Értékelések és vélemények


4,7

(82 Recensies)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Szuper este a Scruton VP-ben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
9 főre foglaltunk asztalt az Étteremhét keretében. A kiszolgálás pazar volt. A remek humorú felszolgáló kollégák a gyorsaság és a pontosság mellett arra is ügyeltek, hogy a később csatlakozó vendégek is azonnal megkapják a köszöntő italt. Minden koktél pazar volt, a zöldborsó krémleves felülmúlhatatlan. Mindhárom főételt kóstoltuk, a mangalica és a garnélás tészta kimagaslóan finom volt. A fogyasztás mellett kellemes gitárzene emelte a hangulatunkat, többször kis híján táncra perdültünk. Ajánjuk a Scruton VP-t baráti összejövetelekhez, hangulatos vacsorákhoz!
Kovács-Nagy Rita - 2024. március 25., hétfő 12:18

"ÉRTÉKELÉS"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Felszolgálók kedvesek.
Kozma Brigitta - 2024. március 25., hétfő 11:25

"Megnyerő hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon ízletesek voltak az ételek, rendkívül kedves és figyelmes kiszolgálást kaptunk. Az étterem hangulata pedig kifejezetten tetszett, ráadásul élő zenés koncert is volt. Teljes mértékben elégedett vagyok, és biztosan meglátogatom még a helyet a jövőben! 😊
Király Klaudia - 2024. március 24., vasárnap 17:56

"Egy kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Most voltunk először az étteremben, diningcity keretében. Nagyon jól éreztük magunkat és változatos fogások közül lehetett választani, amiket csodaszépen megkomponálva ízlésesen tálalva szolgáltak fel. Ami nagyon tetszett, hogy az ételek között voltak hagyományosabb fogások, amik közül tudtak idősebb szüleim választani, illetve fiatalosabb és merészebb ételek, ami nekünk kedvezett. Minden mennyei volt és különleges, emellett kedves és figyelmes volt a kiszolgálás. Az étteremben is kellemes a hangulat, tisztaság van. Még szívesen visszatérünk!
Holdsugár Katalin - 2024. március 23., szombat 16:42

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
:)
Nemedi Kata - 2024. március 23., szombat 06:28

"Visszatérnénk még"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon szuper volt. A pincérek nagyon kedvesek voltak, a fogásokat időben hozták egymás után. Az ételek is finomak, bőségesek voltak, ízlésesen voltak tálalva. Még welcome koktél kóstolót is kaptunk egy shotos pohárban, ami szintén finom volt. Ami engem egy icipicit zavart, hogy már-már túlzottan is hangulat világítás volt, el tudtam volna viselni egy picivel több fényt. De, összességében csillagos 5-öst adok a helynek. :)
Réka - 2024. március 16., szombat 11:30

"kellemes ebéd"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
a kiszolgálás gyors és precíz volt. az ételek, italok is (bőven) nyújtották a kategoriának megfelelő szintet
Vargyai István - 2024. március 15., péntek 09:26

"Kitűnő. mint mindig..! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Konyha tökéletes.., kitűnő alapanyagok, precíz, az ízstrukturàjában kiváló összeállítású ételek..,kiszolgálás udvarias, rátermett , vendégeket figyelemmel kísérő, gyors , de nem tolakodó pincérek.., éttermi, belső hangulat viszonylag csendes, egyúttal kellemes..! Szívesen ajánlom mindenkinek !!!
Ts - 2024. március 11., hétfő 11:02

