Értékelések és vélemények


4,8

(27 Recensies)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"Söröző- étterem, új szakáccsal (tavalyhoz képest)"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Sörözőhöz képest meglepően jó konyha. A tálalásra külön odafigyelnek. Egyszerű környezetben finom ételek. Figyelmes és gyors a kiszolgálásés nagy sörválaszték. Azonban pont azt a sört nem lehetetett kapni, amit szerettünk volna. Amit ettünk: Előételek: Velős csont tormahabbal, Waldorf-salátával és Kacsamáj pâté lilahagyma lekvárral, körte kompóttal, házi kaláccsal; Főételek: Carbonara malac csülök carpaccio-val és Szarvas vadas szalvéta gombóccal; Desszertek: Somlói pohárdesszert és Krémes
B L - 2023. június 04., vasárnap 19:58

"DiningCity szervezés"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom volt az étel. Nagyon jól ütemezett volt a kiszolgálás. Jól éreztük magunkat.
Ringbauer Zsuzsanna - 2023. április 26., szerda 07:10

"All dishes were so delicious!!! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
All dishes were so delicious!!! Thank you for opportunity to meet hungarise cousine in such version!
Elena Yashchenko - 2023. április 17., hétfő 13:26

"Nagyszerű ételek"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finom ételek, újszerű, változatos és modern. A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes. Kellemes tágas, szellős étterem. Az egyetlen, amit kifogásolni tudok, hogy a főétel tálalását nem pont egy leveses kistányérban képzeltem volna el, azonban bár nehéz volt megenni, de nagyon finom és elképesztő ötletes volt a sült burgonyafőzelékem! Biztosan vissza fogunk még térni, és a hihetetlen sör választékot még nem is említettem!
Szentgyörgyi Viola - 2023. április 17., hétfő 11:05

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, kellemes kiszolgálás
S. Gy. - 2023. április 17., hétfő 07:11

"Nekem csak Dezső"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Arra most nincs idő, se hely, hogy leírjam mennyit szomorkodtam egyik kedvenc helyem a Neked csak Dezső rolóján, erre kiderül nem új hely lett leánykori nevén Dezsőke helyett, csupán gazda és névváltoztatás, de minden más maradt. Leginkább a 33 sör a csapon! Ugyanakkor enni még sosem ettem itt, úgyhogy az is nagy meglepetés volt emnnyire jól főznek. Elő-előételként egy kis lazackrémes falat érkezik üdvözletként a konyháról. Az ilyen extráknak mindig nagyon örülök, egyfajta figyelmességet mutat a endéggel szemben. A velsőcsontot sajnos nem csak főzik de pirítják és félbevágva érkezik, ellenben talán itt ettem az egész városban a legjobbat az efféle tálalásból. A mellé adott A habosított troma pedig valami olyan gasztronómiai élményben részesített, amelyre életem végéig emlékezni fogok, nem is értem máshol miért nem találkoztam még vele. És azt hiszem életem legjobb Waldorf-salátáját is itt ettem. Utálom a zellert, de ha itt enném még a végén meg is szeretném. A szarvas vadas szalvétagombóccal szintén meglepett mert én a hagyományos verzióra számítottam, de sikerült belőle fine dining csodát krerálni. A gombócot kinyújtották téglalapnak, a vadasmártást besűrűsítették szósznak, és az egész egy hatalmas palatányéron érkezett, amin a párolt zöldségek, répák, különféle gombák nagyjából olyan képet alkottak, mintha valami marsbéli tájon elhelyezett kolónia lennének. Ötletes, hovatovább szerintem supla adag is volt, degeszre ettem magam, szégyen szemre majdnem elcsomagoltattam. A szarvashús talán lehetett volna puhább, de nagyon ízletes volt így is. Ezek után kíváncsi lettem volna, mit alkottak a főzelék és fasírt kombójából. A desszert somlói volt pohárba kényszerítve, ez nyerte el legkevésbé a tetszésem, de az rögtön látszik, hogy itt valóban újragondolják az unásig ismert étkeket. Úgyhogy teljesen levett a hely a lábamról. Jóféle felsőerjesztésű APA sört gurítottam le mindezek mellé. És őszintén szólva alig várom, hogy visszatérjek.
Magyar Tibor - 2023. április 16., vasárnap 23:49

"Csodalatos"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hihetetlen elozekenyseggel es kedvesseggel talalkoztunk emellett a konyha is fantasztikus volt! Koszonjuk!
Bartus Rita - 2023. április 16., vasárnap 16:56

"Hangulatos hely"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely hangulatos, a pincérek kedvesek. Az ételek túl fűszeresek, bár lehet, hogy csak az én ízlésemnek. A desszerteket viszont újra kellene gondolni.
Kiss Gizella - 2023. április 14., péntek 07:24

"Craft"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt. A pincér úr mindig tudta, hogy melyikünk mit rendelt, az nagyon pozitív, amikor nem kérdezik meg az étel felszolgálásánál még egyszer, hogy melyiket kinek adhatja.
Nagy Virág - 2023. április 13., csütörtök 06:18

"Jó választás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő ételek, kedves kiszolgálás, kényelmes hely, jó sörök, mi kell még? Nekem a déli családias hangulat nagyon kedvező volt, este biztos más, ha dübörög a basszus. Azért majd azt is kipróbálom.
Rutkai Ágnes - 2023. április 13., csütörtök 05:28

"Crafthead"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Isteni és jó adagú ételek, kedves kiszolgálás.
János - 2023. április 13., csütörtök 05:16

"Élmény"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A gasztronómiai élmény felülmúlhatatlan. Na jó! Talán mégis, de abban még nem volt részem. A pincér hallkan ês csendben beszélt, ami néha nehézséget jelentett. Talán több infót szívesen hallottam volna a "költeményekről".
Solymos Viktor - 2023. március 27., hétfő 07:06

