Értékelések és vélemények


4,7

(89 Recensies)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.4

"Ebéd 3 fő"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Hárman ebédeltünk. A kiszolgálás rendben volt, és remek volt.. ételek közül volt ami nagyon ízlett és volt ami nem volt olyan, amit érdemes volt, szerintem, komoly munkával megalkotni.. pl füstölt répa. Leves langyos volt.. az ételek hőmérséklete, szinte mind, nem volt megfelelő.. Remek volt a karaj, de nem volt az sem igazán meleg, pedig a konyha előtt ültünk.. Az étteremben a fűtést nem sokkal korábban indíthatták el, mert ketten nem vettük le a kabátot magunkról, úgy ebédeltünk..
Princzkel Ilona - 2024. október 21., hétfő 10:37

"Az egyik legjobb hely a városban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem az első alkalom volt, hogy ellátogattunk a Mákba és nem is az utolsó! Minden téren profik.
Simor Krisztián - 2024. október 21., hétfő 09:35

"Best dinner so far"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
This restaurant is incredible! Dishes were perfect with an impressive attention to details. Probably MAK has one of the most professional service that we have found in the last few years. Thanks for all! We hope MAK will be starred soon!
Ottavia Emma Ricci - 2024. október 21., hétfő 08:19

"Minőség, flancolás nélkül "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden mozdulatukban profi felszolgálók, remek bor/étel párosítások. Kellemes extra -fogások közti - tételek.
Rácz Levente - 2024. október 21., hétfő 07:11

"Causal fine dining at its best "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
My first time at MAK, great place, laid back atmosphere, I felt kind of home from the beginning, till the end. Great 5 course menu with complex flavours. Nice and fun wine pairing. A little chat with the waiters at the end completed the great experience. Just go there it’s great.
Jens José Schmalz - 2024. október 20., vasárnap 11:07

"Excellent tasting menu - will come back!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Mak restaurant offered 3, 4 & 5 courses tasting menu's for restaurant week. My experience was that the restaurant took very seriously the opportunity to wow diners, starting with a friendly welcome and exemplary service, which was both warm & welcoming, but also professional at the same time. The courses were a wonderful opportunity to experience a taste of the dishes and were well curated. I am happy that I opted for the 5 courses as it provided more of the experience of the tasting menu and gave a broader perspective of the chef's capabilities. They also added some amuse-bouches which complemented the tasting menu courses with a gifted fusion of tastes. If restaurant week is designed to tempt guests to return for a later meal, Mak had me persuaded! Excellent!
J Nelson - 2024. október 20., vasárnap 09:59

"kiváló ízek "

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A 3 fogásos menüt ettük bor párosítással. Minden pazar volt, az ételek és a kiszolgálás is. Egyetlen hátrány, hogy elég hangos volt a zene, ami számomra kicsit zavaró volt.
S. Petra - 2024. október 20., vasárnap 09:33

"Bkata"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindenre 5 csillagot tudok adni, mivel szuper volt a kiszolgálás, valamint az ételek is.
Bágyi Katalin - 2024. október 19., szombat 08:29

"Apró adagok nagyon lassan"

3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 1
A menüben 5 kis tányér kapott helyet, amik egyébként nagyon finomak voltak, a kiszolgálás is udvarias. A leveseket kis kancsóban hozzák, amit az asztalnál el is feleznek, nagyjából 1 dl jut egy főre. A főétel és a desszert is nagyon kevés. Éhesen, ebéd időben ültünk be, az 5 fogást összesen 2 óra 15 perc alatt szolgálták fel, végig kopogott a szemünk az éhségtől. Kaptunk valamit, utána fél óráig megint semmi... A hely hangulata egy csillagos, nekem más volt az elvárásom a berendezést és a stílust illetően egy ilyen étterem kapcsán, a háttérben a falon lógó síró szűzmária graffitiről nem is beszélve... Az élmény után elmentünk megebédelni.
Páris Zoltán - 2024. október 19., szombat 06:17

"Etterem het"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tokeletes volt! Az etelek es a felszolgalas egyarant.
Hekli Ibolya - 2024. október 19., szombat 05:59

"Gyakorlatilag hibátlan"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Így kell éttermet csinálni 2024-ben! Menő de nem túlgondolt beltér, maximálisan profi, udvarias és hozzáértő személyzet, legfőképp pedig egy séf akinek van koncepciója, stílusa, karaktere. Le voltunk nyűgözve, imádtuk. Nagyon köszönjük és így tovább!
Boross Zoltán - 2024. október 18., péntek 06:31

"Kutyabarát"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étel kíváló volt és gyönyörű. Kellemes halk zene. De nekem egy kicsit hűvös volt, 2 óra után már fázott a kezem.
Gerhardt Zsuzsanna - 2024. október 17., csütörtök 16:16

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon rég szerettem volna eljutni a MÁK restaurantba és szerencsére nem okozott csalódást! Minden étel nagyon ízletes és különleges volt, külön tetszettek az ajándék fogások. Illetve külön köszönet illeti a kiszolgáló személyzetet is, akik még felejthetetlenebbé tették az estét!
Pásztor Alexandra - 2024. október 17., csütörtök 15:12