"Igazi meglepetés"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A DiningCity étterem hét keretében voltunk ebben az étteremben 2024. március 8-án. A hely nagyon hangulatos, élő zenei (gitáros) aláfestéssel. Önálló kis boxban kaptunk asztalt, bár ezt külön nem kértük, de nagyon örültünk neki. :) A pincérünk nagyon figyelmes volt, tényleg mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Segített az étel és ital választásban, hogy azok harmonizáljanak egymással. Rögtön felajánlatotta, hogy hoz plédet, mert az ablaknál ültem, ahol ez nagyon jól jött. És akkor ami a lényeg, az ételek: Az előételek közül a zöldborsókrémlevest választottam, isteni volt a kecskesajttal! Ilyen kombinációban még nem fogyaszottam ezt a krémlevest, de fanasztikus. Főétel a rosé kacsamell finom omlós volt, de ennél az ételnél nekem a köret vitte a prímet, ami a parajos röszti volt. Nálam nagy kedvenc a spenót, így végül nem volt kérdés, hogy ezt a fogást választom! :) A desszertek közül mindkettőt kostóltam, mert a barátommal feleztem! :) Nekem a sült túros desszert meggyraguval és vaníliás édes tejföllel ízlett jobban, de ezt tényleg szubjektív, attól a répatort is finom volt. És végül ami a meglepetés, ezért a cím is: Nagyon kedves gesztusként nőnap alkalmából kaptam egy kis áfonyás koktélt (ez az étterem új koktélja) kostolónak, egy szép Coco Chanel idézetet, és egy kis csomag virágmagot! Csak a legjobbakat mondhatom a helyről, jó szívvel ajánlom! Ezúton gratulálok az étterem vezetőségének, a séf(ek)nek és a személyzet minden tagjának, nagyon jól üzemletetlik a helyet! Bár a számlában most már kötelező elem a szervízdíj, nagyon elégedettek voltunk az étteremmel, így szép borravalót adtunk, megérdemelték! :) :) És persze járt a szép értékelés is... :)
Varga Andrea - 2024. március 10., vasárnap 18:35

"Scruton"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Új kedvenc levesem lett! A zöldborsó krémleves elmondhatatlanul finom, egyszer mindenkinek meg kell kóstolnia. Az étlap többi része is nagyon finom volt, de nálam a leves vitte a pálmát!
T B - 2024. március 10., vasárnap 08:44

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Remek konyha, remek menüsor nagyon jó borokkal :) Figyelmes kiszolgálás
Kollár Andrea - 2024. március 09., szombat 21:29

"kiváló !"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Örülünk, hogy felkerültek az étterem 7-re, nagyon jól éreztük magunkat !
Jancsó Beáta - 2024. március 08., péntek 09:16

"Kellemes hangulatú Valentin napi vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A kiszolgálás, az italok, valamint az ételek is nagyon jók voltak. Egyedül a zene volt kissé kellemetlen, de ezen kívül minden tökéletes volt.
Szoboszlai Dániel - 2024. február 16., péntek 10:43

"visszajelzés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételek, figyelmes kiszolgálás, esztétikus környezet, igényes élőzene.
Dr. Mádi László - 2024. február 15., csütörtök 08:05

"Nekünk bejött"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem tisztem védeni az éttermet, de az előző hozzászólóval szemben nekünk kimondottan bejött a Scruton. Először is a kiszolgálást emelném ki, a felszolgáló nagyon készséges volt, nem kellett rá várni, tudott kedvünk szerint ajánlani is. A kávé pedig remek, az ételek is. Egyedül a zabpalacsintánál volt egy kicsit kevés a hozzáadott pisztácia, de összességében finom volt és szívesen jövünk legközelebb is.
Kovács Orsolya - 2023. december 22., péntek 09:43

"Borzalmas."

0,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Túlàrazott hely, szàraz/ízetlen ételekkel.
Nagy Janka - 2023. december 21., csütörtök 20:35

"Egy újabb élmény"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Először voltunk ebben az étteremben. Kedves, kis hangulatos hely. Tapasztalatunk szerint nem véletelenül lett díjazott a Dining City programban. Az étel nagyon ízletes volt, A kiszolgálás is megfelelő volt, kis hiányossággal: a rendelt "előitalt" sokára hozták, csak a levessel együtt érkezett.
László - 2023. november 14., kedd 13:55

"Visszafogott tökéletesség"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Szép és emberbarát környezetben rendkívül kedves kiszolgálásban volt részünk, az ételek mennyisége megfelelő volt, minősége és tálalása kiemelkedő, köszönjük!
Répásiné Pethő Melinda - 2023. november 14., kedd 07:40

""

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Cozy ambience with a good music Also interesting dishes Think I’m gonna bring my friends there 100%
Katrin - 2023. november 09., csütörtök 17:33

"Minden kitűnő. és profi...,5*****! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az utóbbi Dining vacsora estek legjobbja.., minden tökéletes.., udvarias, profi, és figyelmes.., hangulat otthonos, kellemesen vendég marasztaló.., a konyha pedig tényleg felejthetetlen.., mesteri ízstruktúrák.., kiváló étel párosítások.., kihozva megfelelő hőfokon párosítva.., limonádék egyedi, finom ízekkel..!
Ts - 2023. november 09., csütörtök 09:07

