Értékelések és vélemények


4,8

(154 Recensies)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Dining City-Vera"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás kivételesen figyelmes, és kedves!! Az ételek fantasztikus köntösben voltak felszolgálva, az ízükről nem is beszélve. Le voltunk nyűgözve!! A hely hangulata tetszik, de szerintem a potyógó valkolat, foltokban nem bevakolt fal ehhez a helyhez nem méltó, annak ellenére hogy a romos hangulat divatos manapság.
Pintér Vera - 2022. október 18., kedd 10:57

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ízvilág!!!
Deli Andrea - 2022. október 18., kedd 07:04

"Szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Régóta szerettem volna ide eljutni, így örültem, hogy most volt lehetőségem. Nagyon finomak voltak az ételek, a hely maga is nagyon hangulatos, és a kiszolgálásra sem lehet rossz szavunk. Külön kiemelném a cékla-tatárt, szerintem éttermi étkezéseim legjobb fogása volt valaha. Hatalmas plusz, hogy az étkezés mellé kaptunk ingyen vizet, minden helyen így kellene!
Szekeres Rebeka - 2022. október 18., kedd 05:57

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias, figyelmes fogadtatás. Jól szervezett, fegyelmezett, fott, munkavégzés. Érdekes és remek fogások. (Egyedül a hokaidó krémleves ízét túldomináló gyömbérnek örültünk kevéssé.) A tálalás mindet igényt kielégítő volt. Élmény volt gyönyörködni az ételekben. Párommal mindketten három fogást ettünk. Jól laktunk. A töltött káposzta egyszerűen zseniális volt. Kalapemelés és gratuláció. Csak így tovább. Jövünk máskor is.
Farkas Ilona - 2022. október 17., hétfő 20:55

"Remek ízek, kreatív fogások"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Két különböző menüsort ettünk, minden nagyon finom volt, ami kiemelkedően jó volt, az a füstölt karfiol leves, illetve főételnek a lóbabos töltött káposzta -megkockáztatom jobb volt mint a hús tartalmú társai. Desszertnek a csoki krémes tart-ot próbáltuk ki, finom de valahogy kicsit semleges íze volt. Rengetegen voltak egy idősávban, a felszolgálók meglehetősen leterheltek voltak, mégis nagyon figyelmes volt mindegyikük. Az asztalok egymás mellett 20cm-re voltak, hogy minél több ember férjen el, egyszóval hangulatról nem igazán lehet beszélni, a két asztallal odébb ülő történetét is simán áthallottuk:). Sebaj, az étteremhét egy ilyen rendezvény, mindenki mindenhova el szeretne jutni, ezért nem lehet hibáztatni a helyet. Húsmentesen étkezőknek jó szívvel ajánlom a helyet.
Komka Éva - 2022. október 17., hétfő 09:31

"Vegán ebéd"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás segítőkész. A hangulat kicsit rideg.
Sáfrányos Erika - 2022. október 17., hétfő 06:59

"Slow mo inda Flow"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Azért az mégiscsak vicces, hogy egy vegán hely legyen a legjobb élménye az embernek az étteremhéten. Sajnos zsinórban belehúztunk a legrosszabb élményekbe, igazából két három hely volt az, ahol jót is ettünk, és nem volt "snassz". Essünk is túl a legrosszabbon. Ahhoz képest, hogy korábban is jöttünk, meg este hattól már zártkörű buli volt, fél ötkor tudunk végezni csak a levessel, és utána jó húsz percre jött ki a másodikféle, szóval ilyen lassú kiszolgálásért azért már régen éltem át DE ez is inkább csak azért volt probléma mert sietnünk kellett, ha ez nincs akkor ott maradok én este nyolcig is. A kávét is kiszerettük volna próbálni, de arra aztán végképp nem maradt idő. A hokkaido krémleves, hacsak sima sütőtök krémleves akkor is nagyon ízletes és zseniális (nagyjából ilyeneket ettem a Leves-emben 500 hufért Covid előtt). A töltött káposzta nagyon finom volt, nem is mondtam volna meg hogy ez nem hús, az mondjuk igaz, hogy a lóbab fasírt ugyanaz mint a töltelék, de kit érdekel, ha ennyire jó. A zeller steak is nagyon jó, a polenta meg tökéletes. A tart tésztája tényleg nagyon kemény, de a csokiszósz benne zseniális. A passion fruit (maracuja) viszont mindent visz, friss üdítő az ereje és íze. Az italok ellenben nem meggyőzőek a matcha tonic sima tonic, a gyömbér shot meg egy vicc. A hely maga ellenben nagyon hangulatos, a látványkonyha is tetszik, a belmagasság világbajnok. A tálalás fine dining szintű, tuti visszajövök ha más nem egy chai latteért. Ajánlom!
Magyar Tibor - 2022. október 15., szombat 20:33

