Értékelések és vélemények


4,7

(33 Recensies)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.6

" "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A menü zseniális volt, óriási adagokkal, egy részét el is kellett csomagoltatnunk. Nagyon finom volt minden, az ételeken kívül minden mással is ennyire meg voltunk elégedve, mivel a kiszolgálás és a hangulat is remek volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a csodás olasz éttermet!
Zudor Jolán - 2024. március 17., vasárnap 07:41

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos volt a vacsora, isteni ételek, figyelmes és kedves kiszolgálást kaptunk Brigitől, aki a legcukibb maci latte art-ot készíti, amit eddig láttunk. Hatalmas adagok, biztos nem maradsz éhes!
Halla Ildikó - 2024. március 15., péntek 19:34

"Dolce Vita"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes volt itt minden , de az Allegróból azt a felszolgálót el tudnánk ide képzelni !!!
Szalay Réka - 2024. március 11., hétfő 10:57

"Szuper hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus az étterem hangulata, a személyzet rendkívül kedves és segítőkész. Az ételek ízletesek voltak, igényesen tálalva. Csak ajánlni tudom, szívesen visszamennék.
Dorottya Pintér - 2024. március 10., vasárnap 10:28

"Vasárnapi baráti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kitűnően elkészített, ízletes, finom ételek, remek kiszolgálás. Már többször jártunk itt, mindenkinek ajánljuk...
Zoli - 2023. október 16., hétfő 16:06

"Csodás vasárnapi ebéd "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem minden tekintetben szuper volt. Figyelmes, kedves kiszolgálás, kiadós, nagyon finom fogások és kellemes atmoszféra. Biztos, hogy máskor is ellátogatunk hozzájuk.
Lili - 2023. október 16., hétfő 06:07

"Felicitaa"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Majdnem elfelejtettek az egyik fogast, de a pincer kedves volt. Nem voltak tul sokan.
Beatrix T - 2023. október 15., vasárnap 10:09

"Olasz életérzés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenben megfelelt egy remek olasz vendéglőnek. Hangulat, zenék, ételek, ízek. Kiemelkedően jó pizza és tiramisu, szuper focaccia. A 3 fogás mérete teljesen korrekt, alapanyagok kiválóak, frissek. Jó élmény volt, és ha olasz éttermet keresünk Budapesten, akkor biztos, hogy az egyik első lesz, amely eszünkbe jut legközelebb.
K. Zoltán - 2023. október 14., szombat 09:16

"È tenersi per mano, andare lontano, la felicità"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Rendkívül autentikus olasz hely, egy szerintem meglehetősen kieső helyen, életemben nem jártam a Hegyvidék Bevásárlóközpontban, de lehet a Felicitá miatt érdemes ide kikutyagolni. Déli pályaudvarról szinte odavisz az 59-es villanyos. A konyha annyira elhivatott az olasz ízek iránt, hogy olasz lisztet használnak a tésztákhoz és pizzákhoz, olivaolajat kevés helyen ettem/ittam ilyen finomat, a pisztáciakrémet pedig helyben készítik, a kenyeret, focacciat helyben sütik. És magát a processzúrát egy látványkonyhában meg is tekinthetik a vendégek mielőtt a végterméket elfogyasztják. Előételnek arancinit és polip carpacciot kértünk. Az arancini egy street food kaja, zsemlemorzsában forgatott rizsgolyó. A polip leheletvékony, de maga az egész kompozíció remekül harmonizál. A melléje kihozott focaccia két perce lett kész a konyháról, isteni, ropogós, pont úgy megsütve, ahogy az olaszok is szeretik. Hátránya, hogy a számlánál derül ki, bizony ez már pluszba került. MIndig gondban vagyok, ha egy étteremben pizzát is lehet rendelni, mert nekem a pizzéria, meg az étterem az két külön dolog, - ugyanazt érzem, ha hamburget eszek egy étteremben -, de az biztos hogy nagyon ízletes volt. Ugyanakkor elbújhat a konfitált bárány csülök mellett, mint tálalás, mind ízvilág tekintetében, a hozzá adott polenta, amit parmezánnal kevertek, valami zseniális, olyan mintha az egész sajtszósz lenne, miközben a polenta textúráját kellőképpen ellensúlyozza és egyben pikáns ízvilággal ajándékozza meg. A két desszert közül a lisztmentes csokitorta a jobb, bár hozzá ell tenni a chantilly kérme francia és nem olasz, ejnye bejnye. A cannoli egy ropogós tésztába töltött habkönnyű ricotta. Ehhez még nem vagyok eléggé olasz, valószínűleg puha tésztával jobban ízlett volna, de akkor már canelloni lenne. A két rendelt narancslimonádé elképesztően finom, ott helyben facsart narancs levét iszod, nem valami dobozos akármit. A kávék sem hagynak kivetni valót maguk után. Mindent egybevetve szuper hely, én mondjuk inkább a középkategóriába helyezném, mert azért egy bevásárlóközpontba helyezett étterem, ahol fel kell menni a mozgólépcsőn, az amúgy nagyon szép mosódba, sose lesz a Gundellel, Matilddal egy szinten, és lehet nekik is jót tenne, ha beköltöznének az első, vagy az ötödik kerületbe. Ugyanakkor egész dining citys pályafutásom során, itt fogyasztottuk a legtöbbet, majndem 40.000 lett a számla, amit egy együnk jót olcsón héten csöppet túlzásnak érzek, de hát istenem... így mulat egy Magyar úr.
Magyar Tibor - 2023. október 12., csütörtök 23:53