"Lassú kiszolgálás, finom ételek"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 4
Kedves, figyelmes kiszolgálásban volt részünk, 3 ajándék fogással. Igazi fine dining hely. Jó volt, de nem ájultam el egyik fogástól sem, a sütőtök-krémleves nem is ízlett. A végén ráadásul túlszámláztak, nem kértünk üdvözlőitalt, mégis hozzáadták a számlához. Nagyon lassan érkeztek az ételek, pedig gyorsan megettük, de így is több, mint 2 óra volt a látogatás hossza.
Sz. L. - 2024. október 17., csütörtök 07:06

"Eddigi legnagyobb gasztroélményünk"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Feleségemmel már több rangos éttermet meglátogattunk országszerte, de azt kell mondjam, a MÁK eddig a legjobb étteremélményünk volt. Itt az újragondolás tényleg az és a signature valóban azt jelenti, hogy olyat még nem ettél - de abszolút megéri kipróbálni. Csak ajánlani tudjuk őket és tervezünk visszamenni.
Bartha-Tóth Benjámin - 2024. október 17., csütörtök 05:53

"."

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
.
Gecsei Richárd - 2024. október 17., csütörtök 05:26

"csalódás"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
az utca másik oldalán jobban megérte...
Péter - 2024. október 14., hétfő 09:41

"Egyedi élmény"

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A csillagokat az étterem ligájában (felső kategória) értsd, ne a szomszéd hekkezőhöz képest. Az Étteremhéten látogattuk meg, az öt fogásos menüt kértük (20 pénz/fő). Ami tetszett: különleges ételeket kóstolhattunk. Egyébként 8 félét, mert a fogások között voltak meglepetés falatkák (köszönjük, örültünk). Látszott, hogy nagyon magas a konyha színvonala, már-már lehetetlen állapotra hozott ételek (korábbi recenzió rátapintott: "torma hó") vannak az ember tányérján, minden nagy-nagy gonddal. A rózsa, a mangalica, a bodzavirág mind-mind kitettek magukért, tiszta ízek, és nagyon-nagyon gondos részletek jellemzik a tányér tartalmát az utolsó morzsáig. Ha az ember figyel, mindenben találhat egy kis ügyes csavart, minden íz mögött érezhető a konyhaművészet. A pincérek kedvesek, figyelmesek (korábbi hozzászóló: mi kvázi korlátlan utántöltést kaptunk a feláras szűrt vízből). Ami kevésbé: sokat kellett várni (úgy 90-100 percet tartott az ebéd), bár mi kihasználtuk az időt és beszélgettünk. Nagyon közel ültetnek le a többi vendéghez, semmi privát szférád nincs. A fogásokban némelyikét dominálta a só (különben 4.5 csillag). A zene "muszáj alapzaj" alapon oké, de nem tudom, a mellénk ülő amerikai társaság mit szól egy refrénben állandóan madafakázó számhoz (legyen az ő bajuk - bizonyára boldog a nép, amelyiknek egy ilyen hely csak póló-farmer). Valszeg az étterem hét által hozott teltház tehet az épp jónál kicsit hidegebb fogásokról. De ezek adottságok (hely mérete), meg ízlésbeli dolgok, és még egyszer: mindezt erősen a felső kategória keretei között javaslom értelmezni. Nekem az összkép most némileg elmaradt egy TOP10 étteremtől. Kipróbálni mindenkinek ajánlom! Valamit azért nem értünk: több tányér repedt és/vagy csorba volt.
Balázs - 2024. október 14., hétfő 08:35

"SzabadAranyVuhledár"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
BOTRÁNY!!!!! Ez a hely "semmi".... Semmi más, "csak" - az utca legjobb étterme... Ez sok helyen nem lenne igazán nagy elismerés, de - ha már a foci sokat számít- olyan, mintha Milánó legjobb csapatáról beszélnénk... Pedig ott KÉT Európa-győztes is van... (S, Pl. az Internazionale egy zsidó honfitársunk bábáskodása mellett jött létre....) No, hogy a kezdeti felcsattanást feloldjam- az csak tréfa volt... De van, aki a "botrány"-ra hamarabb felkapja a fejét... Pedig sok mindenben lehet, vagy lehetne hazánkban remek dolgokat elérni, s látni... A MÁK-kal például MÁK-ja lehet MINDEN értőnek... Öröm látni, hogy ezt mostanra sokan észrevették (Elkelt minden hely)... A leves kitűnő. lélekmelengető.... Egyeseknek HIBAként tűnhet fel, hogy nem tokhal volt ahhoz... Nos, ez szerintem EGY dolgot tükröz- a konyhafőnök ROPPANT MÓD ÜGYEL a minőségre- s ha esetleg valamiképpen egy-egy dologból NEM a legjobbat lehet beszerezni- akkor némi rögtönzéssel- egy másik hasonlóval pótolja... Az ikra is tökéletes volt... Békési parasztgyerek vagyok, így a második fogás amellett, hogy kitűnő, és fennséges, az otthon i toroskáposztát idézte számo.... Hmm... Most összefutott a nyál a számban... Kedves Szüleim készítették, nagy rokonság mellett ezt a savanyú, jó szagú ételt, a friss, némileg szálkás (zsírszegény) húsból... TÖKÉLETESEN hozza ezeket az ízeket a konyhafőnök (sőt, a KONYHAFŐNÖK)- akit a figyelmes látogató meg-megpillanthat.... A derelye... Német barátaimnak néha sajátos ízlése van (itthon szokatlan dolgokat kedvelnek hazánkban. De szeretettel teszik mindezt- van, aki pl. a Fehérvári úti táncház idejére (!) időzíti hazánkbéli látogatását...) Nos, ők a "csokoládés tepertőt" is igazán kedvelték. Köszönöm, hogy MÁKom lehetett, s hasonlót (lekvárral) Én is megkóstolhattam.... S, még egy dolog- a talán másfajta külső (a helyként szolgáló épületre gondolok)- még jobb lenne, de a FELSZOLGÁLÓK - s, ez most megint előttem van- szinte BEARANYOZZÁK a csupasz téglákat, s CSODÁLATOSSÁ TESZIK a hangulatot.... Igazán köszönöm! Sz .A. V.
Szabad Arany Vuhledár - 2024. október 14., hétfő 07:14

