Értékelések és vélemények


3,4

(14 Recensies)


Konyha

3.3

Kiszolgálás

3.3

Hangulat

3.5

"Szép enteriőr, középszerű főétellel"

3,2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étterem kialakítása nagyon hangulatos, modern, a személyzet is kedves volt, a currys csirke főétel viszont nagy csalódás volt, egy átlag indiai étteremben hasonlót kapni. Nem értem hogy kapott Michelin ajánlást a hely.
Péter Szabolcs - 2024. március 30., szombat 19:05

"Nem ért föl a hype-hoz"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Nagy várakozásokkal jöttünk, de átlagos kajákat kaptunk a legmagasabb árkategóriában. A személyzet a fizetéskor valamiért átment kőbunkóba; ránk akartak varrni egy plusz limonádét, konkrétan előrángatták hátulról a személyt, aki készítette őket, de megjárták, mert ő emlékezett, hogy nem csinált annyit, amennyit a pincérek mondtak. Elég gusztustalan mentalitás egy ilyen nívós helytől. De a legnagyobb csalódás továbbra is az, hogy egyszerűen az étel minősége egyáltalán semmi különös. Miért Michelin ajánlásos ez a hely???
S D - 2024. március 25., hétfő 19:24

"Szép, finom, nem full extrás, tehát túlárazott"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagy hírverés volt a hely körül, ehhez képest talán egy picit csalódtunk. Az előétel és a desszert kiválóak, de a főétel mondhatni snassznak bizonyult. Az italok rém drágák. A hely szép, jó a sok zöld. A személyzet alapvetően kedves, de kicsit furán tudtak viselkedni, és elég kelletlenek voltak, amikor 2 pár külön akart fizetni... A hely minőségéhez az áraik nem érnek föl.
Füredi Félix - 2024. március 25., hétfő 19:16

"."

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Átlagos, kicsit csalódás volt ételek terén.
Bíró Ágnes - 2024. március 25., hétfő 07:51

""

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Sajnos nagy csalódás volt nekünk a Flava. Már amikor megérkeztünk nekünk kellett keresni egy felszolgálót, hogy segítsen az asztalfoglalásunkkal. Majd a pincérnőnek jeleztük, hogy szinte ehetetlen az előételnél tálalt hús, egyrészt hideg volt másrészt alig lehetett elrágni, mire az volt a reakció, hogy ennek ilyennek kell lenni. Szerintem egy ilyen színvonalú helyen ez nem a megfelelő reakció. Sajnos a további ételek jóindulattal is csak közepesek voltak, de semmiképp nem jók. Összességiben a felszolgálás minőségével és az ételekkel sem voltunk megelégedve és még a fejenként 10.000ft-os árat is sajnáltuk rá. Nem hiszem, hogy visszatérnénk.
Foltyn Vivien - 2024. március 23., szombat 07:18

"Expected more than we got"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Service do not reach expected michelin star restaurant. Waiters were always changing, we could not have one person who would serve us the whole evening. Neverheless, waiter could not remember what we ordered, messed up our seats and did not follow standard manner of restaurant. That’s not what you expect by michelin star restaurant. Served food was simple, not even close to what restaurant offer on daily basis. Honestly, will not recommend the Flava for the restaurant week experience.
Vlad - 2024. március 21., csütörtök 09:32

"Cheeky Cocktail Vacsora"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A koktélok rendkívül finomak voltak. A kiszolgálás kifogástalan,nagyon figyelmes pincérünk volt. Az ételek finomak, viszont a köretet kicsit kevésnek éreztük. Személyesen a babkát csak ajánlani tudom. Egy finom meleg babkára vágytam, és a kívánságomat felül teljesítették egy sütőből frissen érkezett szuper ízbomba babkával.
Gábor Kincső - 2024. március 19., kedd 16:49

"Kellemes"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az ételek és a borok nagyon finomak.
Hohman Aida - 2024. március 14., csütörtök 08:27

" Belvárosi világkonyha"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Kellemes belvárosi oázis, több nemzet konyhájának fúziójával. Az ételek ízletesek, de egyik fogást sem tudnám kiemelni sem a tálalás, sem a kreativitás tekintetében. A Michelin ajánlást én túlzásnak tartom. Ilyen, vagy ehhez hasonló színvonalú étteremből azért van jónéhány a városban. A kiszolgálás roppant lassú, pedig összesen 3 asztalnál volt vendég, melyek közül két asztal Étteremhét menüből, nem á la carte rendelt. A felszolgáló valamiért csak a mellettünk ülőknek mondta el az ételek kiérkezésekor, hogy mi van a tányéron (lehet úgy gondolta, ha érdekel bennünket, figyeljünk oda akkor, amikor náluk beszél az ételekről). Az étterem design díjat is kapott. Ez még a Michelin ajánlásnál is érthetetlenebb. A most divatos agyon műanyag növényezett környezetben eklektikus hangulatú elemek (van itt kávéházi stílust idéző rattan szék, natúr bárszék, és art dekos elemek is, a most divatos francia bistro hangulatot idéző csempézett asztalokkal). A teraszra még nem lehetett kiülni, de az már most látszik, hogy az igazán hangulatos színfoltja lesz a térnek. Összességében jól éreztük magunkat, de a “valós értékeihez” képest túl van hype-olva.
B. Boglarka - 2024. március 13., szerda 10:51

"I was waiting more from Michelin restaurant …."

