Értékelések és vélemények


4,6

(33 Recensies)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Finom ételek mégis rossz szájízzel"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Nagy érdeklődéssel vártuk a dining city új belépő éttermét. A kiszolgálás megfelelő volt, nem kellett sokat várni az ételekre, a felszolgáló hölgy illően érlelődött arról, hogy elégedettek vagyunk-e az ételekkel. Az ételek nagyon finomak voltak, látvanyra is ízlésesen volt tálalva. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve mindaddig míg a fizetésre nem került sor. Szép kártyával szerettünk volna fizetni, de a felszolgáló hölgy azt mondta, hogy épp elromlott a terminál. Mi jeleztük neki, hogy ez így nincs rendben, hiszen a dining city oldalán és az étterem honlapjan is úgy van hirdetve, hogy lehet Szép kártyával fizetni és ezt a tényt, hogy nem lehet azzal fizetni a legelején nem jelezte. Problémánkról azt mondta majd jelzi a vezetőségnek. Mi bankkártyával kifizettük az összeget és vártuk esetleg jön-e a vezetőség elnézést kérni, de a hölgy is úgy eltűnt, színét se láttuk, gondolom nem szeretett volna konfrantálódni. Így mivel mi siettünk elhagytuk az éttermet. De meg kell mondjam azóta is rossz szájízzel gondolok az etteremre és az ismeröseimnek sem tudok így jó estéről beszámolni, mert ezzel teljesen elrontották a hangulatot. Évente kétszer megyünk étterembe, gyűjtögetjük a Szép kártyát direkt erre és nem hiszem, hogy rendben van, hogy egy 30 ezer Ft-os számlát végül ki kellett fizetnünk, úgy hogy, nem így volt meghirdetve és semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptunk. Sajnálom, így többet oda nem megyünk.
A A - 2024. március 27., szerda 18:10

"Sajnos csalódás volt"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Az étlap alapján nagy reményekkel érkeztünk az étterembe, azonban rögtön érkezéskor annyira negatív tapasztalatot szereztünk, hogy majdnem vissza is fördultunk az ajtóból. Az étterem egy pincehelységben található, és közös a mosdója az emeleten található hamburgerezővel, a mosdóból áradó erős szag azonban rögtön megcsapott minket érkezéskor, mintha egy belvárosi kocsmába érkeztünk volna szombaton éjfél után (pedig kedd volt és 7 óra), valamint ez a szag sajnos az étterembe is beszivárgott. Ezek után nem is szerettem volna igénybe venni, az pedig hogy egy prémium árkategóriásnak minősített étteremnek a mosdója használhatatlanul gusztustalan, szerintem elfogadhatatlan. Az előételek, desszertek egyébként rendben voltak, a főételnek felszolgált csirkemell tekercs viszont borzasztóan száraz volt, és rendkívül állott ízű, mintha háromszor megmikrózták volna és egy hete állt volna előtte a hűtőben. De még erre is maximum felvonja az ember a szemöldökét a legolcsóbb árkategória esetén, de annál magasabb szinten ez sajnos olyan dolog, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Maga az étterem berendezése egyébként hangulatos lenne, nagy kár hogy a környezet ennyit levesz belőle, illetve a kiszolgálás is kifogástalan is, arra semmiképp nem lehet panasz, de ez sajnos kevés egy prémium besorolású helyhez, igazából szerintem ahhoz is kevés hogy egyáltalán a Diningcity oldalára felkerüljenek. Több hasonló árkategóriás helyet is kipróbáltunk a két hét alatt, össze se lehet hasonlítani őket a szóban forgó étteremmel, más ligában játszanak teljesen. Sajnálom, kár érte.
Téglás Szilvia - 2024. március 25., hétfő 16:13

"Kellemes este"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ételek finomak voltak, az adagok pont jól eltalálva. A személyzet fiatalos és barátságos, a pálinka -válsztékról részletes tájékoztatást kaptunk. Ami kicsit levon a hely értékéből az a Zingel közös mosdó, ami emiatt leginkábbis nyilvános mosdóként működik, ami sajnos mint szagokban mint tisztaságban érződött
Kolosa Noémi - 2024. március 23., szombat 16:46