"Ízlwtes"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon igenyesen kivitelezett etelek, fantasztikusan keszseges kiszolgalassal. Az asztalok kicsit kozel vannak, ettol bensoseges beszelgetesre nem alkalmas a hely, de finomat ettunk.
V Bia - 2024. október 14., hétfő 04:58

"Fine dining experience"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon kedves kiszolgálás , extra ajándékokat is kaptunk , a főétel és a desszert nagyon finom volt, a leves nem nyerte el a tetszésem. Ami zavaró volt számomra, hogy folyamatosan töltötték a szűrt vizet a poharunkba, mikor még meg sem ittuk, majd a végén felszámoltak 1600,- plusz szervizdíjat érte. Nagyon lehangoló volt.
Szókontor Nóra - 2024. október 13., vasárnap 17:19

"Mák"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper kiszolgálás! Finom ételek! Top hely!
Eszter - 2024. október 13., vasárnap 16:49

"Tökéletes volt minden!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Izgalmas, változatos menüsor, figyelmes és profi kiszolgálás. Szuper ízelítőt kaptunk abból milyen is a mák. Nagyon kreatívak voltak az ételek, minden kiváló minőségű alapanyagokból. És aki az adagokon aggódik egy fine dining étteremnél az sem fog csalódni, már a főétel előtt eltelítődtünk. Mindenképp visszatérünk még!
Borka-Herkely Lídia - 2024. október 13., vasárnap 16:04

"MÁK ebéd"

3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Kifizettük a menüsorhoz a szűrt vizeket (2x 0,5 l), kb. 2 dl-t töltöttek a poharakba, majd nem öntöttek többször, illetve az üveget is elvitték. Kellemetlen volt, hogy még a víz is ilyen spórolás alá esik.
R Henrietta - 2024. október 13., vasárnap 15:39

"Kivalo minoseg"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szepen talalt, jo minosegu fogasok egy hangulatos etteremben.
J K - 2024. október 13., vasárnap 10:35

"Ha preferálod a lassú kiszolgálást, itt a helyed"

3,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
A konyha hozza az elvárt minőséget, mint eddig is. 1 óra alatt kaptuk meg az első fogást, a kiváló levest. Megkérdeztük, van-e probléma a konyhával, a pincér arrogáns válaszával "megnyugtatott" minket, hogy ez így normális. A szomszéd asztaltársaság is egyetértésének adott hangot, aggódtak, hogy el kell menniük a menü tálalása közben. Szerencsére a 15 %- os szervízdíj automatikusan jár (ketten 40.902 Ft- ot fizettünk az ebédért). Bízunk benne, ez egy rossz nap volt, kifogtuk, de biztos visszatér a régi professzionalizmus, amit a sommelier amúgy képviselt most is szerencsére.
E. Zsombor - 2024. október 12., szombat 08:17

"Fantasztikus vacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étteremhét menüjén szereplő általunk választott 4 fogásból álló B menüsort és hozzá ajánlott borsort megelőzte még két különleges meglepetés fogás. Minden fogás, de különösen a “signature” fogás új élményt adott. Mindegyikről kaptunk információt és a borokat is röviden, de alaposan bemutatták. Nagyon megérte elmenni! Biztosan visszatérünk még, hogy egy másik menüt is megkóstolhassunk.
Dr. Juhász Sarolta - 2024. október 12., szombat 06:08

"Nagyszerű élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szuper kiszolgálás, izgalmas fogások, nagyon köszönjük!
J Barbi - 2024. október 11., péntek 18:02

"EXTRA Íz-varázslat több hullámban!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes íz élményt kaptunk. Feleségemmel voltunk tegnap ebédelni nálatok. Ugyan az eleje kicsi lassan indult be, de a pincérek figyelmessége feledtette azt. Minden fogás megmozgatta az ízlelőbimbókinkat. Én már előre megnéztem hová megyünk és a "MÁKfilm 2" teljesen megfogott. Ezt ki kell próbálnunk! Azt kaptuk, amire vártunk. Fergeteges "íz hurrikán" több hullámban. Meg is jegyeztem a nektek, hogy "izomlázat" kaptak az ízlelőbimbóim! Köszönjük ezt a különleges ebédet! Jövünk még.
Dobos Levente - 2024. október 11., péntek 10:09

"Excellent Restaurant"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
I recently had the pleasure of enjoying lunch at Mak Restaurant in Budapest, the menu offered a fantastic selection of dishes, blending Hungarian tradition with innovative, contemporary flavors. The staff were attentive, friendly, and knowledgeable, making excellent wine recommendations that perfectly complemented the meal. From start to finish, it was a memorable and enjoyable dining experience
kris w - 2024. október 11., péntek 08:57

