár borral. A csülök miatt majd még egyszer visszamegyünk. :)
K. Zoltán - 2020. október 18., vasárnap 19:52

"Vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomakat ettünk!! A thai kacsa leves és a zöldbab krémleves *5-ös, és a mákos palacsinta is isteni finom volt!! A pincérünk Sanyi, és az étterem manager Dani pedig egész végig a kedvünkbe jártak! Köszönjük az élményt. Emi&Dani
Daniel Emese - 2020. október 18., vasárnap 19:52

"Ízletes ételek, remek kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Péntek este voltunk vacsorázni családommal az étteremhét alkalmából. Az ételek nagyon finomak voltak, a menüsor ideálisan lett összeállítva, mindenki megtalálta a saját ízlésének megfelelőt. Kiemelném Vanessát, aki felszolgálta a fogásokat, nagyon figyelmes és kedves volt. Továbbá Tibit a séfet, aki tökéletesen elkészítette az ételeket. Mivel én is vendéglátásban dolgozom, így kritikus szemmel néztem, de minden tökéletes volt.
Erde-Kenéz Galina - 2020. október 18., vasárnap 18:45

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A kiszolgálás kedves volt, de elég gyorsan hozták egymás után a fogásokat. Az indító falatkáinkat még meg sem ettük, már megkaptuk a következő előételt. Ettől eltekintve rendben volt minden.
Poroszkai Zoltan - 2020. október 18., vasárnap 17:51

"Winestone Kálvin "

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Készültünk kipróbálni az éttermet ,most nyílt rá alkalmunk az étterem hét alatt Lazcot kértünk ,nagyon finom volt.A leves is jó volt ,kicsit több fűszerrrel talán még jobb lett volna.Az étterem nagyon trendi,a felszolgálók kedvesek voltak Dániel&Vanesa köszönjük . Csak ajánlani tudom! Így tovább ;)
Anita - 2020. október 18., vasárnap 16:31

""Fantasztikus ízek ""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes a hely atmoszférája. Rendkívül udvarias és barátságos a személyzet,külön köszönet Tamásnak és a felszolgáló csapatának az ételek pedig fantasztikusak...mind a tálalás, a díszítés, az ízvilág szempontjából a maximumot teljesíti az étterem. Sokszor ettünk már sok mindent sok helyen, de a Winestone abszolút toplistás nálunk, minden szempontból. :-) köszönjük :-)
Juhász Krisztina - 2020. október 18., vasárnap 08:27

"Szuper volt minden! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves, odafigyelő személyzet. Az ételek is első osztályú voltak. Nagyon szívesen megyek vissza bármikor.
Dániel - 2020. október 18., vasárnap 07:06

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étel mennyei volt, a vendéglátás a manager, Tamás és felszolgálónk Sándornak köszönhetően hibátlan. Köszönjük, még visszatérünk.
Ábrahám-Gál Tímea - 2020. október 17., szombat 18:44

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó felszolgálás, jó ételek. Mindennel elégedettek voltunk. (Alpakás kép de best a falon:D)
Vincze Dénes - 2020. október 17., szombat 17:19

"Remek menü összeállítás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes menüt sikerült összeállítani az idei dining cityre. kedves kiszolgálás, valamint körültekintően figyelnek a higiéniára a jelen virushelyzetben (is).
D. Sz. - 2020. október 17., szombat 15:44

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Első találkozásunk az étteremmel és konyhájával összességében kellemes volt, bár a választott ételek közül nekem nagyon nem ízlett a thai kacsaleves, a többit (hal tatár, lazac, csülök, desszertek) és a borokat mindketten élveztük. A kiszolgálás igazán figyelmes és gördülékeny volt, igaz talán ha három asztalnál volt éppen vendég péntek du...
Éva - 2020. október 17., szombat 13:13

"Hol voltatok eddig?"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hétnek köszönhetően megismerkedtünk egy olyan étterem remek konyhai kínálatával, ahova nem biztos, hogy ellátogattunk volna. Zseniális menüt kóstolhattuk, nagyon profi kiszolgálással amit Dominika biztosított nekünk . Köszönjük
Mr New - 2020. október 17., szombat 11:36