"Finom izteles kaja magyaros ízekkel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ízteles kaja jó magyaros ízekkel
Müller Ferenc - 2023. november 09., csütörtök 08:23

"Egy szép este "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mind a helyszín, mind a kiszolgálás magas színvonalú volt és pozitívumként kell kímélni, hogy semmi belvárosi sznobságot nem tapasztaltunk. Egész végig figyelmesek és kedvesek voltak velünk. Az ételek meg kiválóan voltak elkészítve, még mindig érzem a mangalica ízét a számban. Egyszóval a hely értékelése, kiváló. KÖSZÖNÖM, ÚJRA MEGYÜNK!
Sóskuti Zoltán - 2023. november 09., csütörtök 06:53

"Scruton"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremhét meglepetése volt számunkra a Scruton. Kedves, figyelmes kiszolgálás, nagyon finom ételek. Az adagok is teljesen rendben voltak. Nem ismertem előtte a helyet de bármikor visszamennék.
. János - 2023. november 09., csütörtök 06:21

"Szuper este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus volt a vacsora, felejthetetlen ízorgiák!! Úgy a vargányakrém leves, mint a rakott hortobágyi hüsospalacsinta! De a főételek is isteni finomak voltak!! A desszertekről nem is beszélve! Mindenképpen kiemelnénk a szemtelenűl fiatal felszolgáló srác kedvességét, tapintatosságát!! Biztos, hogy jövünk még!!
Agota Kiss - 2023. november 08., szerda 20:57

"Csak pozitívat!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnő ételeket kóstoltunk gyönyörű köntösben. A felszolgálók felkészültek voltak és kedvesek. A hangulata a helynek nagyon kellemes és szép a belső design is. Köszönjük az élményt!
N Laci - 2023. november 08., szerda 08:48

"Nem értjük miért...."

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nem értjük miért lett ez az étterem dobogós az Étteremhéten. Mi csak azért próbáltuk ki, hogy együnk a nyertes menüsorból - de kár volt. Az étterem stílusa fiatalos, kellemes, nincs azzal semmi gond. A borlap jól összeállított, a pincér szolgálatkész - de a konyha nem alkotott kiemelkedőt. Az ételek az elvártnál hűvösebbek voltak és megfelelő minőségűek - viszont egyáltalán nem kiemelkedőek, sőt a vadas marha kifejezetten köret és mártás szegény volt. Szóval nem mindig mérvadó az Étteremhét helyezése... ettünk máshol jobbat is.
Sz Gábor - 2023. november 08., szerda 08:45

"hangulatos étterem"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Jó kis étterem a belvárosban és az árak sem magasak.
Bálint Zsolt - 2023. november 08., szerda 07:26

"Gyenge négyes"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étel elég középszerű volt.
Surányi Róbert - 2023. november 08., szerda 06:40

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A marhapofas főételnel a köretet kevésnek találtam.vagy a hús volt sok
Győri Gábor - 2023. november 08., szerda 06:17

"Kiváló"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper menüsor-kellemes környezet. A BBQ mindennél jobb volt-ilyen finomat az USA-ban sem ettünk
Gulyás Miklós - 2023. november 07., kedd 20:43

"Mona "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom étel, kellemes légkörben. A vadas tökéletes választás volt❤️
Abrahámné Horvath Monika - 2023. november 07., kedd 19:06

"Hangulatos vacsora"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A pincèrek kedvesek, az ètelek melegen szolgàltak, az ètterem egyszerre letisztult, modern, mègis van egy bensösèges hangulata.
Illès Adrienn - 2023. november 07., kedd 14:51

"Kitűnő ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Hangulatos hely, kedves felszolgálás.
G. A. - 2023. november 07., kedd 11:19

"Szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étel kifogástalan volt, a végén a legjobb túrógombóccal , amit valaha ettem…..A fiatal pincér kedves és figyelmes volt, ahogy illik!
Kóczián Erzsébet - 2023. november 07., kedd 08:54

"Lovely dinner!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Really recommended, nice atmosphere and friendly people. Food was lovely and I really like the wine paring with the menu, I will for sure come back.
Belloni Sara - 2023. november 07., kedd 08:39

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, kedves személyzet, jó hangulat, bátran ajánlanám bárkinek.
Lövei Dávid - 2023. november 06., hétfő 17:08

