Értékelések és vélemények


4,8

(289 Recensies)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Állomás hangulat"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon finom, kifogástalan ételek, kényelmes belső tér, hangulatos cimbalom muzsika. Kicsi zavar volt az ételek és italok feltálalása során. A fogások felszolgálását követően a vezető pincér nyomban ott termett az asztalunknál és minden kérdés nélkül gépiesen elhadarta az ételek összetételét, készítésének módját. Ezt feleslegesnek és tolakodónak éreztük, ebben a formában. Ettől függetlenül kellemes vacsora élménnyel tértünk haza. A málnás somlói utánozhatalan!
P. Edit - 2022. augusztus 02., kedd 11:42

"Nyári dining city gastro napok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A címben említett esemény keretében jártunk az étteremben. Teljes mértékig elégedettek voltunk. Az ételek kíválóak, a személyzett kedves, udvarias. Az ételekről adott információk érdekesek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Keller Kata - 2022. augusztus 02., kedd 11:14

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kivalo értő, segítőkész kiszolgálás. A panko morzsaban megforgatott lazac nyárs - sárga dinnyével egyedi volt, a töltött polip karikák kifogástalanul voltak elkészítve (puha volt) az édesség is finom volt.
Szalai Eva - 2022. augusztus 01., hétfő 15:17

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás ízek, gyönyörű tálalás, kedves, mosolygós személyzet. Kellemes környezet. Mindenkinek ajánlom! 🥰
Aszalai Krisztina - 2022. augusztus 01., hétfő 10:22

"Továbbra is kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Többedszerre jöttünk vissza, most sem csalódtunk.
Riskó Gábor - 2022. augusztus 01., hétfő 05:00

"Kellemes élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon hangulatos, a kiszolgálás nagyon jó volt. A kihozott ételekről mondott a pincér pár mondatot, ami nagyon tetszett. Az ételek nagyon finomak és bőségesen voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
Hornyák Gábor - 2022. július 31., vasárnap 09:21

"Egy tökèletes nyári vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét felülmúlta önmagát ezzel a menüsorral a Station. Az ételek könnyedsége remekül passzol egy meleg nyári estéhez. Az élő zene tökéletessé varázsolta a hangulatot, a kiszolgálás is kifogástalan volt. Köszönjük az élményt, várjuk a következő különleges ízélményeket!
Szathmáry Boglárka - 2022. július 31., vasárnap 08:52

"Fantasztikus hely,tökéletes vendéglátás - köszönjük,visszatérünk még! 😊"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Második alkalommal jártunk itt,s ahogy először,úgy most sem csalódtunk semmiben. Fantasztikus hely,a tálalás,a kiszolgálás és maguk az ételek is olyan finomak,hogy legszívesebben akár minden nap visszatérne az ember. Az ajánlott borsor is összhangban volt most is ételekkel. A személyzet kedvessége,figyelmessége és gyorsasága pedig páratlan. Egy hatalmas plusz pont részükről azért a figyelmességért,hogy emlékeztek ránk,hogy már jártunk náluk. 10+ pontot ér minden itt eltöltött egyes pillanat. Igazán nagyon köszönjük,hálásak vagyunk és biztos,hogy még visszatérünk! 😊
Tóth Laura - 2022. július 31., vasárnap 08:25

"Menő ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, szép tálalás, kedves személyzet. Mindennel elégedettek voltunk!
Paku Patricia - 2022. július 31., vasárnap 06:09

"Mindenkinek ajánlom! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ételek, gyönyörű tálalás, finom ízek, udvarias kiszolgálás. Nagyon jól éreztük magunkat!😊
Viktória - 2022. július 28., csütörtök 09:35

"The Station"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló házigazda gondos odafigyelése mellett, pazar ételeket fogyaszthattunk. Különlegessé tette a vacsorát, hogy mindezt nagyon kellemes cimbalom zene kísérte. Perfekt volt minden.
Valyuch Anita - 2022. július 27., szerda 06:06

"Tökéletes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek és borok. Kedves, figyelmes pincérek. Szép, kellemes környezet. Tökéletes vacsora :)
Szabó Anasztazia - 2022. július 27., szerda 05:20

""

2,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
A weboldalon foglaltam a Stationba, 07.24-re, 20:00-ra, amikor elfoglaltuk az asztalunkat és rendeltünk, akkor derült ki, hogy másnaptól indult a diningcity promóciója. A weboldal visszaigazolta a vasárnap esti foglalásomat!!!’
Gyura Erika - 2022. július 26., kedd 13:47

"Első rangú, mint mindig"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek finomak voltak, a felszolgálás kitűnő.
Pataki Róbert - 2022. július 26., kedd 07:14

"Profi és finom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem először vagyunk itt, de szinte biztos, hogy újra visszatérünk! Profi személyzet, minőségi és finom ételek. Jó design!
Peti - 2022. május 21., szombat 13:49

"Étterem vélemény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, finom ételek, ár-érték arányban meglehetősen kedvező. Csak ajánlani tudom.
Csuhaj Ágnes - 2022. május 16., hétfő 06:10

"Tavaszi varázs "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű tavaszi menüsorral ismerkedhettünk meg az ,,eper és spárga" esten. A zöldségek frissessége nagyon jól passzolt az eperhez. Kiszolgálás gyors és precíz volt.
Alexandra - 2022. május 14., szombat 08:44