"Visszatérnénk még"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Valami érthetetlen ok miatt ebben az étteremben nem tolongtak az emberek, amit én mondjuk személy szerint annyira nem is bántam, sőt. Továbbá, annak ellenére, hogy ők általában délután 4 körül nyitnak leghamarabb, az étterem hét alatt kivételt tettek, s már déltől lehetett asztalt foglalni hozzájuk, mi is így tettünk. Csak mi voltunk az egyetlen vendégek, a kiszolgálás első osztályú volt, ahogy az ételek is. Sőt, még előételt is kaptunk, ami nem szerepelt a menüben, sajnos a nevét nem tudom megmondani, de az is nagyon finom volt. Abszolút jár minden szempontból az 5 csillag, ha lehetne, többet is adnék. :) Habár az áraikat, ha nincs étterem hét, nem a mi pénztárcánknak szabták, ettől függetlenül kivételes alkalmakkor szívesen visszatérnénk ide.
Réka - 2023. március 25., szombat 11:03

"Vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Étterem hét keretében látogattuk meg a helyet. Nagyon kedves és figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Mivel egyikünk nem rendelt italt, udvariasan, hoztak csapvizet pohárban, ingyen. Ilyet ma már szinte sehol nem tapasztalni, nagyon jól esett a gondoskodás. Az ételek is finomak és kreatívak voltak, sőt a desszertek is nagyon jól sikerültek. Sokkal többet kaptunk, mint amit vártunk volna egy sörözőtől, nagyon ajánljuk a helyet.
Krisztina - 2023. március 23., csütörtök 19:43

"Kellemes meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csatlakozni tudok az előző hozzászólókhoz, valóban meglepően jó konyhát visz ez a hely, és közben jó söröket is lehet inni. Szívesen ajánlanám a barátaimnak is, ha egy kötetlenebb hangulatú helyen szeretnének jót enni.
Tamás - 2023. március 22., szerda 19:35

"érdekes ételösszeállítások"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az étterem pedig jó helyen van vasárnap délben elég alacsony volt a látogatottsága.A pincérek üdvariasak voltak. Az ételek érdekesen (nagyon szépen) voltak tálalva, és finomak voltak. ( pl: a vadas szarvast egy nagy fa tálon hozták ki, így igen nehéz volt a finom szószt összeszedni) A somloi sajnos egy higitottt csokipudinggal keült egy pohárba.
Wessely Vilmos - 2023. március 20., hétfő 08:07

"Értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom ételek és kiváló kiszolgálás. A söröket is érdemes megkóstolni.
Szepesné Somogyi Erzsébet - 2023. március 18., szombat 06:56

"Tökéletes kaja, jó sörök"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A helyet magát ismertük és barátokkal elsősorban a sörök miatt szoktunk járni, de több, mint kellemes meglepetés volt hogy a konyha is milyen jó. Kiváló volt az egész menü - még séf ajándéka is járt hozzá extra előételnek. Hangulat tökéletes, kiszolgálás pedig dícséretesen gyors volt. Megérdemelt az 5 csillag.
Márk - 2023. március 17., péntek 07:51

"Szuper hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Káprázatos tálalás. Volt hogy percekig csak néztem az ételt,minden kis részlet a helyén volt. Nagyszerű fúziós konyha, ízmennyország. Ehhez párosul a figyelmes kiszolgálás. Minket nagyon boldoggá tettek. Kicsit kocsma hangulatra számítottam de egy elég tágas,csendes rendezett hely fogadott. Biztosan visszatérünk mert van még mit kóstolni pl két oldalas a whiskey kínálat
Szoboszlai Döniz - 2023. március 16., csütörtök 07:33

"Flórián "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Újra gondolva, ízletes ételek. Finom kézműves sörök, remek, hozzáértéssel ajánlással. Nagyon jól éreztük magunkat.
Pavuk Flórián - 2023. március 16., csütörtök 06:38

"Vendég"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek hangulat, nagyon finom etelek, jo kiszolgalas
Németh Bence - 2023. március 16., csütörtök 06:06

"Tökéletes kiszolgálás kellemes környezetben "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kisüzemi sörözôhöz képest meglepően finom és ízlésesen elkészített ételeket kaptunk és a kiszolgálás nagyon professzionális volt. A sörök természetesen jók voltak, ahogy számítottunk is rá, de az ételekkel nagyon meglepték, pozitívan.
Oravecz Tibor - 2023. március 15., szerda 09:04

"Nagyon pozitív élmény volt"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, bőséges laktató ételek. Kaptunk plusz előételt is:) Az egyik barátnőm születésnapját ünnepeltük, ezért kedveskedtek nekünk 1-1 pohár proseccoval is. Szuper élmény volt!
Tardi Kinga - 2023. március 15., szerda 08:23

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Abszolút pozitív csalódás, mondom ezt úgy, hogy igazából nem is nagyon tudtuk mire számítsunk lévén, hogy ide akár csak sörözni is betérhet az ember. Ehhez képest csodás ételek és rendkívül kedves kiszolgálás fogadott minket egy nagyon hangulatos helyen. Ezért is szeretjük a Dining cityt, mert felkerülnek ilyen helyek a radarunkra.
Bálint Bence - 2023. március 15., szerda 08:19

"Great place"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
It was the first time we visited this place but the dinner was above our expectations. Brilliant food, environment and service
Esennikov Aleksei - 2023. március 13., hétfő 10:08

"-"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Figyelmes, korrekt kiszolgálás, finom ételek.
Győrikné Farkas Zsuzsa - 2023. március 10., péntek 17:08

"Először itt, de a barátom szerint sem utoljára"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló volt
János - 2023. március 10., péntek 12:07