Monkey Étterem - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Monkey Étterem

1013 Budapest, Ybl Miklós tér 4.

Monkey Étterem
Ybl Miklós tér 4. , 1013 Budapest

Üdvözöljük vendégeinket Budapest legcoolabb rooftop teraszán és éttermében a Várkert Bazárban!
Széles italválasztékkal, gin-tonik-bárral, kézművessör-válogatással és trendi fogásokkal színesítjük meg a budai oldal esti teraszos hangulatát. A palackos és csapolt kézműves sörökből is széles a választék, de ha alkoholmentes felfrissülésre vágynának, akkor a házi limonádékat semmiképp ne hagyják ki! Az italokat izgalmas fogásokkal kísérhetik nálunk, mint például a Monkey Schnitzel, marhatatár, kérges kecskesajt, rosé kacsamell pirított káposztás schupfnudlival vagy tanyasi csirkepaprikás tojásos nokedlivel. A Monkey Étterem hangulatos beülős, beszélgetős teraszán csodálatos környezetben, elérhető áron élvezhetik a tavaszi és nyárestéket, a lenti modern környezetben pedig a hidegebb napokat, páratlan pesti panorámával, szívélyes és gondoskodó kiszolgálással Budapest különleges ékszerdobozában.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Monkey Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(281 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.7

"Mindig jó választás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem most voltunk először az étteremben, de még most is nagyon kellemes meglepetés volt a pincér rugalmassága és problémamegoldó készsége. Nagyon köszönöm, hogy annak ellenére, hogy a menü nem tartalmazott gluténmentes desszertet mégsem maradtam desszert nélkül :) . Maga a hely, a kilátás és gin-tonic különlegességek pedig mindig megalapozzák a jó hangulatot.
Noémi Varga - 2024. április 07., vasárnap 07:57

"Fantasztikus ételek, kedves és gyors kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt minden, idén ez volt a legjobb étterem élményünk eddig! A pincérek nagyon kedvesek voltak, és annak ellenére, hogy tele volt a hely, gyorsan kihozták az ételeket is.
Szimandl Fruzsina - 2024. március 26., kedd 21:07

"Monkey bisztró"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finom ételeket ettünk egy hangulatos helyen. A kiszolgálás kifogástalan volt, és bár a helyen nem voltak olyan sokan pont ideális volt egy kellemes vacsorához.
Vivien - 2024. március 25., hétfő 15:41

"M-> Monkey"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak (?) egy nagy piros M betű és egy nyíl jelezte a történelmi környezetben egy hangulatos vadon bújik meg. Nagyon hangulatos étteremhez volt szerencsénk, kedves személyzettel, lesve minden kívánságunkat. Pazar tálalással már a szemünk jól lakott, gyönyörű műalkotásokat láthattunk a tányérunkon és az ÍZEK.........fenséges lakomát élvezhettünk. Nem is tudtuk eldönteni, hogy a vaddisznó pástétom vagy a halon a vajas málnaszósz vagy a langyos diósguba kápráztatott-e el jobban.....köszönjük ezt a hihetetlen gasztroutazást!
Gyurkovszki Lajosné - 2024. március 25., hétfő 09:30

"Utolsó befutók"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A program utolsó napján az utolsó vacsorát fogyasztottuk el a Monkey étteremben ami feltette a koronát erre a 2,5hétre. Kedves, figyelmes kiszolgálás, remek ízvilág. Nem lehet rosszat írni róluk! Visszatérünk!
Bősze Ágnes - 2024. március 25., hétfő 07:00

"P.Ádám"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper ételek, igényes környezet, remek kiszolgálás.
Polgár Ádám - 2024. március 25., hétfő 06:42