"Egy spontán este "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismetelten remek ételek es a baratsagos kiszolgalas
Tamas - 2022. május 10., kedd 04:08

"Jó választás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A menüsor igazán különleges volt. A teremfőnök pedig mindenről sokat és érdekeset mesélt. Magas szakmai színvonal!
Mária Gerencsér - 2022. május 04., szerda 11:39

"Kiváló ételek, figyelmes kiszolgálás, pici asztalok"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étteremheti menüsort próbáltuk végig, az ételek nagyon finomak voltak, egyik fogásban sem csalódtunk. A kiszolgálás szintén nagyon figyelmes volt, minden étel előtt rövid tájékoztatást kaptunk az elkészítésről, használt alapanyagokból. Egyetlen apróság volt, ami nem tetszett: az asztalok nem vacsorához voltak méretezve, pici körasztalnál ültünk ketten és kettőt kellett valahogy összetolni, hogy valamennyire elférjenek az ételek és italok, de még így sem volt 100%-ban komfortos.
Juhász Balázs - 2022. április 28., csütörtök 17:09

"Botrány! Ez botrány!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Azt hiszem, már írtam, hogy ez hazánk szívének legyjobb étterme... Ami tegnap viszont "kiverte a biztosítékot"-az a malac (én süldőnek mondanám- békési parasztgyerek vagyok, tudom, mikor aratják a tarhonyát). Szóval a "malac"- a szarvasgombás paszternákkal. Megjegyzem, már a csicsóka is RETTENETES volt, ahogy az ember torkán csúszik le, és TELJESEN KIEGYENSÚLYOZOTT, REMEK ízt ad, Hát HOGY TALÁLJON az ember ilyenkor HIBÁT? (Körbenézve- egyesek több évtizede hibákat keresnek- pedig a "velük szemben sokat hibázókból"- élnek. Hmm... Lelkük rajta. No, de nézzük tovább. Szóval, ott a leírás, a malacról- paszternákkal, szarvasgombával. Nekem a malac (süldő) nagyon finom volt, de ugye, van egy megngyugtatóan kelemes íze. Ez picit akár álmosító is lehet, a nagyszerű cigányzene mellett, mely cimbalon húrjain pendít meg nasonlókat, mit a főszakács a tűzhely lángjaival, s az ízekkel játszik. - de azért ez KITŰNŐ! Viszont ott dr. Paszernák* és a szarvasgomba. Egy kedves ismerősöm említette, amikor libamájat készítettem neki-hogy a "Libamájban van valami bűnös, valami hanyatló buja pusztulás- mégis- KIVÁLÓ!" (mint egy MINDEN ÉLMÉNNYEL egyszerre, fennkölten szolgáló este). Nos, a paszternák kapcsán UGYANEZ A KÉRDÉS merül föl- "És ez TÖRVÉNYES? EZ MEGENGEDHETŐ?" - mivelhogy az ember MINDEN ÉRZÉKE átitatódik ezzel, és "megadja magát". Mondom, NAGY BŰNCSELEKMÉNYRE készülhet az, aki így "kábítja" az embert... ELSŐ AKAR lenni.... De szerencsére- egyéb példáktól eltérően- a The Station CSALÁS nélkül is az első... S KÜLÖN KÖSZÖNET: a soha nem fáradó személyzetnek, a csaptból kiemelkedő F&B supervisor-nak, a KONYHAFŐNÖKnek, és a ZENÉT szolgáltató, MÁS CSALÁDTAGJAIMAT is kiváló érzésekkel feltöltő- zenésznek. HÖLGYEIM, URAIM! Amint magamhozt tértem, azt hiszem, újból rákeresek majd a hálón az étteremre.... Huh... Sz.Gy.M. *(Most nem a Dr. Zsivágó kapcsán- hanem- a zöldség képében).
Szabad Gyémánt Mariupol - 2022. április 26., kedd 07:50

"Remek ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ez az étterem a kedvenc helyük, többször jártunk már itt. Most sem csalódtunk. remek fogásokat tálaltak fel nekünk, amik bőségesek is voltak. Minden étel mellé részletes tájékoztatót kaptunk arról, mit tartalmaz, hogyan készült. Sajnálatos módon ezt máshol nem lehet megtapasztalni. Figyelmes, kedves kiszolgálás, remek hangulatú hely. És itt végre nem szól hangosan a zene, még beszélgetni is lehet. Csak gratulálni tudunk!
L. Erika - 2022. április 26., kedd 05:27

"Egy nagyon kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes kiszolgálás, nagyon finom ételek és kellemes cimbalom muzsika. Nagyon hangulatos hely. Nem utoljára jártunk itt. További sok sikert.
Halmosi Anikó - 2022. április 25., hétfő 18:56

"The Station (Mercure Bp. Castle Hill)"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük a kellemes estét! Nagyon jól éreztük magunkat éttermükben. Az ételek finomak voltak, nagyon jól elkésítve és fűszerezve. Különleges színt vitt a menübe a kakastaréj előétel. A kiszolgálás udvaris, figyelmes volt és minden kérdésünkre maradéktalanul válaszoltak a hozzáértő felszolgálók. A hangulata az étteremnek kellemes volt, nagyon jót beszélgettünk a finom vacsora mellett feleségemmel. A bor menüsor jól össze volt válogatva, az ételekhez passzolt.
Varga György - 2022. április 25., hétfő 18:12

"Kellemes vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek finomak voltak, a pincérek kedvesek, udvariasak. Elmondják minden ételről, hogy miből és hogyan készült. Mindennel nagyon elégedettek voltunk, biztosan megyünk még máskor is.
Csányi Rita - 2022. április 25., hétfő 08:44

"vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, finom ételek és a bor sor is tökéletes választás volt az ételekhez.
V. Eszter - 2022. április 25., hétfő 08:26

"Hibátlan...."

