Outlet Hotel**** és étterem (Polgár) - Polgár

Outlet Hotel**** és étterem (Polgár) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Outlet Hotel**** és étterem (Polgár)

4090 Polgár, Hajdú út 52.

Outlet Hotel**** és étterem (Polgár)
Hajdú út 52. , 4090 Polgár

A magyar konyha hagyományos ízei mellett a nemzetközi gasztronómia izgalmas és népszerű ételeit is megtalálhatják az Outlet Hotel éttermének kínálatában.

Éttermünk az M3 Outlet mellett, az autópálya 175-ös kilométerénél található. Minden nap 12-15h-ig a la carte ebéddel és 18-21h-ig büfévacsorával várjuk vendégeinket.

Mindig frissen, nagy gonddal és odafigyeléssel készítjük a zamatos fogásokat, és időről időre igyekszünk valami újat, izgalmasat is bemutatni a szakácsművészet kincsestárából. Közel 50 fős éttermünk elegáns letisztult és modern hangulatú atmoszférát kínál a hozzánk betérők részére.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Outlet Hotel**** és étterem – Polgár

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(3 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

5.0

"TÖKÉLETES"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos élményben volt részünk, az ételek mind nagyon finomak voltak, a hangulat és a környezet is nagyszerű volt. Külön kiemelném a nagyon figyelmes pincért, a felszolgálás színvonalát. A konyha pedig zseniális, minden étel tökéletesen volt elkészítve, tálalva. Nagyon jó, hogy részt vettek az étteremhéten, és megismertük az éttermet, vissza fogunk járni. Tényleg tökéletes!
Fodor Kinga - 2020. október 19., hétfő 06:05

"Vacsora"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom.
Barna Rita - 2020. október 11., vasárnap 07:28

"Vásárlás után egy finom ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremben már többször jártunk, és mindig elégedetten távoztunk. Ma sem volt ez másképp! Nagyon jól összeállított menűsor, melyben mindketten megtaláltuk ízlésünknek valót. Az ételek finomak, gusztusosan tálaltak voltak. A Pincérek kedvesek, barátságosak. Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet.
Urbin Róbert - 2020. október 11., vasárnap 05:34