Értékelések és vélemények


4,7

(72 Recensies)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.7

" Különleges környezet, különleges ízek!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifejezetten a keleti ízeket szerettük volna kipróbálni, és nem csalódtunk. Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek és az italok is nagyon ízletesek voltak. Egy kis keleti varázslat fűszerezte az esténket!
Halász Gabi - 2024. április 02., kedd 18:39

"Nem érdemes kipróbálni"

2,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Megérkezéskor is már hűvös volt, de később egyre hidegebb lett a hely, kissé mintha szélcsatornába ültünk volna. Limonádét és egy koktélt kértünk. Mindkettő tele volt jéggel, ami nem tett jót a hűvösben, a márciusi hidegben. Az előétel nagyon finom volt. Bár még nem fejeztük be az elfogyasztását, a főételt máris letették az asztalunkra. A főétel nagy csalódás volt. A bárány köfte egy darabka száraz kis húsrúdból állt, amit egy fél laffára tettek, mellé pedig egy adag rizst tálaltak. A másik főétel sem ütött meg túl nagy mércét, bár ott kicsit több volt a hús, de a lepénykenyér ugyanúgy száraz volt. Talán leginkább törékeny pergamenre, sem mint kenyérre hasonlított. Mire elfogyott az előétel és hozzáfogtunk a főételhez, teljesen kihűlt. Illetve már amikor megérkezett sem volt megfelelő hőmérsékletű, pedig az ilyen típusú ételek frissen sütve, melegen a legjobbak. Amikor elvitték a tányérokat, a pincérhölgy megkérdezte, hogy hozhatja-e a desszertet. Mi igennel válaszoltunk. De nem hozták. Az ajándék tea úgy 10 perc múlva érkezett meg, amikor megkérdezték, hogy mi még a desszertre várunk-e. Arra vártunk, de így is további 5 perc kellett mire megérkezett. Az egyik desszert - baklava - láthatóan nem volt friss, ez az állagán is megmutatkozott. A másikkal nem volt probléma. Távozás előtt felkerestem a mosdót, ahol büdös volt és nem volt meleg víz a kézmosáshoz. Mindez a Váci utcában, ahol elsősorban a turisták étkeznek.
Erika - 2024. március 25., hétfő 14:06

"NEM turistacsapda!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A lokáció miatt eleinte kissé szkeptukusak voltunk az éttermet illetően, hogy esetleg egy tipikus "turistcsapdába" érkezünk, ám ez az érzésünk hamar szertefoszlott! Az ételek minősége, tálalása és ízvilága csillagos ötös. Az adagok tökéletesek, az italok is isteni finomak (rózsavizes limonádét és egy joghurtos italkülönlegességet kértünk), a borválaszték is minden igényt kielégítő, de amit igazán kiemelnék az a kedves, udvarias, szinte családias kiszolgálás. Tökéletes lezárása volt számunkra az étteremhétnek, nagyon örülök, hogy ezt az éttermet választottuk, úgy tűnik lett egy új kedvencünk! :)
Tóth Gergely - 2024. március 25., hétfő 09:47

"kíváló hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyedi hangulat, figyelmes kiszolgálás, nagyszerű ételek-italok. kellemes estét tölthetünk el. szívből ajánlom
Sári-Luczó Emma - 2024. március 20., szerda 16:23

"Igazi élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló ételek, rendkívül kedves személyzet
K. Lúcia - 2024. március 19., kedd 21:50

"Finom ételek mégis rossz szájíz"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
Hihetetlenül finom előétel válogatás majd főétel. A desszert egyszerű volt de nem bántuk. A kiszolgálás addig nagyon kedves volt amíg a számlát ki nem hozták és a beígért 9900Ft ár szervizdíjjal helyett felszámoltak csak az ételekre kb 5000Ft szerviz díjat (4en voltunk). Az italon is volt szervizdíj. Szóltunk, hogy nem ez volt az ajánlatban, mondták hogy csak nekünk van ezzel problémánk. Az addig vidám és kedves felszolgálók átmentek pokrócba. Pedig természetesen adtunk borravalót - mert finom volt az étel és jól éreztük magunkat. Szóval úgy tűnik hogy nem úgy számolnak ahogy kellene. Sokkal korrektebbnek tartom pl a Gundel ahol ki van írva hogy plusz szervizdíj.
Treiber Anita - 2024. március 19., kedd 14:03

