Értékelések és vélemények


4,9

(53 Recensies)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Dicséret"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Évek óta látható az étterem fejlődése. Javaslat, halk beszédet nem zavaró zenei szolgáltatás biztosítható lenne. A hangulatot kicsit emelné. A parkírozó kapacitásának bővítése szükséges. Köszönjük a finom ételeket, amiből kóstolót kaptunk, a diningcity menüben. Megfontolandó, hogy a mennyiséget ennyire lecsökkentik. Nem biztos, hogy jó üzlet politika.
Pós Judit - 2024. március 25., hétfő 14:59

"Apró malőrök"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az étterem belülről nagyon hangulatos volt, az ételek tökéletesen finomak, már-már mesés költemények voltak, a felszolgálók kedvesek, udvariasok. Apró szépséghibák, melyek rombolták az összképet. Vasárnap délben 2 felszolgáló állt helyt becsülettel, ugyanakkor az volt az ember érzése, hogy az étterem kialakítása és a vendégek nagy száma okán ez a létszám sajnálatos módon minden erőfeszítés ellenére ottjártunkkor kevésnek hatott, továbbá bosszantó apróság, hogy az étterem nem jelzett vissza DiningCitynek, így külön e-mailben kellett bizonygatni látogatásunkat....
dr. Gál Imre - 2024. március 25., hétfő 11:05

"Kiváló ételek és vendéglátás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ki gondolta volna, hogy ennyire jó étteremre bukkanunk Sarudon! Nagyszerű ízek, kreatív és merész konyha, kifejezetten pozitív meglepetés volt! A velővel párosított tatárbeefsteak és a túrógombóc kiemelten finomak. A terasz is fantasztikus! Hozzánk a főépület stílusa és miliője közelebb áll még gyerekekkel is. Van különterem, mely kisebb családi, vagy üzleti összejövetelekre nagyszerű. A kiszolgálás is elsőosztályú. Nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon ajánlom akár gyerekekkel is!
B. Boglarka - 2024. március 25., hétfő 09:00

"---"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nem csak jó hanem nagyon finom ételek . Pörgős és udvarias kiszolgálás. Jó hangulat.
RICZ SÁNDOR - 2024. március 17., vasárnap 17:21

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgálók fogadása és az ott töltött időbeni udvarias, jókedvű, rugalmas természete és az ételek ízvilága a maximálisan tökéletes szintet hozták! :) Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vendégek leszünk! ☺️
Dóra - 2024. március 17., vasárnap 07:21

"Sokadik alkalommal jártunk az étterembe"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az eddigi legjobb es legfinomabb dining city ajánlat ez az étteremnek. Többször jártunk már az étterembe, de eddig nem volt kiemelkedő étel az ajánlatokban. Viszont a mostani, nagyon kifinomult és ízletes volt. A lilakáposztakrémleves valami csoda, a gyöngytyúkleves tiszta ízekkel rendelkezett, régebben inkább delikátos vízre vagy hasonló ízfokozókkal teli szart kaptunk. A rosé kacsamell tökéletes volt, hozzá a tészta, egyben krémes és kellemesen fűszeres. A desszert a túrógombóc végre nem erdei gyümölcsökkel található meg, hanem egy extra körtés verzióban, nagyszerű ízekkel, a másik desszert pedig merész vállalkozás, de átment a vizsgán, habkönnyű vaníliás szuflé, sűrűbb tésztával mint egy hagyományos szuflé, de ízekben nagyon finom vaníliás. Összességben minden adott egy finom ebéd vagy vacsorázáshoz, az ételek finomak a kiszolgálás precíz es figyelmes! Sok sikert kívánok a továbbiakban.
Kovács Amanda - 2024. március 16., szombat 22:13

"Jó, de a korábbi tapasztalatokhoz képest visszaesést tapasztaltunk"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Voltunk néhányszor az étteremben és mindig nagyon elégedettek voltunk, sajnos ezúttal ez nem így történt. Nagyon szépek voltak a levesek, de a gyöngytyúk leves ehetetlenül sós volt. A főételek rendben voltak, a kacsamell nagyon finom volt. A desszertként felszolgált vaníliás szuflé, nem volt szuflé, inkább csak forró piskóta, a túrógombóc (ami nekem sokkal kevésbé ízlett, mint az előző, de azért még így is finom) pedig az étteremhét menüben 2 db-ot jelentett, mellettünk pedig szolgálták fel az A'la carte verzióban a szokásos 3 gombócot, itt az elv elég kiábràndító volt. Összességében szerintem ez egy jó étterem, de jövőre biztosan nem választjuk étterem hétre.
Kissné S. Beáta - 2024. március 16., szombat 07:32