"Balázs"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgálók figyelmesek, kedvesek; mindent megtesznek azért, hogy aki hozzájuk ellátogat, az remekül érezhesse magát. Az étterem nagyon hangulatos, nem egy "klasszikus" étteremben érezzük magunkat :) Az ételek... Kezdeném azzal, hogy amit magamnak választottam, legyen az akár az elő-, akár a főètel, vagy netán a desszert; mind-mind fantasztikus volt! A Hortobágyi húsos palacsinta, a Mangalica tarja ès a Rákóczi túrós is hibátlan választás volt; viszont kostóltam a Vargánya levest a kacskával, a vadast ès a túrógombócot is, melyek sajnos sem az engem, sem a társaság többi tagját nem tudták megnyerni. :(
Vida Balázs - 2023. november 06., hétfő 11:16

"Estebéd a Scrutonban"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Először jártam a Scrutonban, ami számomra sokkal inkább bisztrós hangulatú, kevésbé étterem. A konyha minőségi, ízletes, szépen szervírozott fogásokkal készült. Minden meglepően gyorsan (talán túl gyorsan?) megérkezett. A pincérem még kezdő lehetett, minden fogás után kötelességszerűen, ugyanúgy kérdezte meg, hogy elviheti-e a tányért, és hogy ízlett az étel. Több fesztelenség, lazaság, ráhangolódás a vendégre - de ezt a rutin úgyis meghozza.
Nagy Péter - 2023. november 06., hétfő 10:34

"tartósan kimagasló minőség"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Másodjára is minden igényt kielégítő ízek, kulturált kiszolgálás, családias hangulat. egyszerűen szuper!
Pap S - 2023. november 06., hétfő 10:03

"Kellemes hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes meglepetés, jó konyha, korrekt kiszolgálás.
Ugi Sándor - 2023. november 06., hétfő 08:28

"Több mint étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kíváló ételek, jó mennyiség, egyedülálló atmoszféra, gondos, szakszerű kiszolgálás.
Dr. Mádi László - 2023. november 06., hétfő 07:34

"Scruton"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Megfelelő volt
Fehérvári Tibor - 2023. november 05., vasárnap 12:08

"Remek hely!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerűek voltak az ételek, a hangulat és a kiszolgálás is. Ajánlott a hely erősen!
Balogh Norbert - 2023. november 05., vasárnap 10:35

"nagyszerű este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgálás és a menű fantasztikus volt. Nagyon jól éreztük magunkat.
Kéthelyiné Király Ildikó - 2023. november 05., vasárnap 10:24

"Majdnem tökéletes"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Előétel és édesség nagyon finom volt. A főétel (marhapofa vadasan) kissé ízetlen volt, az egyik szelet hús pedig elvághatatlan.
Breitner István - 2023. november 05., vasárnap 09:16

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kíváló kiszolgálás, szuper finom ételek, 5/5
Gabor - 2023. november 05., vasárnap 06:28

"Jó kis beülős hely!"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Teljesen központ a fekvése a Ferenciek tere mellett. Igényes, hangulatos belső tér, kedves és figyelmes kiszolgálás - mindenképpen beülésre ajánlott! A konyha is alapvetően rendben volt.
Somos András - 2023. november 04., szombat 20:36

"Csalódás "

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Látványosan kisebb adagok, a hortobágyi rakott palacsinta nem volt friss vszinu előző napról maradt, közel se volt olyan, mint 3 hete! ?
Szalai Eva - 2023. november 04., szombat 14:41

"Egy kellemes este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kimondottan elégedettek voltunk mind az ételekkel, mind a kiszolgálással. Nagyon kedvesek, és fiatalosak a felszolgálók. Az étterem hangulata is beszippantott minket. A mangalica és a túrógombóc isteni volt, a füstölt kacsamellről nem is beszélve. Mindenképpen ajánlom kipróbálni a Scrutont.
Tóth Bianka - 2023. november 04., szombat 09:30

"Szuper vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az Étteremhét ételei isteniek és nagyon laktatók. A felszolgálás tökéletes. Gyors, udvarias, profi.
Csaba - 2023. november 04., szombat 09:21

"Szuper volt?"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedettek voltunk. Kedves kiszolgálás, finom ételek, hangulatos hely. Visszamegyünk még biztosan.
Maróti Erika - 2023. november 04., szombat 06:57