"Leila’s Libanoni Étterem"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A hely hangulatos, kellemes. A hideg mezze-k tökéletesek. Az ételek, a desszertek íze is nagyon finom. A felszolgáló hölgy nagyon kedves volt. Viszont a koordináció és figyelem kicsit szétszórt volt: A rendelésnél kértem, hogy a grillezett bárányhoz nem kérem a fűszeres kenyeret - ennek ellenére a tányéron volt. A főétel felszolgálása után 5 perccel jelezte a hölgy, hogy készítik a kért kenyeret - nem kértünk. Amikor már az utolós falatokat ettük, mondta, hogy akkor már nem hozza ki. A számlán pedig szerepelt az a kenyér, amit nem kértünk és nem is kaptunk meg. Ennek ellenére az étterem a kedvencünk lesz, és hamarosan visszatérünk.
Csendom Bernadett - 2024. március 18., hétfő 09:45

"Ízutazás Libanonba"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden étel remek volt, a pincérek viselkedése kifogástalan.
K Viktória - 2024. március 17., vasárnap 08:16

"Dennis"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Minden szuper volt :)
Tóbi Dennis - 2024. március 16., szombat 11:26

"Szuper ízek, remek hangulat "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Még visszatérünk. 😉
Fekete Andrea - 2024. március 16., szombat 09:15

"Élmény"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem esztétikus, a hangulat kellemes. A kiszolgálás csodálatos! A felszolgálók nagyon nagyon kedvesek, mindenre figyelnek! Van játszósarok is, ami ha gyerekkel mész akkor szuper. Az előételek fantasztikusak voltak, hummusz, labneh friss pitával majdnem főétel mennyiség. A főétel bárányhús volt, amihez pár zöldség volt mellé téve, másra szàmítottunk ezért kicsit kevésbé nyerte el a tetszésünket. A desszertek finomak voltak. Összességében nagyon jó az étterem élmény, máskor is megyünk majd a többi ételt kipróbàlni.
Kováts Réka - 2024. március 16., szombat 07:02

"Szuper vacsi "

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételek finomak voltak, a főételnél rossz ételt kaptunk és utána várni kellett a pótlásra, de kaptunk ingyen plusz 2×1 dl bort, ami nagyon szimpatikus volt. A hangulat szuper volt. Összességében elégedettek voltunk az este végén
Lőrinc Sára - 2024. március 16., szombat 06:06

"Pozitív"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. A kifizetett menü mellett autentikus teát és fogás váró nasit is kaptunk. Megérte ezt az éttermet választani. A mentás labnehjuk talán az egyik legjobb volt, amit mostanában ettem.
Kovári Lilien - 2024. március 15., péntek 16:44

"."

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Bikki Bettina - 2024. március 14., csütörtök 18:29

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, fantasztikus a kiszolgálás, mindenki kedves, mosolygós, segítőkész. A hangulat remek, az utolsó pohárig kitalált, szép szervizzel. Az ételek finomak, bőségesek.
Viktória Nyikos - 2024. március 14., csütörtök 06:26

"Sajnos csalódás"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Sok jót hallottam a helyről, ezért is választottam az idei étterem hét keretében, sajnos azonban összességében csalódás volt. A hely hangulata nem rossz, de minket sajnos egy sarok asztalhoz ültettek, amit előtte töröltek le, így kicsit tisztítószer szag volt. (Miközben az emeletet elnézve egy csomó üres készre terített asztal is volt, jobb hangulatú térben, nem értettük a választást.) A felszolgálók alapvetően kedvesek, de a többségükkel csak angolul lehet beszélni. Az előételekre majdnem fél órát vártunk, miközben ezek csak mezzék, nem annyira értettük miért. Cserébe a főételt még akkor kihozták, amikor ezeket meg sem ettük, így kicsit zsúfolt lett az asztal, meg nem akartuk, hogy kihűljön, ezért együtt ettük az elő és főételeket. A mezzék nagyon finomak voltak, a főételek viszont semmi extra, a borjú jó volt, a csirke viszont bár fűszerezésre jó, de száraz és kicsit meg is égett, a krumpli mellé unalmas. A desszert baklava és a mellé felszolgált tea finom volt. Ahhoz képest, hogy a legmagasabb kategóriába tartozik, nem vitték túlzásba, ennél már volt sokkal jobb élményem. Ráadás, az étteremhét leírása szerint a megadott ár tartalmazza a szervízdíjat (az elmúlt években és számos helyen ez mindig így is volt), csak az italokra kéne felszámolni pluszban, itt mégis mindenre felszámolták. Sajnos nem hiszem, hogy visszajönnék.
Orsi - 2024. március 13., szerda 08:20

"botrányos de finom..."

