Értékelések és vélemények


4,7

(39 Recensies)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.6

"Oleo pazzo étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Habár 10 fővel érkeztünk a kiszolgálás gyors volt nem kellett várni. Az ételek színvonalasak és finomak voltak. Nagyon széles körű volt az ételek választéka. A desszertek közül csupán egy paleo csoki torta nem nyerte el az asztaltársaság sikerét, de a felszolgáló jelezte előre, hogy mire kell számítani.
Molnár Laura - 2024. március 26., kedd 08:24

"Kellemes ebéd"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A fehérbabkrém leves a kolbász chips-szel isteni volt. A gulyásleves is ízlett, de jelölni kellene hogy csípős, hogy aki nem bírja a csípőset, az ne azt válassza. Főételek megfelelően el voltak készítve, mindent frissen és melegen kaptunk. Az adagok elegendőek. A desszertek okoztak csak csalódást.
Éva - 2024. március 24., vasárnap 06:23

"Éttermi hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, kedves figyelmes kiszolgálás, bőséges adagok. Teljes mértékkel tudom ajánlani, ha arra járnak semmiképpen se hagyják ki!
Havasi Bálint - 2024. március 19., kedd 06:09

"Nagyon jó volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon rendben volt! Finomak voltak az ételek, jó volt a hangulat. A pincérek nagyon nagyon kedvesek voltak, nem is láttam még ilyet. Szeretettel ajánlom!
Flóra - 2024. március 18., hétfő 23:39

"Az egyik legjobb étterem hetes élményünk!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az éltelek és a kiszolgálás is extra kedves volt. Biztosra mondhatom, hogy visszatérő vendégek leszünk. Igazi kulináris élményt kaptunk. Köszönjük!
Kovács Nadin - 2024. március 17., vasárnap 11:18

""

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
A kiszolgálás kifogástalan volt, az ételek finomak és bőségesek voltak. A pincér rendelésnél és fizetésnél is kiemelte, hogy szervízdíjat számolnak fel - ez (illetve hogy nem gondoltuk volna, hogy 3800 forintot fogunk fizetni egy üveg ásványvizért és egy 2,5 decis kóláért) okozott az elszámolásnál némi félreértést, de maga a számla végösszege rendben volt. A paleo csokis sütit nem ajánlom. Keserű, és körtefagylalt helyett borhabot adnak hozzá.
Barta Dávid - 2024. március 14., csütörtök 08:42

"perfekt"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Hibátlan szép,kellemes hely,kitünő ételekkel.Mind a három fogás hibátlan volt,a felszolgáló nagyon segítőkész volt,csak gratulálni tudok. Biztosan megyek még!
Forró Gábor - 2024. március 13., szerda 09:57

"Kellemes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jó hangulatú hely, figyelmes kiszolgálással, finom ételekkel, szép környezetben.
Drienyovszky Ferenc - 2024. március 10., vasárnap 23:23

"Kinga"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias kiszolgálás, finom ételek, elégedettek voltunk mindennel
Veres-Nagy Kinga - 2024. március 10., vasárnap 19:34

"Étteremhét 2023 ősz"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az étterem egy szálloda aljában található, az autóval érkezők számára a parkolás kihívást jelenthet. A helyen "látvány-konyha" üzemel így látni ahogy frissen készülnek az ételek. Ez és a Budapestről készült retró képek a falon különleges atmoszférát teremt. A felszolgálók az elején (amíg kevesen voltak az étteremben) nagyon gyakran jöttek, kérdezgettek ami már tolakodónak hatott, a fogásokat túl gyorsan hozták ellenben a terítékeket csak késve vitték el. Például az amouse-bouche (házi vaj baguettel) terítékét csak a főétel terítékével együtt vitték el, de az előételt már az előtt kihozták mielőtt az amouse-bouche-al végeztünk volna. Az előételeknél a Caesar salátában a szardella csak az étlapon volt felfedezhető (a felszolgáló elmondása alapján "az öntetben volt, de abban is kevés az intenzív íze miatt"), én egyáltalán nem éreztem. A fetás tabbouleh saláta viszont nagyon ízletes és friss volt. Mindkét általunk válaszott főétel (fish&chips és quesadilla) finom volt és jól készültek. A fűszerezés és az adagok mérete jól el volt találva. A desszertek nagyon finomak voltak, a sült csokoládétorta kicsit nehéz volt, amit egy kicsit több körte fagylalt jól ellensúlyozott volna. Összességében a hely hangulatos, a személyzet figyelmes de néha túlbuzgó. Mindent egybevetve "nagynak akarok látszani, de még nem nőttem fel hozzá" érzésünk volt a hellyel kapcsolatban.
J Viktor - 2023. október 29., vasárnap 10:56

"Hotelben vacsora"

