Értékelések és vélemények


4,8

(34 Recensies)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.9

"Hangulatos este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mi nagyon szeretjük a Balatont ősszel és télen is, így szívesen mentünk le Balatonalmádiba egy vacsorára. Az étteremben most jártunk először, de biztos nem utoljára! Az ételek nagyon finomak és ízlésesek voltak. Öten öt félét ettünk, de mindegyik fogás kifogástalan volt. A hely megkoronázása az a kávé kultusz, amit megteremtettek, még a kávé szemeket is maguk pörkölik a helyszínen. Tudom ajánlani mindenkinek!
Hegedüs Orsolya - 2022. október 19., szerda 07:41

"Minden szuper volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, az előétel lehetett volna nagyobb adag, de a három fogással teljesen jóllaktunk. A kiszolgálás első osztályú.
Körtvélyes Zsolt - 2022. október 18., kedd 12:00

"Kimagasló minőség"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szuper dizájn, érdekes menü-sor, a halfilé kissé kevés volt, de ízében tökéletes csak úgy mint az összes többi fogás. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet.
N K - 2022. október 17., hétfő 20:41

"Étterem hét Fűszerkert"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Pontos és kedves kiszolgálás, közvetlen, de nem tolakodó fogadtatás. Jó ütemben érkeztek az ételek, figyelmes és kedves csapat vett körül minket és a többi vendéget is.
Móni - 2022. október 17., hétfő 17:20

"Etterem Het"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, profi kiszolgalas, finom etelek. Az adagok megfelelo mennyiseguek voltak es a talalas is esztetikus volt. Barmikor visszajonnenk teljes aron is.
Kilián Bernadett - 2022. október 16., vasárnap 18:29

"Diningcity"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, figyelmes kiszolgálás, szuper borválaszték, ízletes ételek és az adagok is nagyon rendben voltak. Köszönjük!
Németh Csaba - 2022. október 16., vasárnap 08:50

"Fűszerkert"

2,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
A kiszolgálás lassú és pontatlan volt. Az egyik előételt elfelejtették megrendelni így mi 10 percet ültünk a saját tányérunk felett mire észrevették hogy valami nem stimmel. A főétel szerintem borzasztóan kevés volt, ahhoz képest, hogy itt plusz 2000 fttal többet kell fizetni. Az biztos, hogy a következő étteremhéten ide biztos nem jövünk.
Villand Vivien - 2022. október 16., vasárnap 06:20

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás nagyon kedves volt, a felszolgálás szép, igényes. Ketten előbb értünk a foglalásunkra, a másik pár sokat késett, az étterem pedig megkínált minket kávéval, annak ellenére, hogy nem az ő hibájukból várakoztunk.
Marx Mátyas - 2022. október 16., vasárnap 06:08

"Fenséges"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden szinten tökéletes volt, amit kaptunk! Ma is megyek!
P Emese - 2022. október 15., szombat 07:00

"Szív és finom ételek "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ételek nagyon finomak voltak. Odafigyeltek a vendégre (pl. közel voltunk a hangfalhoz, ezért megkérdezték, hogy lejjebb halkítsák e) Családias a hangulat. Bátran ajánlom!
Gábor - 2022. október 15., szombat 05:13

"kellemes vacsora Balatonalmádiban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem héthez kötődően egy kellemes estét töltöttünk az étteremben. Kiváló konyha, finom borok, udvarias, figyelmes kiszolgálás. Csak ajánlani tudom. Örülök, hogy helyben ilyen gasztro-élményhez juthatunk!
V. Ferenc - 2022. október 14., péntek 08:08

"Hétköznapi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Balatonalmádiban, kellemes környezetben különlegesen finom és harmonikus ízvilágú, évszakhoz kötődő vacsorát fogyaszthattunk el, igényes itallapról választhattunk hozzá. Sajnos, mivel már este volt, a kiváló, saját pörkölésű, speciális kávét most kihagytuk! Mindenkinek ajánlom.
T. Katalin - 2022. október 14., péntek 08:02

