Meat Again glutén- és laktózmentes grill étterem - Budapest

Meat Again glutén- és laktózmentes grill étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Meat Again glutén- és laktózmentes grill étterem

1114 Budapest, Vásárhelyi Pál utca 2.

Meat Again glutén- és laktózmentes grill étterem
Vásárhelyi Pál utca 2. , 1114 Budapest

Buda szívében, a Móricz Zsigmond körtértől pár lépésre 2017-ben megnyitottuk a Miapia Bistro-t, ami rövid idő alatt Buda egyik legkedveltebb találkozási pontja, igazi közösségi hely lett. Az évek alatt éttermünk profil váltáson, újításokon esett át, ezért 2022-ben új név alatt működünk tovább.
A Meat Again Grill&Wine faszénparázson sült húsokkal, 100%-ban glutén-, és laktózmentes konyhával, kiváló borokkal, széles ital kínálattal várja Vendégeit.
Csapatunk misszióként tekint arra, hogy megmutassuk mindenkinek, hogy glutén-, és laktózmentesen is épp olyan finom tud lenni egy fogás, hacsak nem jobb!
Éttermünk befogadó képessége 100-120 fő eseménytől függően, így nagyobb asztaltársaságokat is kényelmesen le tudunk ültetni, de rendezvény helyszínnek is tökéletes, legyen szó akár családi eseményről, üzleti találkozóról, baráti összejövetelről, osztály találkozókról.
Kérjük vegyék figyelembe foglalási szándékuknál az alábbi információkat:
- Tortát, vagy bármilyen más jellegű élelmiszert a hely jellege miatt (glutén- és laktózmentes) csak kollégáinkkal való előzetes egyeztetést követően lehet éttermünkbe behozni.
- Éttermünkben 10 éves kor alatti gyermekkel érkezőket 19 óráig tudunk fogadni.
Megértésüket köszönjük!

Találkozzunk a Meat Again-ben!

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Meat Again glutén- és laktózmentes grill étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(175 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Csalódás"

3,3
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Születésnapi meglepetéspartit tartott számomra a családom. Ilyenkor az ember nem kritizálja az ajándék meglepetéspartit, de nem tudom utólag magamban tartani a véleményemet. 1. Az étlapon szerepel a csapolt sör, ami a valóságban NINCS. 2. Gluténmentes üveges/dobozos sört sem tudtak adni. 3. A bárány rendelésemet legszívesebben visszaküldtem volna, valami beazonosíthatatlan húsból készült fasírtot szolgáltak fel, horror áron. 4. A férfi mosdó elviselhetetlenül húgyszagú, szellőzetlen. 5. A környezet hangulatos, dekoratív, de az árak aránytalanul magasak. Ez nem vendéglátás, hanem lehúzás! Sajnálom.
Körtvély Csaba - 2024. március 01., péntek 20:52

"Rejtőzködő étterem, de érdemes megtalálni "

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nem egyszerű megtalálni, még cégtábla sem jelzi, milyen kitűnő étterem található itt. Egyszerűen el lehet felejteni, hogy a gluténmentes az csak pót ételeket jelenthet az igazi gasztronómiához képest. Rendkívül elegáns és figyelmes kiszolgálást kaptunk. Meg is dícsértem a pincért: „mintha a Gundelben tanult volna”(de ez sajnos nem igaz, mert a Gundelben meg sem közelítették ezt a színvonalat). Amit ettünk: Előételek Nyúlhúsleves házi tésztával és Házi kacsamáj pástétom gránátalma lekvárral, házi brióssal; -Főételek: BBQ oldalas, rozmaringos sült burgonya, coleslaw saláta és Bárány kofta sült paprika mártással, édesburgonyával és tahinivel; Desszertek: Vegán csokoládé mousse torta és Sós-karamellás sajttorta
B L - 2023. június 04., vasárnap 19:52

"Fantasztikus hely!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem ízléses kialakítású, fantasztikus konyhával rendelkezik (jómagam nem vagyok ételérzékeny), de mindenek előtt a kedves és szakértő Kollégákkal találkoztunk (jobb szót nem találok, mert sokkal több, mint felszolgálók)!!!
László - 2023. május 13., szombat 12:22

"Nagyon kellemes hangulatú hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A pincér hölgy rendkívül udvarias és kedves volt, az ételek fantasztikusan finomak, a hely nagyon kellemes hangulatú, minden szempontból megérte elmennünk ide. Köszönjük!
h eszter - 2023. április 22., szombat 15:01

"Hangulatos hely, tökéletes kiszolgálással"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kedves felszolgalo nagyon precíz volt és odafigyelt ránk. Az ételek nagyon finomak voltak!
Krisztina Kriszti - 2023. április 21., péntek 12:17

"Fantasztikus hely, ahova érdemes visszatérni"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek isteniek voltak, a hozzájuk ajánlott borokkal együtt. A kiszolgálás kifogástalan volt, a felszolgáló hölgy egy tündér volt. A hely hangulata megkapó, berendezése modern, ahova szívesen visszatér az ember. Már csak azért is, hogy végig kóstolja az étlapon szereplő többi fogást is.
S. Andrea - 2023. április 17., hétfő 15:54