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszerűen kifogástalan ételek és kiszolgálás!
Szabó Gergely - 2024. március 16., szombat 05:03

"Szuper volt minden!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az összes fogás nagyon átgondolt és eredeti volt. A vöröskáposzta leves a füstölt lazaccal csillagos ötös. Az adagok mérete is teljesen rendben volt. A kiszolgálás - mint mindig - most is profi volt.
Szendi Hajni - 2024. március 14., csütörtök 09:06

"Kiváló élmény volt"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem, igényes, kellemes, barátságos, a kiszolgálás tökéletes. Az ételek nagyon finomak voltak. Különösen a pisztrángos káposztakrémleves.
Holzerné Diós Karolina - 2024. március 14., csütörtök 07:57

"Sulyom Tájétterem ebéd élmények"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elkepesztő finom ételek, művészi tálalás, fiatal, közvetlen, de illedelmes személyzet. Szuper élmény volt.
Fejes Imre - 2024. március 10., vasárnap 21:56

"Sulyom Tájétterem Sarud"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló kiszolgálás, különleges ízek, és az adagokkal is meg voltunk elégedve.
Gugolya Péter - 2024. február 15., csütörtök 19:58

"Sulyom Tájétterem Sarud értékelése"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek hangulatú helyen nagyon finom, újragondolt fogásokat kaptunk. Udvarias kiszolgálasban volt részünk. Nyáron családostul visszatérünk! ?
Kalánné Mészáros Mónika - 2023. október 16., hétfő 09:15

"Sulyom tájétterem-Sarud"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek konyha, kellemes hangulatú hely.
Szabó Károly - 2023. október 16., hétfő 06:20

"Sulyom Tájétterem"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyszerű ízek, csodás tálalás. Most sem csalódtunk! A túrógombóc még mindig fantasztikus !
Erdei Tibor - 2023. október 16., hétfő 05:26

"Sulyom Te csodás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Tisza-tó kis "eldugott" településén egy remek, új hullámos étterem. A kiszolgálás, az ízek, tálalás, adagok 5*. Szuper kezdeményezés az Étterem Hét.
Bozsok Szabina - 2023. október 14., szombat 05:55

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A konyha kiváló, az erre a szezonra megújult belső tér nagyon kellemes, otthonos hangulatú.
Nagy Gizella - 2023. október 13., péntek 21:06

"Finom ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, udvarias kiszolgálás, kellemes környezet.
József - 2023. október 12., csütörtök 06:57

"Sarudi gyémánt "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mint mindig, most is tökéletes kiszolgálást és minőségi finom ételeket kaptunk. Ide mindenkinek legalább egyszer el kell jönnie, mi pedig maradunk tisztelettel és sűrű latogatással.
Nagy Attila - 2023. október 08., vasárnap 12:00

"Egy gyöngyszem a Tisza tónál"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitönöen éreztük magunkat a elegancia és nyugalom szigetén.Finom ,a környezethez méltó fogások és profi kedves kiszolgálás
Kabáczy Angelika - 2023. október 06., péntek 10:20

"Ajánlott"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek, a kiszolgálás, a hangulat is meggyőző, megérte szinte csak ezért leutazni Budapestről. A dámszarvas bélszín egyik legjobb élményem. A szürkemarha "tea" bőséges, a mákos angyalbögyörőből nagyobb mennyiséget is meg tudtam volna enni, de ez inkább azt jelenti, hogy finom volt, mert harmadik fogásként általánosságban elegendő. Szintén ízletes volt a gyümölcsleves a túrógombóccal, valamint különleges a (bébi) csülök, ami nem szerepel az általános étlapon, mert csak egyszer beszerezhető. Egyedül a távolság miatt nem leszünk gyakran visszatérők, de mindenképpen menni fogunk még, köszönjük!
G P - 2023. június 13., kedd 06:32

"Attila"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindig minosegi, kituno konyha, csaladias, gyors kiszolgalas, stilusos kornyezet
Karsai Attila - 2023. június 11., vasárnap 07:53

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy csodálatos estét töltöttünk az étteremben. Már az ételek látványa is nagyon csodálatos! Szinte nem lehet választani, mindet szeretném megkóstolni. Rendkívüli ízvilágú mindegyik. Úgy rendeltünk, hogy minél többet tudjunk megkóstolni. A kiszolgálás is rendkívüli volt! Szinte családi vendégségben éreztük magunkat! Felejthetetlen élmény volt! Ajánlom mindenkinek!
Szűcs Tiborné - 2022. október 19., szerda 06:26