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étteremnél a belső kicsit más, mint ami az én ízlésem szerint való, de a TÖBBI KIVÁLÓ szerintem EZ A LEGJOBB ÉTTEREM ma hazánk szívében! (S, külön köszönet azért, hogy ezen csapat - a helyt adó szálodák- azon emberekkel is kegyelemmel bánnak, akik érdekében mások ma- SEMMIT nem hajlandóak tenni- "felelős" "vezetőként".)
Szabad Gyémánt Mariupol - 2022. április 25., hétfő 07:36

"Pazar"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sok helyet próbáltunk ki, de messze ez vitte a pálmát.A kiszolgálás figyelmes a környezet kellemes az ételek tökéletesek és a Főúr stílusos. Gratulálunk a csapatnak.
Szabó Gábor - 2022. április 25., hétfő 07:20

"Etteremhét extra "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kívülről nem gondolná az ember, hogy a szálloda egy kincset rejt. Olyan ételeket kaptunk, amit életünkben nem hallottunk. Köszönet minden falatért!
Kozma Norbert - 2022. április 25., hétfő 06:28

"Mindhárom fogás egy különleges élmény"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Egy üzleti ebéd színvonalú, minőségű és ízvilágú élmény volt.
Szegedi Akos - 2022. április 25., hétfő 05:48

"Szuper vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden, a kiszolgálás első osztályú. A kacsamáj mindent vitt, már ezért megérte elmenni. A bor válogatás tökéletesen illett a vacsorához.
Kész Gyöngyi - 2022. április 24., vasárnap 17:29

"Étteremhét extra"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon szuper volt, köszönjük az élményt :)
Mohácsi Eszter - 2022. április 24., vasárnap 16:23

"szuper este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Élvezetes volt a szakértő ismertető, amit az ételek mellé kaptunk. Az ételek valóban rendkívül finomak voltak. Csak a Sacher desszert okozott csalódást. Amit viszont a Pátzay Rizling pozitív nagy csalódása abszolút feledtetett.
Kriszta - 2022. április 24., vasárnap 13:44

"A legjobb!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tokeletes elmeny volt az az etterem. A designtol kezdve az eteleken at a felszolgalokig minden remek, nagyon jol ereztuk magunkat a parommal. Barkinek jo szivvel ajanlom.
Susán Kitti - 2022. április 24., vasárnap 07:58

"Kitűnő választás!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás példa értékű! A menüsor és a fogások különállóan is nagyon prémium minőséget képviselnek. Sajnos nem tudtam kipróbálni a bor ajánlatot, pedig lefogadom hogy jól harmonizált volna fogásokkal. Ezt legközelebb bepótolom!
Nánási Gábor - 2022. április 24., vasárnap 07:04

"Finom vacsora"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az előétel és a főétel nagyon finom volt, de a desszerten lehetne még javítani, az nem volt az igazi (csokis desszert alja vághatatlan kemény volt). A plusz előétel - kakastaréj - bevállalós választás, hiszen elég megosztó étel. A kiszolgálás kedves és figyelmes, jo bor ajanlast kaptam a főétel mellé. Csak egy dolog: az előétel tányér maradt túl sokáig,így a kisasztalon kevesebb volt a hely. A hely kinézete elég eklektikus,de összességében tetszett, az élő cimbalmos nagyon jó volt, érdekes volt ismert számokat így hallani. Ár-érték arányban jó hely,szívesen visszajönnénk még.
Orsi - 2022. április 23., szombat 18:40

"Ráadás Étterem Hét"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó hangulat és kiszolgálás, konyha is finom volt.
Pintér Dóra - 2022. április 23., szombat 15:14

"Kincs"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kacsa máj nagyon finom volt. Az articsoka capuccino nagyon különleges volt, talan egy kevésbé édes, talan sajtosabb hab jobban illett volna hozza. A főételek nagyon extrák voltak, mind a saltinbocca, mind a malac. Az almás desszert is kiemelkedő volt es a sajtos desszert igazi különlegesség.
Bard Mark - 2022. április 23., szombat 12:44

"Remek volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden átlagon felül volt minden
Kertész Ildikó - 2022. április 23., szombat 10:18

"Finom ételek, szimpatikus személyzet"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Különleges és finom ételek, nagyon tetszett, hogy külön ejtettek néhány szót az ételekről minden fogás előtt.
Kitti Kőrösi - 2022. április 23., szombat 08:48

"Remek ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Wittmann Vivien - 2022. április 23., szombat 07:53

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismételten ellátogattunk az étterembe, más társasággal,nem ért csalódás a megszokott színvonalat hozta.
Szitó Edins - 2022. április 23., szombat 05:56

