Többször jártunk már az étteremben és mindig tele hassal, jó hangulatban álltunk fel az asztaltól. Kíváncsian vártuk, hogy milyen ételsorral mutatkoznak be a DinigCity programon.
A Welcome Frizzante kellemes kísérője az elő- és főételnek. 
A válaszható előételek megmutatják, hogy mire számíthatunk a továbbiakban: egy ÍZORGIA következik.
A Karfiol, romesco mártás, francia karaj egy gyönyörűen kitálalt fantasztikus mártással kísért kompozíció. A Conchiglioni con Gamberi, Salsa alla Vodka megkóstolására után megállapítottuk, hogy számunkra megvan a top kedvenc. Szerintem a rákok így szeretnének tányérra kerülni ezzel a fantasztikus paradicsomos szósszal körbeölelve.
Ezek után a mivel is fejezhetnénk be az ÉTKEZÉST, mint egy Tiramisu és kávé kombóval, mert itt mindenkinek innia kell egy kávát.
Természetesen megkóstoltuk az ajánlatban szereplő Citrom tarte is. Amit mindenkinek ajánlok aki nem édesszájú, valamint aki meglepetést szeretne kapni az étkezés végén. Nem akarom leleplezni az étkezés végére tartogatott csattanót, így csak annyit árulhatok el, hogy citrom bomba kerül a tányérra roppanós kosárkában…..plusz valami hűvös “csodagombóc”. 
Azonban ezen a Helyen a látványkonyhában csodát művelők mellett  nem feletkezhetünk meg az étkeket/ italokat szervírozó ezredfordulós Főurakat idéző felkészültséggel rendelkező, mégis közvetlen pincérekről sem, akik nagy rutinnal, észrevétlenül suhannak és teszik a dolgukat. Nekik ez nem munka, Hivatás. S ami különlegessé teszi őket: mindenkivel megtalálják a “közös pontot”, amiről kedélyesen elbeszélgetnek pár percig a vendéggel. A hab a tortán, hogy minden ételről úgy beszélnek, hogy alig várjuk az első falatot, amiből kiderül: minden szó igaz volt.
Továbbra is fenntartjuk: Visszatérünk! 
Megjegyzés: ha asztalt is szeretnének a mindennapokban is érdemes foglalni!
        
        
        K Erzsébet
         - 2025. október 12., vasárnap 07:00