"barátok"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az Árpád érlelt szilva óriási csalódás volt.
Tollár Tibor - 2024. március 22., péntek 16:06

"Unusual experience"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The place is not bad, the location is a bit strange, behind a burger place, but easy to find. It has a Pálinka museum that needs some maintenance, still it is worth visiting for fun. The food was surprisingly good, not something they have on their everyday menu. I liked the huge ravioli that were not that huge or filling, but still very tasty. The choice of Pálinka and distillates is impressive, we especially liked the beetroot and carrot distillates.
Maria Morozova - 2024. március 22., péntek 14:17

"Fekete Petra "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
...
Fekete Petra - 2024. március 21., csütörtök 06:24

"Finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szinte az összes ételt sikerült megkóstolnunk, és minden nagyon finom és különleges volt. Nagyon passzoltak az ízek egymáshoz, és az, hogy pálinka volt az ételekben nem alkoholos hatást keltettek, hanem kiegészítették az ízeket. A kiszolgálás kedves, barátságos és segítőkész volt. Szívesen fogom ajánlani a helyet.
Bányai Nóra - 2024. március 20., szerda 17:54

"Pálinka mindenhol!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Pálinka kóstolással összekötött nagyon finom ebédet sikerült elfogyasztanunk egy ragyogó helyen.
Szarka Tamás - 2024. március 20., szerda 07:03

"Ahol minden a hungaricum-ról szól"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Csak megtalálni volt nehéz az éttermet, ami egy burger-bárból induló lépcsőn keresztül a pinceszinten tárult fel. A szomszéd asztalnál 7 x 2 cl válogatást kóstoltak, hangosan értékelve a párlatokat. Kissé irigykedve pillantottunk át. Ráeszméltünk, hogy ahol 2 cl szilva 1.350,- forinttól kezdődik, nem ott fogunk hangolódni. Csapolt Staroprament és kísérőnek ásványvizet rendeltünk. Igényes tálalásban érkeztek a fogások. Az előételek között a Tatár kóstoló, a Shakshuka és z.borsó krémleves közül csak a közel-keleti lecsó, a főételek között a baconba tekert s.szűzérme körettel adagja volt elegendő. A camambert-el bélelt cs.mellel és 3 db sült óriás raviolival (hiába a szarvasgomba krém, ha nem lehet villával elfogyasztani a film rétegű sáfrány mártást) nem laktunk jól. A desszertek viszont megkoronázták a vacsorát. Minden fogásuk ízletes, érezni a "hely szelleme"-hez illően a párlatok használatát a tányérokon. A konyha az adagok mérete miatt, a kiszolgálás a könyökünk alól kihúzott teríték/papír étlap miatt kapta a ****-t.
Rédei Attiláné - 2024. március 19., kedd 13:33

"Really enjoyable dinner "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
We enjoyed our dinner at the Palinka Experience. Nice food and good service.
Caroline Mazza - 2024. március 19., kedd 04:24

"vélemény"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Az ételek jó voltak, de nem volt extra. A környezet ( egyben van kvázi egy burgerezővel) nem ideális, a kaja szag nagyon erős, ahogy belép az ember. A WC is a burgerezővel egyben van, a színvonala is elég alacsony.A kiszolgálás kedves volt és gyors.
Taksonyi Tímea - 2024. március 18., hétfő 09:46

"Kellemes vacsora"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes vacsorát töltöttünk el itt. Párom nem bánta volna ha kicsit fűszeresebb az előétel (tatárválogatás) és a desszert (sajttorta) alja átázott volt.
E - 2024. március 18., hétfő 08:14

"5/5"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden téren hibátlan volt, pálinka választásnál kérjetej javaslatot!
Miklós Bosits - 2024. március 18., hétfő 07:16