3,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
a hely parádés,az ételek nekünk nagyon izlettek.az előételre alig 55 percet vártunk,majd vártuk a főételt,annyira elkeseredtünk a desszertre várva,hogy kértük a számlát.amit végül a desszerttel együtt kaptunk meg. a kiszolgálás siralmas.
Vogelsinger Sandor - 2024. március 11., hétfő 18:45

"Belföldieknek meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kicsit idegenkedek a Váczi utcai éttermektől, mivel a percepcióm az, hogy ezekre a helyekre főleg egyszer megforduló külföldiek járnak. Erre a "várakozásomra" cáfolt rá a Leila's libanoni étterem. Üdítő élmény volt. Gondosan megtervezett autentikus hangulat vett körül. Nem tolakodó, de nagyon odafigyelő, kedves kiszolgálásban volt részünk. A közel-keleti konyhában elsősorban a mártogatósak (mezze) vonz a legjobban. Isteni volt mindegyik. A három fogás mellé még ízletes tea is járt. Azt gondolom, hogy a Dining City heteken kívül is vissza fogunk menni.
Fekete László - 2024. március 11., hétfő 17:21

"Fantasztikus kiszolgálás"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finom ételek, udvarias extra figyelmes kiszolgálás
Gulácsy Ildikó - 2024. március 11., hétfő 12:56

"Perfect service"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
This restaurant has a really good location near the city center. The service was very friendly and professional. The food was really delicious, I like spicy foods, and there were so much opportunity to try out them. Also the authentic lebanese music made my mood to the top.
Anita Varga - 2024. március 11., hétfő 11:07

"Keleti élmények"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már belépéskor elvarázsolt a Kelet látványa, hangulata. Nagyon hangulatos a környezet. Az ételek nagyon finomak voltak,ízléses volt a tálalás. A felszolgálók kedvesek, vidámak, barátságosak. Az előétel után gyorsan hozzák a főételt, de ez nem véletlen. A szimpatikus, barátságos üzletvezető hölggyel folytatott beszélgetésből kiderült, hogy ez az autentikus szokások miatt van. A libanoni étkezésben nem kezelik ennyire külön az előételt, ők egyszerre esznek a feltálalt ételekből. Köszönünk mindent.
Belicza János - 2024. március 11., hétfő 05:53

"Különleges élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper kiszolgálás. Fantasztikus ízek.
Karap Attila - 2024. március 10., vasárnap 07:58

"Leila"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Very kind staff, great value for money
Zsuzsa Wollak - 2024. március 10., vasárnap 07:40

"Korrekt vagy sem"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A konyha jó, kiszolgálás kiváló, figyelmesség tökéletes csak azt nem értettük mivel ketten fizettünk és a szervizdij ugye benne volt az árban hogy miért számoltak 1200 Ft al többet, mint kellett volna lenni a végösszegnek és persze fejenként. Tulajdonképpen számlát sem kaptunk. Érdekes
Oláh Ildikó - 2024. március 09., szombat 14:27

"Leila's "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elègedettek voltunk a kiszolgálással ès az ètelekkel is egyaránt. Hatalmas adagokat is kaptun egytől egyik szèpen tálalt minősègi èteleket. Mindenkèpp vissza fogunk látogatni.
Fehér Dóra - 2024. március 09., szombat 08:05

"Leila's Authentic Lebanese Cuisine"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
An original, authentic middle east cultured place at one of the most historical beautiful place in downtown Budapest, with very nice and understanding personal (my mom did not feel well and we had to leave a little earlier, the personal wrapped all food into bags, we will eat them next days)
Réka Adorjáni - 2024. március 09., szombat 07:50