"Fantasztikus olasz este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves és rendkívül barátságos felszolgálók, isteni ételek voltak, bő mennyiséggel. Visszatérő vendégek leszünk, köszönjük az élményt!
Erdődi Györgyi - 2023. október 12., csütörtök 21:23

"."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Kozák Anna - 2023. október 12., csütörtök 11:49

"Felicita"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
A kiszolgálás nagyon kedves volt. Pizzát enni nem ide kell járni, kivéve ha a rágógumi hatású tésztát szereti valaki. A többi étel finom volt. Nem egy vacsorázó hely, napközben biztosan jó a hangulat.
Kiss Ferenc - 2023. október 12., csütörtök 05:27

"Boldogság "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos hely rendkívül finom ételekkel
Urbán Kristóf - 2023. október 11., szerda 07:27

"Felicita DiningCity"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon meg voltam elégedve mindennel.
Szentgyörgyi Bálint - 2023. október 10., kedd 16:15

"Nagyszerű ételek"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Maximálisan kedves és odafigyelő kiszolgálás és végre egy igazán jó olasz étterem. A fogások bőségesek és finomak voltak.
Szentgyörgyi Viola - 2023. október 10., kedd 15:19

"Kiváló! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifejezetten kiemelkedő a lelkes, szakmai és udvarias kiszolgálás. Príma!
Ojtó Szabolcs - 2023. október 10., kedd 10:55

"Boldogság"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás fenomenális. Nem tolják túl, de ennek ellenére mindig érzi a vendég a megfelelő figyelmet. Az ételek íze szenzációs volt. Az arancinin robogott a bunda, a bárány annyira omlós és ízletes volt, hogy csukott szemmel élveztem minden pillanatát.
Bazsik Benjamin - 2023. október 10., kedd 06:31

"Felicita vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom ételek, kedves kiszolgálás
Kovács Gyöngyi - 2023. október 09., hétfő 07:19

"jó volt"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az ételek ízletesek voltak, a felszolgálás figyelmes és kedves, jelen voltak és mégsem volt tolakodó. A zene a helyhez illő hangulatos, nekem kicsit hangos.
Visontai Balázs - 2023. október 06., péntek 06:27

"Jó étterem - nem kedvező helyszínen"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A Hegyvidék bevásárló központ nem jó ómen egy étterem üzemeltetéséhez - többen belebuktak már. Reméljük a Felicita nem bukik el, mert igazán kiváló olasz konyhát visz. Minden étel amit kipróbáltunk ízletes volt és tényleg tartották magukat az olasz receptekhez, alapanyagokhoz. Azt viszont nem értjük: miért nem segítik a pizzák elfogyasztását azzal, hogy előre felszeletelik? Idős ember is volt a társaságunkban, aki nek segítenünk kellett a felvágásában. Visszatérünk még!
Judit - 2023. augusztus 21., hétfő 20:39

"Ide vissza fogok térni "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kiváló konyha, kedves felszolgálók a sárga dinnye krém leves garnelaval egyszerűen csodálatos volt! Imadtam az erdei gombás marha ragut is?
Szalai Eva - 2023. augusztus 21., hétfő 10:24