"Ráadás vacsora"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A menü nagyon felkeltette az érdeklődésünket, és cseppet sem csalódtunk! Figyelmes kiszolgálásban volt részünk, minden fogás előtt részletesen ismertették, mit kapunk (a személyzet védelmében annyit mondanék, hogy ez szerintem elhagyható - sok nap, sok vendég után már nem várható el tőlük, hogy lelkesen mondják, elhadarni meg minek..). Kiemelkedő volt a kacsamáj, a főételek közül mindegyik általunk kóstolt étel remek volt (az articsókát nem választotta egyikünk sem, arról nem tudok nyilatkozni) és a desszertekre is ugyannyi figyelem jutott, ami nagy szó!!! (ez sok helyen már gyengébb színvonalat mutat, mint a menü többi része) Igazán fantáziadús, jól komponált, harmonikus ételeket kaptunk remek alapanyagokból, mesterien elkészítve. A borválaszték méltó módon tudja kiegészíteni a színvonalas konyhát. Gratulálunk az étterem minden dolgozójának!
Horváth Nóra - 2022. április 22., péntek 16:14

"baráti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper volt a kaja, nemcsak finom, hanem tényleg különleges!
Gergely - 2022. április 22., péntek 14:40

"Szuperrrrrr"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A vacsora az Amuse Bouche-sal kezdődött, ami marinált kakastaréj, zöld edamame-val volt. Én úgy gondolom, hogy nyitottak vagyunk az új ízekre, de ez sajnos kifogott rajtunk. Hősiesen megkóstoltuk, de sem látványban, sem ízben nem nyerte el tetszésünket. Ezt az ételt puhára főzve, pikáns szósszal tudtam volna elképzelni. Az egyik előétel tonhaltatár volt, sajnos a tatár túl hagymás volt, a tálalás pedig furcsa volt azzal a hatalmas szelet kenyérrel a tányéron. A kacsamájas előétel hibátlan volt, a briós is isteni. A lazac Wellington szintén nagyon finom volt, a göngyölt malac is elsőosztályú. Desszertnek a Sacher parfé mellett döntöttünk és milyen jól tettük...nagyon finom volt, viszont az a réteg, amire "rá volt ültetve" maga a parfé, nagyon kemény volt, nem tudtuk elvágni. Az ételek mellé ajánlott borsort választottuk, amelynek minden tétele tökéletesen harmonizált az ételeinkkel, még a lazachoz sem volt tolakodó a pinot noir, viszont lehetett volna pár fokkal hidegebb. Összességében jól éreztük magunkat és örültünk az élő zenének is.
Ágota - 2022. április 22., péntek 12:04

"Nagyszerű hely, ajánlom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus volt minden, ajanlom
Földvári Éva - 2022. április 22., péntek 09:04

"The Station"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedett voltunk az étteremmel.
Martinkovics Rita - 2022. április 22., péntek 07:11

"DiningCity winner!?"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos hely, remek a kiszolgálás. A fogásokat jó minőségűnek ítéltük, de kissé fantáziátlan és egysíkú volt szinte minden. A salmon Wellington kivételével. A mélypont határozottan a desszert volt.
Marietta - 2022. április 22., péntek 06:18

"Páratlan kiszolgalas"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Meg kell mondanom hogy magamtól az étterem elhelyezkedése miatt nem mennék be , viszont ez nagy hiba ! Nem az étterem elhelyezkedése határozza meg az ételek minőségét! Még az 5* szállodák éttermében sincs ilyen kiszolgálás , ahol az étel felszolgálása közben elmondják hogy az adott étel miből és hogyan is készült Egy óriási GRATULA az egész csapatnak !!! Alig várjuk hogy újra mehessünk és különleges ételeket próbáljunk ki !
Tamas - 2022. április 22., péntek 05:26

"Wow!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper minőség, csúcs konyhatechnológia, bevállalós ízek és kedves, felkészült személyzet! Pont olyan élmény volt, amit egy ilyen program ígér! :)
Zákányi Eszter - 2022. április 22., péntek 05:06

""

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Pretty good for a restaurant i a hotel
Mike Holland - 2022. április 21., csütörtök 17:25

"Igazi kulináris élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Több alkalommal is jártunk már a Station Bisztróban és soha nem okozott csalódást! A kellemes hangulat, figyelmes személyzet és különleges fogások miatt nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek!
B Donát - 2022. április 21., csütörtök 17:12

"vélemény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étel finom volt, a kiszolgálás rendkívül figyelmes, a hangulat kellemes.
dr.Tóth Lászlóné - 2022. április 21., csütörtök 16:37

"Vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, finom borpárosítások, csak ajánlani tudom a helyet. Nagyon jól laktunk a 3 fogásos menüvel. Nagyon kedves volt a kiszolgálás, igényes étterem, az élőzene nagyon sokat dobott a hangulaton.
Kővágó Adrienn - 2022. április 21., csütörtök 09:39