"Mindblowinh"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fantastic place, food is exceptional and so is the service. Lots of extra dishes snacks and appetizers seal the deal.
Lennart Garritsen - 2024. október 11., péntek 05:55

"Különleges ízélmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Bár olvastunk hideget és meleget a MÁK Étteremről, úgy döntöttünk, hogy a férjem szülinapját itt ünnepeljük. Nem bántuk meg! Különleges ízvilág, szuper konyha hozzáillő borsorral illetve alkoholmentes italsorral. Ez utóbbi különösen egyedi, sehol hozzá foghatót még nem láttam, próbáltam. Nekünk az adagok picit kicsik voltak. Szívesen ízleltük volna hosszabban az egyes ételeket, azonban ez egy kóstoló menü volt hihetetlenül kedvező áron. KÖSZÖNJÜK!
Eda - 2024. június 20., csütörtök 13:12

"Jó konyha, példamutató kiszolgálás"

4,2
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Sajnos kevésbé voltak finomak az ételek, mint a tavaszi Éttermi Héten. A kiszolgálás még mindig példamutató. A desszertnek felszolgált a kissé nyers, vastag tészta barátfülének feltálalva nagy csalódás.
B L - 2024. június 19., szerda 21:07

"Pazar"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Óriási Gasztro élmény!
Kiss Balázs - 2024. június 18., kedd 09:40

"Kihagyhatatlan 😊"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hangulatú hely a belváros közepén. Fantasztikusan udvarias, figyelmes a személyzet. Gondosan megkomponált, minőségi alapanyagokból készült ételcsodákat kaptunk, melyekkel jól harmonizált mind a bor-, mind pedig a juice-párosítás.
Tárnok András - 2024. június 15., szombat 11:17

"Kiváló ár-érték arány"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kedves és előzékeny volt a felszolgálás és fantasztikus volt, amit a legegyszerűbb alapanyagokból is ki tudtak hozni.
Berta Krisztina - 2024. június 15., szombat 06:31

"kiváló konyha"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
remek ötlet a MÁK Régió, minden fogás rendkívül esztétikus és ízletes, egészen egyedi párosításokkal, csak ajánlati tudom
Szigeti Miklós - 2024. június 15., szombat 05:49

"Szuper izletes vacsora, professzionalis es utvarias kiszolgalas"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes szerda estet tolthettunk a MAK etteremben. Az etterm amellett hogy nivos nemzetkozi elismeresekkel rendelkezik, hangulataban nagyon baratsagos, nem feszengos, fiatalos, laza. A szerviz nagyon kedves, udvarias es professzionalis, az etelek kifogastalanok, a borparositasok tokeletesen passzolnak. Batoritunk mindenkit, hogy probalja ki! Gratulalunk a csapatnak, meg biztosan visszaterunk!
Varadi Jozsef - 2024. június 14., péntek 09:01

"Pont amit vártam, vagyis szuper! "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Páratlan lehetőségnek éltem meg, hogy a MÁK-ban kipróbálhattuk ezt a degusztációs menüt. A menüsorban a "bemelegítő" snack ami sajtos roló volt, a répa, és a tápiókaleves vitte a prímet. A bonuszként kapott desszert, nemcsak kedves volt, hanem rendkívül finom is. Kedves, figyelmes, és nem tolakodó kiszolgálás. Hálás vagyok, hogy ott lehettünk!
Visontai Balázs - 2024. június 14., péntek 07:54

"Varázslatos volt "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden amit ettünk kimagaslóan eredeti elképzelés és megvalósítás. Minden. Csak ajánlani tudom, menjetek, egyetek, életem egyik legjobb gasztronómiai élménye 15900 forint/fő-ért, pedig gyakran látogatok fine dining éttermeket.
Győri Edit - 2024. június 14., péntek 07:02

"Baráti vacsora"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Kellemes volt de a fine dininghoz képest is nagyon picik voltak az adagok a főétel körete kevés és iztelen volt !
Kecskés Marianna - 2024. június 14., péntek 04:28

"Élményvacsora"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyszerű egymásba simuló, finomhangolt ízek. Különleges textúrák,vagány fogások. A juice-ok pedig igazi különlegességé teszik az alkoholmentességet. Az egyetlen hiányosság a nem naprakész borlap, ez kifogásolható egy ilyen színvonalú étteremben.
T. Nikoletta - 2024. június 14., péntek 04:09

"Mák étterem "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Különleges élmény, ajánlom!
Kovats Margit - 2024. június 13., csütörtök 06:39

""

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Többet vártam, nem minden fogás izlet, és szerintem nem az én izlésemmel volt a gond. Füszeres vaj és kacsa mell -isteni volt , snack és jó volt
H Anna - 2024. június 13., csütörtök 06:10

"5*"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden tökéletes volt kiveve a barátfüle ami nagyon rossz zárása volt az amúgy kiváló 5 fogasos etel sornak. Sajnos a bor amit rendeltem kiderült, hogy hiába szerepelt az bor lapon nem volt. Ittunk helyette mást, de egy étterem ami csillagot szeretne ezt nem engedheti meg magának (szerintem).
Szalai Eva - 2024. június 12., szerda 16:30

"Savanyú"

