Nagyon jól éreztük magunkat Barátnőmmel a 2 éves évfordulónkon. Az étteremhét alatt voltunk itt és egy háromfogásos menü +ital kijött 30ezer Ft-ból. Mindenre 5 csillagot adunk, mert mind az étel és ital elnyerte tetszésünket (halászlevet és polip carpacciot ettünk előételnek/levesnek. Párom nem szereti az ikrát, én viszont nagyon imádom, úgyhogy félúton ételt cseréltünk. Polip carpacciot úgy kell elképzelni, mint sok mini kis szalámit, csak sokkalta finomabb. Aztán főételnek én fokhagymás-chilis garnélát ettem, míg a Párom süllőt fogyasztott. Nagyon finom volt mindkettőnk fogása, különösen a süllőhöz felszolgált mennyei finom szójaszósz-szerű csíkok voltak a tányérra festve. Desszert: tiramisu és madártej. Én a kakaó allergiám okán csak madártejet ehettem, de még mielőtt sajnálnának, imádom a madártejet és életem egyik legeslegfinomabb madártejét ettem itt.) A hangulatról csak annyit, hogy délben nyit az étterem és senki sem volt még rajtunk kívül, úgyhogy elég csendes volt. A mosdó tisztaságát és kialakítását kiemelném (kézszárító és papírtörlőkendő helyett, cuki kisméretű kéztörlő törülközők vannak, amit használat után egy szennyeskosár-szerű kosárba kell dobni.).
Összegezve, a felszolgáló kedves volt, az étel ínycsiklandó, mennyei finom volt és a hangulat csendes volt.
A párom olyan helyen ült, ahonnan látszódtak a pincérek. Mivel csak mi voltunk, minket néztek, meg sutyorogtak. Nagyon kellemetlenül érezte magát ettől és amikor egyszer megfordultam, hogy megnézzem mire céloz, és akkor még pont láttam, hogy hirtelen elkapják a fejüket. Arra gondoltunk, hogy mivel mi nem vagyunk ilyen puccos éttermekbe járó típusok, feltételeztük, hogy helytelenül esszük azt amit ettünk. Emiatt, sajnos a hangulat csak 4,5 csillag.
Homolya Dávid István
- 2024. március 12., kedd 07:35