Értékelések és vélemények


4,7

(10 Recensies)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.5

"Finom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finom hamburger, kompromisszumkész személyzet
Deli Andrea - 2024. március 25., hétfő 12:55

"Nagyon finom ételek, kedves kiszolgálás, szuper környezet"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szuper mentes opciók (gluténmentes, vegán burger és desszert), szuper kedves kiszolgálás és nagyon hangulat kertrész. Biztosan vissza fogunk még térni ide :))
Gombás Viktória - 2024. március 25., hétfő 10:51

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos kis hely, kedves, gyors kiszolgálással és ízletes ételekkel. A hideg miatt szabadtéri buborékban ültünk, de ez csak hozzáadott az élményhez. A hamburger és a tépett húsos főétel is Isteni volt, a desszert pedig mennyei. Kedves, segítőkész és figyelmes felszolgálást kaptunk. Biztosan visszatérünk még megcsodálni a kertet is.
L. Timi - 2024. március 24., vasárnap 13:16

"Hambi"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Étteremhét keretében próbáltuk ki a helyet, a hamburger nagyon finom volt, ajánlom. Kedves a kiszolgálás. Sajnos csak a felszolgalaskor derült ki, hogy a csokiszufle fehér csokiból készült. Van kerthelyiség is, mivel oda járkált a felszolgalo, ezért elég hűvös volt az étteremben.
Andrea Andrea - 2024. március 21., csütörtök 07:05

"Meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül ízletes ételek, szép tálalás, profi kiszolgálás, minőségi borok. És egy nagyon stílusos, hangulatos belső - külső terű étterem. Megyünk máskor is!
Kriszta - 2024. március 20., szerda 18:01

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem hét keretein belül érkeztünk vacsorára az étterembe és bátran állíthatom, hogy nagyon jó döntésnek bizonyult. A háromfogásos menü ételei mennyiségre és minőségre is kifogásolhatatlanok voltak. A gourmet burgerben található szarvasgombás majonéz és feketeerdei sonka nagyon gazdagította a hamburger ízvilágát. Mindemellett kiváló sörök közül lehetett válogatni. A kiszolgálás is kedves és figyelmes volt, nem lehetett panasz semmire.
Kupeczki Dániel - 2024. március 15., péntek 09:03

"Hibátlan kiszolgálás, finom ételek, italok"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ahogy tavaly, úgy idén is egy nagyon jó kis helyet sikerült felfedezni az étterem hét által. A hamburger és az italkínálat külön kiemelendő, de összességében is nagyon rendben volt minden. A hangulatosra megcsinált buborék, amiben mi is helyet foglaltunk pedig már csak a hab volt a tortán. Köszönjük! 🙂
Miklós Szána - 2024. március 11., hétfő 12:37

"Szuper Hambis hely"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az előételnél a csirkeszárnyak nem voltak átsülve, a főételek (hamburgerek)és a desszertek kiválóak voltak. Szép és kényelmes székek, fotelek, kerthelyiség. Kicsit hideg volt és halkan nem szólt valami zene.
Kelemen Ágnes - 2024. március 11., hétfő 06:53

"Kedves kiszolgálás, finom ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Öt fős baráti társasággal érkeztünk, öt külön helyről, emiatt egy fél órás csúszásba kerültünk, amit nagyon jól és rugalmasan kezeltek. Miután a kinti rész hangulata nagyon megtetszett mindannyiunknak, lehetővé tették azt is, hogy kiüljünk a benti étterem részről. Bekapcsolták a hősugárzót, és pokrócokat is kaptunk. Az ételek kiválasztásánál ajánlásokat kértünk, jómagam két főételt is választottam volna, ezért társaságon belül megbeszéltük, hogy felezünk. Az étel tálalását is ehhez igazodva oldották meg. Tortilla tekercset választottuk mindannyian előételnek, nagyon ízletes volt. A főételekből mindegyiket kóstoltuk, és egyformán finomak voltak. Desszertnél szintén egyformára esett a választásunk, annak ellenére hogy már a főétellel jól laktunk, mindenki tányérja üres lett. Összességében nagyon finomakat ettünk, nagyon jól éreztük magunkat, hangulatos volt a hely is, és a kiszolgálás is átlagon felüli volt. Ez volt az első olyan étterem, ahol valóban tartalmazta a menü a szervízdíjat is, az italfogyasztást nem külön számlán vezették, és fejelték meg pluszban felszolgálási díjjal. Plusz egy pont azért is, mert a számlát kérésünkre azonnal ötfelé bontották rosszalló tekintet vagy megjegyzés nélkül. Klassz hely, jó választás volt! Köszönjük!
Óvári Barbara - 2024. március 10., vasárnap 13:13

"Remek hely"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Egy kis zene lehetne a helyen. Ezt leszamitva mindennel elègedettek voltunk. Finom hamburgerek, jó borok. Az adagok bősègesek.
Török Csaba - 2024. március 09., szombat 14:00