"Szombat esti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sulyom étterem eddig is nagy kedvenc volt. Örömmel fogadtuk, hogy csatlakoztak a programhoz. Ezúttal is nagyon fínom fogások kerültek az asztalra, kedves - baráti felszolgálás keretében, egy magas minőségű jól kitalált enteriörben.
F. Gábor - 2022. október 17., hétfő 09:02

"Sulyom tájétterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az eddigi legszimpatikusabb hely volt, ahol az étteremhét keretében jártunk! Csodás ízek, szép tálalás és kedves, segítőkész személyzet! Mindenre figyeltek, minden ételről tudtak megfelelő tájékoztatást adni. Külön figyelmesség Berecz Ádám séf részéről, hogy kijött a vendégek közé, beszélgetett velük/velünk. Az előételek csodásan megkomponált ízvilága felejthetetlen volt! A főételek és a desszert is nagyszerű volta! Tökéletes kiszolgálásban volt részünk, remek hangulat és fantasztikus ételek mellett! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Erdei Tibor - 2022. október 17., hétfő 05:33

"Sulyom FI22"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló kiszolgálás és fantasztikus ételek! Nagyon jó élmény!
Fekete István - 2022. október 17., hétfő 05:27

"Kifogástalan"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Első alkalommal voltunk a Sulyom Tájétteremben. A kiszolgálás nagyon figyelmes volt és a pincérek minden étel előtt elmondták az ételek elkészítésének módját, így aki nem annyira jártas a gasztronómiában azok is betekintést nyerhettek a konyha falai mögé. Az ételek ízvilága és látványa kiemelkedő volt és az adagok is megfelelőek voltak. Biztosan visszatérünk még ide.
Bartus Kristóf - 2022. október 16., vasárnap 16:02

"Egyedülálló élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különleges ízvilág, mesésen tálalt ételek, rendkívül hangulatos környezetben. Minden tekintetben egy valódi gyöngyszem, melyet érdemes felfedezni. Felejthetetlen látogatás, boldogsághormon szint az egekben. :)
Toth Nikolett - 2022. október 15., szombat 21:27

"Konfitált malacfül"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Tisza parti kistelepülésen, Sarudon található étterem másfél éve nyitott, egy teljesen ismeretlen, kezdő, de nagyon elszánt séffel. Több alkalommal volt szerencsém már megkóstolni az ételeket, a minőség folyamatosan magas színvonalú, egyre inkább kialakul a séf stílusa. A mostani éttermi héten szinte lehetetlen volt választani, mert minden étel nagyon étvágygerjesztő volt. Előételként marhanyelv kocsonyát és malacfület, főételként pedig libacombot választottam. Nem gondoltam, hogy a konfitált, pankóban sült egyszerű malacfülnek ilyen fantasztikus íze legyen. Maradandó ízvilág számomra az omlós libacombbal együtt. A kiszolgálás kedves, udvarias volt, és az ételekre sem kellett sokat várni. Miután baráti társasággal voltunk, nagyon jó volt a hangulat is. Mindenkinek szívből ajánlom az éttermet.
Bereczné Kovács Mária - 2022. október 14., péntek 19:24

"Finom és fantáziadús menü"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A menü pazar volt, a kiszolgálás is. Ráadásul rugalmasak is voltak, mert jócskán elkéstünk a foglalt időpontról, de zokszó nélkül kiszolgáltak.
Nagy Anikó - 2022. október 14., péntek 09:05

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni volt minden étel, jó hangulat, finom italok. Kitűnő kiszolgálás.
Csengeri Nikolett - 2022. október 13., csütörtök 19:47

"Fantasztikus kiszolgálás és élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes volt minden, rendkívül exkluzív ételekkel, mind kinézetben, mind pedig ízvilágra. Végtelenül kedves volt a felszolgáló és nagyon udvarias, illedelmes, segítőkész, mindig érdeklődött, hogy minden rendben van-e, hozhat-e valamit még, stb. Egyáltalán nem volt tolakodó. Az ételek nagyon különlegesek voltak, amihez mind az esztétika és az ízvilág harmónikusan párosult. Csak így tovább, tartsák meg ezt a színvonalat továbbra is, biztos, hogy visszatérünk még ide! :)
Környei Mihály - 2022. október 09., vasárnap 16:00

"Isteni ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus tálalás, mennyei ízek, figyelmes kiszolgálás. Egy hangulatos ebédhez, vacsorához tökéletes helyszín. Csak ajánlani tudom!
Forgonyné Berecz Henrietta - 2022. október 09., vasárnap 11:20