"Tökéletes döntés"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Úgy gondolom kitűnő döntést hoztunk azzal, hogy ezt az éttermet választottuk (Volt egy kis vita ezzel kapcsolatban, és a párom győzott. És mekkora szerencse!) Fogásonként elég nagy a választék, szinte mindenki talál az izlésvilágának megfelelő ételt, kár, hogy nem lehetett végig kostolni az étlapot :) A felszolgálónk Sándor kiváló szakember, nagyon segítőkész volt, és a kenyeres mutatvány az ízével kombinálva magáért beszél! Úgy gondolom visszajáró vendégek leszünk, csak így tovább! :)
R B - 2020. október 17., szombat 11:05

"Étteremhét "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Lelkes felszolgálók, nagyszerű konyha
JT - 2020. október 17., szombat 10:18

"Emlékezetesen kellemes este volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Daniel menedzser és Sándor felszolgáló vezette "csapat" finoman elegáns, végtelenül udvarias, figyelmes volt a vacsora teljes ideje alatt. Kérdéseinkre közérthető, ám szakszerű válaszokat kaptunk. Fiatal barátaimmal úgy éreztük, vissza kell térnünk ebbe az étterembe. Köszönjük az emlékezetesen kellemes estét!
Dr. Hegedűs Melinda - 2020. október 17., szombat 10:03

"Remek hangulat, kedves felszolgalas"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A baratnoimmel voltunk a szokasos eves etterem hetezesunk keretein belul, ez volt eddig az egyik legjobb elmenyunk! A panna cottat mindenkinek ajanlom, a csulok puha volt, nagyon jo koritessel, finom izvilag, a hely szep igenyes berendezesu, a kiszolgalas szinten 5csillag! Kulon koszonet Vanesszanak, hogy gondoskodott rolunk az este folyaman:)
Vörös Szilvia - 2020. október 17., szombat 08:18

"Minden jo"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon jó volt, jól éreztük magunkat.
Tagscherer Zsófi - 2020. október 17., szombat 06:29

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Számomra a fantasztikus kiszolgálás együtt járt a kiváló menü választékkal és az igen jó élményekkel járó ízekkel. Sándor&Daniel és Tibor Köszönöm!
Adél - 2020. október 16., péntek 23:04

"Kiváló vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ízletes ételek, kifogástalan kiszolgálás!
Varga Flóra - 2020. október 16., péntek 11:06

"Visszatérünk :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind az ételek mind a kiszolgálás színvonala alapján mindenképp visszatérünk Önökhöz az Étterem hét rendezvényen kívül is. Külön köszönjük Balázs felszolgálónk szívélyességét! Elismerésünk Önöknek!!!!
B. Norbert - 2020. október 16., péntek 10:01

"Értékelés"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon finom volt minden, a kiszolgálás kifogástalan. Ajánlom mindenkinek.
Kovács Anna - 2020. október 16., péntek 07:17

"Romantikus vacsora"

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
A sült kacsaleves isteni volt és a főétel is nagyon ízlett. Színvonalas kiszolgálás volt, de a desszert őszintén szólva nagyon nem ízlett. A panna cotta borzasztó kemény volt és ízetlen. ..
Jugovits Ildikó - 2020. október 15., csütörtök 17:01

"Mennyei étel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan kiszolgáĺásban volt részünk. A menü eszméletlenül finom volt!
Tátrai Orsolya - 2020. október 15., csütörtök 15:06

"kimagasló ár-érték arány"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
széles választék, finom étkek, kedves személyzet
Molnár Gergely - 2020. október 15., csütörtök 09:01