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kicsit elkéstünk de nagyon kedvesek és udvariasak voltak ezért nem volt kellemetlenség belőle. Egy hotel éttermi részében volt a vacsora, ami nagyon hangulatos volt. A gulyásleves basic volt és egy nagyon kicsi csészében kaptuk. Viszont hoztak hozzá finom házikenyeret és vajat. Az italokat amiket rendeltünk készséggel kicserélték mert nekem túl gyümölcsös volt a feleségemnek meg túl jeges. Én hamburgert ettem sült krumlival, nagyon gusztán tálalták. Feleségem quesadillát evett volna de elcseréltük mert iszonyatosan olajos volt és volt rajta valami nagyon fura fűszer ami nem ízlett neki. Desszertet én nem ettem mert nem volt fogamra való, ellenben a feleségem megette az én desszertemet is. Azt mondta nagyon ízlett neki és igazán különleges kulináris élmény volt.
Kóbor Gergely - 2023. október 19., csütörtök 18:15

"5*"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos étterem, figyelmes kedves személyzet. az ételek is finomak voltak, bőséges adag.
Tóth Gergő - 2023. október 16., hétfő 20:30

"Szuper "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias kiszolgálás, nagyon finom és kiadós ételek. Legközelebb is szívesen jövünk.
Timári Márta - 2023. október 13., péntek 19:12

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon figyelmes és kedves kiszolgálás, finom ételek, jó ajánlások!
Lorincz Sara - 2023. október 12., csütörtök 07:28

"Oleo Pazzo"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni finom volt minden, a kiszolgálás pazar . Köszönjük szépen
Mihály Laura - 2023. október 09., hétfő 15:48

"Hangulatos étterem"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, figyelmes kiszolgálás. Nagyon szép, hangulatos étterem. Az ételek jó ízüek, szépen tálaltak.
Földvári Éva - 2023. október 07., szombat 09:51

"Szuper kiszolgálás"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kedves a személyzet, mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat. Az ételek finomak voltak, igazi bisztro kínálattal. Az étterem hangulatos, de hozzáteszem, hogy egy szállodában van. Pici negatívum, hogy ha nem tudja az ember, hogy hol van az étterem, az utcáról szinte lehetetlen megtalálni nyomozgatás nélkül. De a hely értékéből ez nem von le.
Kalocsai Tamás - 2023. október 07., szombat 06:17

"Nagyszerű"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az este tökéletes volt. Az itthoni, általánosságban ismert étterem/vendéglő fogadtatást, kiszolgálást mindenben felülmúlták, köszönhetően Zsuzsanna felszolgáló munkájának. Ruhatár, ahol a személyzet gondoskodik a tárolásról, széleskörű ismeret és ajánlás italok, borok, ételek esetén is, magasfokú udvariasság, érdeklődés az este teljes időtartalma alatt, tényleg egy átlagon felüli környezetre kell készülni. Amig készültek az ételek, gondoskodtak harapnivalóról, egyszerűen szuper!
Nagy Gábor - 2022. április 10., vasárnap 20:07

"Dining City"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt, elegáns, kellemes hangulatú hely.
B Zsuzsi - 2022. március 28., hétfő 09:44

"Violetta "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az élőétel és a főétel is nagyon finom volt, a desszert pedig egyenesen isteni.
Orbán Violetta - 2022. március 27., vasárnap 13:53

""

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ételek nagyon ízletesek, a mennyiség is megfelelő. Nagyot csalódtam viszont a tálalásban. Egy ilyen étteremben várok valami pluszt, amitől érzem, hogy el akarnak kápráztatni az étellel, amivel előszőr a vizuális élményt éli át az ember. Itt semmi extra ötlet nem volt, pont olyan volt a tányér mint ahogy én találok otthon.
Ildikó - 2022. március 26., szombat 20:20

"Átlagos hely, kedves kiszolgálás"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A kiszolgálás nagyon kedves, gyors és figyelmes volt. Az ételek hagytak kívánni valót maguk után. Az ízük nem volt különleges, a főételhez a bagel pedig olyan keményre pirult, hogy alig lehetett elvágni és megenni. A desszert volt egyedül amivel meg voltam elégedve. Az almás pite nagyon kellemesen omlós volt, a vanília sodó pedig jól illett hozzá.
Rita - 2022. március 24., csütörtök 13:53

"Kedves kiszolgálás, átlagos ételek"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A kiszolgálás kedves és gyors volt, maga a hely elegáns és szép modern a berendezés. Az ételek finomak voltak, de mind látványra, mind ízre kicsit többet vártunk egy prémium kategóriás étteremtől. A saláta inkább semmilyen volt, a karfiolleves ízei viszont rendben voltak. Az adagok nagyok voltak, jóllaktunk, de ha kicsit csökkentettek volna rajtuk, de cserébe az ízek kiemelkedőbbek lettek volna, jobb élménnyel távoztunk volna.
vkk - 2022. március 22., kedd 18:31

