Café Liszt - magyar konyha

Képek az étteremről

Café Liszt

1051 Budapest, Hercegprímás utca 5.

Café Liszt
Hercegprímás utca 5. , 1051 Budapest

"Minden művészet egyazon forrásból ered" – vallotta Liszt Ferenc. Ehhez a forráshoz törekszik az a közel 30 világsztár is – köztük Sting, Lenny Kravitz, Plácido Domingo, Gregory Porter, Will Smith, Rita Ora – akik a Café Liszt tükör borítású falát látogatásuk alkalmával kézjegyükkel látták el.
Hiermann Viktor séf modern, európai, közérthető ételekből álló menüsort állított össze. Meghatározó egyedi fogások mellett igazi magyar slágerek, populáris ételek is megtalálhatók az étlapon.
A Café Liszt reggelivel is várja a vendégeket: a klasszikus tojásételek mellett eggs benedict, eggs royale és eggs florentine, házi granola joghurttal, francia péksütemények is szerepelnek az étlapon. Egész nap izgalmas kávédesszertek közül lehet válogatni, déltől pedig tányérdesszertek is kaphatók.
A Chez Dodo kézműves macaron manufaktúra kedvenc zenész legendáink világát öntötte egy limitált desszertkollekcióba. A ínyenc édesség kizárólag a Café Lisztben elérhető.
Az Aria Hotel Budapest utcafronti türkiz bársony és kristály szobáját, illetve az elegáns könyvtárak és szivarszobák hangulatát idéző szalont a vendéglátóipari design legrangosabb nemzetközi díjával, a Gold Key Awarddal is elismert dizájner, Varró Zoltán tervezte.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Café Liszt – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(37 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Nagyon jó ételek, klassz kiszolgálás és zenészek..."

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Engem az fogott meg végleg, amikor rájöttem, hogy Rita Óra és Will Smith is itt járt és az eredeti aláírásaik díszítik a tükörborítású falat. Rajtuk kívül csomó más zenész is jár már itt De ez persze csak a hab a tortán, az igazi élmény az ételek íze és a remek kiszolgálás, mindegyik fantasztikus, én steaket ettem, a párom Cézárt. Érdemes bekukkantani a séfpulthoz, még a konyhai személyzet is tökre közvetlen és barátságos. Szerintem visszajövünk.
Péter Kozma - 2023. február 01., szerda 09:10

"Vasárnapi ebéd"

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Vasárnap ebédre foglaltunk asztalt a "könyvtárba" . A kiszolgálás nagyon lassú volt , pedig csak ketten voltunk az egész helyiségben .A rántott csirke belül nem volt jól átsütve , a húsleves nagyon gyenge volt. A bélszíntatárnak nem volt semmi íze . Összességében a konyha nem az igazi . A felszolgálók kedvesek , a hely hangulatos , de mégiscsak enni megy oda az ember .
Devcsics Valeria - 2022. október 05., szerda 10:35

"Szekszárd, Mátyás király utca 43."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szenzációs minden szempontból. / Belső tér, fogadás, választék, gyors kiszolgálás, apró figyelmességek, "ízek orgiája", különleges italok-házi limonádék, mindehhez képest szolid árak./ Babakocsis kisbabával sétálva és megéhezve "tévedtünk be", igaz, jókat hallottunk az étteremről. Hát itt senki nem csalódik!!!!!
Hidegné Cs. Gabriella - 2020. június 22., hétfő 12:17

"Házassági évforduló"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az épület kialakítása, a belső enteriőr, a tetőn lévő látványvilág Budapest tekintetében egyedülálló.A kedvesség, figyelmesség, a felszolgálás, kiszolgálás tekintetében apró részletekig tökéletes.
Szentmiklósi Miklós - 2020. június 07., vasárnap 16:05

"Kiemelkedő színvonal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyértelműen ez az étterem volt a kedvencünk mind közül, amit meglátogattunk. Az étterem hangulat nagyon kellemes és kifinomult. A felszolgálás nagyon kedves volt, de nem tolakodó. A fogások rendkívül finomak voltak és a tálalás is nagyon ízléses és szemet gyönyörködtető volt. Biztosan visszajövünk még.
N&G - 2020. március 23., hétfő 06:36

"FineDining"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Osztályon felüli minőség! Zseniális kombinációk! Rég találkoztam ilyen szakértelemmel és gondossággal.
Kardos Márton - 2020. március 17., kedd 12:00