"Névnapi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jó hangulatú étterem , isteniek voltak az ételek és nagyok az adagok, a koktél is nagyon finom volt, amit ittam. Az egyetlen kvázi kicsit kellemetlen dolog valószínű egy félreértés , elírás eredménye lehet - a Dining City e-mailje szerint a 9900 Ft menü díj tartalmazza a szerviz díjat, fizetéskor a felszolgáló közölte, nem tartalmazza. Ennek ellenére mindenkinek csak ajánlani tudjuk a helyet .
S Nóra - 2024. március 08., péntek 10:54

"Ízletes élmények "

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Kedves ültetést követően gyorsan étlap és itallap érkezett opcionálisan a dinning weektől függetlenül. A menü tartalmazott egy ajándék kardamonos zöldteát a végén, ezt mi az elején kikértük. Nagyon finom volt. A főétel és a desszert esetében volt igazi választási lehetőség. A 4 tételes mezze kínálattal már kb jól is laktunk. Kértünk még pitát a folytatáshoz, de közben megérkezett a fő fogás is. Kicsi asztalon hirtelen szűken lettünk így, illetve még nem végeztünk a mezzékkel. Mivel a pita frissen sült, arra is vártunk. Közben a főfogást befejeztük. A desszertek tökéletesek voltak. Ha az ütemezés kicsit lazább lesz, akkor 5 🌟.
Gergely - 2024. március 08., péntek 06:18

"Finom ételek, rossz kiszolgálás"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 5
Az étterem designja nagyon igényes és hangulatos. Az ételekkel is nagyrészt elégedettek voltunk, bár a grill ételek nem annyira különlegesek, inkább mezzéket érdemes kipróbálni. A felszolgálással viszont több problémánk is volt, a pincér elfelejtette leadni a főétel rendelésünk, így az előételek után több, mint 1 óra várakozással kaptuk meg azt. A fizetést szintén elfelejtették, így végül a pultnál egyenlítettük ki a számlát. Valentin napon mentünk, egész este teltház volt és érződött, hogy erre a hely nem készült fel, a kevés felszolgáló nagyon túlterhelt volt.
Kovács Dóra - 2024. február 23., péntek 16:56

"Gergő "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Kellemes hangulatú hely, nagyon jó konyha. Hozza az elvárt közel-keleti ízeket. Kipróbálásra érdemes.
Lovász Gergő - 2024. február 14., szerda 06:07

"Micsoda élmények"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
6 fős baráti társaságunk minden tagja jól érezte magát. Voltak, akik először ettek libanoni ételeket, voltak, akik már tapasztaltabbak e téren. Ami egységes az az, hogy mindenkinek minden fogás ízlett. Ha nagyon ki kell emelni, akkor a muhammara, a hummusz és a padlizsánkrém vitte a pálmát, de a csirkemáj és a grill tál is nagyon finom. Desszertek közül a kunafa nagy kedvenc, de a baklava és a többi desszert is remek, főleg, hogy a pisztáciával itt aztán nincs spórolás. :) Felszolgálók kedvesek, segítőkészek, a hely tiszta, hangulatos. Jövünk legközelebb is.
K. Zoltán - 2023. október 30., hétfő 14:17

"Különleges ünneplés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ünnepi alkalomhoz választottuk az éttermet. Jó választásnak bizonyult. Különleges ízek, kedves kiszolgálás, hangulatos hely, rengeteg étel. Minden percét élveztük, csodás élmény volt. Külön köszönet a felszolgálóhölgynek a kedvességért.
Póder Andrea - 2023. június 30., péntek 14:34

"Áfonyka"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes, hangulatos hely. Kiszolgálás gyors, felszolgálók kedvesek. Ételek nagyon finomak, laktatóak.
Botos Annamária - 2023. június 15., csütörtök 08:10

"Libanoni gasztronómia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes hangulat, kiváló ételek és kedves, mosolygós minden igényt figyelembe vevő kiszolgálás
Barbara - 2023. június 15., csütörtök 05:44

