Értékelések és vélemények


4,5

(13 Recensies)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.5

"Csalódás"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Ahhoz képest , hogy olyan mint a Déli pályaudvar, szocialista burkolat kint, semmitérő székek semmitérő ülőpárnákkal gyalogátkelő nincs- ne is legyen mert ide kár bemenni-elképedztő jónak tartják MAGUKAT. ,választék nulla. Egy dolog a különleges: az ár, drága. Az étrl ehyáltalán nem kúlönleges. A borjú bécsin rajta volt az a rágos része. Mi ebben a kúlönleges?
Pető István - 2023. augusztus 20., vasárnap 04:23

"Álomszerű"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fogyasztás: 2 féle előétel, 2 féle főétel Résztvevők: kifinomult ízlésű pár, objektív értékítélettel, markáns gasztronómiai tapasztalatokkal Ételek: fantasztikus, álomszerű ízek és ételdesign Kiszolgálás: figyelmes, kedves, humoros
Novák Zoltán - 2021. október 16., szombat 16:13

"Balatoni hangulat"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A kiszolgálás udvarias volt, az ételek pedig finomak és izgalmasak. Az amuse bouche-ként kapott tintahal tintával készült kenyér rajta füstölt harcsával fantasztikus volt, de egyáltalán minden hal tökéletesen volt elkészítve. Hatalmas adagok.
Borsosne Hogye Szilvia - 2020. október 15., csütörtök 11:00

"Gyomorrontó ebéd"

1
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Rég volt ennyire rossz tapasztalatunk egy viszonylag ismert étteremről. Sok nagyon jó és kiváló étteremben voltunk már. A párommal együtt eltöltött mai nem átlagos árszínvonalú ebéd után szinte elképedtünk?? Ő meglepő módon a malacpörköltből egy csipetnyit kóstolt; furcsálltam is, de amikor megkóstoltam; “nem bírtam magamban tartani.” Szó szerint kellemetlen szaga volt; a galuska a savanyúval is érintetlen maradt. Ráadásul én gyomorrontást kaptam az elfogyasztott fogas karfiollal választás után. Jobb lett volna lehet ha én is kihagyom. Most szinte minden kijött belőlem; de nem kívánom ezt senkinek. A végén a majdnem érintetlen tányér után a kérdés így hangzott: “Finom volt?” Udvariasan mondta a párom, igen. Nem vették a lapot. Legszívesebben nem fizettem volna; vagy el se fogadják....
Kiss Anna - 2020. szeptember 18., péntek 20:04

"jó hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű levesek, finom pisztráng, szuper fácánmell. (Nem igaz a vadász közhely, hogy a fácán csak levesnek jó, mert száraz, tudni kell elkészíteni!) Az izgalmas édesség is nagyon jó volt, esetleg a zelleren lehetett volna alakítani, talán karamellizálni kellett volna jobban..?
Tibor és Judit - 2020. március 17., kedd 18:28

"Elégedett voltam"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jól éreztük magunkat,zseniális ételeket ettünk. A tálalás nagyon tetszetős,szemet gyönyörködtető.Kedves udvarias felszolgálás.
Csiszár Zoltán - 2020. március 16., hétfő 18:57

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindeben tokeletes volt, kivaltkepp az etelek minosege es elkeszitese. Vegre kreativ etelekkel talalkoztunk, onallo otletek, ujszeru kombinaciok kivaloan kivitelezve es harmonikus izek. Az etelek lenyugozoek, minden mas hibatlan.
Viktor - 2020. március 16., hétfő 15:32

"Badacsonyi vacsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Új étterem révén fenntartásokkal kezeltük a helyet, egészen a leparkolásig. Környezet gyönyörű, bár a hátsó parkolót kicsit elméretezték. Étterembe lépve elragadott minket a hangulat. Tetszetős, hogy a vendégtér mögött látható egy csodásan kialakított üzemi terület, amit látogatni is lehet. A felszolgálók elképesztően jó modorban és udvariasan kommunikálnak, le a kalappal!! Az ételek finomak, és igazán közvetlenné teszi a hangulatot, a borkostoló is... Az igazság az, hogy van egy felszolgáló srác, akire vigyázzon a vezetőség, mivel bármit képes eladni, olyan élvezettel körbeírni a termékeiket, hogy az ember azonnal meg akarja venni... Ez pont velünk történt meg, mivel az úriember úgy írta le a vacsra végén rendelhető desszertet, hogy a férjem és családbarátunk azonnal rendelt is egyet-egyet... A férjemék annyira megbánták a zelleres desszertet, hogy 30 percig azon röhögtek, hogy átverte őket a felszolgáló...:) Ezt persze teljes mértékben pozitív értelemben kellett megosztanom. Az étterem fantasztikus, a fogások isteniek, a hangulat és a felszolgálás csodás, de a férjem és barátja azt kéri, hogy a zelleres vaniliás desszertet engedjék el... Köszönjük, hogy ott lehettünk, megyünk még biztosan!!!!
Vigh Zsuzsi - 2020. március 15., vasárnap 19:41

"Badacsony"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek, és borok!
Ákos - 2020. március 13., péntek 12:22

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Stílusos enteriőr, finom ételek, jó borok, kedves kiszolgálás. És ráadásként kutyabarát!
Nelli - 2020. március 09., hétfő 12:53

"Pazar"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételek és borok, remek kiszolgálás. Lenyűgöző a történelem és a látványborászat összefonódása. Mindenkinek ajánlani tudjuk.
Gábor - 2020. március 08., vasárnap 12:24

"Tökéletes ebéd "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt. Különleges és finom ételek, kedves és hozzáértő kiszolgálás, gyönyörű helyszínen.
Rostás Csilla - 2020. március 08., vasárnap 09:48

"Új felfedezés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nemrég próbáltuk ki az éttermet és csupa finomságot sikerült végigkóstolni. Bisztrós kínálat, korrekt adagok voltak a jellemzőek. A belső modern és az, hogy ide költözött a Laposa borászat további jó pont.
T. János - 2020. február 16., vasárnap 14:47