3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
1. I reserved the table by form on the site. I wrote that on that day will be the birthday of my wife, March, 10 (in the comments). 2. Before the day of my arriving, I came to the restaurant for checking the reservation and choosing the table. 3. Results: the staff changed the table by themselves and forgot about the birthday. 4. Only one plus: the food was good. Resume: as an owner of the large restaurant at last I am recommend to work and teach stronger the staff . Otherwise it is not Michelin restaurant.
Alex - 2024. március 12., kedd 09:15

"Elképesztő kiszolgálás a Flava Kitchen & More étteremben"

0,5
Konyha: 0 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Öreg rókaként ilyen kiszolgálásban már nagyon régen nem volt részem, mint ami ebben a belvárosi Október 6 utca sarkán lévő étteremben tapasztaltunk meg tegnap este. Az érkezéskor egy pincér jött oda hozzánk, akinek megadtuk az adatainkat majd elment. Pár perc múlva megjelent némi étellel amit egy asztalhoz szállított, majd ránk se nézve elment ismét Nemsokára aztán egy hölgy érkezett aki az asztalunkhoz kísért, majd vártunk és vártunk és vártunk ... Kb jó 10 perc múlva jeleztem ugyanannak a pincérnek aki egyébként a mellettünk lévő asztalnál is kiszolgált, hogy esetleg szeretnénk valamit inni mi is és kérünk szépen egy itallapot. Perceken belül megjelent két nyitott üveg vízzel és megkérdezte, hogy szénsavas vagy mentes vizet kérünk Mondtam, hogy esetleg innák egy koktélt vagy bármit, ha meg tudja mondani mit kínálnak vagy kérünk továbbra is egy itallapot. Válasz helyett ismét elment és hozott egy cetlin egy QR kódot, hogy ha gondoljuk, akkor töltsünk le valamit a netről és onnan válogassunk. Úgy éreztük magunkat, mintha egy balatoni keszegezőben lennénk, ahol még egy étlapot/itallapot se tudnak adni Úgyhogy felálltunk és eljöttünk Az, hogy egy 10.000 Ft-os menü mellé ilyen kiszolgálás párosul őszintén szólva meglepett egy belvárosi étteremtől, úgyhogy átmentünk szembe a japán étterembe és vacsoráztunk egy jót. Az jó volt (és egészen különleges is, mert nem a megszokott sushira építették fel a menüt) és tudom ajánlani, ezt az éttermet pedig biztosan nem
Fischer Zsolt - 2024. március 11., hétfő 14:30

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az étel és a hangulat nagyon jó volt, de a harmadik fogásra nem volt gluténmentes opció, nem is tudtak semmit sem úgy elkészíteni. A pincér mintha nem ismerte volna az étteremhét ajánlatát.
Aliz - 2024. március 11., hétfő 06:48

"Is it really in a list of Michelin?"

4,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Cousine - I'll give it 3 of 5. The menu for this restaurant week is a bit poor and too simple for a restaurant on the Michelin guide that has two stars in dining city rating. The style of dishes is so simple that we thought that it was like in an office canteen. The Saffron risotto was too al dente than it should be. Hoisin beef ribs - total disaster. Two little pieces (with a few small broccoli) that were even hard to chew, especially did not expect that this dish was with extra price. The chicken curry was fine, but the overall taste - bland food. Bao - was good. Babka - sweet, warm and taste. Mille-feuille was also good, but very simple. Overall I could say that this restaurant is totally not worth of coming again to restaurant week or even at all.
Valerii Saranchov - 2024. március 10., vasárnap 10:26

"Az ételek alulfüszerezettek"

3,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az étterem enteriörje nagyon tetszett, a zöld, illetve a faszínek dominálnak. Este 9-re foglaltunk szombati napon és feltételezem ezért volt dj az étteremben, viszont sokkal kellemesebb lett volna nem tempós elektronikus zenékre vacsorázni. A kiszolgálás rendben volt. Az ételek okoztak sajnos csalódást és az alulfüszerezettségre nincs mentség egy ázsiai-magyar fúziós étterem esetében. Itt nem feltétlen a sótlanságra gondolok, sajnos egyik fogásnál sem volt ízrobbanás vagy eröteljesebb ázsiai füszerezés, jellegtelen volt és ez elvárható lenne egy Michelin által ajánlott helytöl, föleg az eredeti árakat tekintve.
Ladányi Diána - 2024. március 10., vasárnap 09:16