"Csipetnyi egzotikum"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon könnyen megközelíthető helyen van az étterem. Rugalmasak, azaz nem kell igazolni dokumentummal, hogy tényleg regisztráltál vagy sem.Segítőkészek, abszolút vendégbarát környezet.Miközben lesik a vendég gondolatait, meghagyják a magánszférát és ez kivételesen jó.Az előételek rendkívül finomak és bőséges.A kiszolgálást az egyik pincérnő kedves mosolya tetőzi be.Látszik, hogy szívvel-lélekkel végzi a munkáját, elhivatottan.Csak ajánlani tudom a helyet!
Hidegh Ágnes - 2023. június 12., hétfő 16:37

"Csodás Randevú"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom, bőséges az adag, és kedves a kiszolgálás.
Wéber Szandra - 2023. június 12., hétfő 13:55

"Kíváló bemutatkozás számunkra, máskor is megyünk!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Érdemes Diningcity akció nélkül is elmenni, az étlap kínálata nagyon sokoldalú, ámbár az étlap árai tükrözik az étterem Váci utcai elhelyezkedését.
Rajki Péter - 2023. június 12., hétfő 11:27

"Nagyon jó hely!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat. Finom ételek, extra kedves személyzet. Csak ajánlani tudom!
Kókai Eszter - 2023. június 12., hétfő 08:56

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek, rendkívül kedves személyezet.
Szűcsné Szabó Zsuzsanna - 2023. június 12., hétfő 07:48

"Autentikus libanoni ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem könnyen megközelíthető gyalog, vagy tömegközlekedéssel is a Ferenciek terétől. A felszolgált ételek ízlésesen elrendezettek-, és ízekben gazdagok voltak. Külön kiemelném a hideg mezzéket, illetve a grillezett borjút! A személyzet kedves és barátságos volt. Itt szeretném méltatni a minket kiszolgáló fiatal hölgyet, aki szívélyessége-, közvetlensége- és szakmai tudása alapján minden tekintetben kiemelkedő volt. Ha lehetne adni 6 csillagot a kiszolgálásra, akkor miatta ezt mindenképpen megtenném!
Keve Gábor - 2023. június 12., hétfő 07:15

"Nagyon jó!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezetben, kitűnő libanoni ételek, megfelelő adagban. Külön kiemelem a kiszolgálás vendégbarát jellegét. Gyors, figyelmes, udvarias. Mindenki mosolygós, kedves, látszik, hogy szivvel-lélekkel végzik munkájukat. Hárman voltunk, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat.. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Remélem a jövőben részt vesznek a rendszeres tavaszi-őszi étterem hét rendezvényeken.
Gábor - 2023. június 12., hétfő 06:09

"Középkorú pár"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először voltunk itt és nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon kedves, udvarias volt a kiszolgálás, gyorsak, pontossk voltak. Az ételek finomak, izletesek, különlegesek. Ajánlom mindenkinek akik szeretik a keleti konyhát.
Csernyik Tamás - 2023. június 11., vasárnap 19:38

"Pénteki vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hangulata magával ragadó. A kiszolgálás gyors, az ételek nagyon finomak. A felszolgáló kedves, segítőkész és rendkívül naprakész az ételek tekintetében. Nagyon kellemes estét töltöttünk itt. Biztosan visszajövünk még!
Rácz Gyöngyi - 2023. június 11., vasárnap 18:10

"Szombat esti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tokeletes volt minden.
Rocska Beata - 2023. június 11., vasárnap 15:40

"Bd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedvesek voltak a felszolgálók. Finomak es bőségesek voltak az ételek.
Bernáth Dániel - 2023. június 11., vasárnap 15:13

"Szuper"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az kiszolgálás kiváló, Bogi nagyon precíz és felkészült volt, mindenre kérdésünkre választ kaptunk. Az ételek fenségesek voltak, a hangulat pedig kiváló, mivel jó ital és étel mellet más nem is lehetne. Köszönjük
Szakacs Peter - 2023. június 11., vasárnap 10:50

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, finom ételek, a beltér nagyon szép és különleges hangulatot áraszt. Mindenkinek jó szívvel ajánlom aki egy különleges, keleti gasztronómiai utazásra vágyik.
András - 2023. június 11., vasárnap 07:25

"Libanoni ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Aki egy kis arab világ hangulatú étteremre vágyna ide jöjjön enni. Autentikus ételek, arabos hangulat, kicsit úgy éreztük, mintha nem is Budapesten volnánk. Az ételek finomak lehet libanoni bort is kostolni, a vendéglátás kiváló.
Kata - 2023. június 11., vasárnap 05:58

