Értékelések és vélemények


4,4

(14 Recensies)


Konyha

4.2

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.4

"13.kerület"

2,8
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Budapestiek vagyunk,mivel ismerjük milyen csodás Dunapartunk,egy különlegesebb napot szerettünk volna,ezért választottuk a Vén hajót! A csodás panoráma most is rendben volt !,amiért odamentünk, azonban a felszolgált étel minősége kritikán aluli volt. Ketten voltunk, a felszolgáló kollega kedves volt,vele semmi gondunk nem volt,érkezéskor aperitif italunk elfogyasztása után rendeltük ételünket,amihez pezsgőnk is érkezett rendben és időben. Közben a nagy terembe csoport jött,s bár mi ünnepeltünk,nem siettünk,de ételünkre már nagyon sokat kellett várni. Kacsamellet és sertés szűzet rendeltünk. A kacsamell vállalhatalan volt,összetekert modern formátumban,azonban egyik fele alig vághatóan kemény volt,a mellé kínált köret ,mintha tejben áztatott kenyér lett volna. Külön kértem áfonya mártást,felszolgálónk segítő volt,mondta éppen lekerült étlapról,de azért tud hozni a ropogós chips helyett,ami a segítő szándék mellett se mártás volt,hanem egy adag lekvár. A szűz sem volt elvárt,mivel viszonylag többször járunk étterembe,tudjuk milyennek kellene lennie. Azon a külső fedélzeti részen összesen egy asztalnál volt egy társaság és mi. az asztalunk meg volt rendelve,de a bejárati recepciós asztalnál senki nem volt érkezéskor az alsó részen a bejáratnál,ahol egy darabig ácsorogtunk,közben egy spontán bejövő külföldi társaság is szintén várt,de el is mentek mivel senki nem került elő,az asztalunk se volt kijelölve, foglalt táblával, tehát mi "felvezettük magunkat" a fedélzetre, de a hajó étterem már egy több fős társaságot elvesztett. Sajnos ezeket összevetve, az elég magas árakat is hozzátéve,de enélkül is, mi nem ajánljuk az éttermet. Reménykedve,hogy egyszer eljutunk oda, a számla mellé a minőséget is odatesszik! Füle Ilona Murányi Gábor foglalás Murányi Gábor párom nevén érkezett
Füle Ilona - 2023. november 16., csütörtök 08:46

"Egy este a Vén hajón"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ezt a szép délutánt a fiaméktól kaptam.Rendkívül jól éreztük magunkat! Köszönjük a Felszolgálók maximális kedvességét Az ételek nagyon finomak, különlegesek.A dunai panoráma is lenyűgözö volt pedig már sokszor láttuk. A patinás hajó,mint étterem csodálatos. Biztosan máskor is eljövünk!
Katalin Kárpáti - 2023. június 03., szombat 20:43

"Romantikus"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Gyönyörű kilátás. Kicsit hideg volt a hajón mert a deck-re ültettek, és huztak az ablakok.
. Alexa - 2022. november 30., szerda 10:46

"Ajánlanám"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes kiszolgálás, finom étel. Csodálatos rendezvény????
Balogh Dorián - 2022. július 08., péntek 11:03

""

1
Konyha: 0 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Hús nyers pohár koszos ……
.. Zs - 2022. június 05., vasárnap 16:52

"Zsuzsanna"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Mi meg voltunk elégedve! Foglalásunk időpontja után rövid időn belül szervírozták a 6 főre megrendelt 2 fogásos ételeket.
Novák Ferencné - 2022. február 14., hétfő 18:07

"5csillag"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Számtalanszor jártunk már az étteremben és még biztos sokszor fogunk menni. Budapesten ez az egyetlen hely, ami eddig sosem okozott csalódást. Remek ételek, kiváló személyzet, csodálatos kilátás. Csillagos ötös. :)
Bendik István - 2020. március 14., szombat 09:27

"Pazar vacsora, fantasztikus kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különleges élményben volt részünk tegnap este. A Vén Hajó Étterem személyzete elképesztő odafigyeléssel gondoskodott a kényelmünkről, gyakorlatilag "körbe ugráltak" bennünket az este folyamán. Születésnapot ünnepeltünk, így megkaptuk az étterem egyik legszebb Lánchídra néző asztalát. A főpincér csodás bort ajánlott a vacsorához, és nem a legdrágábbat, hanem valóban figyelt arra, hogy közép-árkategóriában a legfinomabb bort igyuk. Annak ellenére, hogy Étterem Héten voltunk, és mindenki tisztában volt azzal, hogy kevesebbet fizetünk a megszokottnál a vacsoráért, ezt a pincérek egy pillanatra sem éreztették velünk, sőt ennek ellenére kedvesen elcsevegtünk a Hajóról, lesték minden kívánságunkat, odafigyeltek ránk, megkérdezték mire van szükségünk. Igazán akkor értékeli az ember az ilyen szintű odafigyelést, amikor több étteremben eltöltött vacsora után egy ilyen élményt kap, ilyenkor érzi, hogy így is lehet éttermet vezetni, így is lehet a vendéggel foglalkozni. Mondhatnám, hogy ez lenne az alap, de szerencsére a Vén Hajó Étteremben magas szinten csinálnak mindent. Köszönjük az élményt, biztosan visszatérünk még, Étterem Héten vagy külön időpontban, mostantól felkerült nálunk a térképre ez a fantasztikus hely, fantasztikus személyzettel.
Fehér Eszter - 2020. március 13., péntek 09:44

"Csak ajánlani tudom!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Első alkalommal jártunk az étteremhajón, ahol többet kaptunk, mint amit vártunk. A mesés kilátás mellett odafigyelő személyzet, isteni ízélmények és kifogástalan kiszolgálás fogadott. Máskor is jószívvel választjuk ezt a helyet!
Martinovics Lilla - 2020. március 12., csütörtök 18:48

"A restaurant with the best views of the Danube."

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
The nearest boat restaurant to the Fisherman's, Palace and Chain Bridge.Especially during the dinner period, you can enjoy the most charming night view of the Danube River.
Mario - 2020. március 09., hétfő 12:41

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép kiátál, kedves vendégfogadás és ízletes ételek. Csak ajánlani tudom másnak is
Z. Arashk - 2020. március 09., hétfő 09:23

"Csodás kilátás, finom ételek!"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifejezetten különleges étterem, nagyszerű a hangulata, a látvány pompás. A kiszolgálás tökéletes, nagyon figyelmesek voltak a pincérek. Az étel finom, de nem rendkívüli. A nyúl vadasan magasan kiemelkedett a fogások közül, nagyon finom volt és szaftos. Tényleg minden finom volt, de azért az 5.900,- forintos árban a látvány és a belváros is szerepet játszott. Egyszer mindenképpen ki kell próbálni az éttermet, mert a hangulata tényleg varázslatos.
Nika - 2020. március 09., hétfő 07:58

"-"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finomak voltak az ételek, a személyzet udvarias, minden rendben volt!:) A kilátás is csodás!
Túri Dóra - 2020. március 08., vasárnap 12:15

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos az étterem, a pincérek kedvesek, figyelmesek voltak. Az ételek pedig különlegesek, finomak?!!
Ági - 2020. március 08., vasárnap 06:45