"Nem bántam meg"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A személyzet kedves volt és figyelmes. Részletes tájékoztatást kaptunk az ételekről, azok készítési módjáról és alapanyagairól. Az ételek finomak voltak. Egyes elemek különösen ízlettek, mint a házi savanyított szilva. Abból külön is simán vennék egy üveggel otthonra. Annyira pont el voltak találva benne az arányok. Látszott az alapanyagokra való odafigyelés, az ételek mögötti munka, de néhány ételnél mégsem jött össze a teljes harmónia a tányéron és a szájban. Az üdvözlőfalatka (kakastaréj) izgalmas elképzelés volt, de inkább elvett az összélményből, mint adott. Ezen kívül kaptunk kenyeret és vajat is az elején. A kenyér friss volt és kifejezetten finom, viszont egyáltalán nem volt még csak langyos sem, így a hideg vajjal való találkozása kissé nehézkes volt, és pont a lényege veszett el... A lazactatár kiváló volt. Talán ez volt az étkezés csúcspontja. Ez volt az egyik legharmonikusabb étel, amit itt kóstoltam. Tökéletes ízesítés, apró kis gombákkal megspékelve. A paradicsomot is megettem hozzá, de ízben az már nem kellett volna. A paradicsom savassága nem illett az alap ízhez. Talán némi zöld, nem túl karakteres csíra ideálisabb lenne ehető díszítésnek. A kacsamáj finom volt, de a mellé adott kalács hűtőhidegsége miatt nem tudta kihozni a legjobb formáját. A főételekből a lazacból készült Wellington nagyon finom volt. A mellé tálalt öntet nekem annyira nem jött be, de az mindenképpen mellette szólt, hogy nem egy klasszikus alapöntet volt. A malacos főétel sem volt rossz, de ebben éreztem a leginkább az egyensúlytalanságot. Külön az elemek mind ízletesek voltak, de valahogy nem álltak össze egy harmonikus egésszé. Kár érte. Az almás desszert hőmérséklete pont jó volt. Az alma darabossága is bejött. Se túl nagy darabok, se apróra reszelés... A hozzá adott sodó viszont nekem túl édes volt. Különösen úgy, hogy az alap desszert, amire önteni szándékoztuk, már eleve nem volt édesség hiányában. Ez egy tökéletes desszert lehetne, ha az édességéből vissza lehetne venni. Összességében az étteremben megvannak azok az alapok, amelyeket tovább csiszolgatva, finomítva elegendőek lehetnek ahhoz, hogy ne csak az arra járók üljenek be enni, hanem idővel távolabbról, kifejezetten csak az ételért is eljöjjenek a vendégek. Sok sikert kívánok hozzá!
Sz. Í. - 2022. április 21., csütörtök 09:13

"Kiváló étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves és figyelmes kiszolgálás, igazán kreatív ételek, kiemelkedő tálalás.
Gábor - 2022. április 21., csütörtök 08:32

"5*-os élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ritkan találkozni ilyen figyelmes és hozzáértő kiszolgálással. Az ételek várakozáson felüliek, igazi gasztronómiai élmény volt! Köszünjük!
Kurucz Emmília - 2022. április 21., csütörtök 08:21

"Plusz csillag a felszolgálásért!"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterem szép, az étel a helyhez méltó, de a felszolgálás osztályon felüli! A fiatal felszolgáló hozzátolt egy asztalt a mienkhez hogy minden elférjen, beszélt az ételekről, minden fogás után megkérdezet ízlett-e, Én vendéglátós voltam a 70-80-as években, akkor néhány idősebb felszolgáló még hozta ezt a színvonalat, de a több éves Dining City élményeinkből messze kiemelkedő volt ez a fiú!
Kiss Katalin - 2022. április 21., csütörtök 07:27

"Ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenki kedves és kellemes volt. Az ételek nagyon finomak voltak . Ha arra jársz az almás desszertet ne hagyd ki:-)
Tarr Nikolette - 2022. április 21., csütörtök 07:03

"Elégedettség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden remek volt! Először jártunk ebben az étteremben,de jövünk máskor is!
Nagy Valéria - 2022. április 21., csütörtök 06:17

"Jó konyha, kiváló kiszolgálás. "

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Jók voltak az ételek, bár egy kicsit talán túl volt gondolva. A kiszolgálás nagyon udvarias és szakértő, a hely hangulata viszont nem fogott meg, de ez teljesen szubjektív.
Cseh Barnabás - 2022. április 20., szerda 18:01

"Csinos és ízletes ételek, figyelmes kiszolgálás, fix tételes borsor"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Izgalmas menüsorról választhattunk és minden kóstolt fogás ízletes volt, és szemet gyönyörködtetően volt tálalva. Az adagok nem voltak túl nagyok, de mivel elnyújtottuk az étkezést, jóllaktunk a végére. A pincér nagyon figyelmes volt, megkérdezte, hogy megvárja-e a következő pohár borral és fogással míg befejezzük az előzőt ahelyett, hogy felhalmozta volna az asztalunkon vagy a párosított fogástól független időpontban hozta volna. Kedvesen és felkészülten tájékoztatott az ételekről és italokról, még az asztalt is kiválaszthattuk.
Schmidt Dorottya - 2022. április 20., szerda 11:33

"Étteremhét, legjobbak köre"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rejtett csoda a Krisztina körúton!
János - 2022. április 20., szerda 10:22

"Nem tudnak hibázni...."