"Belvárosi hagyományok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igényes berendezésű, tágas, mégis meghitt hangulatú a hely. A pincérek kedvesek, pont annyira közlékenyek, amennyire kell, a kiszolgálás ütemezése is ideális. Az ételekre mind alapanyagukban, mind az elkészítésükben igényesség a jellemző. Kiemelkedő volt a két főétel, azok közül is a tarja... a magyaros ízvilág ebben a fajta újragondolásban nagyon tetszett! Köszönjük a vendéglátást, még biztosan visszatérünk!
Horváth Nóra - 2023. november 04., szombat 06:52

"Hangulatos"

3,8
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az adagok meglehetősen kicsire sikeredtek, de finomak voltak. érthetetlen, hogy leves mennyiségből, vadas mártásából miért kell ilyen keveset adni, és a túrógombóc kicsi volt, és 1 db.
Marti György - 2023. november 03., péntek 19:33

""

3,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Minden rendben volt,az ételek finomak voltak,de egy kicsit eltért az általam megszokottól.Legalabb új ízekkel baratkoztam.
Forró Gábor - 2023. november 03., péntek 08:16

"Pazar ízek, mérsékelt adagok "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Igazán kiváló kulináris élmény volt az ebéd. Bár régimódi vendéglő látogatóként még meglep, amikor a mélytányér felét sem éri el a leves, vagy egy magányos, nem túl nagy túrógombóc kerül elém. Az ízek azonban nagyon rendben voltak számomra
Szabó Péter Ferenc - 2023. november 03., péntek 06:44

"“Iszom, tehát vagyok”"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes atmoszférájú étterem, szuper kedves személyzettel. Mi kisgyerekkel is élveztük a finom falatokat!
Zákányi Eszter - 2023. november 03., péntek 06:08

"Családi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A 11 hónapos kisbabánkkal ünnepeltük a házassági évfordulónkat, az étterem pedig babacentrikus volt, etetőszékkel vártak bennünket, szuper-figyelmesek voltak velünk, közben pedig extra finom ételeket kóstoltunk, melyek megfelelően kiadósak is voltak.
Jaklin Ferenc Ádám - 2023. október 18., szerda 21:10

"Szülinapi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először voltunk az étteremben, amivel teljes mértékig elégedettek voltunk. Az ételek finomak voltak, semmi kifogásolnivalót nem találtunk!
Tősér Tímea - 2023. október 18., szerda 08:42

"Hűvös októberi vasárnapi ebéd"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Kiváló hangulat, profi és udvarias kiszolgálás. Az ételek is különlegesek voltak, bár a vargányakrémleves kissé túl sós volt, a marhapofa meg inkább semleges ízű - de a vadas szósz ezt jól kompenzálta. A rakott hortobágyi palacsinta és a mangalica tarja viszont tökéletes volt, a két desszertről nem is beszélve. Összességében szívesen visszajönnénk azért ide máskor is:-)))
Góth Csaba - 2023. október 16., hétfő 18:35

"Ajánlom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper volt minden, nagyon finomak voltak az ételek, tetszett nekünk a hely is
Tajtyi Barbara - 2023. október 16., hétfő 09:51

"Kellemes délután"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves felszolgálók, finom fogások, kellemes hangulat.
D. E. - 2023. október 16., hétfő 05:41

"Ab"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek. Hangulatos volt a hely is és kiváló volt a kiszolgálás.
Peresztegi Kinga - 2023. október 16., hétfő 05:31

"Jó élmény volt"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatosan berendezett, kellemes étterem. A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes volt. Az ételeket tekintve az illatos vargányakrém leves nekem kissé túl sós volt, benne a kacsahús nagyon finom. A marhapofa finom, puha volt, de nekem egy kicsit ízetlen, a szósz viszont kellően fűszeres, a szalvétagombóc rendben volt. A Rákóczi túrós pohárkrém nagyon ízlett. A koktélok is jók voltak, a Szilvás gombóc fantázianevű különösen finom. Összességében egy nagyon kellemes élmény volt itt ebédelni.
Tekla - 2023. október 16., hétfő 05:30

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes ételek, nagyon kedves kiszolgálás. Nagyon szuper hely!
Tóth Edina - 2023. október 16., hétfő 05:12

"Finom ételek, de sokat kellett várni"

3,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 5
Nagyon finomak voltak az ételek, de 17.00 órára nem érdemes asztalt foglalni. Szerintem valószínűleg akkor kezdtek el főzni, mert mi 45 percet vártunk az előételre, (úgy rajtunk kívül senki nem volt) viszont, akik 17.30-kor jöttek rögtön utánunk megkapták. Az ételek és a hangulat egyébként jó volt.
zs Eszter - 2023. október 15., vasárnap 11:29

