17.30-ra mentünk péntek este, nem túl későn, így a zene pont a vacsora végére indult be. 3-an mentünk, így mindegyik menüt megkóstoltuk. A kiszolgálás kedves, igyekvő volt. Figyelmességre vall, hogy kaptunk a kóstolgatáshoz külön tasting plate-et, a helyhez méltóan, így nem kellett össze-vissza adogatnunk egymásnak a kóstolót. Kiváló ázsiai fúziós étterem, így ne japán tradicionális fogásokra számítsunk. Az adagok nem voltak valami nagyok, de nem is az a ,,degeszre’’ evős hely. A tengeri alga saláta nagyon finom volt, annak is ajánlom aki nem szereti az algás dolgokat a tengervizes íze miatt. Ez fantasztikus volt! Abszolút nem a megszokott algasaláta! Érdemes megkóstolni. A tavaszi tekercs a szósszal is jó volt, de a Tokiói cézár salátától többet vártam. Pár tintahalkarika volt rajta csak mutatóba, amúgy ízre jó volt. Főételek közül a Tonkatsu tálon chips volt konkrétan burgonyaként. A hús rendes szelet volt. A koreai BBQ marha kis adag volt, de jól volt elkészítve. Az édes savanyú csirke esetén véletlenül se gondoljunk a kínai gyorséttermek féle verzióra! Érdemes megkóstolni! Pompás, ízletes volt. Egyedüli negatívum a köretben a padlizsán volt szörnyű. (Ezért csak 4 csillag) Mintha olajban állt volna előtte sokáig, megszívta magát, és a fűszerekből, szószból nem vett át semmi ízt. A desszertek közül a fekete szezám brülé finom volt, tartalmas, de kicsit túl édes, bár pont ezért pár kanál az egész. (Figyeljünk az italválasztásnál erre) A kókuszos madártej esetén se gondoljunk a szokványos ízekre, itt is adott egy csavart a passiógyümölcs redukció. Friss, üde, különleges volt az egész, nem volt túl édes. Italok közül érdemes tényleg megkóstolni a signatures italokat, azok tényleg menők voltak. Én az öt elem közül a földes ízvilágú pearfection-t kóstoltam. Fantasztikus volt a lime habbal és a kardamonnal a körtés ízvilág! Az italok miatt így mi + 15 ezer Ft-tal fizettünk többet, de megéri ha már idejön az ember. Laza ,bisztrós hangulat inkább, és dj zenével 19 órától vacsoraidőben.
Mary
- 2024. március 10., vasárnap 19:14