3,2
Konyha: 2 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Biztosan vannak, akik imádják a savanyú ételeket, de itt minden az volt. Összességében nem kaptam olyan élményt, amennyibe került. A desszert kifejezetten rossz volt, a barátfüle leöntve egy savanyú lével, nem csak rossz ízű, de látványra is szörnyű volt. A tormahó és a dehidratált répa zseniális, de a többi fogás nem volt extra.
Ildikó Becsák - 2024. június 12., szerda 08:47

"Kiváló ételek, figyelmes kiszolgálás "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves pincérek, kiváló ételek, amikről részletes ismertetést kaptunk a felszolgáláskor. Ajánlom mindnekinek az éttermet!:)
M M - 2024. június 12., szerda 06:24

"Jó szívvel ajánlható étterem"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az Éttermi Hét alkalmából ebédeltünk itt. Száminukra ez a hely az év győztese. Az ételek harmonikusan összeállítottak és ízesebbek voltak, mint a közeli szintén Michelin ajánlott étteremé. Talán a köret lehetett volna több, hogy jóllakhasson a vendég, ha már ebédelni jött. Évtizedek óta az egyik legjobb kiszolgálás, amivel találkoztunk, informatív de nem tolakodó. Nagy hátrány, hogy az asztalnál ülőknek erősen ajánlott ugyanazt rendelni.
B L - 2024. április 03., szerda 21:32

"Egyedi ételek, egyedi italpárosítás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszerű, indusztriális kialakítású a hely, modern, ízléses jegyekkel. A menü mellé ajándék fogásokat kaptunk, az ételek egytől egyig finomak voltak. A komboucha, juice válogatás az ételek mellé különösen egyedi élményt nyújtott. A felszolgálók is kedvesek voltak, összességében nagyon jól éreztük magunkat
Péter Szabolcs - 2024. március 30., szombat 19:12

"Kreatív, elegáns, éppen nem túlgondolt fine dining"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló helyen, nagyon átgondolt térben (csak egy példa - folyamatos a kellemes háttérnyüzsgés és zene, de soha nem kell megemelnie az embernek a hangját beszélgetéshez) fogadják a Mákba térő vendégeket az illedelmes pincérek, akik nyilvánvalóan teljesen tisztában vannak a menüsorral és a hozzájuk passzoló párosításokkal, legyen az bor vagy házi juice. Néha egy cseppet túl modorosan adják mindezt elő, de a szerviz profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Az első amuse bouche csak pisztráng különböző részeinek egészen kreatív felhasználásával már előrevetíti a menü egész koncepcióját. Csodás az egyfalatos égetett tészta (bár éppen az "egy falat" felső határán van, és az ököruszály töltelék kaphatna picit több hangsúlyt, de ezek tényleg apróságok), ami utána jön, az komoly szakértelemről és alapanyagtiszteletről árulkodik. A füstölt répa - almaszósz - torma granita előétel abszolút hibátlan, zseni, a hideg, de enyhén csípős torma átvágja a kellemesen karamellizált répát és a créme fraiche tölteléket. Életem legjobb szürkeharcsája volt a tökéletesre készített, alul felül ropogósra pirított szelet, könnyed sóskaszósszal (nem a menzás sóskamártás, az fix) és a céklákkal. A dagadó egyrészt gyönyörű volt a tányéron, kellemesen laktató volt és a jus tökéletesen egészítette ki a savanykás hagymákat és a gazdag tölteléket. Zárásként a tonkababos desszert meghozta az egyensúlyt, változatos textúrákkal és elképesztően krémes, lágy, vaníliás-csokis ízvilággal. Tényleg méltó bármilyen különleges alkalomhoz a hely, külön büszkeség, hogy mindez hazai séffel és hazai alapanyagokkal működik ennyire tökéletesen. A borpárosítás is magas színvonalú (hozzáteszem - nem agyeldobós egyik tétel sem önmagában, de az ételekhez nagyon passzolnak), viszont a házi kombuchák új dimenziüt nyitnak a szerencsétlen sofőröknek: tudnak egy borhoz hasonló komplex ízvilágot (főleg a gyakran szokatlan hozzávalók miatt) az alkoholtartalom nélkül. Le a kalappal, és csak így tovább, biztosan visszatérünk :)
Kun János - 2024. március 26., kedd 15:58

"Botrány!!!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Igen, botrány... Főként, hogy az utca, ugye a kiváló éttermeiről lenne híres... S,akkor.... De le is írnám, miről van szó... Nos, BOTRÁNY az, hogy egy ILYEN REMEK, KIVÁLÓ ÉTTEREMRŐL korábban (szerintem) kevesebbet lehet(ett) hallani...Az ételeik remekek, az üdvözlőfalat(ok) is nagyszerűek. Apró, de KIVÁLÓ ízzel, mívességgel készítve... Örömmel tölti el az embert- s bár lehet, a környezet egy kicsit más, de a KISZOLGÁLÁS színvonala váratlan módon- akár MÁS, igazán közeli hely FELÉ emeli... Itt éreztem Magam a LEGJOBBAN az Étteremhéten. S, ITT ETTEM a legjobb ételeket is.... A leves ELKÉPESZTŐ VOLT, a zöldség elemek ropogósak, illetve HIHETETLEN ízűek- TELJESEN ELTÖLTI ez a fogás az embert... Hogy aztán a FŐÉTEL is PONTOSAN ilyen, netán "mégilyenebb" legyen.... Hmm... "Törvényes" élvezet- nyilvánosan.... Hmm... A hús valami ELKÉPESZTŐ VOLT, AZ ÍZEK "PONT OLYANOK, amilyennek lenniük kell.... Kellemes, eltöltő, most is a számban van.... Az édesség friss, s hasonlóképpen nagyszerű... Nem túlterhelő, hihetetlen mívességgel készítve ez is.... NAGYON köszönöm a KEDVES MUNKATÁRSAIKNAK, akik a hét LEGSZEBB ESTJÉT ajándékozták Nekünk! Az Ég áldja Magukat!
Szabad Kék - Arany - 2024. március 25., hétfő 12:07

