5villa Gasztrokaland & Bar - Budapest

5villa Gasztrokaland & Bar - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

5villa Gasztrokaland & Bar

1061 Budapest, Paulay Ede utca 2.

5villa Gasztrokaland & Bar
Paulay Ede utca 2. , 1061 Budapest

Ha szeretnél egy gasztrokalandot, akkor az 5Villát neked találták ki! Izgalmas és klasszikus fogások, és mindenből ötvillányit tálalunk, így egy-egy alkalommal többféle ételt tudsz kipróbálni!
Tőlünk nyugatra bowl foodnak hívják, mi azt mondanánk: ötvillányi gasztrokaland!
Szerdán és csütörtökön éjfélig várunk, pénteken és szombaton pedig, ha elüti az éjfélt az óra és a szakácsok hazamentek, átalakulunk azzá a bulihellyé, amit a VakEgérben annyira szerettetek! Pazar koktélok, ütős gin tonic-ok és elképesztően jó boraink is vannak, naná!
Kulináris kalandorok! Gasztrohedonisták! Eljött a ti időtök!
Gyertek, nagy szeretettel várunk benneteket!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: 5villa Gasztrokaland & Bar – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(36 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"próbanap:)"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás 5*. A bodzás limonádéban a bodzát sajnos nem lehetett érezni, szimpla citromos üdítő hatását kelltette. :( Hangulatos belső, talán a zongora volt túl hangos. Mi a terem hátsó végében ültünk, de még sokszor így is alig hallottuk egymást. Másik negatívum a mellékhelyiség előtt lévő wc-s néni, aki KIFELÉ jövet osztogatta a kéztörlőket, pedig arra bent lett volna szükség, de bent sehol egy kéztörlő. Egy ilyen étteremben csöpögő kezekkel kell kijönni a mosdóból eléggé lehangoló. Ráadásul, ha ki van téve a becsületkassza, akkor elvárom, hogy bent minden makulátlan legyen, ez most nem így volt.
LB - 2020. február 05., szerda 10:12

"Jó-féle"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ízek és textúrák ügyes kombinációja, ízletes ételek. Kicsi, szinte csak kóstoló adagok. Lassú kiszolgálás. Ketten voltunk, de a végén 3 fő árát számolták. Fizetés után vettem észre, szóltam, visszakaptam kpben.
Kovács Kálmán - 2020. február 04., kedd 11:27

"Kellemes ételek"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek nagyon ízletesek voltak! Az adagok egy nő számára elegendőek, egy férfi valószínűleg éhes maradna. Nem volt nagyon kényelmes az ülőhely. A kiszolgálás nagyon figyelmes volt és gyors.
Nádas Melinda - 2020. február 03., hétfő 12:38

"Szép esténk volt!"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak az ételek hőmérsékletével volt problémánk. Minden más remek volt!
Hüse Gáborné - 2020. február 03., hétfő 07:51

"Fantasztikus este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat az 5villában, az eddigi legjobb DiningCity-s élményünk. Minden étel nagyon ízlett, a 4 fogással pont jól lehetett lakni, ideális adagok voltak. A felszolgálók nagyon figyelmesek voltak, különösen tetszett, hogy hagytak minket órákig beszélgetni, egyáltalán nem sürgettek. Különösen kedves volt egy vékony, szép arcú, hosszú barna hajú fiatal felszolgáló hölgy. Ezúton is üdvözöljük őt. :-)
Dóra - 2020. február 03., hétfő 07:34

"Nagyon elégedettek voltunk!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind az mellett, hogy ismerjük a többi nagyszerű Vakvarjú éttermet, - ez az étterem újabb remek ötlet a VakVarjú éttermek családjában! Nagyon készséges, kedves, pontos kiszolgálásban volt részünk! Az ételsor nagyon jó volt! A kiválasztott ételeinket nagyon elegánsan tálalták, csodálatosak - és nagyon finomak voltak! Gratulálunk a séfnek, valamint étterem teljes személyzetének, azaz annak a csapatmunkának, aminek köszönhetően,- február 1-én szombaton este - mi ilyen remekül érezhettük magunkat! Köszönjük Önöknek! Reméljük, hogy a 2020 tavaszi DiningCity Étterem-héten az 5Villa Gasztrokaland étterem is részt vesz, és újra eljöhetünk!
Vargáné Tót Márta - 2020. február 03., hétfő 07:28