"WOW ? "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A rakott Hortobágyi palacsinta fenomenális volt a túrógombóc mesés, ide vissza fogok térni!
Szalai Eva - 2023. október 15., vasárnap 11:05

"Kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem belső tere, már önmagában is nagyon hangulatos, de az V. kerület szívében nem is várnánk mást. Kiszolgálás tekintetében 6 pontot is szívesen adnánk, ha lehetne, mert a pincérek egytől egyig, mint igazi "házigazdák" láttak minket vendégül. Az ételek hagyományos fogások voltak, újra gondolva, mindegyikben volt egy kis csavar, frissesség. Az ételre sem lehet panasz, innen senki sem fog éhesen távozni. Mindent egybe vetve nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a szép estét!
Urbán Erika - 2023. október 15., vasárnap 10:56

"Konzerv(ativ) a névadásban, modern a konyhában"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Újhullámos étterem a szorosan vett "Belváros" még csöndesebb részén. Stílusos, áttekinthető berendezés és díszítés, újragondolt és nagyszerűen elkészített, megfelelő mennyiségű ételek, magas minőségű italok.Mindezzel jóval felette áll napjaink hamburgeres-pizzás-gyrosos-sültkrumplis általános vendéglátási színvonalának. Ezt a színvonalbeli kiemelkedést példázza, hogy a fiatal, és egyébkét nagyon kedves és figyelmes felszolgálók az aperitif italt "jó étvágyat" mondással teszik le az asztalra. Az árakat jellemzően napjainkra, fejenként kb. egy tízezresre lehet számolni. Plusz automatikus felszolgálási díj. Sajnos és érthetetlen módon a K&H-s SZÉP kártyát nem fogadják. Elhelyezkedéséből következően a parkolás egyéni megoldást kíván. Összbenyomás jó, ezzel együtt nem lesz törzshely.
Görög Jenő - 2023. október 15., vasárnap 09:22

"Hangulatos ebéd "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Szűkebb választék, de ízletes ételek és hangulatos berendezés.
Zsedényi Dorottya - 2023. október 15., vasárnap 06:22

"Izek felsőfokon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Megszoktuk, hogy a DiningCity éttermei nagyon színvonalasak. A Scruton minden addigi jót felülírt. Az ételek elkészítése, ízei, tálalása a legnagyobb elismerést érdemlik. Számunkra az év "gasztrofelfedezése" lett. Aki jót akar enni jó helyen, biztosra megy, ha a Scrutonba megy. Köszönjük!
Pap Sándor - 2023. október 12., csütörtök 08:15

"Jó volt a Scruton-ban"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Sajnálatosnak tartom, hogy a felszolgált szűrt vízért és 4 apró szelet kovászos kenyérért díjat számoltak fel. A választott ételek az előételtől a főételen át a desszertig kifogástalanok, finomak voltak.
Migróczi Tibor - 2023. október 10., kedd 18:21

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, figyelmes felszolgálók, ízes, látványos ételek, nyugodt és modern miliő, ez a Scruton! Egy élmény volt, köszönjük szépen!
Túri Dániel - 2023. október 09., hétfő 05:50

"Scruton Budapest, Veres Pálné utca 12."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem berendezése, dekorálása nagyon szimpatikus, modern egyben klasszikus, tisztaság jellemezte. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt. Az adagok bőségesek és nagyon finomak voltak, mivel nagyobb asztaltársasággal voltunk, a teljes menüsort meg tudtuk kóstolni, minden egyes fogás kifogástalan volt. Az ajánlott borok sem okoztak csalódást, összességében mindennel meg voltunk elégedve. Későbbiekben ismét visszatérünk, mindenkinek ajánlani tudom az éttermet.
Retkes Nándorné - 2023. október 08., vasárnap 11:10

"2/1/2"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Első alkalommal jártam itt, tulajdonképpen minden nagyon jól sikerült, az ételek finomak voltak, kiszolgálás figyelmes, udvarias. Egyedül az élő zene volt némileg zavaró, nagy hangerővel szólt még a helység végében is. De, ennyi baj legyen :)
Haáz Áron - 2023. október 08., vasárnap 10:47

