Értékelések és vélemények


4,9

(48 Recensies)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Szolnoki Kincs"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem nagyon szép, hangulatos, gyönyörű kilátással, elképesztően tiszta, modern, világos, rendezvények lebonyolítására is kiváló. A felszolgáló hölgyek kedvesek, precízen végzik a munkájukat. Az ételekre nem kellett sokat várni, finomak voltak, esztétikus a tálalás. Az egyetlen negatívum az az volt, hogy a foglalásunk időpontjában sajnos a szolnoki aranygömb desszertet nem lehetett kérni valamilyen okból, azt nagyon sajnáltuk :( de összességében fantasztikus hely, mennyei ételekkel és italokkal, köszönjük!
Illés-Visnyei Kitti - 2024. március 20., szerda 21:14

"aranxlakat"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kifogástalan volt minden. Remekül éreztük magunkat
Sándor Szilvia - 2024. március 17., vasárnap 13:25

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon ízlett mindannyiunknak a kiválasztott menüsór ,minden hibátlan volt, isteni ízek.
Őze Éva - 2024. március 16., szombat 06:53

"Ünnepi ebéd "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem gondoltam volna ,hogy a tavalyi extra teljesítmény még fokozható lesz . Egyszerűen : zseniális,kifogástalan,soha nem tapasztalt világszínvonal ! Gratulálok !
Ünnepi Ebéd - 2024. március 16., szombat 06:22

"Szolnok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper hely, hangulatos étterem, kiváló ízek.
Mézes Marianna - 2024. március 11., hétfő 18:50

"Aranylakat Szolnok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igényes, gyönyörű helyszín, finom ételek, kedves kiszolgálás.
Gál Albert - 2024. március 11., hétfő 14:14

"---"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon finom, minőségi ételeket kóstolhattunk.A fokhagymás sült számomra egy kicsit zsíros volt.Ezért volt a fél csillag levonás.Plusz megrendelés után szerettük volna az egyik főtételt módosítani de sajnos már nem tudtuk.Ezeket a pici apróságoktól eltekintve tökéletes estét töltöttünk a családdal.
Koczka Katalin - 2024. március 11., hétfő 11:00

"Remek hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezet, barátságos, udvarias kiszolgálás, különleges ízek, csodás tálalás.
Eszes Kriszti - 2024. március 11., hétfő 08:03

"Mindig tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már nem elsőre látogatjuk meg az éttermet a feleségemmel és mindig mosollyal az arcunkon távozunk. Szerintem az egész városban itt a legprofibb és a legszínvonalasabb a kiszolgálás. Az ételek ismét kápráztatóan finomak voltak. Szeretettel ajánlom a cocktail kínálat kipróbálását is minden kedves ide látogatónak. Összességében most is, mint minden eddigi idelátogatásunk során maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Hálás köszönet.
Pogány Benedek - 2024. március 11., hétfő 06:39

"Álomfinom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely káprázatos a menü valami csodálatosan finom és szép volt. Sokadjára tapasztaltuk meg ezt a kimagasló színvonalat!! 10/10
Székely Károly - 2024. március 11., hétfő 05:59

"Kiváló! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Születésnapot jöttünk ide ünnepelni. Nem csalódtunk! Nagyon elegáns, nagyon minőségi ételek. Azok az ízek. Te jó ég! Elképesztő volt minden. Csak ajánlom bárkinek! Első alakommal voltunk itt szolnoki lakosként de biztos vissza jövünk! 10/10 mindenre! Gratulálok az étteremnek!
Papp Zoltán - 2024. március 10., vasárnap 09:43

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ízek és tálalás, minőségi, tiszta környezet, gyors kiszolgálás.
Krisztina Szabó - 2024. március 10., vasárnap 09:03

"Aranylakat"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép design, finom ételek, italok, udvarias kedves kiszolgálás! Visszatèrünk! :)
Lőrincz Attila - 2024. március 09., szombat 12:04