"Top vegán hely az országban!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hihetetlen ízkavalkád, laktató fogások, nagyon kedves kiszolgálás.
Fait Federika - 2022. október 15., szombat 14:02

"Csendes profizmussal működő látványkonyha, finom ételek, kis adagok"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Sajnos a 3 fogással sem laktunk jól, ami velünk étteremheteken nem szokott előfordulni, de az ételek ízletesek voltak, és művészien voltak tálalva. Külön pozitívum, hogy a saját specialty kávékon kívül matcha tonikot és kombuchát is lehet inni.
Schmidt Dorottya - 2022. október 15., szombat 10:30

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek összetevőinek különböző textúrái és ízvilága tökéletes harmóniát alkotnak. Növényi alapon táplálkozóknak kötelezően ajánlott felkeresni! :)
Takács Anikó - 2022. október 15., szombat 09:38

"Még mindig lenyűgöző"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokadszorra kóstoltuk meg az itt készült csodákat. És még jövünk... :)
SziGiTi - 2022. október 14., péntek 19:29

"Eddigi legjobb étteremhetes élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden várakoztást felülmúlt ez az étterem. Az összes fogás egy igazi ízkavalkád volt, csodálatosan tálalva, már-már fine dining szintű. Az adagok is nagyok korrektek voltak, senki nem maradt éhes. A kiszolgálás nagyon kedves, figyelmes volt; nem mondanám, hogy sokat kellett volna várnunk bármire is. Nagyjából az összes vegán helyet kipróbáltam már Budapesten, de bátran állíthatom, hogy eddigi egyik legjobb választásom volt ez a hely. Ha valaki szkeptikus a vegán ételekkel kapcsolatban, ide feltétlen érdemes elnéznie. :)
Budai Réka - 2022. október 14., péntek 14:04

"Isteni finom "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ez a vacsora hihetetlenül finom volt, minden fogás után csak ámultunk! Az ízek, a párosítások, a tálalás mind zseniális volt. Külön élmény volt látni a séfet, ahogy összeállította a tányérokat.
Nagy Magdolna - 2022. október 14., péntek 09:35

"DiningCity"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Visszatértünk adni egy esélyt, mert nagyon bírjuk a séfet és a miliőt, azt amit csinálnak <3 és mert jó büntetlenül enni, de nekem megint csalódás volt, ami minden vega/vegán helyen az, hogy nem tisztelik a zöldségeket. Miért kell mindent agyon borsozni fűszerezni csípősözni? Hát van azoknak a szerencsétlen zöldségeknek ízük, nem is akármilyen, miért kell mindig mindenhol elnyomni valamivel? Mintha attól tartanának, hogy magukban nem állják meg a helyüket ízügyileg, ami elég szomorú, hogy ezek szerint még a séfek maguk se hisznek a zöldségekben. A tálalások amúgy csodásak, a chai lattet is imádjuk, a levesek csípősek túl füstösek voltak, a töltött káposzta tölteléke és a fasírt mellette ugyanaz volt, ami nem szerencsés, a zellersteak feketére volt sütve, aránytalanul sok salátával ami néhol keserű volt, a szósz rajta pedig nagyon kellemetlen ízű, a polenta állaga sem volt az igazi. A tarte tésztakosárkája ehetetlenül kemény volt, de a hihetetlenül finom csokitöltelék kompenzálta. A felszolgáló kedves, figyelmes és a látványkonyha még mindig jó, kicsit azért sokat kellett várni a fogásokra, meg arra is hogy leüljünk.
Timi - 2022. október 14., péntek 08:01