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Mikszáth egyik kisregényében ír a "Szép Prókainéról" *- aki igazából nem is szép, ám olyan kedves, megragadó személyiség, hogy végül MINDEN ismerőse ÍGY MUTATJA BE... Sőt, a kisváros DICSŐSÉGE lesz... A The Station "street art" belsője- hm- nem szokványos.** Viszont az ÉTELEK kitűnőek, A KISZOLGÁLÁS pedig még EZT IS FELÜLMÚLÓ! A fogásoknál igen nagy hangsúlyt fektetnek a kidolgozottságra, a részletekre, és a megfelelő tálalásra. Az előételeket megelőzi az üdvözlőfalat, és annak kistestvére- tehát végül is ÖT FOGÁST kap az ember. A kenyér friss, ropogós, és - ahogy látom- MINDEN NAP másféle. A vaj is remek, a sóval- borssal kiegészítve eteti magát. (Szerintem nagyobb szemcséjű őrlemény jobb lenne, de ezt mindenkire magára bízom). A kacsamáj kitűnő, kellemes, édeskés, és a kiegészítők is remekül illenek ahhoz. A lazac pontosan a megkívánt hőmérsékletű (óvatlanok azért kicsit vigyázzanak- It is a real HOT stuff)- a kiegészítői is remekek. Az édesség ELKÉPESZTŐ! Fagylaltszerű a csokoládé és testes, de nem túl kesernyés, az aszított (aszalásszerű) barack mint egy érdekes ékkő, vagy a fa mézgája oszlik szét az ember szájában, és együtt KIRÁLYI módon mutatkozik meg... SuperSTATION! *Vagy talán hasonló az asszonyság neve. Az emlékek néha már nálam is megkopnak, ellenséged a G... pedig nem mindig nyújt segítséget.... ** Tegnap igyekeztem ezeken a részeken is megtalálni a (közvetlen) szépséget- nem feltétlenül sikerült, bár felfedeztem több helyen, hogy a falfirkák (graffiti) között hazánk szívét is említik...
Szabad Gyémánt Mariupol - 2022. április 20., szerda 07:36

"Szuper élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek, ízlésesen tálalt, jól eltalált ételek, profi és kedves kiszolgálás, nem fennhéjázás, hanem igazi fine dining, a vendég kedvében járva. Az egyik legjobb étteremhetes élményünk
András András - 2022. április 20., szerda 06:13

"Nagyon jó, mint már korábban is"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ízletes ételek, figyelmes kiszolgálás. Még jobb lenne, ha nem szólna állandóan zene.
Judit és Andras - 2022. április 20., szerda 05:42

"Különleges ételsor "

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Különleges ételsor, finomak voltak az ételek, kivéve az előételt megelőzóen feltàlalt kakastaréj.
Dezső - 2022. április 03., vasárnap 08:11

"The Station értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom, különleges ételek, rendkívül kedves személyzet
Elekes Máté - 2022. április 01., péntek 19:42

"Hibátlan! :) "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek estét töltöttünk a The Station étteremben. A kiszolgálás kiváló, az ételek fantasztikusak voltak. Ajánlom mindenkinek! A Séf felülírta minden várakozásomat. Megyünk még, az biztos! :) Köszönjük a hibátlan élményt!
Görög Orsolya - 2022. április 01., péntek 16:32

"Kellemes ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különlegesen finom ételek, szenzációsan jól sikerült borjúsült, kellemes környezet, figyelmes kiszolgálás.
Á B - 2022. március 30., szerda 20:04

"Egy tökéletes vacsora"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Évek óta próbálunk eljutni a Mercury hotel éttermébe étteremhét keretén belül. A kiszolgálát tökéletes volt, a személyzet minden szükséges információt elmondott a fogásokról, udvariasan válaszoltak a kérdéseinkre. Élő zeneként egy cimbalmos muzsikáját hallhattuk, ami nagyon beillet a környezetbe. Egyedül a kóstolóként felszolgált kakastaréj nem lett a kedvencünk, de ez nem az elkészítés módja vagy ízesítés kérdése volt, egyszerűen nem a mi világunk. Az előétel, főétel és desszert remek volt. Köszönjük a vacsiorát!
Kiss Magdolna - 2022. március 30., szerda 18:43

"Budapest egyik legjobb konyhája!"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Többször voltunk már itt és sohasem csalódtunk. Az ételek élvezetét nagyban fokozta a részletes ismertetésük. Apró megjegyzést csak a jobbító szándékkal tesszünk: A „konyha büszkesége”, a házi briós sajnos kőkemény volt és az Amuse Bouche- ként kínált Marinált kakastaréj izgalmasan hangzott, de nekünk kevésbé ízlett; Amit ettünk: Előételnek: Kacsamáj mignon, házi briós, birsalmasajt, málnabalzsam és Csicsóka cappuccino, sós karamell, mascarpone espuma, bacon gőz; Főételnek: Lazac Wellington, angol paraj, vörös Cheddar, capris beurre blanc és Borjú Saltimbocca, milánói rizottó, céklalevél saláta; Desszertnek: Friss sajtos beriolette pohárkrém, krokant és Sacher parfé, kardamomos kajszi.
B. L. - 2022. március 30., szerda 13:26

"Kulináris csodák és esztétikum"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Előzékeny, segítőkész, udvarias fogadtatás és felszolgálás, mindenre kiterjedően figyelmes tájékoztatás, mennyei ízharmóniák - köztük néhány kulináris csodával -, esztétikai élményt jelentő tálalás, tökéletesen méretezett adagok. Minden szempontból maradéktalanul elégedettek voltunk a fogásokkal, a konyha apró - ám különleges - meglepetésével, az ebéddel. Külön köszönjük az ajándék ásványvizet és parkolást!
Frenkó Zsolt - 2022. március 29., kedd 18:42

"Tesós"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már másodjára foglaltunk a húgommal ebbe az étterembe és ismételten teljesen elégedetten és jóllakottan távoztunk! Gyönyörű a hely, figyelmesek, kedvesek, segítőkészek az alkalmazottak és igazi ínyencségeket kóstolhat a vendég! Mindenkinek ajánlom, csalódás senkit nem érhet!
Barkóczi-Gál Kinga - 2022. március 29., kedd 07:25