"Fantasztikus élmény! ?"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Köszönjük a Leila étterem csapatának azt a kulináris élményt amelyben tegnap részesülhettünk! Külön kiemelném a nagyon kedves, figyelmes kiszolgálást! Egy pár órára valóban Libanonban éreztük magunkat! ? Nagyon finomak a mezzék, isteni a báránysült, a puding. A kávé is egyedi aromájú. Máskor is szívesen elmennék ide! ?
Kisérdi Viktória - 2023. június 11., vasárnap 05:19

"Highly recommended"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
It has became our favourite place.
Kamasz Nora - 2023. június 11., vasárnap 04:52

"Születésnapi vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szoktunk járni különböző országok konyháit képviselő éttermekbe. Ez az étterem olyan, amelyet szívesen ajánlanék bárkinek! Igazi ízekkel, hangulattal és személyzettel!
Berki Peter - 2023. június 10., szombat 22:00

"Izgalmas gasztronómiai élmény volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenkinek melegen ajánlom, aki igazán kedves kiszolgálás mellett szerente egy csepp keleti hagulatot átélni, megízlelni!
Bereczki Gábor - 2023. június 10., szombat 12:50

"Muszáj mindenkinek kipróbálni!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus ételek, egy magyar kislány szolgált ki, nagyon értett hozzá (az ételekhez és a kiszolgáláshoz is) Sajnos, vagy szerencsére az egy előétel sok volt nekünk, csomagolták és a desszerttel is így jártunk :)! Visszatérünk!
Varga Katalin - 2023. június 10., szombat 10:53

"Elégedett voltam."

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek. Figyelmes gyors kiszolgálás. Paprikakrém és bárány különösen ízletes volt. A baklava nagyon finom. Visszatérünk.
Vadász Zsuzsanna - 2023. június 10., szombat 06:56

"Mónika"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Super volt
Santa Monica - 2023. június 10., szombat 06:26

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kedves és gyors felszolgás Niki érdeme. Finom volt az étel, igazi közel keleti ízek köszöntek vissza. Érdemes felkeresni.
Csányi Sándor - 2023. június 09., péntek 07:38

"Kellemes hely "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Udvarias kiszolgálás, finom ételek.
Barna Zoltán - 2023. június 09., péntek 07:19

"Remek hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak jókat tudok írni az étteremről. Izgalmas, tradicionális előételek, finom grillhúsok és a baklava nagy élményt nyújtottak. A kiszolgálás első osztályú volt, törődtek a vendégekkel!!! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a keleti ételeket!!
Lingauer Katalin - 2023. június 09., péntek 05:28

"Nagyon finom :)"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finom, ízletes ételeket ettünk. A kiszolgálás udvarias és gyors volt. :) Egyetlen negatívum, hogy nem kaptuk meg az arab kávét. Mi elfeledkeztünk róla a gasztronómiai élvezetek közepette, de az árban benne volt és illett volna felajánlani. :( Összességében csak ajánlani tudjuk az éttermet. :)
SziGiTi - 2023. június 08., csütörtök 19:13

"Családi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Bőséges és nagyon finom ételek és italok voltak. Nagyon kedves, udvarias és gyors kiszolgálás volt. Csak ajánlani tudjuk!
B Máté - 2023. június 08., csütörtök 19:11

"Arab konyha "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom arab ételek,udvarias kiszolgálás és barátságos légkör !
Marschalek Gábor - 2023. június 08., csütörtök 06:11

"Családi étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ahogy beléptünk, egyből éreztük, vendéglátóinknak fontos, hogy itt vagyunk. Ez végig meg is maradt. Mindent mosolyogva, érdeklődve tettek. Ismert keleti ízek, bőséggel az asztalon. A desszert (puding, baklava) nem túl izgalmas. Megyünk még
Gyuri - 2023. június 08., csütörtök 04:54

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kivalo szerviz, nagyon finom, izletes etelek!
Balogh Szilvia - 2023. június 08., csütörtök 04:52

"jobbra számítottam"