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt.
Fejér Zoltán - 2022. október 14., péntek 06:45

"Kiváló ételek"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kreatív, finom, kiváló ételek
Fürj Orsolya - 2022. október 14., péntek 05:57

"Szuper hely"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Először voltunk ezen a helyen és nagyon elégedettek voltunk. Az ételek csodaszépen, igényesen voltak tálalva és minden kiemelkedően finom volt. A személyzet kedves, udvarias volt. Szívből ajánlom a helyet, nem csak vegánoknak.
Sz Fanni - 2022. október 14., péntek 05:51

"Tökéletes!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Legszívesebben 6*-ot adnék mindenre az 5-ből, annyira jó ez az étterem. A társaság húsevői is le voltak nyűgözve! Ha normál esetben is nyitva lennének este, szívesen járnék ide gyakrabban. :)
Réka - 2022. október 13., csütörtök 21:56

":)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vegán étel is lehet tökéletes, csak a Flow-ban kell enni. :)
Máté Angéla - 2022. október 13., csütörtök 20:30

"Különleges, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jártunk már itt korábban is étteremhét keretében, most végre sikerült újra eljutni. Nagyon különleges ízvilágú, rendkívül finom ételeket kóstolhattunk újra, a kiszolgálás is szuper volt, az étteremnek laza kávézós hangulata van. Akik szeretik a különlegeségeket, érdekes megoldásokat kipróbálni, azoknak mindenképp ajánlott.
Téglás Szilvia - 2022. október 13., csütörtök 09:15

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Izgalmas, egészséges ételek, gyönyörü tálalás, kedves kiszolgálás, szuper környezet
Végi Réka - 2022. október 13., csütörtök 06:39

"Remek volt"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kiváló volt minden fogás, a felszolgálók is nagyon kedvesek voltak. Tetszett a tálalás, és az is, hogy a séf mer nagyobb mennyiségű fűszert is használni. Az egyetlen negatívum, hogy kártyával nem lehet borravalót adni.
Glambusz László - 2022. október 12., szerda 16:02

"Szuper volt, köszönjük!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Óriási a választék, az ételek nagyon finomak, a kiszolgálással is elégedettek voltunk, ár-érték arányban is nagyszerű hely!
Hajdu Veronika - 2022. október 12., szerda 08:59

"nem vagyunk egyformák"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálással maximálisan elégedettek voltunk. Nagyon kedves, figyelmes a személyzet. + pont azért, hogy vizet is hoztak. :) Mi először jártunk itt, bevallom nekem annyira nem tetszett az étterem hangulata, ellenben a tinédzser lányomnak meg nagyon tetszett. Az ételek gyönyörűen voltak tálalva. Némelyik fogás nem a mi ízvilágunk volt - de erről nem az étterem tehet...
Tóth Brigitta - 2022. október 12., szerda 07:11

"Ízletes "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom, ízletes volt minden, a kiszolgálás is figyelmes, remek.
Mák Csilla - 2022. október 12., szerda 05:19

"Tökéletes kulináris élmény volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper volt az összes étel, és felszolgálás is. Nagyon figyelmesek és kedvesek. A nyitott konyha is ad egy hangulatot.
Fábiánfy Enikő - 2022. október 11., kedd 13:00

"Köszönjük"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szuper volt, minden érzékenységre nagyon figyeltek, segítőkészek voltak. Kreatív és fantáziadús ételek, jó volt ott lenni!
Hollósy Réka - 2022. október 11., kedd 10:53

"Best of the best"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden finom volt, szívesen kezdtem volna sort elölről vagy mennék minden nap…. ?
Sarkadi György - 2022. október 11., kedd 08:12

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni finom, növényi alapú, teljes értékű ételek!
Csics Adrienn - 2022. október 11., kedd 05:47

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes kései vacsorát kaptunk a Flow Speciality Coffee Bar& Bistroban. Udvarias kiszolgálás, finom különleges ételek, valódi ízek, remek tálalás jellemezte. Még egy nem vegán számára is élvezetes étkek voltak. Bőséges adagok voltak 3 fogással nagyon jól laktunk. Még visszatérünk. Egyetlen dolog ami nem tetszett hogy kicsit közel volt a szomszéd asztaltársaság.
Kovács Zoli - 2022. október 11., kedd 05:10