"Scruton"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Jóval az foglalasi időpont előtt biztosított volt a helyünk. Egy előadói est is kezdődött párhuzamosan, a hangulat ezért is adott volt. Az ajánlott háromfogásos két "menü" sor minden fogasa különleges ételt ígért. Mind a külalakja mind az íze bizonyította várakozásainkat. Kitűnően voltak. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt, több pincér is foglalkozott velünk. Fejlesztendo: több ismeret a kínált borokról és állagukrol.
Boldizsár Ferenc - 2023. október 08., vasárnap 05:30

"Belvárosi bisztró hangulat"

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Modern, fiatalos, érdekes belső berendezéssel bíró, klasszikus bisztró hangulatú a hely. Robotikus kiszolgálás, tiszta mosdó. Az előételként felszolgált burger duó és burrito kitűnő, ahogy a desszertek is: a csoki trilógia és a creme brulée is finom, az előbbi különösen kiadós. Ellenben mind a két főétel katasztrófa. A rib-eye száraz, mócsingos, a köretében szereplő paraj borzalmasan olajos és sós, az édesburgonya ellenben ízletes. Párom a rendelés leadásakor mondta a felszolgálónak (bár nem kérdezték tőle (!?), hogy médiumra kéri a húst. A válasz az volt, hogy "szeletben készül, de megmondom a szakácsnak". Ezt nem tudtuk értelmezni. A sertésszűz ehetetlen, száraz, rettentően túlkészült. A köretként tálalt karfiol és püré viszont szintén finom. Összességében azt tanácsolnánk, hogy inkább maradjanak a "bisztrós" kajáknál, húst jól sütni egy magasabb fokozat.
Péntek Edit22 - 2023. március 20., hétfő 10:23

"Kellemes első találkozás"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A vendégek többsége laptopon dolgozott szép csöndben (akár csoportosan), de csak páran fogyasztottak, ettek - pedig az étlap ajánlatai kiválóak.
Rajki Péter - 2023. március 20., hétfő 08:50

"Csodálatos "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Közvetlen és kedves felszolgálás, friss és ízletes ételek. Csak ajánlani tudom.
Somogyi András - 2023. március 19., vasárnap 08:42

"Tökéletes péntek este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az adagok bőségesek, és nagyon finomak voltak. A mini hamburger duó elment volna főételnek is az adag alapján, a főételben: a csirke tökéletesen omlós, a pikáns szósz mennyei, a pak-choiból szerintem kihozták a szósszal a maximumot, maga a zöldség szerintem nem nagy szám. A szűz nekem egy kicsit kemény volt, de ízre állagra tökéletes, de a velem érkező vendégeknek tökéletes volt, így lehet, csak az én húsom volt egy ici picit tovább sütve a kelleténél, a karfiol püré pedig mesés volt. Összességében én teljesen elégedett voltam, a dinnyés limonádé is finom volt, és a pincér megkérdezte kérünk-e jeget bele: máshol szó nélkül tele nyomják jéggel, ami márciusban annyira nem indokolt. Ajánlani tudom.
Szandra - 2023. március 13., hétfő 07:58

"Nem érte meg"

4,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vegyes érzésekkel távoztunk. Az előétel és a desszert nagyon finom volt, de a főétel elrontotta az egészet. A sertésszűznek nagyon-nagyon-nagyon furcsa rossz íze volt, nem írnám le, mihez hasonlított. A csirkemell elment, bár annak meg az állaga volt fura, illetve a körte, ez a pak choi nagyon rossz volt. Üdítőkből nincs nagy választék, a limonádé furán különböző volt, a mangós túl édes, a málna ízetlen, egyáltalán nem édes. A hely maga elég klassz, az ablakbban ülések nem csak a kuckós jó érzést adják, hanem kényelmesek is, illetve a személyzet is kedves és készséges, ha fizetéskor nem kötnek beléd, mert halkan mondtad, hogy mivel fizetnél. Összességében klassz kis hely, ha csak egy hamburger duóra és desszertre ülsz be.
Bwalya Dóra - 2023. március 13., hétfő 06:17

"Jó szívvel ajánlom"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kifejezetten gyors volt a kiszolgálás és finomak voltak az ételek, egyedül a zöld curry-s levestől reméltem egy kicsit több egzotikusságot. Összességében minden szuper volt :)
Balogh Márton - 2023. március 12., vasárnap 16:14

"Pozitív élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek finomak, a kiszolgálás kedves és gyors, a helyiségnek van egy hangulata. Máskor is jövünk
Lengyel Judit - 2023. március 11., szombat 06:47