"Értékelés"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Ár/érték arányban sajnos nem azt kaptuk, amire számítottunk. A facebookos képek az ételekről "nem tükrözték" a valóságot...
Székedli Bertold - 2022. október 13., csütörtök 05:35

"Romantikus vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Párommal töltöttük itt az esténk egy részét. A DiningHét alkalmából látogattunk el ebbe a csodálatos hangulatú étterembe. Még oda sem értünk, de az első pozitív élmények már itthon értek bennünket, amikor is telefonhívást kaptunk az étteremtől az előre jelzett allergiánkkal kapcsolatban. Nagyon segítőkészen érdeklődtek az allergia súllyosságáról, hogy el tudják kerülni a próblémát. Odaérve mosollyal várt minket az étterem személyzete. Belépve az étterem részre egy világos növényekkel teli hangulatos terembe értünk. Helyet foglaltunk, egyből felvették a rendelésünket és szinte azonnal előttünk is volt a meseszép étel. Hála a lágy hangulatú zenének egy kellemes és romantikus vacsorát tudtunk együtt eltölteni. Az ételek nemcsak szépek, de finomak is voltak. A tálalás is kreatív volt. Az ízek harmóniában voltak, jól kiegészítették egymást. Ilyen volt például a kacsamáj bonbon és a narancslikőrös tökleves. Nagy adagokat kaptunk, ki is fogott rajtunk a főétel. Mindkettőnk számára a desszert volt a kedvenc, a fehércsoki mousse. Amiből haza is hoztunk még egy kis repetát, amiért külön köszönet, hogy megoldották a poharas desszert elhozatalát. A felszolgálók kedvesek, segítőkészek és közvetlenek voltak. Összességében nagyon élveztük az itt eltöltött időt. Még az sem kizárt, hogy a héten újra látogatjuk őket. Köszönjük!
Sípos Veronika - 2022. október 12., szerda 21:37

"Harmónia Találkozó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az első lépés után, rögtön az étterem hangulatos kávézó helysége köszönt bennünket, szemünket azonnal rabulejti a desszertes pult (mely vegán finomságok változatos kínálatát rejti) , illetve a kávézó saját pörkölő gépe, amelyet szívesen mutat be a tulaj az érdeklődőknek, s vezet be bennünket a kávé pörkölés rejtelmeibe. Tovább haladva megpillanthatjuk az étterem részét, ahol családias hangulatú kisteremben fogyaszthatjuk el remek ízvilagú vacsoránkat. Az ételek tálalása önmagában szemet gyönyörködtető, ám az enteriőrt a csodálatos növények teszik teljessé, amelyek téli kert hangulatát keltik az emberben. Az ételek kiváló minősége, a személyzet és tulajdonosok kedvessége koronázta meg tökéletes harmóniában az itt tartózkodásunkat. Ha valaki erre jár, már a kávézó egyedisége miatt érdemes ide betérni, de semmiképp nem hagynám ki az ételeket sem. :) Amennyiben erre járunk, mindenképp visszatérünk a Dining keretein kívül is. Köszönünk mindent :)
Buza Hédy - 2022. október 12., szerda 17:48

"Eldugott ékszerdoboz "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük a szíves vendéglátást - a kiszolgálás, az ételek és az étterem hangulata is kiválóra vizsgázott nálunk! ? Külön kiemelném a különleges kávé-élményt!?
Szalai Zsolt - 2022. október 12., szerda 15:26

"Gasztrokert-egy álom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mesés környezet, mennyei ízek, barátságos személyzet, egyszerűen tökéletes!!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Biztosan visszatérünk még.?
Virág Erika - 2022. október 12., szerda 08:31

"Születésnapi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Bakancslistás volt az Étterem, ezért is örültem a lehetőségnek! Nem csalódtam!!! Köszönöm a különleges gasztro élményt,a kifogástalan és kedves törődést! Sok sikert, kitartást a jövőre nézve!
Sztrikné Varga Mónika - 2022. október 11., kedd 05:54

""