"Vacsora barátokkal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek várakozáson felül finomak voltak, és az alkoholmentes koktél is.Kedves kiszolgálás, kellemes helyszín.
dr. Véghné Horváth Andrea - 2023. augusztus 21., hétfő 05:51

""

2,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Talàn ez volt a legmagyobb csalòdàs az összes Dining city étteremböl.Ez egy pizzéria.A pizzàk jòk voltak, de a többi föétel…. hàt finoman szòlva megülte a gyonrunkat.Àr-érték arànyt figyekembe véve ez egy gyenge 2 es.
Gulya Gerri - 2023. augusztus 20., vasárnap 10:26

"Péntek esti vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ilyen finomat már nagyon régen nem ettünk, pedig sok, jó hírű étteremben jártunk már. Udvarias kiszolgálással, nagyon finom és bőséges adagokkal, igazi kulináris élményben volt részünk, biztosan visszatérünk. Köszönjük.
Zoli - 2023. augusztus 19., szombat 18:20

"Nagyon jó élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás környezet, fantasztikus ízek! A pizzát azóta is emlegetjük! ?
Felméry Tímea - 2023. augusztus 19., szombat 06:37

"Páratlan olasz este a Felicita Budapestben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy páratlan olasz élményben volt részünk a Felicita Budapest jóvoltából. Már az ízléses enteriőr és a kiváló háttérzene is hozzájárultak ahhoz, hogy az olasz lendület és a fiatalos elegancia harmóniájában tökéletesen feloldódjunk. Ezt az érzést csak fokozta a vidám, előzékeny, az étterem kínálatát mélységében ismerő és iránta őszinte kíváncsiságot ébreszteni kész és képes pincérünk, a nagyszerű Ádám. Az ételek és italok rendkívül izgalmasak voltak, az újító és hagyományőrző megoldások elegye pazar ízvilágot hozott létre, amellyel csodás tálalásban találkozhattunk. Az egész estét – az étterem hangulatát, a kiszolgálást és a fogásokat – a fesztelen jómodorral párosuló olasz életöröm jellemezte. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Felicita Budapestet!
Nagy Botond - 2023. augusztus 18., péntek 05:13

"Fine dining étterem"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Fine dinig ételek, nem elegáns, de kellemes környezetben. Ha az apróságokon javítanak (pl. házi kenyér ne legyen kiszáradt, gyümölcslevesbe ne kerüljön olaj, tiramisu legyen kávésabb) felkerül a „gasztronómiai térképre”. Ritka, amikor az előétel, főétel és desszert is egyformán kiváló minőségű. Amit ettünk: Előételek: Hideg dinnyeleves, pirított garnéla és Olasz érlelt marhasonka “Bresaola” carpaccio, rukkola, parmezán; Főételek: Kézzel vágott pappardelle tészta, vörösboros marhapofa ragu, erdei gombák, pecorino sajt és Ricotta “gnudi”, grillezett barack, parmezán szósz; Desszertek: Tiramisu és Csokoládé pite, pisztácia ganache, meggy.
B L - 2023. augusztus 17., csütörtök 10:33

"Igazi finom, olasz ízek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ételválaszték, csodás elkészítés. Csupa kellemes benyomás.
Frank Jenő - 2023. augusztus 17., csütörtök 09:13

"Egy kis Olaszország "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon elégedettek voltunk mindennel! Az összes fogás isteni volt, a felszolgálás kitűnő és a hangulat is nagyon jó volt. Teljesen biztos, hogy vissza terünk.
Caruel Zsofia - 2023. augusztus 17., csütörtök 07:02

"20230815"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon rendben voltak az ételek, szerettük!!! Jövünk még!
Jaczenkó Dóra - 2023. augusztus 16., szerda 06:17

"Felicita"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Udvarias kiszolgálás. Finoman elkészített ételek.
Nagy Katalin - 2023. augusztus 16., szerda 06:05

"értékelés"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Szuper a konyha, a tálalás. Bőséges az adag. Finom ízek.
Dr. Felek Timea - 2023. augusztus 16., szerda 05:45

"Olasz"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szuper fantáziadús, nyárias ételeket ettem, nagyon kedves volt kiszolgálás, jó élmény volt!
Nagy Virág - 2023. augusztus 15., kedd 05:51