"How can you make it?"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nehéz ügy... Az étterem nehéz helyzetbe hoz... Ugyanis megpróbáltam hibát találni. Nem volt egyszerű. Maga a konyhafőnök (!) hallgatja meg a vendég gondolatait, a KITŰNŐ pácolt pisztráng kenő (marinálthal-krém) kapcsán. És a lazac... Hmm... A bőre ropogós, szétpattan az ember szájában, MÉGIS omlós, és azok a jellegzetes "széthasadó" sávok határozzák meg, melyek a lazac sajátjai... "Eteti" magát. (S most ez azt is jelenti, hogy szinte az evés folyamatát is segíti...) CSODÁLATOS....Aztán a kacsa-udon tészta- leves... Aki járt már Georgiában ( leánykori nevén Grúzia) ismeri a koriandert. A tréfás, jókedvű, és emberbarát georgiaiak üdítőt(!) is csinálnak ebből. Az íze erőteljes, mégis- JÓL VESZI ki magát a levesben. Hiába, ez mesterség, melyhez érteni kell. És a konyhafőnök ért ehhez. A sült tejszín (panna cotta) is kitűnő- szinte hasad, s a szilva is kellemes. (Talán, hogyha kisebb darabokra vágják, jobban lehet "adagolni". (A sült tejszín édeskés ízéhez remekül illeszkedik a savanykás, házi(!) szilvabefőtt. Ám, hogy minden falatnál sikerüljön a házasítás - ahhoz kisebb darabok jobban vennék ki magukat...) A hangulat (a belső) úgyszint jó. Bár lehet, én egy kicsit másmilyet jobban kedvelek. (Legyen ez a két tényező - a nehezen megtalált hiba). De a személyzet- ma este Sándor és Zoltán (illetőleg egy korábbi látogatásunk alkalmával egy fiatal, szőke nő, aki igazi bearanyozója az estnek)- szóval, a felszolgálók is kitűnően végezték munkájukat. Merci!
Sejtelmes Alexander - 2020. október 15., csütörtök 08:55

"Minden szuper!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, nagyszerű ételek! Csak ajánlani tudom!
Szekeres Marcell - 2020. október 15., csütörtök 06:16

"SM"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó étterem, kellemes hangulat, barátságos légkör szuper kiszolgálás (külön kiemelném Móczár Tamást), jó ételek. Szerintem érdemes a heti menüt is kipróbálni, változatos és megfizethető.
SM - 2020. október 15., csütörtök 06:13

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
5*
HORBÁSZ RÉKA - 2020. október 14., szerda 13:50

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Profizmus, törődés, jókedv, elegancia. Igazi élmény gasztronómiából és vendéglátásból. A személyzetet kiemelném, megtalálják az egyensúlyt az udvariasság és közvetlenség között, mindezt jókedvűen és energikusan, szakmai alázattal.
Jámbor Zsolt - 2020. október 14., szerda 07:16

"Esős este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Annyira jó volt az eső elől egy ilyen hangulatos helyre elmenekülni, finom ételek, borok, koktélok és kedves kiszolgálással vártak minket :)
Nagy Virág - 2020. október 14., szerda 06:43

"Remek kiszolgálás, isteni vacsora"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Rendkívül udvarias, kedves személyzettel találkoztunk. Nagyon igényes az étterem és nagyon finom volt a vacsora is, amit ettünk.
Nagy Gergely - 2020. október 14., szerda 06:39

"ebéd barátokkal"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Baráti társasággal ebédeltünk az étteremben. Hozzáértő, udvarias kiszolgálásban volt részünk, ízlésesen kialakított környezetben. Finom, ízletes, szépen tálalt ételeket kaptunk, a csülköt érdemes volt kipróbálni. Bár a hús mennyiségét tekintve kicsit több tormakrémet és köretet elbírt volna. A mákos palacsinta jólesően ugyan, de épp csak megcsiklandozta az ízlelőbimbókat. A méretét tekintve még egy darabot elfogyasztva már élvezni is lehetett volna a ízeit. Rizottó rajongó barátnőnk nagyon elégedett volt a profi módon elkészített rizottóval. A hamburger viszont kicsit csalódás volt. A levesek és a pisztrángtatár minden igényt kielégített, külön kiemelném a levesek tálalását (ötletes).
Erika Erika - 2020. október 14., szerda 06:20

"Jó lokáció, profi személyzet, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy szép estét töltöttünk el. A személyzet profi volt, a lokáció adott :) Az előételek jó kreációk, és ízletesek. A lazac talán picit sós volt. A desszertek finomak. Az ételek minősége megfelelő volt. Vissza fogunk menni!
Sz. Péter - 2020. október 14., szerda 05:29

"Pompás"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon profi és kedves volt a kiszolgálás, az ételek pedig nagyon finomak. A végén még a konyhafőnök is odajött hozzánk építő jellegű kritikáért.
Hornyák Ádám - 2020. október 13., kedd 19:45

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vasárnap este egy tökéletes vacsorán voltunk a Winestoneban Kiváló volt minden: udvariasak a felszolgálók, Kedves manager es felszolgáló Sanádor finomak az ételek, a környezetről nem is beszélve. Nagyon jól éreztük magunkat!
S Attila - 2020. október 13., kedd 19:24