"első látogatás"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
-
Naszály Ferenc - 2022. október 09., vasárnap 05:17

"What a nice surprise "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sulyom étterem was a long time on our list to visit, and because of the étteremhét we reserved for last night. What a nice surprise. Welcomed by a very gentle young man, we had the best place. Very nice ambiance, good seats. The food was very good. Looked nice on the plate and was delicious. The only minor thing was that it was to much ? but no problem, we could take it home in a box. We will go there more in the future.
Caroline Linders - 2022. október 08., szombat 06:46

"Szuper volt!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elégedettek voltunk teljes mértékben!
Kovács Kornél - 2022. október 07., péntek 09:10

"Minden fantasztikus!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hétköznap este tértünk be, és fantasztikus ételek, figyelmes kiszolgálás fogadott! Biztosan vissza fogunk jönni, köszönjük az élményt! :)
Vivien - 2022. április 11., hétfő 19:28

"Gyöngyszem a Tisza-tónál"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A Sulyom tájéttermet már ismerjük egy ideje, viszont a Dining City látogatás alkalmával ismét meggyőződhettünk arról, hogy a legjobb étterem a Tisza-tónál. A fantasztikusan finom ételeket nagyon gyorsan és kedvesen kiszolgálták különösen ügyelve arra, hogy éhes gyermekeink is megkapják az ételt :). Mindezek mellett az étterem kialakítása modern és új, sőt külön kiemelendő a gyerekbarát játszószoba ahol étkezni is lehet.
Nagy Attila - 2022. március 28., hétfő 06:56

"A legjobb"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy biciklizéssel kötöttük össze az evést és utaztunk le a Tisza-tòhoz. Minden várakozást felülmúlt az étterem, kedves kiszolgálás, kellemes környezet, gyönyörű tálalás, fantasztikus ízek. A túrògombòc pedig mennyei! Ide még biztos, hogy visszatérünk!
Paku Patricia - 2022. március 28., hétfő 05:18

"Nagyon kellemes hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó atmoszférájú hely kedves figyelmes személyzettel finom ételekkel.
Dr. Juhász Zoltán - 2022. március 27., vasárnap 09:28

"tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves, gördülékeny és készséges volt a kiszolgálás. Az étteremhétre készült menüsor ugyanolyan izgalmas, különleges és finom volt, mint a korábban általunk már az étlapról kóstolt és ismert fogás. Most sem kellett csalódnunk, pedig már az első látogatásunkkor magasra tette a Sulyom azt a bizonyos lécet.
Demeter Csaba - 2022. március 25., péntek 09:55

"Kiváló konyha"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már többször jártunk ebben az étteremben és kíváncsiak voltunk az étterem hétre összeállított menüsorra is. Most sem csalódtunk, fantasztikus ízeket kaptunk gyönyörű tálalásban.
Nagy Gizella - 2022. március 24., csütörtök 06:13

"Sulyom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, ízletes ételek, szép tálalás. Az étterem stílusa is hangulatos. Egyetlen szubjektív vélemény: ha egy kicsit halványabbak a fények és halkabb a zene még exluzívabbá tudná varázsolni az élményt, de így is 5* ?
Pap Zoltán - 2022. március 23., szerda 06:23

"Különleges"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép környezet, különleges ízletes fogások, kedves kiszolgálás jellemzik a helyet. Még visszatérünk!
Nagy Sándor - 2022. március 21., hétfő 19:38

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Díjnyertes a turogomboc!?
Gombàr Ági - 2022. március 20., vasárnap 11:49

"Kiváló étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves a személyzet, kiválóak az ételek, szép a környezet. Biztos, hogy visszatérünk.
Horváth Péter - 2022. március 20., vasárnap 07:04

"Márton nap liba nélkül?"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Igaz,h a Márton napi étteremhét utolsó napjára foglaltunk(mivel munka miatt ez az egy nap volt alkalmas hármunknak),de csalódott vagyok.Érkezésünkkor jeleztem,h 14 órára van foglalásom a rendezvényre,ekkor az asztalunkhoz irányított a felszolgáló.Meg is kaptuk az étlapot,amin nem szerepeltek a libás fogások-rákérdeztem,és azt a választ kaptam,h minden elfogyott,mert előző nap sokan voltak?mivel 80 km-t utaztunk ezért,így rendeltünk az étlapról(fácán consommé,haltepertő,vaddisznó szűz,fogas),ezek kivétel nélkül bőséges és nagyon ízletes fogások voltak?mivel többször foglaltam Étterem heti alkalmakra különböző éttermekbe,és így még sehol nem jártam,kicsit csalódott vagyok,mert az étlapról bármikor rendelhetek,ilyen alkalom viszont egyszer van az évben,szerettük volna megkóstolni?
Pásztor Krisztina - 2021. november 22., hétfő 11:25