"Fantasztikus élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Hajnal Melinda - 2022. október 10., hétfő 19:19

"Újra finom vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon izgalmas ételek készültek. Mind ízletes és szép is volt. Köszönjük!
Nagy T - 2022. október 10., hétfő 18:34

"Flow Specialty Coffee Bar & Bistro - Budapest"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Meglepetés volt az étterem, és az ételek. Nagyon jó hangulatot árasztott. Finomak voltak az ételek,
Agg Erika - 2022. október 10., hétfő 14:30

"Flow étterem értekelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom, ízlésesen tálalt, nagyon változatos menüsort kaptunk. A kiszolgálás rendkívül udvarias volt. Az ételek mellé keresünkre egy kis tájékoztatás is kaptunk az összetételről, elkeszités módjáról stb. Egy kicsit sokat kellett várnunk a fogások között, de összessegeben nagyon elégedettek voltunk.
Vincze Anita - 2022. október 10., hétfő 11:52

"izgalmas vegán konyha"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A személyzet, a kiszolgálás kedves, közvetlen. A látványkonyha kellemes, ételszag-mentes. Csendesen, gyakorlottan dolgoznak a pultban, profi benyomást keltenek. Az ételek finomak, érdekesek, az adagok elegendők.
Anita - 2022. október 10., hétfő 08:34

"Szuper volt"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Uh. Vega etelek szeles valaszteka. Zsenialisan elkeszitve. Mi lobabfasirtos toltottkaposztat ettunk. A felszolgalas nagyon figyelmes volt. Az etelek gyorsan elkeszultek. Tenyleg egy flow elmeny volt. :)
Gál Attila - 2022. október 10., hétfő 06:09

"Legjobb vegán étterem Budapesten "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, figyelmes pincérek, változatos fogások.
Kertész Péter - 2022. október 09., vasárnap 15:52

"Flow"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egyik legkellemesebb vacsora volt az évben. Mindkét főétel rendkívül finom volt.
Birizdó Erika - 2022. október 09., vasárnap 13:48

"Egyszerűen fantasztikus!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Viszonylag gyakran látogatom a Flow-t, ebédmenü vagy kávézás céljából, ami sosem okoz csalódást, de az Étteremhéten mindig kitesznek magukért. Hihetetlenül izgalmas ízösszeállítások, textúrák vártak ismét, és meg merem kockáztatni, hogy jelenleg ők készítik az ország legkülönlegesebb, legínycsiklandóbb vegán ételeit.
Konkoly Nikolett - 2022. október 09., vasárnap 09:21

"Flow 5.0"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az első fogás picit lassan érkezett, a többivel nem volt probléma. Kitűnő, ízletes vegán ételek, figyelmes kiszolgálás. Ajánlom!! :)
Tóth Réka - 2022. október 09., vasárnap 07:55

"Kellemes este"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Különleges fogások, eredeti tálalás, kifogástalan kiszolgálás! Kellemes hangulat, amin az ront egy picit, hogy az asztalok túl közel vannak egymáshoz.
D. E. - 2022. október 09., vasárnap 06:33

"Nagyon jó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak az ételek, és első osztályú a kiszolgálás. Csak ajánlani tudom.
Horváth-Tolnai Melitta - 2022. október 09., vasárnap 06:19

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon szépen voltak tálalva és nagyon finomak is voltak, a háttérben a zene mintha az én Spotify listámról ment volna, visszaterünk még :)
V Sz - 2022. október 09., vasárnap 06:10

"A legjobb!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A szemelyzet, az etelek, a kiszolgalas - minden elso osztalyu. Le vagyunk nyugozve! Nincs ehhez foghato novenyi alapu elmeny Budapesten. Es az etterem belso kialakitasa, az enterior, a mindig valtozo mualkotasok a falakon szinten nagy kedvencunk itt. Bravo!
Teleki Tamara - 2022. október 09., vasárnap 05:25