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az előételben és a főételben teljességgel visszacsengtek az ajánlat alapanyagai. Finomak, ízletesek voltak. A desszeretek mindegyike kicsit csalódás volt, a fehércsoki mousse-ban igazán a tejszínt éreztem ami (de csak véleményem szerint) növényi tejszín volt és ennek ízét gondoltam érezni, a Bab kávés pite, száraz és kemény volt mindkettőnk véleménye szerint. A kiszolgálás, a figyelmesség maximális volt. Köszönjük
Csanádiné Császár Zita - 2022. október 10., hétfő 07:55

"Értékelés - Fűszer Gasztrokert (Balatonalmádi)"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az étterem hangulata remek, erre a hétre a menüválaszték jól ki lett találva illetve az itallapról sztem könnyű az ételekhez italokat választani. A feláras steak-et ár-érték arány miatt egyáltalán nem javaslom, a kiszolgálás kicsit akadozó és nem mindig figyelnek rá, hogy megfelelő evőeszközei legyenek a vendégeknek.
Pomázi Ákos - 2022. október 10., hétfő 07:17

"Gratula"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden *5-ös csak ajánlani tudom Mindenkinek.
D Gábor - 2022. október 09., vasárnap 15:25

"Gyere gyakran ide"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, előzékeny kiszolgálás, jó minőség, a berendezés nem hivalkodó, de ízléses. Rajtunk, idősödő vendéglő járókon kívül csupa fiatal, jókedvű társaság volt az asztalszomszédunk.
Bengyel György - 2022. október 09., vasárnap 07:18

"Dinner5"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nemcsak szépek, hanem nagyon ízletesek, a hely rendkívül hangulatos és a kiszolgálás is remek volt. Maximálisan ajánlom mindenkinek!
Kis Tímea - 2022. október 09., vasárnap 06:48

"Meglepetés ?"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egész nyáron szemeztünk az étteremmel, de nem próbáltuk ki. Most alkalom volt rá, meglepetés volt a páromnak. Nem bántuk meg! Ajánlom azoknak akik kellemes helyen szeretnének elfogyasztani egy finom ebédet/vacsorát. A kiszolgálást is meg kell dicsérni.
Szuchy Beatrix - 2022. október 08., szombat 06:22

"Az utóbbi két év legjobb kulináris élménye"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazi gourmet konyha! Barátságos étterem, kedves pincérek és fantasztikus séf! Ezúton is gratulálok a séfnek!
Csaba - 2022. március 28., hétfő 12:24

"Balatonalamdi"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
ok
Török Márton - 2022. március 28., hétfő 05:51

"03.26"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper hely, a teraszon kaptunk asztalt, ami az étterem ötlete volt illetve Miklósé. Nagyon szupernek bizonyult, mert jó idő volt és a gyerekek is szabadabban tudtak mozogni. A kiszolgálás hibátlan, az ételek minősége kifogástalan volt. Ha arra járunk, legközelebb is bemegyünk. Köszönet mindenért Miklósnak és a Gasztrokert csapatának.
Andor - 2022. március 27., vasárnap 15:20

"Csillagos 5!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tekintetben TOP kategória, biztos hogy jövünk még!
Pfitzner Balázs - 2022. március 27., vasárnap 12:49

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő!
Szigeti József - 2022. március 27., vasárnap 07:14

"Szuper hely, remek ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép környezet, nagyon kedves és profi személyzet, extra finom ételek, mindenképpen ajánlott.
Szigeti István - 2022. március 25., péntek 06:29

"Különleges, kiváló ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
10/10
Gyula Vági - 2022. március 24., csütörtök 15:20

"Egy új étterem Almádiban"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon készséges kiszolgálás, finom ételek, gusztusosan tálalt fogások.
Molnár Márta - 2022. március 23., szerda 15:10

"Értékelés "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper kiszolgálás, finom ételek.
Svigruha Réka - 2022. március 20., vasárnap 08:02

"GasztroFűszerkert Balatonalmádi"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Többet vártunk az étteremtől. Az étel finom volt. Az asztalunk a borhűtő és a pénztárgép előtt volt. Útban voltunk, a hideg jött ránk.
Jenő Tóth - 2022. március 20., vasárnap 07:44