"Aranylakat Szolnok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Aranylakatba nem először látogattunk el, a színvonalas kiszolgálás és finom ételek, italok most sem okoztak csalódást, baráti társasággal pedig még jobban telt az este.
Dr Vecsey Napsugár - 2024. március 09., szombat 08:35

"Mi Nők"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedvesség, profizmus, elegancia.
Kovácsné Marcsi - 2024. március 09., szombat 06:34

"Vasárnapi ebéd az Aranylakatban"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Különleges ételek, figyelmes kiszolgálás, mindez kellemes környezetben. Reméljük, hamarosan lesz alkalmunk részt enni a következő Éttermi Héten!
Vajó János - 2023. október 17., kedd 18:01

"Gyöngyszem Szolnokon"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagy örömünkre szolgált, hogy végre Szolnokon is van "DiningCity"-s étterem. Kíváncsisággal tértünk be egy vasárnapi ebédre. Kellemes, nyugodt hely, fiatal személyzettel. Nem túl fűszeresek az ételek, ami számomra előny, így érezhető az ízharmónia. A marhahúsleves különleges volt, mind ízben, mind színben. A gulyásleves a párom szerint kissé sűrű, már szinte nem is leves, de finom volt. A steak szendviccsel kissé mellényúltam a főfogásnál. Ugyanis a bagett annyira rágós, szikkadt, gúzsos volt, hogy a kés nem vitte, harapni sem lehetett rendesen, ami társaságban, étteremben kissé kellemetlen. Kár volt érte, mert ilyen helyen mégis mást vár az ember. A mangalicatarja rendben volt, nagy adag hús, talán a hozzátálalt burgonyakarikából lehetett volna több, borsó ízletes. A csokoládédesszert remek volt, a sárgabarack-homoktövis variációnál a homoktövis ízének jobban kellett volna érvényesülnie, mert így nagyon édes volt. A tálalásnál nagyon tetszett, hogy a tányérok előmelegítve, vagy hűtve voltak, fogásnak megfelelően. Amit hiányoltam, hogy a felszolgáló hölgy nem érdeklődött, hogy ízlettek-e a fogások, vagy tálalásnál az ételről egy rövid ismertető. De igazán ez nem kritika, inkább tanács más étteremmel összehasonlítva. Összességében gratulálok, hogy ezt Szolnokon megvalósították, biztosan visszatérünk még:).
Szabóné Oláh Éva - 2023. október 16., hétfő 19:35

"Kellemes este, finom ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, szép kilátás a városra a teraszról. A kiszolgálás tökéletes volt. Több étteremben rájtunk már, de ilyen kedves hölgyekkel még nem találkoztunk. Az ételek finomak voltak, megfelelő adaggal. Az ízek harmoniában álltak, a tálalás ízléses. Nem kellett sokat várni a fogások között. Köszönet a dolgozóknak, további munkájukhoz kitartást és nagyon sok vendéget kívánunk. Mi biztosan fogunk térni. Mindenkinek ajánlani tudom.
Laczi Imréné - 2023. október 16., hétfő 11:42

"Étteremheti ajánlat az Aranylakat Bisztróban."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A szolnoki Aranylakat Bisztróban foglaltunk asztalt az étteremhét alkalmából. A menü változatos, újszerű, fantázia-dús volt. A kitálalt ételek látványra és ízre is kitűnőek voltak. Elégedetten távoztunk. A kiszolgálás, a milliő első osztályú, csak ajánlani tudom.
B. Mónika - 2023. október 16., hétfő 11:30

"Kellemes élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem először voltunk már, de nem is utoljára. Az étel remek volt a kiszolgálás kedves, nem tolakodó. Összességében mindennel elégedettek voltunk, biztosan visszatérünk még.
Juhász-Tóth Gábor - 2023. október 16., hétfő 08:04