"Vendég"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Éttermek hete keretében voltunk vacsizni. A kiszolgálás és a személyzet szuper volt. A pálinkák is nagyon finomak voltak. Az ételek,nos hát szerintem nagyon finomak voltak mind a ketten a lecsó féleséget ettük elő ételként nekem nagyon izlet a felnőt fiammal voltunk neki ehető volt megjegyezném kevés kenyeret adtak hozzá. Fő ételnek én csirkét ettem Ő sertés szüzérmét baconba tekerve ,nekem izlet nagyon ,ő hát megette de azt mondta ilyet otthon is csinálunk sőt,desszertet én túrós kemencés palacsintát ettem ami nagyon finom volt,ő csoki felfujt vagy valami ilyesmi volt a neve ,neki az sem nyerte el a tetszését,megkóstoltam én is tényleg nem volt nagy szám. Én elégedett voltam mindennel,tulajdonképoen ő is,csak ott az a de :) .Pálinkázni kell oda menni :) .
Kóczé Julianna - 2024. március 18., hétfő 06:51

"Étteremhéten"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Fényes Erika - 2024. március 16., szombat 18:14

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
MInd a három fogás kifogástalan volt, a személyzet udvarias és kedves.
Károly Csilla - 2024. március 16., szombat 09:52

"Rejtett kincs, több lehetőséggel"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A Király utcában található ez a kis étterem és múzeum. Az egyik leghíresebb Hungarcumnak, a pálinkának és annak elkészítésének szentelt kis kiállítással. A hely hangulatos kis pincében van, egymás mellé helyezett asztalokkal, ahol bőven elfér az ember. A kiszolgálás figyelmes volt, nem tolakodó, érdeklődő. Előételként zöldborsó levest és marha és lazac tatárt ettünk. Mindkét előétel finom volt, különleges csavarok nélküli, bár a tatártálhoz járhatott volna egy kicsit több kenyér is. Főételként sertésszűzt és camemberttel bélelt csirkemellet ettünk. A húsok finomak voltak és puhák, itt én egy kicsit a csirke és a hozzá feltálalt sós túrófánk arányán javítottam volna, elfért volna még egy csirketallér a tányéron. Desszertként Pálinka Experience csokoládé mousset választottunk, ami nagyon finom volt és kellően nagy adag. Összességében elégedetten távoztunk közel két óra kellemes vacsora után. Javaslom a hely tulajdonosainak, hogy az étteremben és a kiállításban rejlő potenciált próbálják meg jobban kiaknázni.
Kovács Tibor - 2024. március 14., csütörtök 10:00

"Különleges pálinkák különleges vacsorával..."

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Köszönjük az étteremnek a felejthetetlen vacsorát! Névnapi vacsora ajándék volt egy igazi pálinka gourmenak!!! Finomak voltak az ételek és az italok is!!! A felszolgálók kivétel nélkül aranyosak segítőkészek barátságosak!! Csak így tovább!! Hajrá! Zoli és Zsuzsi
Kása Zoltán - 2024. március 13., szerda 21:07

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves volt a kiszolgálás, különlegesen finom ételeket kaptunk.
Buzek Zsuzsanna - 2024. március 11., hétfő 09:37

"Kitűnő volt"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Már több éve járok erre az eseményre, és ez volt az első olyan élmény, amikor mindhárom fogás és az ital is kifogástalan volt. Gratulálok a szakácsoknak és felszolgálóknak is!
Benedek Ildikó - 2024. március 09., szombat 07:50

"Hangulatos este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Koszonjuk szepen a remek estet. A hely minimalista, ugyanakkor nagyon hangulatos, a szemelyzet fiatalos, lenduletes, nagyon kedves es figyelmes. Az etelek kivetel nelkul nagyon finomak voltak, illetve a palinka valtogatasban sem csalodtunk. Nagyon kellemes estet toltottunk el, halas vagyok az elmenyert.
Balázs Mária - 2023. október 22., vasárnap 18:54

"Nagyon jól éreztük magunkat"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 5
.
Bálint Ági - 2023. október 16., hétfő 06:22

""

