Értékelések és vélemények


4,3

(21 Recensies)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.2

Hangulat

4.3

"köszönet"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A hamburgerek finomak voltak, jó ötlet volt a degusztációs hamburger sor, egyik jobb volt mint a másik. Nagy forgalmat bonyolítottak ebédidőben és mi is késtünk, így nem rónám fel a 3/4 óra várakozást, de sajnálatos módon rendkívül hideg volt bent.
Darabos Katalin - 2023. október 18., szerda 19:23

"Sajnos csalódás volt ?"

2,3
Konyha: 0 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Régen jártunk a Tuningba, nagyon szerettük, kB évek óta vágytunk vissza, hogy végre újra ehessünk egy szuper ízvilágú, minőségi burgert, így boldogan küldtem el a foglalást az étteremhét egyik péntekének déli időpontjára. A felszolgáló személyzet nagyon rugalmas, kedves és lelkes volt. Megoldották, hogy mindhárom miniburger tk buciba kerülhessen, valamint, várandós lévén, nekem javasolták is, hogy well-done kérjem a húst. A konyha sajnos viszont nem volt a helyzet magaslatán - a hús a burgereimben a legnagyobb jóindulattal is medium volt, asztaltársaimét viszont túlsütötték. Mikor szóltunk, én kaptam új húsokat (külön, magában), amiket sajna szintén nem tudtam megenni hasonló okok miatt, illetve mert későn is kaptam meg őket. A desszert (creme brulee) megégett, és túró szerű állaga volt - ehetetlen lett a végeredmény :( Nagyon sajnálom ezt a negatív élményt, mert ezen a helyen régebben ilyen malőrök nem történhettek meg.
Bátori-Koczka Éva - 2023. október 18., szerda 07:48

"Wagyu burger"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételek minősége megfelelő volt, ám nem tudták kezelni a vendégek számát kellően, így rengeteget kellett várni.
Kivagyok Holvagyok - 2023. október 16., hétfő 08:22

"Burgerben profik :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedvesek voltak velünk, részletesen minden elmagyaráztak hogyan készül, nem beszélve arról hogy élőben a tv-n és projektoron is lehetett látni ezt :) Az előétel és a burgerek nagyon jók voltak. A deszertek nekünk annyira nem ízlettek.
Szabó Patrick - 2023. október 16., hétfő 06:55

"Bőséges vacsora"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak, úgy éreztük, hogy már az előételtől jól laktunk. Különösen tetszett a 3 mini burgerből álló válogatás. A desszertek nem voltak különlegesek, de egy burgerezőbe nem azért megyünk. Élveztük a fali vetítést az ételek elkészítéséről és próbáltuk kitalálni, hogy melyik lesz a miénk. A fizetésnél egy kis problémát okozott, hogy a bankkártya terminál nem működött. A felszolgálók nagyon kedvesek és készségesek voltak. Megyünk még.
Krisztina Budapestről - 2023. október 16., hétfő 06:18

"értékelés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az A menüt rendeltem, ami nagyon finom volt, ízlésesen lett tálalva, elkészítve. A kiszolgálás nagyon udvarias volt, kedves, a hangulat remek volt, a felszolgálók segítőkészek voltak.
Orosz Judit - 2023. október 15., vasárnap 07:32

"Kellemes meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A korábbi értékeléseket olvasva némi félelemmel ültünk be. Szerencsére a kiszolgálással, szervezéssel kapcsolatos problémákat megoldotta az étterem. Pörgősen ment a rendelés, időben jöttek az ételek. Ez főleg a pincérnőnk érdeme volt, aki külön dicséret érdemel. Részletesen tájékoztatott minket az ételekről, rendelési időkről, és a lelkesedését ránk is átragasztotta. A menü bőséges. A 3 mini burger tökéletes volt annak a bemutatására, mire képes a Tuning. A saláta jó választás volt előételnek, mert a főétel nagyon nehéz volt. A végén jobban örültünk volna egy kicsit könnyedebb desszertnek, de a chillis csokis pohárkrém is finom volt. Csak kissé tömény. Összefoglalva kellemes meglepetés volt a hely. Menni fogunk máskor is.
Csorvási Ágnes - 2023. október 15., vasárnap 05:28

"Nagyon szuper"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagyon finom cézár salátát és különleges, 3 mini burgerből álló válogatást ettünk, minden nagyon finom volt. Elég nagy adagok vannak, érdemes minél éhesebben érkezni.
Urbancsek Dora - 2023. október 14., szombat 06:57

"Tuning Burger Étterem Hét"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden rendben volt, jó hangulatú volt az egész vacsora és az ételek is jók voltak.
Szarka Álmos - 2023. október 13., péntek 18:31

""

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
Hatalmas csalódás, mindkét előétel tocsogott a majonéztől, a burgerek túl voltak sütve, szárazak voltak. A desszertnek semmi köze nem volt a creme brulehez, tejbegríz volt. Semmiképp nem fogunk többet részt venni az eseményen és az éttermet sem fogjuk látogatni.
Bujanovics Rudolf - 2023. október 13., péntek 05:40

"Csak ajánlani tudjuk :)"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, stílusának nagyon jól megfelelő dizájn, finom és laktató ételek. Nagyon jó volt, hogy a hátsó falon közvetítették a sütési folyamatokat, és így bepillantást nyertünk a konyhába
Almási Lívia - 2023. október 10., kedd 19:53