"perfect"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Delicious cuisine and ideal service, good choice of wine, incl. affordable ones.
Ilya S - 2024. március 25., hétfő 07:26

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszer mindenkinek kötelező. Az ízvilág illetve a texturák játéka olyan élményt hagyott hátra amit sokáig emlegetni fogunk. Nem beszélve a kiszolgálásról ami olyan színvonalú volt amilyet egy ilyen hely érdemel. Udvariasság olyan szinten járt és a szakma szeretete, hogy ha valaki véletlenül melegítőben tévedt be még őt is udvariasan kedvesen fogadták. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a sikerek ellenére vendég központú maradt a hely.
Noé - 2024. március 24., vasárnap 22:16

"Minimál-maximál"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Először jártunk a Mák-ban, az eddig róla hallottak és ezen vélemények alapján magunkban elképzelthez képest, meglepő volt az étterem egyszerűsége, minimáldizájnja. Azonban hamar szembesültünk azzal, hogy a látszat csal. A vacsora alatt mindenben a maximumot nyújtották. Nagyon figyelmes volt a személyzet, még a vizespalackhoz sem kellett hozzáérnünk, mert ahogy kiürült a poharunk, már töltötték is újra. Minden fogásnál részletesen elmondták, hogy mit eszünk. Az ételek tálalása nagyon kreatív volt és egy intenzív ízorgiában volt részünk. Bár a fogások között többet kellett várnunk mint általában szokás, így picit elhúzódott a vacsora, de a végén ezt nagyvonalúan kompenzálták felénk.
Paku Patricia - 2024. március 24., vasárnap 11:25

"Fiatalos étterem magas színvonalú konyhával"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A teljes menüsor élvezetes gasztronómiai utazás. Érdemes borsorral párosítani. Szakszerű és folyamatos kiszolgálás holtidők nélkül.
Osvát Szabolcs - 2024. március 24., vasárnap 08:20

" "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Rendkívül letisztult enteriör, remek juice-ok, megkomponált fogások, kedves, fiatalos személyzet.
Kalydy Mark - 2024. március 23., szombat 22:36

"mennyei"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
elképesztő, mennyei ízek,+ esztétikai élményt is nyújt a tálalás. Kimondhatatlanul finom: gratulálunk a séf(ek)nek! A DiningC menüsort (is) nagyon komolyan vették. Mák forever
V. Gy. - 2024. március 23., szombat 15:29

"Ismerkedés a fine dininggal"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az a típusú hely, ahol érkezéskor elveszik, távozáskor rádadják a kabátod. A pincérek kedvesek, segítőkészek, sokan vannak. Kellemes, halk zene szól. Aprók az adagok egy átlagos étteremhez képest, ám kellő idő telik el két fogás közt, így van ideje telítődni a gyomornak. A három fogás valójában hat volt, mindegyiken látszott és érződött, mekkora műgonddal van megalkotva. Nem hivalkodók az ételek sem kinézetben, sem ízben, visszafogott csúcsminőséget képviselnek.
Nagy Péter - 2024. március 23., szombat 12:34

"Kimagasló kiszolgálás extra ételekkel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Salt komoly konkurense.
E. Zsombor - 2024. március 23., szombat 08:12

"MÁK Restaurant "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismerős ízek meglepően jó és új köntösben.
Bencsik József - 2024. március 23., szombat 07:17

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Zseniális fogások, igazi íz bomba mindegyik! Gyönyörű ételek! Segítené még jobban megélni a varázst, ha a megrepedt, lepattant tányérok lecserélésre kerülnének.
Lovas Szabolcs - 2024. március 23., szombat 07:05

"Mindenkinek ajánlom!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás élmény volt! Külön pozitívum a felszolgálók kedvessége es figyelmessége! Az ételek is mesések voltak, biztosan visszajövünk még!
Márta Boglárka - 2024. március 23., szombat 06:43

"Elvárásoknak megfelelő, csúcs élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Stílusosan laza belső tér; fiatal, de kompetens személyzet; extrém magas szintű ételek és italok. Köszönjük az élményt!
Barna Zoltán - 2024. március 22., péntek 14:04

"Mák"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Habár elég érdekes volt az ételek kinézete, a szép biztosan nem az első szó ami eszembe jut? viszont nagyon finomak, szuper kiszolgálás, nagyon jól éreztük magunkat.
Németh Veronika - 2024. március 22., péntek 09:06