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az egyik legjobb hely, amit az étteremhét alatt kipróbáltunk, pedig voltunk már pár helyen. Az bisztró csodaszép, a kiszolgálás tökéletes, az ételek pedig fantasztikusak voltak egytől egyig! Biztosan visszatérő vendégek leszünk! :)
Kaldenecker-Tarr Tamara - 2023. október 16., hétfő 05:24

"Szolnoki gyöngyszem"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A vendéglő, a kiszolgálás, az ételek nagyszerűek voltak. Igazi fine dining Szolnokon. Ajánlani tudom.
Bíró Réka - 2023. október 15., vasárnap 18:33

"Aranylakat, Szolnok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem először jártunk itt és most sem csalódtunk! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Jó fekvés, szép, igényes design, jó kiszolgálás és ami a lefontosabb, kívánatos és istenien finom ételek! Legközelebb sem hagyom ki ezt a Dining City alkalmat!
Lőrincz Attila - 2023. október 14., szombat 08:19

"szép környezet"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
finom ételek,
Molnár Ildikó - 2023. október 13., péntek 07:10

"Remek vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom és laktató ételek, hangulatos enteriőr.
Fülöp Viktor - 2023. október 13., péntek 06:17

"Dining City Étterem hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szolnokon Aranylakat Bisztró. Nagyon kellemes étterem, nem zsúfolt. Nagy ablak felületeknek köszönhetően világos és jó kilátás a Tiszára. A felszolgálás remek, az ételek különlegesek, finomak voltak. Köszönet a személyzetnek!
Timár Szilárd - 2023. október 09., hétfő 10:18

"-"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálásban nem volt semmi probléma, nagyon kedvesek, illedelmesek és segítőkészek voltak. Bármi kérdésünk volt teljes szaktudással és kedvességgel válaszoltak. Az étel amit fogyasztottunk az ottlétünk alatt tökéletes volt, mind tálalásra, mind ízre. Az ízek fenomenálisak voltak, nem hétköznapiak. Nem volt el sózva de nem is volt túl fűszeres. Az ízek és a színek egy összhangban voltak, minden elemet külön-külön meg kóstoltam de így is nagyon finom volt. A leves amit először fogyasztottunk a mangó krémleves nem hétköznapi ízvilággal volt összeállítva, hűtött állapota révén a levessel együtt lehetett kanalazni a fagylaltot is. Az főétel szintén nagyszerű ízvilággal rendelkezett. Érződött, hogy minden friss, akkor készült el. Az ehető virágok pedig még izgalmasabbá tették az ételt. A desszert pedig igazi műalkotás hiszen a sok ehető virággal, a roppanós és savanykás elemekkel tálalt desszert ami édes ízű de így az egész mégis teljes összhangban volt. Teljes mértékben elégedett vagyok az ételekre amit fogyasztottunk mind kiszolgálásban. Az étterem nagyon szépen fel volt díszítve, tavasz és nyári hangulatot idézve, így az őszi napokon még kellemesebb volt az idő amit ott töltöttünk. Háttérben pedig egy nagyon kellemes zene szólt ami nem volt hangos de egy kellemes érzetet nyújtott. Mindenképpen fogom másnak is ajánlani az éttermet és én is vissza fogok térni akár egy ebédre vagy egy meghitt vacsorára.
Bózsó Katalin - 2023. október 08., vasárnap 12:59

"Elvarázsoltak bennünket."

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves fogadtatás, nagyon elit szervírozás, izgalmas kaják, csak jót tudok mondani, ajánlom.
Molnár Ferenc - 2023. október 08., vasárnap 04:38

"Pazar gasztro Kánaán "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismételten ebbe az étterembe kértünk foglalást, mert már első alkalommal is maximálisan elégedettek voltunk. Tudták űberelni. Mind a szervírozás, az alapanyagok minősége (helyi termelőkkel együttműködve), fantasztikus ízkombinációkkal tökéletes volt. Időben érkeztek az ételek, de míg várakoztunk is az étterem díszítése, hangulata, élőzenés előadása kellemes volt, elvarázsolt. Csak ajánlani tudom!
Molnár-Kun Lilla - 2023. október 07., szombat 06:46