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Kezdésnek kaptunk egy "shot"-ot, ami kedves dolog volt. Utána viszont kicsit zűrzavarossá vált a kiszolgálás, eleve összevissza érkezetek a magyarul beszélő és a magyarul nem annyira beszélő felszolgálók. De ez még mellékes, bár nem rétem, miért kell egy asztal körül 4-5 pincérnek sündörögni. Aztán viszont a főételeket az előételek után egyből kihozták. Mikor szóvá tettem, hogy az így ki fog hűlni, akkor az volt erre a pincér válasza, hogy hát most lett kész. Egyébként pedig más pincérek többször odajöttek megkérdezni, hogy minden rendben van-e az ételekkel. De minek, ha letojják azt, amit mondtuk. Az ételek: a bárány nem volt elég puha, szóval inkább főzhették/süthették volna még. Az előételek közül a padlizsánkrém és a humusz nagyon finom volt, a paprikáskrém viszont túl savanyú volt. A két töltött valamiből a sajtos finom volt, de a spenótleveles valami ismét nagyon savanyú volt, az volt a legkevésbé finom fogás. A sör borzasztóan vizezett volt és átlag alatti, 1490 forintért. A menü része volt a kávé, amit meg előbb hozták a végén, mint a desszertet. A baklava viszont nagyon finom volt. Az már csak apróság, hogy a számlánál ugye alapból felszámolták a szervízdíjat, de még felhívták a figyelmünket, hogy ha elégedettek voltunk a pincérhölgy (egy felszolgáló volt ő az 5 közül) munkájával, akkor a dobozba tehetjük a borravalót. Vicces, ahogy külön értelmet adnak a szervízdíjnak, ami már a blokkon van, és a borravalónak. Teljesen hülyének néznek, gondolom megszokták, hogy a Váci utca közepén a turistákat könnyű lehúzni.
Attila - 2023. június 07., szerda 09:20

"Leila’s"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló konyha, barátságos kiszolgálás
Zörgő Zsolt - 2023. június 07., szerda 07:14

"Kiváló élmény"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kedves és gyors kiszolgálás volt, kaptunk welcome drinket, kis mogyorót. Az ételek nagyon jók voltak. Csak ajánlani tudom az éttermet!
Benedek Áron - 2023. június 07., szerda 07:13

"ok"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
érdekes új tapasztalat, hogy a 12%-os szervízdíj megfizettetése után még felhívják a figyelmet, hogy jattoljunk.
Király Márton - 2023. június 06., kedd 11:11

"Nagy lakoma"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ételek kiváló minőségűek voltak nem voltak túl fűszerezve. Minden adag bőséges volt. Külön ajánlom speciális ital választékot az hozza meg a teljes keleti hangulatot. Kiszolgálás gyors és precíz.
Alexandra - 2023. június 06., kedd 10:54

"Csalódás "

2,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Félrement a foglalásunk, sajnos a meghirdetett program helyett csak a'la carte tudtunk valasztani. Ezt az információt, meglehetősen kioktatón, semmiképpen sem udvarias közlés formájában kaptuk. Ételek túlárazottak, néhol nehéz belelátni az autentikus vonalat a hasábkrumpli, grillezett csirke, pita kombinációba. Saláta frissessége is von némi kívánni valót maga után. Joghurtos meze viszont finom, iráni emlékeim idézi.
Tóth László - 2023. június 06., kedd 09:55

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgáló kislány udvarias, nevetős, figyelmes volt, ilyen kiszolgálást eddig csak nyugdíjas pincérektől kaptunk! Az ételek bőségesek és finomak, mindhárman becsomagoltattuk a főételt, mert már nem fért be...... Örülök hogy felfedeztük ezt a helyet, ajánlom mindenkinek!
Kiss Katalin - 2023. június 06., kedd 06:08

"Középkorú Pár"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden varázslatos volt. A figyelmesség, a remek kelti ízek, csodálatos környezet.
Ulrich László - 2023. június 06., kedd 03:37

"Csak ajánlani tudom "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves kiszolgálás, végre egy az átlagostól úgy eltérő ízvilág, ami nem sok önmagában, pont annyira fűszeres, amennyire kell, nem sós, nem sótlan, az alapanyagok kiváló minőségűek, a hús puha, omlós. Visszamegyünk.
Riskó Gábor - 2023. június 06., kedd 03:35