"Élmény volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem szoktam értékelést írni. A Mákról már sokat hallottam, de eddig nem jártam náluk. A hazai paletta sok résztvevőjénél voltam már degusztációs tematikában étkezni, Michelin csillagos éttermekben is. Szóval láttam már ezt-azt, így nem is vártam semmi extrát a Máktól - de mégis azt kaptam. Olyan bámulatos ízvilágot tártak elénk, olyan izgalmas textúrákkal és mindezt roppan "puritán" körülmények között, hogy leesett az állunk. Nem vagyok a nagy szavak híve, egyszerűen csak taps a shéfnek, és aki egyedi ízvilágot szeretne kóstolni, ott a helye, nem fog csalódni. Mi nagyon köszönjük az élményt, megyünk még!
D. T. - 2024. március 22., péntek 08:13

"Izgalmas felfedezéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves, figyelmes szerviz, izgalmas fogások!
Szoljár Csaba - 2024. március 22., péntek 07:50

"Meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Régóta szerettünk volna már itt ebédelni és nem csalódtunk, minden fogás nagyon különleges. Csak egyfajta menüt lehet választani az asztaltársaságnak, ami érthető, de azért jó lett volna akár különbözőt is kóstolni. A fánk ököruszállyal csodás volt, igazi előétel. A leves is különleges, a ropogós kiemelendő. A perec is érdekes fogás és a dagadó előtt pont jól jött. A dagadó nagyon finom volt, a töltött hagymát tudnám még kiemelni. A desszert is nagyon különleges, talán picit több gyümölcs lehetett volna.
Bard Márk - 2024. március 22., péntek 06:36

"Bravo!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jól éreztük magunkat, és finomat ettünk. Konstruktív feedback: -A felszolgálók megállhatnak az asztalnál leszedni 1-1 poharat, és szóba elegyedhetnek a vendéggel. A szervíz ritmusa ne menjen az vendégélmény kárára, néha megijesztett a felszolgáló ahogy lekapta a poharat előlem. -Egy poharas bortételnél, amit a sommelier ajánl 1-1 ételhez, érdemes kóstolót tölteni mielőtt kitölti a fogyasztandó mennyiséget. Mindezek mellett remekül éreztük magunkat, és visszatérünk egy “rendes” kóstoló menü erejéig!
Igaz Mátyás - 2024. március 21., csütörtök 06:54

"Egy remek ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes ebédet tudtunk elfogyasztani barátainkkal. Nagyon kedves kiszolgálás és remek ételeket tudtunk kóstolni!
Kreisz Tamás - 2024. március 19., kedd 09:16

"Ízorgia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
3 fogásos menüt választottuk ebédre. A menüt apró, meglepetés falatkák egészítették ki. A mini töltött fánkocska, a hajdina puffancsos leves, a mini perec, a töltött dagadó, a dió-feketeribizli desszert és meglepetés csokoládé falatkák mind-mind fantasztikusak voltak. A leves, desszert(ek) különösen ízlettek. A kiszolgálás udvarias és hozzáértő volt. Nagyon köszönjük az élményt. Biztosan visszajövünk még. Lehet, hogy nem is egyszer. :-)
Zala Viktor - 2024. március 18., hétfő 17:14

" gasztronómiai élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elképesztően finom ételek, csodálatos tálalással. Nagyon figyelmes kiszolgálás, kellemes légkör. Nagyon jól éreztük magunkat az ott létünk alatt. Biztosan visszatérünk.
Avas Kinga - 2024. március 18., hétfő 14:35

"Kellemes vacsora"

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kétség kívül különlegesek az ételek, az íz élmények. De nem mindig tudtam eldönteni, hogy a számomra szokatlan ízek csupán érdekesek vagy finomak. A jazz zenéhez tudnám hasonlítani az élményt, mégpedig a jazz azon ágához, amit csak a vájt fülűek értenek és élveznek. Amit külön ki kell emelnem, az a desszert. Rendkívül jól megkomponált íz hatás érvényesült. Nem tolakodó, nem túl édes, nem nehéz, nem nyomja el a vacsora alatt elfogyasztott ételek ízeit, ahhoz nagyon jól illeszkedik, finom, kifinomult. Olyan, amilyen egy desszertnek lennie kell. Gratulálok hozzá.
A Jone - 2024. március 18., hétfő 10:47

"Fantastic lunch"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
First time at Mak, the food and service were excellent. Planning to come back for an extended dinner
Mario S - 2024. március 18., hétfő 10:14

"Szilvia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étel szuper volt mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve!
Gyóni Szilvia - 2024. március 18., hétfő 09:32

"robi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kedves kiszolgálás, maximális profizmus, ízorgia!
Dr Bagi Róbert - 2024. március 18., hétfő 06:00

"Nagyon jó vacsora"

4,5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Nègyfogosás menüt ettünk, több kisebb fogassal kiegészítve. Isteni volt minden, nagyon meg voltunk elégedve. A kiszolgàlásunk is kedves és figyelmes volt. Egyedül az étterem hangulátában érzek hiànyossàgot, és kicsit erősek a fènyek.
Andrusch Diàna - 2024. március 17., vasárnap 07:09

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Már az ajtóban udvarias, profi fogadtatás, ez az attitűd pedig az asztalnál is folyamatosan jelen volt. 4 fogásos menüsor ételeit ettük borpárositással. Minden szépen kiegészítette egymást, a fogások között extra tételek. Összességében fantasztikus ételek, profi éttermi személyzet. Visszatértünk.
Rácz Levente - 2024. március 16., szombat 09:24

"Nem jó "