""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A hely modern, jó a design bár szerintem az asztalok elhelyezése nem az igazi. A mosdó szuper tiszta, a konyha finom, ügyesen játszanak az ízesítéssel, bár a leves szerintem túlzottan erőteljes volt. A kiszolgálás figyelmes.
Kapcsos Szilvia - 2022. október 08., szombat 09:15

"Különleges élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos élményben volt részünk. Az ételek különlegesek voltak, finomak, a kiszolgálás gyorsan történt, kedves és vicces volt a felszolgáló is, az egész étteremben érződött a kellemes hangulat, mely az egész csapatnak köszönhető. Mindenki mosolygott végig. Bárkinek ajánlom, mi is vissza fogunk még jönni.
Brigitta - 2022. október 08., szombat 08:12

"Eddigi legjobb Dining city élmény!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes ízek! Nagyon figyelmes, kedves kiszolgálás!
Verebélyi Tamás - 2022. október 07., péntek 06:53

"Beteljesített elvárások"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A korábbi vélemények elolvasása alapján nagy elvárásokkal érkeztünk és szerencsére nem kellett csalódnunk. Kedves, figyelmes szervíz, ritkán láthatóan koncentrált konyhai munka, remek milliő. Tervezünk még jönni.
Barna Zoltán - 2022. október 07., péntek 06:04

"Köszönjük!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételek (még a vegán ételektől nagyrészt tartózkodó, húsevő párom szerint is) és minden igényt kielégítő kiszolgálás. Hibátlan!
Hefkó Ágota - 2022. október 07., péntek 05:14

"Mindig lenyűgöző"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már többször ettünk itt és sosem csalódtunk. Csodálattal és gyermeki kíváncsisággal vártunk minden fogásra, amik bearanyozták a napunkat. Gratulálunk az étteremhez és a különösen a változatos, kreatív vegán ételekhez! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
SziGiTi - 2021. november 02., kedd 20:51

"Kitűnő!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus volt az étel, rég ettem ennyire változatos, színvonalas és minőségi fogásokat.
Moharos Réka - 2021. november 02., kedd 12:27

"Ízkavalkád"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper volt, még a kétkedő férjem is azt mondta, menjünk még.
Oláh-Zuh Herta - 2021. november 01., hétfő 13:53

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Gourmet vegan etteremben meg nem jartam : osszessegeben kellemes elmeny volt. Az etelek izesitese eltert az altalam megszokottol, de a talalas es az otletek mindenkepp eredetiek voltak, ha izvilagra nem is egyeztunk. A helyseg minimalista - indusztrialista stilusa nem epp vendegmarasztalo : tobb termeszetes fenyt es zoldet engednek be az etkezo emberek koze! A kiszolgalas kedves, udvarias volt. Koszonom.
Urban Marina - 2021. november 01., hétfő 06:41

"Ízletes ételek "

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
?
Zádor Fanni - 2021. október 31., vasárnap 11:03

"Meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Megvallom nem vagyok a vegán ételek híve, de lányom unszolására eljöttünk ide. A kiszolgálás jó volt, udvarias és közvetlen, az ételek mind kinézetre, mind ízre tökéletesek voltak. Nagyon meglepett, mert igazi húsfogyasztó vagyok és nem gondoltam volna, hogy egy vegán étkezés lehet ennyire sokoldalú és ízletes! A fizetéskor akadt egy kis gond, mert a foglalást visszaigazoló emailben jelezték, a megadott árban benne van a szervizdíj. Erről az étterem dolgozói semmit nem tudtak, pedig nem ez volt az első nap az étteremhéten. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, jól laktunk és elégedetlen távoztunk. Máskor is szívesen jövünk ide!
Széchenyi András - 2021. október 31., vasárnap 07:51

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedvenc helyünk, a menüsor is zseniális csak nehéz választani, mert szíved szerint mindent jó lenne megkóstolni. Ízletes, a pincérek kedvesek, a zene & a környezet hangulatos! :)
Tóthfalusi Réka - 2021. október 30., szombat 09:22