"Vasárnap este"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nagyon figyelmes kiszolgálás, finom ételelek jellemezték. Az ital választék az alkoholos és alkoholmentesek is szegényes. Későn vacsoráztunk, így a hangulat már nem volt az igazi.
Aranyos Ilona Lia - 2022. március 29., kedd 05:27

"Egy kellemes vacsora"

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek ízvilága nem éppen nyerte el sajnos a tetszésünket, némelyik fogas sótlan volt. A wellington túlsűlt, ahogyan a borjú hús is amit rendeltünk. A hangulatról élő zene gondoskodott. Külön plusz pont hogy a hotel parkolójában meg tudtunk állni, így érkezésnél nem kellett külön parkolóhelyeket keresgélni. A felszolgálás és az ételek tálalása nagyon jó volt. A pincérek kedvesek és nagyon udvariasak voltak. Minden fogásnál külön elmondták, hogy éppen mit láthatunk a tányérunkon.
LTT - 2022. március 28., hétfő 14:42

"FN értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden fogás nagyon finom volt. A kifogástalan kiszolgálásért külön köszönet Rolandnak.
Farkas Nikolett - 2022. március 28., hétfő 14:39

"Nagyon jól éreztem magam!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először jártam a The Station étteremben, de biztos eljövök még. Az ételek finomak, mennyiségben is pont jók, a kiszolgálás udvarias, de nem tolakodó. Plusz minden fogás előtt egy érdekes ismertetést is kaptam az ételekről, Asztalos Gergelytől. Köszönöm!
Korbély Tímea - 2022. március 28., hétfő 08:29

"Kellemes élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes, felkészült személyzet, jó ízvilág.
Arnold - 2022. március 28., hétfő 07:36

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Kifogastalan es udvarias kiszolgalas, kulonleges es joizu, de aprobb hibakat mutato etelek, nagyon kozepes hangulatu kornyezetben.
Dr Varga Tibor - 2022. március 28., hétfő 07:22

"Tökéletes baráti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
6 fős baráti vacsorára foglaltunk és abszolút felülmúlta a várakozásainkat! Egyikünk időközben teljesen tejmentesen kezdett étkezni és a vendéglátónak ez sem volt akadály, készségesen mindent megoldottak tej nélkül! Minden fogás ízletes és az adagok és megfelelőek voltak! Köszönjük a vendéglátást!
Vlajk-Komlós Anna - 2022. március 28., hétfő 07:21

"Az Étterem hét fénypontja"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Volt lehetőségem több éttermet is kipróbálni az Étterem Hét során, de a Mercure Buda fogadtatása és ételei minden elvárásomat felülmúlták. A kacsamáj mignon igazi ízorgia volt, bármelyik nagyobb nevű étteremben megállta volna a helyét. A főételek közül többet is kipróbáltunk, olyan bőséges adagokat kaptunk, hogy nem is voltunk biztosak abban, hogy szeretnénk a desszertből is kérni. Szerencsére azt sem hagytuk ki, és fantasztikus zárása volt az ebédünknek. Biztosan visszatérünk még, és bátran ajánljuk az á'la carte étlapot is kipróbálásra.
Kiss Márk - 2022. március 28., hétfő 06:34

"Étterem hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Pénteken este vacsoráztunk párommal az étteremben. Mindegyik választott fogásunk egy remekmű volt, mind ízére mind kinézetére. Nagyon figyelmes volt a kiszolgálás is, nem kellett sokat várnunk a fogások között. Barátainknak is ajánlani fogjuk a helyet, mi pedig visszatérünk még.
Somogyi Orsolya - 2022. március 28., hétfő 06:22

"The best"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely szuper volt, a felszolgálás és az ételek pedig kifogásolhatatlanok voltak. Csak ajánlani tudom.
Dóra Teleki - 2022. március 27., vasárnap 20:31

"Roland a legjobb"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos, modern dizájnos az étterem . Az ételek fantasztikusak voltak. A kiszolgálás pedig nagy udvarias és profi, ezúton szeretnénk megköszönni mégegyszer Roland munkáját!
Kiss Tamás - 2022. március 27., vasárnap 17:08

"Minden kiváló volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Teljesen le voltunk nyűgözve, csodálatos a helyszín, volt élőzene is, ami igazán meghitté és romantikussá varázsolta az estét. Az ételek egytől egyik kiválóak voltak, a pincér végtelenül figyelmes és kedves volt. Köszönjük szépen az élményt!
Felméry Tímea - 2022. március 27., vasárnap 10:56

"Krisztina"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó volt az egész este. Nagyon finom volt minden. Kifejezetten a házi briós nagyon finom volt, hozzá a kacsamáj, ami szintén házi készítésű volt és érezhető volt. Nagyon jól volt elkésziítve a malactekercs paszternák pürével, szilvával. A desszert is szuper volt. Barátnőm ételalergiájára is nagyon oda figyelt a konyha. A felszolgálás is közvetlen és barátságos volt.
Haszon Krsztina - 2022. március 27., vasárnap 06:45

"Gasztroélmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi gasztroélmény, kellemes közegben. Kreatív ételek, kedves kiszolgálás.
Tóth Laura - 2022. március 26., szombat 19:13

"Kellemes ebéd a Station-ben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Péntek délben voltunk a helyen, nem volt tömeg, minden profi volt, minden vendégre jutott elég figyelem, az ételek mind nagyon finomak voltak.
Vaga-Balázs Attila - 2022. március 26., szombat 15:28