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Kedves, udvarias, gyors és figyelmes kiszolgálás. Sajnos a felszolgált ételek minősége, az előételek kivételével, még egy átlagos étterem színvonalát sem hozták. Szétfőtt, ízetlen köretek, rosszul elkészített hús, silány desszert. Az Étterem Hét keretein belül ajánlott helyek közé, vajon miként kerülhetett be ez a vendéglátóipari egység? Helyben nem reklamáltunk, mert a kiszolgálás egyébként teljesen rendben volt. A kedves, figyelmes, fiatal csapat mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat. Lehet, csak lebetegedett aznap a séf?
Krisztina - 2023. október 15., vasárnap 19:48

"Hozzáértő személyzet, íncsiklandó ételek"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A kacsamell zöldfűszeres mártogatóssal lehengerlően jó volt, a desszertek is különlegesek, és a főételek is teljesen rendben voltak. A prémium bársony birset, a vadbodzát és a feketecseresznye-málnát nagyon ajánluk!
Schmidt Dorottya - 2023. október 13., péntek 06:17

"Pálinka Experience"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves és figyelmes személyzet, nyugodt környezetben. Remek és különleges ízesítésű ételek. Klassz design
Wágner Zsuzsanna - 2023. október 13., péntek 05:14

"Különleges este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon különleges ízeket kóstolhattunk, elképesztően finom volt minden. A tálalás is csodálatos volt, és a felszolgálók is nagyon kedvesek. Az asztalok elég távol vannak elhelyezve egymástól, így jó helyszín egy romantikus vacsorához, nincs tömeg. Az étterem melletti múzeum még különlegesebbé teszi a helyet. Ajánlom mindenkinek.
Lenke - 2023. október 09., hétfő 12:29

"Jobb, mint, aminek látszik."

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Furcsa helyen lévő étterem, egy Zing burgerező pincéjében. Azonban az étteremtérben tisztaság, barátságos környezet van. A szerviz kedves, bár kissé figyelmetlen. Az ételek sokkal jobbak, mint, amit vártunk, szépen elkészített, jóízű, kissé modernizált magyaros fogások. A pálinkákat is érdemes kipróbálni.
Krisztina - 2023. október 09., hétfő 09:54

"Vélemény"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A kiszolgálás rendben volt. Az ételek finomak voltak.
Benedek János - 2023. október 09., hétfő 05:43

"Pálinkát mindenkinek"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Zseniális volt a hangulat és a felhozatal, a kiszolgálás pontos volt és roppant figyelmes. Az ételek kreatívak és ízletesek voltak főleg a pálinka fúziók. A vörös húsokat nehèz eltalálni hogy megfelelően főjenek meg így egy picit rágós lett azonban mèg pont nem rontott az élményen.
Zsálek Zsófi - 2023. október 09., hétfő 05:17

"Különleges vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindennel nagyon elégedettek voltunk, nagyon finomak voltak az egyes fogások.
Gyepes Maria - 2023. október 08., vasárnap 16:36

"Kellemes környezet, finom ételek, figyelmes kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes meglepetés volt a Pálinka Experience, mint új résztvevő az Étteremhéten. Ízletes, szépen tálalt ételek, bőséges adagok, rendkívül figyelmes és kedves kiszolgálás. Ötletes és különleges ízt ad, hogy szinte minden fogás valamilyen pálinkával van "megbolondítva". A hely hangulatos, a múzeum miatt egyedi. A pálinka kínálat verhetetlen. Köszönjük, visszatérünk!
Kriszta - 2023. október 08., vasárnap 15:40

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az etelek es az italok egyarant fantasztikusak voltak, az adagok nagyok,az italsortiment kulonleges. Igazi experience ;)
Banko Andrea - 2023. október 08., vasárnap 08:01

"Meglepetés"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étterembe lépve kicsit aggódtunk, mert másra számítottunk a képek alapján. Azonban mind az ételek, mind a kiszolgálás kifogástalan volt. Az ízek remekül harmonizálnak, igazi gasztronómiai élmény volt!
Klára - 2023. október 07., szombat 06:54