"Vegyes zöldség"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Először voltunk az étteremben és sajnos rögtön negatív tapasztalattal. Egy étteremben megszokott számomra, h egy pincér fogad, aki oda kísér, vagy legalább megmutatja az asztalunkat. Itt kb 5percig tűrtük a várakozást és a pultnál dolgozó Kollegától kértünk segítséget, aki informált, hogy a kb 6m-re álló hölgyhöz menjünk oda és ő mutatja az asztalt, akivel többször volt szemkontaktus. Miután helyet foglaltunk sokat kellett várni mire éreztük, hogy vendégek vagyunk nem csak egy tárgy. Az ételek kitűnőek, kifogástalanok és nagy adagok voltak. Rossz kezdés, jó befejezés.:)
Varga Tamás - 2021. október 30., szombat 08:02

"Ízorgia"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek kifogástalanok voltak, és az elsőre talán kicsinek tűnő adagok ellenére jól is laktunk a három fogással. A kiszolgálás barátságos, figyelmes és precíz volt. Nagyon köszönöm a mosolyokat! A hely (talán túl) fiatalos, külsőre kicsit menza-szerű, a design valószínűleg minimalista akar lenni, de inkább szegényesnek tűnik, sajnos ez néhol a funkció rovására is megy, a táskákat, kabátokat nem lehet elhelyezni, és egy étteremhez mérten kevés volt az intimitás. Ezért vontam le pontot a hangulatból. A berendezés (vagy annak hiánya) ellenére remek esténk volt, csodás fogásokkal, kedves vendéglátókkal, szívesen visszamennék.
Horváth Andrea - 2021. október 12., kedd 13:16

"Finom fogások"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden ételt nagyon ízletesnek találtunk, gazdagon voltak bennük párosítva az ízek, az egyedüli negatívum, hogy az egyik desszertjük már nem volt elérhető aznap, mikor náluk jártunk, ezt leszámítva minden rendben volt.
Sz. Réka - 2021. október 12., kedd 09:43

"Flow Speciality Coffe Bar & Bistro"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, hangulatos hely, kedves kiszolgálás. Maximálisan elégedett voltam mindennel. Nem csak vegánoknak ajánlom!
Kaufmann Edit - 2021. október 11., hétfő 15:17

"Csak ajánlani tudom "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A legfinomabb vegán ételek, amiket valaha ettem. Kifogástalan minőség, hangulatos környezet, kedves kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Angéla Máté - 2021. október 11., hétfő 12:18

"Fantasztikus!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind a kiszolgálás, a hangulat, és a fogások egytől egyig lenyűgözőek voltak.
Gergely Norbert - 2021. október 11., hétfő 09:35

"Egyszerűen zseniális volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jobbnál jobb ételek voltak, alig bírtunk választani. Minden finom, gyors kiszolgálás, jó zene.
Tóthfalusi Réka - 2021. október 11., hétfő 09:16

"Flow-ba kerültünk!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remekül éreztük magunkat, főleg az ételek elkészítési módja, illetve ötletességétől voltunk elájulva! A hangulat remek volt, kedves volt a kiszolgálás, a konyha is rendben volt, párom teljesen el volt ájulva az ízélményektől!
Schleer Zoltán - 2021. október 11., hétfő 08:08

"legjobb vacsoraélmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
szuper volt minden, a legjobb vegán étterem a városban!
Dalma - 2021. október 11., hétfő 07:42

"Flow"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes vegán étterem. szuper hangulat, személyzet nagyon kedves az ételek pedig túlszárnyalják a legtöbb fine dining helyet mind tálalásban, ízekben és ár érték arányban is!
Molnár Ádám - 2021. október 11., hétfő 07:06

"nagyon szuper hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fesztelen hangulatú hely, a társasaság minden tagja jól érezte magát, a személyzet kedves fiatal csapat és nagyon jó fejek voltak. Az ételek meglepően finomak tartalmasak és adagban is megfelelőek voltak. A társaságban döntőrészt húsevők voltak, de egyikünknek sem volt hiányérzete.A legjobb étterem élmény volt ebben az évben.Gratulálok a konyha munkájához!
Amnbrózy Marcella - 2021. október 11., hétfő 06:40

"Finom étel, de sokat vártunk rá"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételek egytől-egyig isteni finomak voltak, de sajnos egy 50 percet vártunk egy főételre és levesre, miközben az utánunk érkezők már a desszetjeiket kapták meg.
Anikó Puskás - 2021. október 11., hétfő 06:22