"Kiadós vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól döntöttünk, hogy ezt a helyet választottuk!:) Szuperek voltak az ételek, mind zseniális volt, a 3 tételes burger válogatás volt az abszolút kedvenc:) nekünk nem kellett sokat várni az ételekre, a felszolgálók is nagyon kedvesek voltak. Szívből ajánljuk mindenkinek!:)
F Szimonetta - 2023. október 10., kedd 18:42

"Not the best"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
There was nothing really wrong with the place but there are definitely better burger places in Budapest. The main course took forever to come out while the restaurant was pretty empty and the fries were cold. Desert was also not too good...
Koral Aviv - 2023. október 10., kedd 07:20

"Burger felsőfokon"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű ételek, kedves figyelmes kiszolgálás, összességében remek hely Érkezéskor tapasztalt "malőrt" a személyzet profi módon kezelte, így teljes elégedettséggel távoztunk.A burgereken kívül a mascarponés rák pirítóson és a chilis csoki pohárkrém külön kiemelendő.
Puchinszki László - 2023. október 10., kedd 06:29

"To improve."

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Not being first timers here we where already aware of the food quality, so we decided to repeat. Good things first. It was all very good, so we recommend it. And now our remarks. Generally speaking the experience was good but with a couple of details that can be surely and easily upgraded. -Service: At our arrival there was not so many people and three waiters not very busy. Nonetheless, order and service was done first to people arrived after us. The waiters came to arrange a table near us 5 times without take our order, and in total almost 15 minutes passed between when we where ready to order till the order was taken. To be said that the waiter recognises that they "forgot" us and to compensate offer two lemonades for free. I have to say as well that we where more amused from this that offended. We where betting how much time would pass till they remember us. -Food: One of the hamburger was with green cheese, and it was, or too much or not well distributed, because it killed the other flavours. In conclusion: -Pay more attention to clients waiting to take the order, not everyone is patient as us, and is cheaper for you. -Check your recipes and periodically test your own food to be sure is all fine. Last nite, it was quite disappointing see a waiter eating a takeaway pizza form another place in the counter. At least be more discreet.
Capretti Piero - 2023. október 09., hétfő 15:32

"Laza burgerező"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Szombat esti vacsira tértünk be a Tuningba és bár a megadott időponthoz képest korábban, ráadásul a hely teltházzal ment, mégis sikerült asztalt kapnunk. A személyzet kedves, mosolygós, érdeklődő. A teltház ellenére az italokat, és az előételt hamar megkaptuk, a burgerek elkészültéig pedig megpihent a gyomor. Az ételek finomak, és oly kiadósak, hogy ki is fogtak rajtunk, de gondosan elcsomagolták a maradékot kérésemre. A desszertek közül a csokis lett a kedvenc. Különleges élmény, hogy egy kamerának köszönhetően több kisebb-nagyobb kivetítőn egész közelről figyelemmel lehet kísérni, hogyan készülnek az ételek a látványkonyhában a szakácsok keze alatt. Ajánljuk a helyet, mi is biztosan jövünk még.
P Edit - 2023. október 09., hétfő 14:40

"Remek burgerek - A hely lehetne szervezettebb"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Sajnos amikor odaértünk akkor derült ki számunkra, hogy nincs már a Wagyu Burgeres összeállítás. A másik menüsor is tökéletes volt. Három féle mini burgert kóstolhattunk. A kiszolgálás egy kicsit lasabb volt szerintem mint a megszokott. Egy emelvényen ültünk a belső részen de a szellőztetés miatt az alattunk levő kukatárolóból olykor kellemetlen szagok jöttek. A fenti negatívumokat leszámítva a burgerek kivállóak és különleges jegyekkel rendelkeznek. Biztos hogy nem most voltunk utoljára.
Kaszti Máté - 2023. október 09., hétfő 12:10

"Isteni burgerek, jó hangulat, kedves felszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A burgerek mind nagyon finomak voltak, felülmúltak minden elvárást. A felszolgálónk is nagyon kedves és professzionális volt. Más visszajelzések ellenére nekünk gyorsan elkészítették és kihozták az összes ételünket. Fantasztikus élmény volt, biztosan visszajövünk még!
Vincze Eszter - 2023. október 08., vasárnap 16:29

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kellemes környezet, nagyon finom burgerek, kedves kiszolgálás. Biztosan jövünk máskor is!
Rácz Etelka - 2023. október 08., vasárnap 14:53

"Jó jó - ha megkapod"

3,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Rettentő lassú a kiszolgálás, a hambik nagyon finomak - ha megkapod és nem halsz addig éhen.
Kecskés Csaba - 2023. október 08., vasárnap 05:35

"Az ízek még mindig jók"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Párommal régebben is ettünk már itt, és akkor úgy véltük hogy Budapest legjobb hamburgerese. A hamburgerek ízvilága és minősége továbbra is kiváló, de a felszolgálás terén sokat romlott. 3-ból egy pincér (Dani) látványosan igyekszik és ügyes, a többiek viszont eléggé el voltak veszve a saját éttermükben.
Csókás Dominik - 2023. október 06., péntek 06:22
Tuning Burger & Bar válasza:
Kedves Dominik, köszönjük, hogy ismételten megtiszteltetek bennünket. Most először van nálunk ilyen jellegű menüsor, és a tegnapot valóban túlizgulták a munkatársaim. Meggyőződésem, hogy ma már zökkenőmentesen megy minden, ennek ellenére sajnálom, hogy nem volt 10 pontos minden élmény. Ha tehetek érted valamit, amivel kárpótolni tudunk, kérlek keress bennünket! Tisztelettel Erdélyi Róbert Tulajdonos.