"Ajánlott"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Bár nem ízlett mindenkinek minden, ami nem feltétlenül az étel hibája, mind a kiszolgálással, mind az ételekkel meg voltunk elégedve. Külön kiemelném, hogy a felszolgáló hölgy képben volt a fogáshoz illő bor kiválasztásával kapcsolatban.
G P - 2023. július 31., hétfő 07:24

"Remek ebéd "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló, kreatív alapanyagok. Zseniális, korszerű izvilág. Professzionális felszolgálás. Ez maradt meg bennem az ott elfogyasztott ebéd után...
Attila - 2023. július 24., hétfő 09:58

"Tökéletes "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
"Gyönyörű környezetben és egy igazán impozáns helyen,minden igényt kielégítő, a gasztrónomia határait kimaxolva,minden korosztálynak csak ajánlani tudom!! Kedves kiszolgálás,egy tökéletes helyen!!
Rimóczi Anita - 2023. július 23., vasárnap 10:29

"Kiváló vendéglátó"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
az ételek finomak voltak, a tálalás ízléses a kiszolgálás udvarias. Köszönöm szépen
Antal Julianna - 2023. július 21., péntek 05:30

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Figyelmes kiszolgálás, nagyon ízletes finom ételek, látványos kifinomult tálalás, remek hangulatos hely.
Denes Sandor - 2023. július 20., csütörtök 04:47

"Szolnok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt az étel, a mennyiség is pont megfelelő volt. Kedvesek voltak a kiszolgáló hölgyek. Nagyon nyugodt, csöndes volt vasárnap délután az ebéd. Bár ha többen lettek volna, lehet egy kis halk zene jól esett volna, hogy ne halljuk egymás beszélgetését.
Mag Lili - 2023. március 20., hétfő 11:06

"Gasztroélmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A személyzet roppant segítőkész és kedves volt. A foglalási időpont előtt érkeztünk, de egyből két alternatív helyet is felajánlottak a teraszon illetve a bár részen. Mi a terasz részt választottuk. Kedvesen megmutatták az étteremhét menüjét. Pozitívum, hogy nem külön menüt állítottak össze az étteremhétre hanem a bisztro étlapján megtalálható ételekből válogattak. Így az adagok is ugyanolyan méretűek voltak mintha a sima étlapról választottuk volna az ételeket. A marhahúsleves ízletes volt. Tetejét borsó hajtások díszítették. A vadraguleves erdei gombákkal kellemes ízélményt nyújtott. A szarvasgerinc tálalása valódi fine dining élményt nyújtott. Bár a díszítésben ismét visszaköszönt a borsó hajtás. Az adag sem spórolósra sikerült. A szarvas omlós és ízletes, a vadas kellemesen savanykás volt. A fogas tálalása már nem volt olyan nagy élmény viszont az íze már annál inkább. Nem volt túl fűszerezve, ami egy pozitívum, hiszen a fogas húsa így tud igazán érvényesülni. A zellervariációk közül a krémes állaggal nagyon jól harmonizált a fogas húsa, a ropogós rész pedig játékosságot adott. Desszertnek málnás-csokis tortácskát és Aranygömböt kértünk. A málnás-csokis tortácska nagyon tömény csokoládéélményt adott. De aki szereti a csokit annak ez a kánaán. Az Aranygömb mint kinézetre mint ízre maga volt a tökély. Külön érdekesség, hogy z Aranygömb a tavalyi Desszert túra az Alföld szívében programban debütált. Viszont akkor nem hallottam erről. Így nagy öröm volt számomra, hogy ilyen új információkkal gazdagodhattam. Baracklekvárhab, homoktövissel a közepén. Az egész gömb egy csokis kekszen állt, ropogós körítéssel. Szeretném a jövőben újra megkóstolni ezt a desszertet mert felejthetetlen élményt adott. A bisztróba is biztosan újra ellátogatunk mert nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgálás, a hangulat, a konyha mind öt csillag.
Magyar Nikoletta - 2023. március 19., vasárnap 20:57