"Kreatívan mentesen"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Köszönjük a kreatív, mentes fogásokat. Ide vinném el enni azokat az embereket, akik nem értik hogyan lehet állati eredetű termékek nélkül finom ételeket készíteni.
Breznyán Alíz - 2021. október 11., hétfő 05:51

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ahogy már hozzászoktunk, minden nagyon finom volt. Mindig van valami különleges fogás, amivel meglepnek és bebizonyosodik, hogy milyen jól működnek együtt az elsőre szokatlan kombinációk. A Dining City Országos Étterem Hét keretin belül újra bebizonyosodott, hogy a Flow Specialty Coffee Bar & Bistro a kedvenc vegán budapesti helyünk.
Horávth Adrienn - 2021. október 10., vasárnap 20:01

"Perfect vegan fine dining - again"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
This bistro came up with another perfect menu for this year's dining week - special combinations, very nice service in a great alternative environment. It shows perfectly how great vegan kitchen can be.
Szabó Nándor - 2021. október 10., vasárnap 19:35

"A legjobb"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus élmény volt az ebéd.A menü változatos, igazi ízbomba mindegyik fogás, mellé kedves kiszolgálással.
Laskó Krisztina - 2021. október 10., vasárnap 17:16

"Vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt.
Birizdó Erika - 2021. október 10., vasárnap 13:59

"Vegán est"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos és barátságos bisztró az Andrássy úton. Remek kiszolgálás, kedves személyzet és az ételek tökéletesek voltak.
Siklósi Botond - 2021. október 10., vasárnap 13:43

"Tökéletes hely!!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Tökéletes kiszolgálás, kedves személyzet, isteni ételek ☺️
Orosz Klaudia - 2021. október 10., vasárnap 13:10

"Frenetikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes élmény szuper környezetben figyelmes kiszolgálással és remek ételekkel :)
Hajnal Melinda - 2021. október 10., vasárnap 08:02

"Nagyon finom ételek hús- és gluténmentesen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Visszafogott és modern dizájn, kedves kiszolgálás, nagyon finom ételek.
Székely Gergő - 2021. október 10., vasárnap 08:02

"Ismét kifogástalan"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szépen köszönjük az ebédet, minden szuper volt
Baracz Kornél - 2021. október 10., vasárnap 06:37

"Anna"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyedülálló vegán gasztro élmény Budapesten.
Kiss Anna - 2021. október 10., vasárnap 06:06

"Szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem vegánként is fantasztikus élmény volt, elképesztő ízek, remek kiszolgálás.
x y - 2021. október 09., szombat 09:48

"kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hely, figyelmes kiszolgálás, a vegán menük nagyon jól össze voltak rakva és az elkészítésre sem volt semmi panasz!
Kiss Sebastian - 2021. október 09., szombat 07:25

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves ,figyelmes kiszolgálás kitünő ételekkel egy jó atmoszférájú helyen.
Faragó Judit - 2021. október 09., szombat 07:15

"Flow-ban voltunk"

3,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Mosolygós személyzet, finom és érdekes ételek
Dr Lality Sára - 2021. október 09., szombat 06:51

"Vegán vacsora a belvárosban"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kellemes környezetben, családias vegán éttetem az Andrássy úton. Ízletes ételek, kedves személyzet.
Tápai Melinda - 2021. október 09., szombat 06:41

"péntek, október 8."

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Amatőr, bár kedves kiszolgálás. Az ételek nem rosszak de elég ízetlenek és semmi izgalmas, meglepő nincs az egész menüben.
Macudzinski Gabriella - 2021. október 08., péntek 17:26

"Szabó család"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Izgalmas volt kipróbálni a kínálatban szereplő ételeket, finom ízekkel találkoztunk, különleges párosításokkal. Nem vegaként kíváncsiak voltunk, és finomat ettünk.
Borbás Anikó - 2021. október 08., péntek 15:39

"Flow Specialty Coffee Bar & Bistro"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon ízletesek voltak az ételek, amiket választottunk! Szuper hely!
Nagy Réka - 2021. október 08., péntek 06:32

"Étteremhét"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon finom ételek, izgalmas ízek és szép tálalás. Mindig nagy élmény náluk enni vagy kávézni egyet.
Tamara Kovács - 2021. október 08., péntek 06:12