"Étterem Hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezetben egy jó hangulatú családi vacsora. A .menű valamennyi fogását megkóstoltuk és mindegyik nagyon finom volt. Nagy hangsúlyt fektettek az ételek tálalására is. A csicsóka cappucinó tényleg "kávés" formában került az asztalunkra. A kiszolgálás figyelmes volt, hagytak időt a fogások között.
Szepesné Somogyi Erzsébet - 2022. március 26., szombat 07:29

"Minden tökéletes volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás profi, a séf is jött érdeklődni, hogy meg voltunk-e elégedve. Igazán jó este volt. Visszatérünk még.
Zámbó Cintia - 2022. március 26., szombat 06:32

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem kellemes hangulatú, melyet fokozott a lágy, élő cimbalom játék. A kiszolgálás első osztályú! Ezúton is köszönjük Asztalos Gergelynek (F&B Supervisor) az ételek bemutatását, szakértelmét és kedvességét. Az ételek fenségesen finomak. A házi briós és a kacsamáj felejthetetlen, isteni. Nagyon megvoltunk elégedve! Biztosan visszatérünk még!
Tímea Török - 2022. március 25., péntek 10:25

"Best ever"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A lokáció, a környezet, a hangulat hibátlan. A kiszolgálás is tökéletes volt. Az ételek magas minőségűek volt. Én csak ajánlani tudom! Én biztos visszatérek!
Peter S. - 2022. március 25., péntek 09:15

"Kiváló ételek, fura enteriőrben"

2,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 1
Nem jártunk még a Station Étteremben, így kíváncsian mentünk el. A választásunk azért esett a helyre, mert sok más Dining City-s étteremmel szemben, ők válogatott, minőségi alapanyagból készített ételeiket SEM felárasan kínálták. A menü olvasásakor is az volt az ember érzése, hogy nem megúszni akarják az eseményt és igenis invesztálnak annak reményében, hogy új vendégeket tudnak megnyerni magunknak. Hozzátett a szuper ételekhez az, hogy a vacsora végén a chef kijött az asztalunkhoz és megkérdezte hogy mennyire voltunk elégedettek. Tényleg sokáig lehetne magasztalni az ételek minőségét, de az étteremnek gyakorlatilag nem sok hangulata van, illetve a kiszolgálás minősége is hagyott kivetnivalót maga után. Az árnyékolta be a étel élményt igazán, hogy 1 héttel a lefoglalt dátum előtt szerettem volna a 2 főre foglalt asztalt 3 főre módosítani, de ezt telefonban határozottan elutasították azzal az indokkal, hogy teltház van. Amikor mi megérkeztünk 6 szabad hely volt, mi is választhattunk asztalt, amik végig szabadok is maradtak, tehát az indoklást a tények cáfolták. Kár volt érte.
Márton Eper - 2022. március 24., csütörtök 19:22

"Vendéglátás felsőfokon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igényesen összeállított menüsor, választani is nehéz. Az egyes fogásokról részletes tájékoztatást kaptunk. Minden nagyon ízletes és finom volt, különösen a csicsóka capuccino, a borjú saltimbocca, még az első fogás előtt felszolgált kenyér is. Mindez pedig figyelmes és kedves felszolgálással párosult.
Erika - 2022. március 24., csütörtök 17:56

"Minden szuper volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon jó volt, csak ajánlani tudom. Mi máskor is jövünk!
Szimandl Fruzsina - 2022. március 24., csütörtök 10:09

"The Station"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remekül éreztük magunkat. Most jártunk először az étteremben, az ételek fenségesek voltak, a kiszolgálás pedig remek. A fogásokat tökéletes tempóban hozták ki, mindegyikhez kaptunk egy kis bemutatót is. Nagyon meg voltunk elégedve, többször is fogunk menni és ajánlani fogjuk a barátainknak is.
Zombori Gabriella - 2022. március 23., szerda 17:18

"Keddi vacsora"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon ízletes és különleges volt az összeállított menüsor, viszont a desszertünket véletlenül elcserélték.
Burik Dorottya - 2022. március 23., szerda 13:18

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elképesztően jól ereztük magunkat! Nagyon jó hangulatú a hely, a kiszolgálás 5* minden ételnél külön odajöttek, elmondták hogyan készült és pontosan mit fogunk enni. A konyha szintén 5* nagyon finom volt egytől egyig minden étel és a borsor is. Illetve készültek egy meglepetés előfalatkával (kakataréj), ami még különlegesebbé tette az élményt! Köszönjük! Biztosan visszatérő vendégek leszünk!
Marton Szabolcs - 2022. március 23., szerda 08:11

"The Station ajánlott mindenkinek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Családilag látogattuk meg az éttermet. Fő szempontunk az volt, hogy kiprobálhasssunk új ételeket, számunkra új alapanyagokból de ne legyen extravagáns. A The Station étteremben pont megtaláltuk mindezt, sőt minden fogáshoz elmesélték hogyan van az étel elkészítve ami fantasztikus volt, hiszen minket nagyon érdekelt és izlelgetés közben próbáltuk felhasználni újonnan kapott ismereteinket. Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás kimagasló volt és a séf személyes érdeklődése megkoronázta a jókedvűen elfogyasztott ízletes vacsoránkat. Köszönjük az élményt 🙂!
Valentin Zsófia - 2022. március 22., kedd 18:28