1,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 0 Hangulat: 0
Az étterem elrendezése és bútorzata nincs arányban a becélzott árszinttel és elérni kívánt minőséggel. A kiszolgálás minősíthetetlenül gyenge volt, olyan érzetet keltett, mintha valahol látták volna, hogyan is kellene ezt művelni, de a gyakorlatban ebből semmi nem valósult meg. Tulajdonképpen az elejétől a végéig értékelhetetlen volt. Az ételek minősége változó volt, az 5+1 kóstolt fogásból 2 volt igazán finom, a többi átlagos vagy inkább gyenge minőségű volt. A szakács kicsit őrült módon nézelődött ki a fotocellás ajtó mögül, ez enyhén zavaró volt az ebéd során. Összességében egy igazán nagy csalódás volt, messze alulmúlta a várakozásainkat, és mindent figyelembevéve még az étteremhez képest is jelentősen túlárazott. Talán jól jellemzi az ebédünket és a hely színvonalát, hogy az a kérdés sem hangzott el a végén, hogy hogyan éreztük magunkat, mennyire voltunk elégedettek. Egyáltalán nem ajánlom a helyet senkinek.
Tichy-Rács Bálint - 2024. március 16., szombat 09:01

"Kellemes este, finom ételek."

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon figyelmes kiszolgálás és kiiválló konyha. a 3 fogásos menűt választottuk és minden étel finom volt. Nekünk a leves és a sütemény volt vauu. (a levest kicsit kevésnek találtuk :-(
Gábor - 2024. március 16., szombat 08:03

"Hosszas ebed"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Penteken 1 orara mentunk kiprobalni a Mak konyhajat. Nem volt zsufoltsag kb felig volt a hely. Ennek ellenere rengeteget kellett varni 2 fogas kozott. 50 perc elteltevel voltunk tul az eloetelen. Osszesssgeben 2 orat toltottunk a Makban ugy, hogy a legrovidebb menusort valasztottuk. Az etelek persze kifogastalanok voltak. De az elvezeti erteken sokat rontott, hogy a szekek is kenyelmetlenek.
Knausz Aletta - 2024. március 16., szombat 06:12

"Wow élmény"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az összes étel nagyon kreatív volt, jól átgondolva és tökéletesen elkészítve. Az italpárosítás is jó volt, kifejezetten a juice-ok. Laza de figyelmes kiszolgálás. A három fogáson kívül három amis bouche, perec és petit four is benne volt a vacsorában.
Pribula Péter - 2024. március 16., szombat 06:06

"Profi volt minden!"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden kiváló volt, első fine dining élményünk volt, pompás ebédben volt részünk! Csak ajánlani tudom.
Viktoria Varaljai - 2024. március 15., péntek 20:22

"Kiváló"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon hangulatos hely, tetszett a minimalista stílus. A személyzet kedves, az ételekről kellő tájékoztatást nyújtanak. A menü ötletes, nagyon szépen tálalt. Az 5 fogásos menüt választottuk, de kaptunk még extra fogásokat, így 9 különböző ételt kóstolhattunk. Kipróbáltuk az ételekhez tartozó juice válogatást, ami nagyon újszerű, szuperül illett a menüsorhoz. Hatalmas élmény volt, csak ajánlani tudom. Nekünk ár-érték arányban maximálisan megérte.
Vörös Zsófia - 2024. március 15., péntek 07:18

"Remek vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A napunk fénypontja volt az esti vacsora. Az 5 fogásos menüt választottuk. Hihetetlen ízek, ötletek és csodás tányérok jellemezték a fogásokat. Ha kéne választani se tudnánk, melyik volt a legjobb. Amit mindenkinek ajánlunk az ételek mellé a juice párosítás. Hihetetlen, hogy mennyire passzolt a fogásokhoz. A kiszolgálás nagyon kedves és figyelmes. Köszönjük az élményt.
Csikesz Péter - 2024. március 15., péntek 07:07

"Különleges vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon jó volt, különleges fogasok letisztult környezetben.
Emese - 2024. március 15., péntek 06:35

"Egy tökéletes babymoon vacsora "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon-nagyon jó hely! Voltunk már sok nagyon jó étteremben, de ez a legjobbak között szerepel! A kiszolgálást külön kiemelném! Várandós feleségemmel voltunk, két nappal később meg is született gyermekünk; biztos a házi fermentált szörpök! :) Jó emlék marad; zseniális babymoon étterem!
Sápi Bálint - 2024. március 14., csütörtök 22:01

"5*-ös"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az 5 fogásos menüt választottuk, plusz a sok apró kis falatka, ami még érkezett hozzá. Minden étel igazi ízbomba, remekmű volt. Nem is tudnánk kiválasztani a legjobbat, mert mindegyik szuper volt. Ár/érték arányban nagyon kimagaslót kaptunk, hozzáértő, kellemes kiszolgálással, hangulattal. Az alkoholmentes italsort is nagy kár lett volna kihagyni, nagyon különleges ízeket kóstolhattunk.
Mónika - 2024. március 12., kedd 20:59

"Tökéletes gourmet élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden hibátlan volt!
Simor Krisztián - 2024. március 11., hétfő 12:49

""

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Minden finom volt, a kiszolgélás kitűnő, csak érthetetlen, hogy az öt fős asztaltársaság mindegyikének a z o n o s menüt kellett rendelnie Józan ésszel belátja ezt valaki?
Réther Attila - 2024. március 10., vasárnap 13:02