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ötletes, szépen tálalt és gazdag ízű növényi alapú ételeket kóstolhattunk a Flow Caféban. A kiszolgálás is nagyon kedves, odafigyelő volt.
Kiss-Szabó Eszter - 2021. október 08., péntek 06:01

"Szuper élmény!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem vegankent is lenyugozoek voltak a fogasok, es latszik/erzodik a profizmus, elhivatottsag a konyha reszerol. Minden rendben volt az elejetol a vegeig az ebedunknel, baratsagosak voltak az ottdolgozok. Biztosan maskor is visszaterunk es ajanljuk is masoknak! Koszonjuk!:)
Szita Zsófia - 2021. október 07., csütörtök 11:07

"Flow vegan"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kedves, gyors kiszolgálás, a rizottó zseniális volt. A mangós desszert kevésbé volt lenyűgöző.
Németh Veronika - 2021. október 07., csütörtök 07:07

"Lélegzetelállító"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás és a az étel is kifogástalan volt. Pár étel intoleranciával rendelkezek, a felszolgálónak ezt jeleztem, amit kifogástalanul kezelt, mert megkérdezte a séfeket, hogy melyik étel tartalmazza az adott ételt. Étel szempontjából pedig még nem tapasztaltam különleges, kimagasló, vegán helyet. Most megtaláltam.
Andree Henrietta - 2021. október 07., csütörtök 05:08

"Remek ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagy örömömre szolgált, hogy vegán étterem is volt a kínálatban. Nagy várakozással mentem és csodás élménnyel távoztam. A hely hangulatos, a kiszolgálás nagyon kedves, fiatalos. Az ételek nagyon finomak voltak. Mindennel teljes mértékben elégedettek voltunk. Biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk.
L. Erika - 2021. október 06., szerda 12:16

"Fincsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt:)
Tamara Kertész - 2021. október 06., szerda 10:22

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikusak voltak az ételek, kevés ennyire jó vegán étteremben ettem korábban. A legkiemelkedőbb a leves és a desszert volt, de a főételre sem lehet panaszom. Nagyon kellemes hangulata van a kávézóban, a felszolgálók kedvesek voltak, az első fogásra kellett csak várnunk kicsivel többet, de nagy volt a forgalom, egyébként minden gyorsan megérkezett. Külön köszönöm, hogy a gluténérzékenyekre is gondoltak, és számos gluténmentes fogásból lehetett választani. Nagyon ajánlom mindenkinek, biztosan jövünk máskor is!
Bárány Bettina - 2021. október 06., szerda 07:20

"Fantasztikus ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű vegán ételek, valamennyi fogás amit kipróbáltunk rendkívül finom, elegáns tálalásban.
Ádám Imre - 2021. október 06., szerda 07:05

"Perfect"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper kedves kiszolgálás, isteni finom ételek? az alkalomra kiválóan összeállított menü, bőséges választék?
Z Csilla - 2021. október 06., szerda 05:25

"Visszatérünk még"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Korábban nem jártunk még itt, így a diningcity keretén belül láttuk csak az éttermet. A hely számunkra kellemes volt, munka után sietősen a kaotikus villamos közlekedés után estünk be. Kellemes a nagy tágas tér, valamint, a laza hangulat mind az a helyiség mind a staff részéről. Látványkonyhával felszerelt helyen ültünk így láthattuk, ahogy a különlegességek készülnek. Nekünk minden nagyon ízlett, időben érkeztek a fogások, és a kiszolgálás is flottul zajlott. Nagyon kellemes élmény volt, finom ételekkel, nyugodt, barátságos, környezetben.
Köleséri Anna - 2021. október 05., kedd 06:13

"Fenomenális"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak szuperlatívuszokban tudunk nyilatkozni az étteremről. Hangulatos, karakteres hely, kedves kiszolgálással és fantasztikus, ötletesen összeállított fogásokkal. Mindenképpen jövünk még! Gratulálunk!
Tímea - 2021. október 04., hétfő 19:32

"Nagyon ízletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden.
Nagy Timea - 2021. október 04., hétfő 18:13