"Erzsébet Jászberény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép környezetben, kellemes hagulatban, figyelmes kiszolgálásban volt részünk. A vacsora szépen volt tálalva, de a lényeg, hogy nagyon finom volt.
Kun Erzsébet - 2022. március 22., kedd 12:22

"Születésnapi meglepetés vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Első látogatásunk volt az étteremben a párommal, akinek a születésnapját ünnepeltük, mindennel meg voltunk elégedve! A kiszolgálás kedves, rugalmas és barátságos volt, az ételek finomak voltak.
Évi - 2022. március 22., kedd 10:10

"Új hely"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Étteremhét keretében próbáltuk ki a helyet. Kissé esetlen, de nagyon kedves és gyors kiszolgálás (Zsolt). Meglepően nagy adagok. Nem fine-dinning, semmi extra, de jóízű, jól tálalt ételek. A főételek voltak a legjobbak. Egyszerű borlap, nem elszállt, bár szállodai árakkal. Szép környezet, tisztaság, odafigyelés. Sokkal több nem is kell egy jó társaságban elfogyasztott vacsorához. Láthatólag nem csak az étteremhetes, hanem a szállóvendégek is jól érezték magukat.
Krisztina - 2022. március 22., kedd 07:51

"Minden rendben volt"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek kitűnőek voltak. A kiszolgálás figyelmes-
Borbás Katalin - 2022. március 22., kedd 06:42

"Nem rossz"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A kiszolgálás nagyon jó volt. A hely átlagos. Az ételek átlagosan voltak, hozzám már hidegen érkeztek. Az italok helyenként túlárazottak.
Netti - 2022. március 20., vasárnap 20:06

"Fantasztikus helyszín, csodálatos ízek "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper hajtókar, nagyon finom ízek
Amtmann Zénó - 2022. március 19., szombat 08:34

"Very good dinnet"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The service was eccellent
David Brisker - 2022. március 19., szombat 06:27

"Finom ételek "

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az ételek nagyon finomak voltak. Amit nem értettem :: üres volt sz étterem egy asztalnál ültek szintén étteremhét alkalmából, erre közvetlen melléjük ültettek le, zavaró volt. A hangulat nem valami nagyszám, a nyitott konyha nagyon állat, viszont szinte mindenki háttal van neki, sokkal hangulatosabb lenne ha rá lehetne látni. A 3 pincérből a vacsora végén már úgy kellett elkapnom egyet hogy fizetnénk. A marha pofa nagyon finom volt
Tóth Zoltán - 2022. március 18., péntek 06:10

"Valentin-nap"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Valentin-napi menüt ettünk, előétel (libamáj) és főétel (bélszín érme) zseniális volt, desszert nem volt annyira finom, de összeségében nagyon ajánljuk!
K R - 2022. február 15., kedd 07:48

"Kellemes szombati ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A pincérek nagyon kedvesek. Az ételek nagyon finomak voltak, kiemelném az előételként kapott lazacot, ami szétolvadt a számban, nagyon különlegesen volt elkészítve. A steak omlós volt és nagyon finoman volt fűszerezve. Figyelembe tudták venni a gluténérzékenységemet, ami nagyon fontos. Összességében klassz élmény volt.
Radván Leonóra - 2022. február 14., hétfő 19:05

"Kiváló"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ízletes, elegáns, finom ételek, remek, udvarias kiszolgálás
Nagy Viktória - 2022. február 14., hétfő 09:08

"Valentine nap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ételek, jó hangulat, pazar kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!
Urbán Gábor - 2022. február 14., hétfő 07:21

"Fantasztikus"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Barátságos hely. A kiszolgálás tökéletes. Az ételek fantasztikusan finomak voltak! A borválogatás hozzá tökeletes! Gratulálok a séfnek és a csapatnak!
Hamvas Zsuzsanna - 2022. február 14., hétfő 05:54

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ételek és borok, ízek és látvány harmóniája és a chef baráti közvetlensége.
Máthé Hajnalka - 2022. február 13., vasárnap 17:04

"Valentin nap"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden igényt kielégítő profi csapatmunka.
Szarka Zsolt - 2022. február 13., vasárnap 07:25

"Valentin napi menü"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remekül éreztük magunkat. Udvarias, profi személyzet, hangulatos, tágas hely, és nagyon finom ételek. Nem voltak ugyan nagyok az adagok, de jóllaktunk, és az külön kiemelendő, hogy csak a legminőségibb alapanyagokból állította össze a menüt az étterem. A lazac, a libamáj és a bélszín is olyasmi, ami ritkán érhető el - főleg így együtt - egy ilyen kedvező ajánlatban. Máskor is jövünk.
Góth Csaba - 2022. február 13., vasárnap 06:04