"Finom ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Eszméletlenül finom volt az Étteremhetes menü.
Gergő - 2023. március 19., vasárnap 13:27

"Álomvilág"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étel és a felszolgálás kiváló volt, nagyon jól éreztük magunkat.
Nana Benjámin - 2023. március 19., vasárnap 06:22

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos vacsora volt, fantasztikus ètelekkel, és tökéletes kiszolgálással.
Princz Sándor - 2023. március 18., szombat 07:39

"Étterem hét"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép, hangulatos környezetben, nagyon különleges íz világgal, nekem bejött!
Molnár Ferenc - 2023. március 17., péntek 08:25

"Gasztró élmény"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Fantasztikus ételek gazdag sora várt minket.Teljes ízkavalkád.Igényes környezetben szemet és ízlelőbimbókat elkényeztető látvány és ízvilág.
Koczka Katalin - 2023. március 13., hétfő 08:53

"Aranygömb az Aranylakatban"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Negyed órával a foglalási időpont előtt érkeztünk. Azonnal kaptunk asztalt, sőt, választhattunk is. A marhahúsleves nagyon ízletes, és kellően fűszerezett volt. A szarvasgerinc elsőre kevésnek tűnt, de laktató és ízletes volt. A vadas nagyon jó ízű volt. Desszertnek málnás-csokis tortácskát és Aranygömböt választottunk. A tortácska nagyon tömény csokoládéélményt ad. Talán túlzás is ennyi csokoládé. Az Aranygömb kiváló volt. A fehér csokoládés mussz már magában is tökéletes volt, a karamellt túlzásnak éreztem már. Nagyon finom volt az étel, nagyon jól laktunk és jól is éreztük magunkat. Talán csak két negatívum volt: 1, A menü összeállításánál ha már a levesek közt is volt vadragu leves, akkor a főételek közt túlzásnak érzek kettőt is. Lehetett volna az egyik szarvasétel helyett valami más. 2. Némely vendég a házi limonádét túl hangosan szürcsölte, gondolom nem tanították meg neki gyerekkorában, hogy nem illik... de erről nem az étterem tehet. Legfeljebb szívószál nélkül kellene kiadni az italt. :) Ha lesz még ilyen, megyünk újra.
Kovács Álmos - 2023. március 13., hétfő 05:24

"Ónodi Gábor"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt a menü. Köszönjük szépen!
Ónodi Gábor - 2023. március 12., vasárnap 18:25

"Először, de nem utoljára "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Ugyan szolnoki vagyok, de eddig nem jártam még az Aranylakat étteremben. Kedves személyzet, nagyon kellemes a környezet, amit megkoronázott, hogy az asztalunktól a Tiszára is ráláttunk. Ínycsiklandozó ételek, látvány, finom ízek. Visszatérünk!
Tündi - 2023. március 12., vasárnap 11:07

"Aranylakat, Szolnok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tudtam, hogy jo a hely, most sem csalodtam benne. Nagyon élveztük :)
Lőrincz Attila - 2023. március 12., vasárnap 10:50

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remekül éreztük magunkat Nagyon finom volt minden étel
Sándor Szilvia - 2023. március 11., szombat 15:10

"Szolnok "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulatú, az ételek kifogástalanok
Boros Szilvia - 2023. március 11., szombat 07:53

"Kellemes csütörtök esti vacsora"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A hely szép, tiszta, dekoráció kreatív. Kiszolgálás rendben volt. A felszolgálók maximálisan figyeltek az asztalunkra. A felszolgált ételek hőmérséklete megfelelő volt. A vacsora finom volt. Köszönjük!
Antal Julianna - 2023. március 10., péntek 06:25