"Sulyom: csak ajánlani tudom!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagy élmény volt szembesülni egy falusi bisztró zseniálisan szép és mégis szinte puritán hangulatával. Az épület stilusa magával ragadó, a jellemző térségi építési alapanyagok megjelenése ízlésesen visszafogott, mégis modern. Mind a telefonos, mind a személyes fogadtatás nagyon barátságos és közvetlen, jó értelemben vett igazi falusi vendégszerető hangulat. A felszolgálók felkészültek. Az étlap választéka ugyan visszafogott, de érződik a szándék: a minőség irányába készíteni ételeket, térségi alapanyagból. Ketten ebédeltünk a párommal, rögtön egy haltepertővel kezdtük a rendelést. Nagyon finoman volt elkészítve, a köretként kínált zöldségek is nagyon jól illetek egymáshoz. A választott levesek a szürkeharcsa halászlé és a fácán consommé. Mindkettő egyszerűen zseniálisan finom, karakteres és erőteljes ízekkel dominál. A fácán leves igazi ízorgia, sötét színe és illata beindítja az ízlelőbimbók receptorait. A ravioliba töltött fácán hús élményszámba megy. A harcsa kellően csípős de még nem tolakodó. A főfogásként rendelt grillezett fogasfilé lencsesalátával és a tépett vadkacsa burger mindent vitt. A fogas jól elkészítve, kellően puhán érkezett, talán egy kicsivel több sót elbírt volna. A lencsesaláta elképesztően ízletes és jó állagú volt. Bőséges adag volt a páromnak még bőséges is. A tépett vadkacsa ciabattában pihent a hagymalekvárral együtt. A hús íze és szaftossága egyenesen élményszámba ment. Nem telített, szinte abba sem lehet hagyni. Egy, talán nem is elég, pedig nem kis adag a köretként kínált édesburgonya sem. Mindkét étel felejthetetlen örömöt okozott. A házikenyér is rendkívűl finom volt. Mindazonáltal a desszertre már nem maradt kapacitás, de biztos vagyok abban, hogy jó választás lett volna bármelyik. Minden rendelt étel kellő ritmusban érkezett, pedig szinte mindenhol ültek vendégek. Gratulálunk mind a tulajdonosoknak, mind a személyzetnek. Külön a séfnek is, mert egy nagyon jó irányt tűzött ki célul, elképesztő ízekkel bombázva a betérőket. Kívánjuk nekik, hogy érjék el céljukat és ne engedjenek az elképzeléseikből. Köszönöm párom nevében is az élményt. Szóval, ha Sulyom: csak ajánlani tudom!
Szécsi Tamás - 2021. október 11., hétfő 08:53

"Ajánlom másoknak is!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyben volt minden. Ízvilág, látvány, dekoráció, mennyiség, szervírozás stb. Maximálisan elégedettek voltunk. Minden elismerésünk a személyzetnek. Ajánljuk a helyet másoknak is. Üdvözlettel: Kovács Mária és Besenyei Gyula Egerből.
Kovács Mária - 2021. október 10., vasárnap 06:36

"Jóminőségű, különleges alapanyagol"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon jó étterem, érdemes érte egy kitérőt tenni útközben!
Kurucz Anikó - 2021. október 04., hétfő 08:03

"Tökéletes hely, tökéletes időben."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ételek, tökéletes kiszolgálás. Igazi gyöngyszem. Az időjárás alakulása - napos indián nyári délután - még inkább kiemelte a hely szépségét.
Kiss Klaudia - 2021. október 04., hétfő 07:05

"Csak jót tudunk írni"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Óriási vállalkozás ebben a kis községben egy ilyen színvonalú éttermet működtetni. De láthatóan működik! Sok vendég volt, mégis jó ütemben érkeztek a fogások. Látszik, hogy az éttermet szívvel-lélekkel vezetik, ez abszolút visszaköszön a tányérokon is. Itt nem a gyorsan meggazdagodunk filozófia uralkodik, hanem az, hogy kemény munkával minőséget adnak, és nem spórolnak sem a minőségen, sem az adagokon. Szép letisztult az étterem is, élmény volt itt lenni.
K. Zoltán - 2021. október 03., vasárnap 22:10

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maximálisan elégedettek voltunk mindennel, az ételek nagyon finomak és különlegesek voltak. Az ízek rendkívül összhangban voltak.
Demeter Csaba - 2021. október 03., vasárnap 05:11